Πανεπιστήμια σε Λίβερπουλ, Αγγλία
- Κατάταξη & Κριτικές -

Τελευταίες ενημερώσεις κατάταξης σχετικά με πανεπιστήμια σε Λίβερπουλ
 • 14 May, 2024: THE Young University Rankings : Ενημερώθηκε. Το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores στη θέση 129.
 • 13 May, 2024: Πιο πρόσφατη κατάταξη: CWUR Center for World University Rankings από CWUR Center for World University Rankings. 3 Πανεπιστήμια από: Λίβερπουλ εμφανίζονται σε αυτήν την κατάταξη.
 • 10 Apr, 2024: QS World University Rankings By Subject (Business & Management Studies) : Ενημερώθηκε. Το Πανεπιστήμιο του Liverpool στην υψηλότερη θέση μεταξύ 45 Πανεπιστημίων της λίστας σε: Λίβερπουλ.
 • 06 Mar, 2024: Scimago Institutions : Δημοσίευσε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα από: Scimago Institutions Rankings. Περιλαμβάνονται 4 Πανεπιστήμια από: Λίβερπουλ.

Το Λίβερπουλ είναι μια πόλη που είναι ίσως περισσότερο γνωστή για την ποδοσφαιρική της ομάδα της Premier League, τη μοναδική της προφορά και την πλούσια βιομηχανική της ιστορία. Μια πτυχή της κουλτούρας του Λίβερπουλ που μπορεί να μπερδέψει μερικούς ανθρώπους είναι αυτό που είναι γνωστό ως "πείραγμα", το οποίο συνήθως έχει τη μορφή κάποιου που σας κοροϊδεύει με ελαφρά τη καρδία - ο αντίστοιχος όρος στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι "roasting". Αυτό μπορεί να κάνει όσους δεν κατάγονται από το Ηνωμένο Βασίλειο να αισθάνονται προσβεβλημένοι ή προσβεβλημένοι, αλλά είναι ένας τυπικός τρόπος διασκέδασης μεταξύ φίλων, οπότε απλά να είστε προετοιμασμένοι να ανταποδώσετε και εσείς! Η πόλη προσφέρει αξιόπιστες δημόσιες συγκοινωνίες και ένα σχετικά χαμηλό κόστος ζωής σε σύγκριση με πολλές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και μια σειρά από πανεπιστήμια που συγκαταλέγονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο.


Κατάταξη Πανεπιστημίων σε Λίβερπουλ, Αγγλία2024

 • #18 
 • #168 
THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #23 
 • #29 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #28 
 • #36 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
Προβολή 21 περισσότερων κατατάξεων του University of Liverpool και κατατάξεων βάσει θέματος για 13θέματα

 • #51 
 • #501 
THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #53 
 • #70 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #45 
 • #57 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
Προβολή 17 περισσότερων κατατάξεων του Liverpool John Moores University και κατατάξεων βάσει θέματος για 16θέματα

 • #68 
 • #88 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #66 
 • #82 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #62 
 • #77 
CUG Ο Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
Προβολή 2 περισσότερων κατατάξεων του Liverpool Hope University και κατατάξεων βάσει θέματος για 10θέματα

Ικανοποίηση φοιητητών: 4.8 / 5.0 (με βάση 19 αξιολογήσεις φοιτητών)
 • #48 
 • #837 
Scimago Institutions Rankings
[Δημοσίευση 06 Μαρτίου, 2024]
 • #36 
 • #561 
US News: Καλύτερα Παγκόσμια Πανεπιστήμια
[Δημοσίευση 24 Οκτωβρίου, 2022]
 • #51 
 • #1091 
CWUR Center for World University Rankings
[Δημοσίευση 13 Μαΐου, 2024]
Προβολή 2 περισσότερων κατατάξεων του Liverpool School of Tropical Medicine και κατατάξεων βάσει θέματος για 1θέματα

#5
England UK

Liverpool Institute for Performing Arts

Ικανοποίηση φοιητητών: 4.1 / 5.0 (με βάση 136 αξιολογήσεις φοιτητών)
 • #141 
 • #9701 
Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]Υψηλότερες πανεπιστημιακές κατατάξεις ανά θέμα σπουδών στην πόλη Λίβερπουλ

Δημιουργική Γραφή The Times Good University Guide by Subject
#5 
Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
Οδοντιατρική The Guardian University League Tables by Subject
#6 
Πανεπιστήμιο του Liverpool
Αρχιτεκτονική The Guardian University League Tables by Subject
#8 
Πανεπιστήμιο του Liverpool
Marketing CUG The Complete University Guide - By Subject
#9 
Πανεπιστήμιο του Liverpool
Παιδαγωγικά The Guardian University League Tables by Subject
#11 
Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
Βιολογία The Guardian University League Tables by Subject
#12 
Πανεπιστήμιο του Liverpool
Πολιτική Μηχανική CUG The Complete University Guide - By Subject
#13 
Πανεπιστήμιο του Liverpool
Οικονομικά The Guardian University League Tables by Subject
#13 
Πανεπιστήμιο του Liverpool
Γερμανικά The Times Good University Guide by Subject
#13 
Πανεπιστήμιο του Liverpool
Αθλητική Επιστήμη The Times Good University Guide by Subject
#14 
Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores

ΛίβερπουλΒασικά Γεγονότα για Διεθνείς Φοιτητές

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Το Λίβερπουλ συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο προσιτών πόλεων του Ηνωμένου Βασιλείου για να ζήσει κανείς, γεγονός που το καθιστά ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσει κανείς να ζει ανεξάρτητα ως νέος.

 • Η πόλη είναι φιλική προς τους φοιτητές, με πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που απευθύνονται στους φοιτητές και βελτιώνουν την κοινωνική και ακαδημαϊκή τους εμπειρία. Χαρακτηριστικά φεστιβάλ είναι το Pride, το Brazilica και άλλα.

 • Είναι σχετικά εύκολο να βρείτε μια θέση εργασίας μερικής απασχόλησης στο Λίβερπουλ, λόγω της μεγάλης ποικιλίας βιομηχανικών τομέων που φιλοξενεί η πόλη. Η εργασία μερικής απασχόλησης είναι κάτι που οι περισσότεροι φοιτητές αναλαμβάνουν για να συντηρηθούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

CONS

 • Το ποσοστό εγκληματικότητας στο Λίβερπουλ είναι υψηλότερο από τον εθνικό μέσο όρο, αλλά οι περισσότεροι κάτοικοι δεν συμφωνούν ότι αποτελεί μείζον πρόβλημα για να ανησυχείτε για την καθημερινότητά σας. Ρωτήστε τους γύρω σας για συμβουλές σχετικά με τα σημεία που πρέπει να αποφεύγετε στην πόλη.

 • Ο κρύος, συννεφιασμένος και βροχερός καιρός είναι ένα αρνητικό στοιχείο που αναφέρουν συχνά οι μαθητές, αλλά λένε ότι σε κάνει να εκτιμάς περισσότερο τον ηλιόλουστο καιρό όταν βγαίνει.


5 από 7 Πανεπιστήμια σε Λίβερπουλ Κατατάχθηκε σε τουλάχιστον μία κατάταξη

25 Λίστα Διαφορετικών Κατατάξεων Πανεπιστήμια σε Λίβερπουλ (17 ίδρυμα και8 κατατάξεις θέματος)

22 Κατάταξη Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστήμια σε Λίβερπουλ Μεταξύ TOP200

Πληθυσμός: 865000

: England, Liverpool

 • Τύπος Μπρίζας G
  • Ηλεκτρική τάση (voltage) κατοικίας: 230 V
  • Συχνότητα: 50 Hz

Χάρτης με προορισμό Πανεπιστημίων σε Λίβερπουλ

google static map google map control google map control

Φοιτητική Ζωή: Λίβερπουλ.

 • Our City
  1/1

Χρήσιμες σχετικές σελίδες

Οι παρακάτω σύνδεσμοι είναι επιλεγμένοι με γνώμονα τη χρησιμότητά τους. Μπορεί να εισπράξουμε προμήθεια για τις αγορές.

Συχνές ερωτήσεις

Πανεπιστήμιο του Liverpool βρίσκεται στη θέση #1 σε Λίβερπουλ στις meta βαθμολογίες μας που αποτελούνται από 112 βαθμολογίες πανεπιστημίων.

Μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Λίβερπουλ Πανεπιστήμιο του Liverpool βρίσκεται στον μεγαλύτερο αριθμό των βαθμολογήσεων / αξιολογήσεων. Δες και τις 32 βαθμολογήσεις / αξιολογήσεις όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει περαστεί σε λίστα

Το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Εικαστικές Τέχνες (Δημιουργική Γραφή). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Ιατρική & Υγεία (Οδοντιατρική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός (Αρχιτεκτονική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Επιχειρήσεις (Marketing). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Παιδαγωγικά (Παιδαγωγικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Φυσικές Επιστήμες (Βιολογία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Μηχανική (Πολιτική Μηχανική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές (Οικονομικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Γλώσσες & Λογοτεχνία (Γερμανικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Αθλητική Επιστήμη (Αθλητική Επιστήμη). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Μαθηματικά (Μαθηματικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Δημοσιογραφία & ΜΜΕ (Δημοσιογραφία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Νομικά (Νομικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Πληροφορική (Πληροφορική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Σχέδιο (Γραφιστική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Liverpool έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Λίβερπουλ για Γεωργία (Γεωργία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Liverpool περιλαμβάνεται.

Εκδότες κατάταξης

4icu

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

British Quacquarelli Symonds, UK

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -QS Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων:

Ακαδημαϊκή Φήμη 40% Εργοδοτική Φήμη 10% Αναλογία Τμήματος / Φοιτητών 20% Παραπομπές ανά Τμήμα 20% Αναλογία Διεθνούς Τμήματος 5% Αναλογία Διεθνών Φοιτητών 5%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -QS Κατατάξεις Απασχολησιμότητας:

Φήμη εργοδότη 30% Alumni αποτελέσματα 25% Συνεργασίες με Εργοδότες ανά Τμήμα 25% Συνδέσεις Εργοδοτών / Φοιτητών 10% Ρυθμός απασχόλησης αποφοίτων 10%

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

CWUR Center for World University Rankings

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CWUR Center for World University Rankings:

Απόδοση της έρευνας: 40%

 • Ερευνητικό αποτέλεσμα: 10%
 • Δημοσιεύσεις υψηλής ποιότητας: 10%
 • Επιρροή: 10%
 • Αναφορές: 10%

Ποιότητα εκπαίδευσης: 25% Απασχόληση αποφοίτων: 25% Ποιότητα του διδακτικού προσωπικού: 10%

μεθοδολογία προβολής

Centre for Science and Technology Studies, Leiden University, Netherlands

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CWTS Leiden Ranking:

Επιστημονικός Αντίκτυπος Αριθμός Δημοσιεύσεων Συνεργασία Ανοικτή Πρόσβαση Ποικιλομορφία Φύλων

μεθοδολογία προβολής

NTU ranking

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -NTU Κατάταξη Επιδόσεων Επιστημονικών Δημοσιεύσεων:

Παραγωγικότητα της έρευνας: 25%

 • Άρθρα τα τελευταία 11 χρόνια: 10%

 • Άρθρα τρέχον έτος: 15%

Αντίκτυπος της έρευνας: 35%

 • Αναφορές τα τελευταία 11 χρόνια: 15%

 • Αναφορές των τελευταίων 2 ετών: 10%

 • Μέσος όρος # αναφορών τα τελευταία 11 έτη: 10%

Ερευνητική Αριστεία: 40%

 • H-index τα τελευταία 2 έτη: 10%
 • Εργασίες με υψηλή παραπομπή τα τελευταία 11 χρόνια: 15%

 • Άρθρα τρέχοντος έτους σε περιοδικά υψηλής απήχησης: 15%

μεθοδολογία προβολής

Nature Index

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Nature Index - Ακαδημαϊκό:

Article count (AC) Fractional count (FC) Weighted fractional count (WFC)

μεθοδολογία προβολής

RUR Ranking Agency (Moscow, Russia)

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -RUR Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων:

Διδασκαλία: 40%

 • Αναλογία Διδακτικού Προσωπικού/Φοιτητών: 8%
 • Αναλογία Διδακτικού Προσωπικού/Πτυχιούχων: 8%
 • Αναλογία Διδακτικού Προσωπικού/Διδακτορικών Πτυχίων: 8%
 • Αναλογία Απονεμηθέντων Διδακτορικών Πτυχίων/ Bachelor Πτυχίων: 8%
 • Παγκόσμια Φήμη Διδασκαλίας: 8%

Έρευνα: 40%

 • Αναφορές ανά Ακαδημαϊκό/Ερευνητικό Μέλςο Προσωπικού: 8%
 • Διδακτορικοί Τίτλοι ανά Αποδεκτό Διδακτορικό: 8%
 • Κανονικοποιημένος Αντίκτυπος Παραπομπών (Citation): 8%
 • Ακαδημαϊκές Εργασίες / Μέλος Ερευνητικού Προσωπικού: 8%
 • Παγκόσμια Ερευνητική Φήμη: 8%

Διεθνής Ποικιλομορφία: 10%

 • Διεθνές Διδακτικό Προσωπικό: 2%
 • Διεθνείς Φοιτητές: 2%
 • Διεθνείς Συν-συγγραφείς Ακαδημαϊκών Δημοσιεύσεων: 2%
 • Φήμη εκτός Γεωγραφικής Περιοχής: 2%
 • Διεθνές Επίπεδο: 2%

Οικονομική Βιωσιμότητα: 10%

 • Εισόδημα Ιδρύματος ανά Σχολή: 2%
 • Εισόδημα Ιδρύματος ανά Φοιτητή: 2%
 • Ακαδημαϊκές Εργασίες ανά Ερευνητικό Εισόδημα: 2%
 • Ερευνητικό Εισόδημα ανά Ακαδημαϊκό/Ερευνητικό Μέλος Προσωπικού: 2%
 • Ερευνητικό Εισόδημα ανά Εισόδημα Ιδρύματος: 2%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -RUR Ακαδημαϊκές Κατατάξεις:

Κανονικοποιημένη επιρροή παραπομπών (Παραπομπές ερευνητικών δημοσιεύσεων από όλους τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς συγκρητικά με τους παγκόσμιους μέσους όρους) 20% Παραπομπές ανά εργασία 20% Εργασίες ανά ακαδημαϊκό και ερευνητικό προσωπικό 20% Διεθνής ερευνητική φήμη 20% Κοινοποίηση ερευνητικών δημοσιεύσεων γραμμένων από διεθνείς συγγραφικές συνεργασίες 20%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -RUR Κατάταξη Φήμης:

Εκπαιδευτική Φήμη 50% Ερευνητική Φήμη 50%

μεθοδολογία προβολής

Scimago Institutions

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Scimago Institutions Rankings:

Έρευνα 50% Καινοτομία 30% Κοινωνικότητα 20%

μεθοδολογία προβολής

ShanghaiRanking Consultancy

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -ARWU Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων - ShanghaiRanking:

Ποιότητα της εκπαίδευσης 10%

 • Απόφοιτοι που κερδίζουν βραβεία Νόμπελ/μετάλλια 10%

Ποιότητα του διδακτικού προσωπικού 40%

 • Προσωπικό που κερδίζει βραβεία Νόμπελ/μετάλλια 20%
 • Ερευνητές που αναφέρονται ιδιαίτερα 20%

Ερευνητική παραγωγή 40%

 • Δημοσιεύσεις στο Nature και το Science 20%
 • Έγγραφα ευρετηριασμένα στο Science Citation Index-Expanded & Social Science Citation Index 20%

Κατά κεφαλήν επιδόσεις 10%

μεθοδολογία προβολής

StuDocu

μεθοδολογία προβολής

THE Times Higher Education, UK

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων:

30% Διδασκαλία ("Περιβάλλον Εκμάθησης")

 • Έρευνα φήμης: 15%
 • Αναλογία προσωπικού προς φοιτητές: 4,5%
 • Αναλογία διδακτορικού προς πτυχίο: 2,25%
 • Αναλογία διδακτορικών τίτλων προς ακαδημαϊκό προσωπικό: 6%
 • Εισόδημα ιδρύματος: 2,25%

30% Έρευνα ( Όγκος, Έσοδα και Φήμη)

 • Φήμη έρευνας: 18%
 • Ερευνητικό εισόδημα: 6%
 • Ερευνητική παραγωγικότητα: 6%

30% Αναφορές ("Επιρροή Έρευνας")

7,5% Διεθνείς προοπτικές (προσωπικό, φοιτητές και έρευνα)

 • Ποσοστό διεθνών φοιτητών: 2.5%
 • Ποσοστό διεθνούς προσωπικού: 2,5%
 • Διεθνής συνεργασία: 2,5%

2,5% Εισόδημα από Βιομηχανία ("Μεταφορά Γνώσης")"

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -THE Young University Rankings:

Διδασκαλία 30% Έρευνα (όγκος, έσοδα, και φήμη) 30% Αναφορές 30% Διεθνής προοπτική (προσωπικό, φοιτητές, έρευνα) 7.5% Έσοδα βιομηχανίας (μεταφορά γνώσης) 2.5%

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

The Guardian News and Media Limited

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας:

Αναλογία μαθητών προς προσωπικό: 15% Πρότυπα εισόδου: 15% Δαπάνες ανά μαθητή: 5% Συνέχιση 15% (μη ιατρικά μαθήματα) Ή 5% (ιατρικά μαθήματα) NSS - Διδασκαλία: 8% NSS - Αξιολόγηση και ανατροφοδότηση: 8% NSS - Συνολική ικανοποίηση: 4% Προοπτικές σταδιοδρομίας: 15% Προστιθέμενη αξία: 15%

μεθοδολογία προβολής

The Times and The Sunday Times

μεθοδολογία προβολής

The University League Tables

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CUG Ο Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίων:

Πρότυπα Εισόδου 12,5% Ικανοποίηση Φοιτητών 18,75% Αναλογία Φοιτητών-Προσωπικού 12.5% Ποιότητα Έρευνας 12,5% Ένταση Έρευνας 6,25% Δαπάνες Ακαδημαϊκών Υπηρεσιών 6,25% Δαπάνες για Εγκαταστάσεις 6,25% Προοπτικές Αποφοίτων 12,5% Ποσοστό Ολοκλήρωσης Πτυχίου 12,5%

μεθοδολογία προβολής

Urap

μεθοδολογία προβολής

Us News

μεθοδολογία προβολής

Webometrics

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων:

Ορατότητα 50% Αριστεία 35% Διαφάνεια 10% Παρουσία 5%

μεθοδολογία προβολής