Σχετικά με μας

Σχετικά με μας
 

Γιατί ξεκινήσαμε το UniversityGuru

Δημιουργήσαμε τον ιστότοπο UniversityGuru με την πεποίθηση ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να συγκρίνουν οι φοιτητές τα πανεπιστημιακά προγράμματα. Παρέχοντας μια πληθώρα χρήσιμων πληροφοριών και δεδομένων για τα πανεπιστήμια, τα μαθήματα που διδάσκουν, ακόμη και συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους υποψήφιους φοιτητές να πάρουν καλύτερες αποφάσεις για το ποιο πανεπιστήμιο και ποιο πρόγραμμα να επιλέξουν.
Το UniversityGuru συγκεντρώνει σχετικές πληροφορίες που κυμαίνονται από πανεπιστημιακές κατατάξεις και έρευνες φοιτητών μέχρι δεδομένα σχετικά με τους μισθούς και την απασχόληση των αποφοίτων.
Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, πολλές από αυτές τις πληροφορίες δεν ήταν εύκολα προσβάσιμες στους φοιτητές ή ήταν συχνά διασκορπισμένες σε εκατό διαφορετικές πηγές. Τόσο πολύ, ώστε πολλοί φοιτητές δεν γνωρίζουν πολλές από τις πληροφορίες που υπάρχουν εκεί έξω και οι οποίες θα τους βοηθούσαν να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για τις σπουδές τους, αν μπορούσαν μόνο να τις βρουν.
Το επιλεγμένο πρόγραμμα σπουδών αποτελεί συνήθως μια σημαντική επένδυση για τους σπουδαστέςς και τις οικογένειές τους και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις μελλοντικές επαγγελματικές επιλογές τους. Θέλουμε οι υποψήφιοι σπουδαστές να έχουν όλες τις σχετικές πληροφορίες εύκολα προσβάσιμες σε ένα μέρος και σε μορφή που καθιστά εύκολη τη σύγκριση όλων των επιλογών σπουδών που προσφέρονται σε μια συγκεκριμένη χώρα με λίγα μόνο κλικ. Θέλουμε οι φοιτητές να κάνουν καλύτερα ενημερωμένες επιλογές σχετικά με το τι θα σπουδάσουν.
 

Πώς βοηθάμε τους υποψήφιους σπουδαστές να κάνουν καλύτερες επιλογές σπουδών

Το UniversityGuru συγκεντρώνει βολικά σε ένα μέρος:
 • 135 διαφορετικές κατατάξεις πανεπιστημίων
  Έχουμε συγκεντρώσει τα πιο ολοκληρωμένα στοιχεία για τις κατατάξεις των πανεπιστημίων που θα βρείτε οπουδήποτε. Όλες οι σχετικές παγκόσμιες κατατάξεις πανεπιστημίων και οι σημαντικότερες κατατάξεις ανά χώρα παρακολουθούνται και ενημερώνονται συνεχώς από την ομάδα μας. Για τις σημαντικότερες κατατάξεις μπορείτε επίσης να δείτε τις ιστορικές μεταβολές τα τελευταία χρόνια.
  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε όλες τις διαφορετικές κατατάξεις υποδεικνύοντας τι πραγματικά μετράνε αυτές οι κατατάξεις. Όπου είναι δυνατόν, παρέχουμε τα δεδομένα για το πώς κατατάσσονται τα πανεπιστήμια σε κάθε συγκεκριμένο θέμα σπουδών, το οποίο είναι πολύ πιο σημαντικό για την επιλογή ενός προγράμματος σπουδών από ό,τι οι κατατάξεις του κάθε πανεπιστημιακού ιδρύματος.
  Πάνω από 1000 θεματικές κατατάξεις είναι προσβάσιμες στον ιστότοπό μας. Παρ' όλους τους μεθοδολογικούς περιορισμούς που μπορεί να έχουν οι κατατάξεις, συχνά αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τη φήμη ενός ιδρύματος ή ακόμη και ενός συγκεκριμένου τμήματος ή συγκεκριμένης σχολής, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την αναζήτηση εργασίας μετά την αποφοίτηση.
 • Τελικά, ποιος είναι καταλληλότερος για να αξιολογήσει ένα πρόγραμμα σπουδών από τους ίδιους τους φοιτητές και τους αποφοίτους που πραγματικά παρακολούθησαν το πρόγραμμα; Οι αξιολογήσεις των σπουδαστών είναι σημαντικές πηγές που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός προγράμματος σπουδών.
  Συμπεριλαμβάνουμε έρευνες ικανοποίησης φοιτητών από το Εθνικό Γραφείο Φοιτητών (National Student Office), καθώς και κριτικές / αξιολογήσεις φοιτητών από άλλες πηγές, όπως το Google και το Facebook.
 • Δημόσια δεδομένα σχετικά με μισθούς, ποσοστά ανεργίας και άλλα σχετικά στοιχεία και αριθμούς
  Για το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι διαθέσιμος ένας θησαυρός από δημόσια δεδομένα που μπορούν να παράσχουν στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους φοιτητές σημαντικά στοιχεία σχετικά με τους μισθούς, την ανεργία και άλλα συναφή στοιχεία, κατανεμημένα ανά πρόγραμμα σπουδών ή επίπεδο πανεπιστημιακού αντικειμένου.
  Όπου είναι διαθέσιμες, παρέχουμε αυτές τις πληροφορίες για τα μαθήματα απευθείας στις σελίδες του προγράμματος. Συγκεντρώνουμε επίσης τα δεδομένα για εσάς, για περίπου 1000 διαφορετικά θέματα, τα οποία παρέχουν πολύτιμη καθοδήγηση όταν αποφασίζετε μεταξύ διαφορετικών τομέων σπουδών.
 • Περιεκτικός κατάλογος προγραμμάτων σπουδών
  Σε αντίθεση με πολλούς άλλους ιστότοπους, δεν σας παρουσιάζουμε έναν περιορισμένο κατάλογο προγραμμάτων σπουδών από μερικά μόνο πανεπιστήμια που πληρώνουν για την καταχώριση. Στόχος μας είναι να σας παρουσιάσουμε έναν πλήρη κατάλογο όλων των επιλογών σπουδών που είναι διαθέσιμες.
 

Έμπειρη ομάδα

Το UniversityGuru διοικείται από μια έμπειρη ομάδα με επικεφαλής τον CEO Daniel Spohn, PhD. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα, οδήγησε προηγουμένως το LanguageCourse.net να γίνει ένας από τους πιο επισκέψιμους και, τολμούμε να πούμε, ο πιο χρήσιμος ιστότοπος παγκοσμίως όσον αφορά τη σύγκριση χιλιάδων προγραμμάτων εκμάθησης ξένων γλωσσών.
Το UniversityGuru δημιουργήθηκε για να προσφέρει το ίδιο επίπεδο αντικειμενικά συγκρίσιμων και διαφανών πληροφοριών στα προγράμματα σπουδών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
 

Στοιχεία και Αριθμοί

 • Αριθμός πανεπιστημίων που περιλαμβάνονται στη λίστα: 13300
 • Παρακολούθηση και ενημέρωση της κατάταξης των πανεπιστημίων: 112
 • Γλώσσες ιστοσελίδας: 22
 • Ετήσιοι επισκέπτες του site: Πάνω από 5 εκατομμύρια μοναδικοί επισκέπτες στο UniversityGuru
 • Έτος ίδρυσης: 2020
 

Γραφείο

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη με θέα την παλιά πόλη και το λιμάνι.
Ώρες Επισκεπτών:
Δευτέρα - Παρασκευή: 9:30-17:00h
 

Γνωρίστε την Ομάδα

Cora Lee Paddock
Cora Lee Paddock
Γλώσσες:
Craig Plunkett
Craig Plunkett
Γλώσσες:
Daniel Spohn
Daniel Spohn
Γλώσσες:
Joan Soms
Joan Soms
Γλώσσες:
 

Αποστολή και Βασικές Αξίες

Αποστολή
Η αποστολή μας, την οποία πάντα εκτελούμε με υπερηφάνεια, είναι να παρέχουμε την καλύτερη παγκόσμια υπηρεσία για τη σύγκριση πανεπιστημιακών προγραμμάτων σπουδών.
Για να επιτύχουμε την αποστολή μας, προσπαθούμε αδιάκοπα να προσφέρουμε στους χρήστες των υπηρεσιών μας:
 • την πιο ολοκληρωμένη συλλογή σχετικών πληροφοριών
 • τη μεγαλύτερη επιλογή προγραμμάτων
 • τα καλύτερα εργαλεία και τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη για γρήγορες και με διαφάνεια συγκρίσεις χρήσιμων στοιχείων και αξιολογήσεων σχετικά με τα διαθέσιμα μαθήματα
Βασικές Αξίες
Οι ενέργειές μας προς τους πελάτες, τους συναδέλφους και τους σχολικούς εταίρους μας καθοδηγούνται από τις βασικές μας αξίες CARPPE:
Core Values
 • Caring
 • Ambitious
 • Reliable
 • Positive
 • Professional
 • Effective
 

Μας Αρέσει να Προσφέρουμε - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στηρίζουμε με αγάπη και σθένος εξαιρετικές φιλανθρωπικές οργανώσεις οι οποίες με το έργο τους παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία και την ευημερία ατόμων που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.
Ένα σημαντικό μερίδιο των κερδών μας θα κατευθύνεται προς τις πιο αποτελεσματικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι πρέπει να ενημερωθούν για την έρευνα που παρέχεται από τον αξιολογητή φιλανθρωπικών δράσεων GiveWell και για το γεγονός ότι μια δωρεά μόλις 4500€ μπορεί να σώσει μια ζωή και να αποτρέψει 300 μη θανατηφόρες μολύνσεις από ελονοσία ( βλ. την εμπεριστατωμένη ανάλυση αντικτύπου του Malaria Consortium).
 

Ποιος πληρώνει για την υπηρεσία μας

Οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπό μας παρέχονται δωρεάν σε κάθε επισκέπτη.
Τα πανεπιστήμια και τα κολέγια έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ δωρεάν και επί πληρωμή επιλογών καταχώρισης προγραμμάτων σπουδών.
Οι καταχωρίσεις μαθημάτων επί πληρωμή επιτρέπουν στα πανεπιστήμια να παρέχουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών και να επωφεληθούν από τη μεγαλύτερη προβολή των καταχωρημένων προγραμμάτων σπουδών που παρέχουν.