Liverpool Hope University
Μάρκετινγκ και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Marketing and Philosophy & Ethics BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μάρκετινγκ.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £20500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £27000 £16500 - £25000 £19500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24980 £23818 £28517
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21714 - £28531 £18922 - £29824 £22024 - £37557

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σημειώστε ότι τα πτυχία Combined Honours στο Liverpool Hope University κατανέμονται 50/50. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο θέματα θα μελετηθούν εξίσου.

Μάρκετινγκ

Το μάρκετινγκ είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς, ταχέως εξελισσόμενους και συναρπαστικούς κλάδους στον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πτυχίο μας στο Μάρκετινγκ έχει μια θεωρητική εστίαση που συνδυάζεται με πρακτικά παραδείγματα για το πώς οι εταιρείες εφαρμόζουν τη θεωρία σε καθημερινή βάση, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά που μαθαίνετε δεν είναι μόνο ακαδημαϊκά ορθά, αλλά και ριζωμένα στην πραγματικότητα της σημερινής δυναμικής αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, θα αποκτήσετε τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε το πλαίσιο του μάρκετινγκ, την έρευνα μάρκετινγκ και τον κεντρικό ρόλο του κλάδου στην επιχειρηματική επιτυχία, ενώ παράλληλα θα σας επιτρέψουν να προβληματιστείτε σχετικά με τις ηθικές και δεοντολογικές επιπτώσεις της συμπεριφοράς του μάρκετινγκ. Οι συνεχώς εξελισσόμενοι τομείς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του ψηφιακού μάρκετινγκ διατρέχουν το πρόγραμμα σπουδών Μάρκετινγκ ως κεντρικά θέματα και σας επιτρέπουν να προβληματιστείτε σχετικά με τις πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες που παρέχουν αυτές οι τεχνολογικές και πολιτιστικές αλλαγές. Πιστεύουμε ότι η ικανότητά σας να αποκτήσετε ουσιαστική απασχόληση μετά την αποφοίτησή σας είναι πραγματικά σημαντική, γι' αυτό και δίνεται μεγάλη έμφαση στο να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στην απασχολησιμότητα.

Το πτυχίο είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Marketing (CIM) στο πλαίσιο του προγράμματος Graduate Gateway. Αυτό σημαίνει ότι οι απόφοιτοί μας θα λάβουν σημαντικές απαλλαγές από τις εξετάσεις επαγγελματικής ιδιότητας μέλους του ινστιτούτου. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μαθαίνετε από ερευνητικά ενεργό προσωπικό, ενώ ταυτόχρονα να καθοδηγείστε και να παρακολουθείτε masterclasses από ηγέτες του κλάδου. Το μάρκετινγκ επικεντρώνεται σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών, από μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως παγκόσμιους πολυεθνικούς οργανισμούς και σε όλους τους τομείς. Η μελέτη μιας τόσο ολοκληρωμένης άποψης του κόσμου του μάρκετινγκ σας προετοιμάζει για μια καριέρα σε οργανισμούς κάθε είδους και μεγέθους.

Φιλοσοφία & Ηθική

Μέσα από την προσεκτική ενασχόληση με τα πρωτογενή κείμενα φιλοσόφων όπως ο Πλάτωνας, ο Ακινάτης, ο Ντεκάρτ, ο Χιουμ, ο Καντ και ο Νίτσε, το πτυχίο Φιλοσοφίας και Ηθικής θα σας βοηθήσει να μάθετε να αναλύετε και να αξιολογείτε επιχειρήματα και να συνθέτετε και να επικοινωνείτε τις δικές σας ιδέες με τεκμηριωμένο τρόπο. Θα θεμελιωθείτε στα θεμελιώδη ζητήματα της φιλοσοφίας. Καθώς προχωράτε, θα εξετάσετε σε βάθος τη φιλοσοφία της θρησκείας, την πολιτική φιλοσοφία, την εφαρμοσμένη ηθική και τα ζητήματα της ανθρώπινης προσωπικότητας, της τεχνητής νοημοσύνης και της ζωικότητας.

Το πτυχίο διδάσκεται από μια βασική ομάδα κριτικών ακαδημαϊκών που είναι παθιασμένοι με τη διδασκαλία και είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι ερευνητές και συγγραφείς. Αυτό το πτυχίο θα σας εφοδιάσει με τις διανοητικές δεξιότητες και προοπτικές που απαιτούνται για να αντιμετωπίσετε τις ηθικές και ιδεολογικές προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Marketing (CIM) με σκοπό την απόκτηση τίτλων CIM μέσω του Graduate Gateway.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Marketing and Philosophy & Ethics BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

30% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μάρκετινγκ

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Στο Liverpool Hope University καλωσορίζουμε τους υποψηφίους από διεθνείς φοιτητές. Παρακαλούμε ανατρέξτε στη διεύθυνση www.hope.ac.uk/international ή επικοινωνήστε με τη διεύθυνση [email protected] εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε πρόσθετη υποστήριξη.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMarketing and Philosophy & Ethics, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μάρκετινγκ και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας ενδέχεται να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation
  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μάρκετινγκ": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • Liverpool: a students' view
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά του καταναλωτή και μάρκετινγκ με διεθνές έτος ίδρυσης - είσοδος Σεπτεμβρίου BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
63% 5% 5% £22350 137 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ (Data Analytics) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
75% 0% 10% £14160 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ με Θεμελιώδες Έτος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
79% 0% 13% £14900 114 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
90% 5% 15% £12500 111 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
71% 5% 11% £15250 £15750 88 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
42% 0% 5% £16700 124 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διοίκηση (με σπουδές στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 0% 10% £15400 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση και Μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 5% 5% £20500 147 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης