Southampton Solent University
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Business Management with Marketing with Placement and Foundation Year BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) από το Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική).

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρηματικές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £23500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £25000 £19500 - £30500 £22500 - £38500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρηματικές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25379 £24753 £28961
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22011 - £30815 £18376 - £32529 £21291 - £39327

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτός ο βασικός κύκλος σπουδών για τις επιχειρήσεις και το δίκαιο είναι ιδανικός για όσους αναζητούν μια εναλλακτική διαδρομή προς την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή επιθυμούν να επικαιροποιήσουν ή να διευρύνουν τις γνώσεις τους πριν προχωρήσουν σε ένα πλήρες προπτυχιακό πτυχίο.

Το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα ισχυρό θεμέλιο επιχειρηματικών γνώσεων, παράλληλα με ακαδημαϊκές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, ώστε να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας σε επίπεδο πτυχίου - και παρέχει άμεση πρόσβαση σε ένα από τα προπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών που σχετίζονται με επιχειρήσεις ή με το δίκαιο, όπως Διοίκηση Επιχειρήσεων, LLB, Λογιστική και Χρηματοοικονομικά, Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις ή Ναυτιλία και Διαχείριση Λιμένων.

Σχεδιασμένο από έμπειρους ακαδημαϊκούς που έχουν εργαστεί σε καίριους ρόλους σε μια μεγάλη ποικιλία βιομηχανιών, το έτος θεμελίωσης Επιχειρήσεων και Δικαίου έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, να αναπτύξει τις ικανότητές σας και να διασφαλίσει ότι είστε έτοιμοι για το μέλλον και για την ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Είτε σας ενδιαφέρει ο ιδιωτικός, ο δημόσιος, ο φιλανθρωπικός, ο κοινωνικός, ο επιχειρηματικός κλάδος ή η νομική πρακτική, αυτό το μάθημα είναι η πύλη σας για να αναπτύξετε τις δεξιότητες για την πρώτη σας διοικητική θέση εργασίας ή για να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση ή για να ακολουθήσετε μια καριέρα στη νομική επιστήμη.

Από τα βασικά μαθήματα, όπως επιχειρήσεις, δίκαιο, χρηματοοικονομικά, μάρκετινγκ, επιχειρηματικότητα, προσωπική ανάπτυξη και έργα στην κοινότητα, θα αποκτήσετε μια σταθερή εισαγωγή στα θεμέλια των επιχειρήσεων και του δικαίου, θα μελετήσετε τις σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις, θα εντοπίσετε τις μελλοντικές τάσεις και θα επικεντρωθείτε στους τομείς και τις βιομηχανίες που σας ενδιαφέρουν.

Και καθ' όλη τη διάρκεια του βασικού και μετέπειτα πλήρους πτυχίου Solent, θα κάνετε περισσότερα από το να μαθαίνετε τη θεωρία - θα μάθετε να την εφαρμόζετε μέσω μιας καινοτόμου σειράς αξιολογήσεων και "πραγματικών" ζωντανών αναφορών. Τα πτυχία μας προσφέρουν την ευκαιρία να εμπλακείτε και να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία σε διεθνείς επιχειρηματικές και νομικές προκλήσεις και πλαίσια, καθώς και μια σειρά από πρόσθετα προσόντα, απαλλαγές και συνδρομές πέραν του πτυχίου σας.

Το Solent προσφέρει εξαιρετικές επιχειρηματικές διασυνδέσεις, ζωντανές ενημερώσεις και έργα και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικά εξοπλισμένης αίθουσας "moot" που μιμείται τα βασικά χαρακτηριστικά μιας πραγματικής αίθουσας δικαστηρίου, δίνοντας στους φοιτητές μας μια εξαιρετική ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση ώστε να είναι έτοιμοι για το μέλλον - έτοιμοι για όλα.

Στο Solent θα γίνετε μέρος της ενεργής επιχειρηματικής ή νομικής κοινότητάς μας, που περιλαμβάνει φοιτητές, προσωπικό, αποφοίτους και οργανισμούς που εμπνέουν και υποστηρίζουν τους σημερινούς φοιτητές. Οι απόφοιτοί μας εργάζονται σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, για ένα ευρύ και συναρπαστικό φάσμα βιομηχανιών. Εκτός από τις επισκέψεις, τις ομιλίες, τις προσκεκλημένες διαλέξεις και τις ευκαιρίες να αναπτύξετε το επαγγελματικό σας δίκτυο, προσφέρουμε ένα σπουδαίο πρόγραμμα καθοδήγησης από ομοτίμους - παρέχοντας έναν ταλαντούχο και υποστηρικτικό μέντορα που θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσει και να σας ενθαρρύνει κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού ταξιδιού σας στο πτυχίο.

Πού οδηγεί αυτό το μάθημα;

Ένα πτυχίο του Solent σε τομείς όπως η διοίκηση επιχειρήσεων, η λογιστική, τα χρηματοοικονομικά ή οι ναυτιλιακές επιχειρήσεις σας δίνει τις εξειδικευμένες επιχειρηματικές γνώσεις και τις ευρείες μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να βρείτε θέσεις εργασίας με επίκεντρο τις επιχειρήσεις σε οποιονδήποτε κλάδο. Πρόσφατοι απόφοιτοι έχουν ιδρύσει τις δικές τους επιχειρηματικές επιχειρήσεις ή έχουν κατακτήσει επαγγελματικές και διευθυντικές θέσεις σε όλο τον κόσμο, όπως

Σχέδιο αποφοίτων, TK Maxx

Πρόγραμμα αποφοίτων HR, Randstad

Βοηθός ανθρώπινου δυναμικού, B&Q

Assistant manager και graduate manager trainee, Enterprise Rent-a-Car

Σχεδιαστής μεταφορών, DHL

Βοηθός ναυτιλιακών επιχειρήσεων, Carnival UK

Συνεργάτης πόρων, Roke

Υπουργείο Εξωτερικών (Σαουδική Αραβία)

Διευθυντής επενδύσεων, Black Coat Group

Για ποιους είναι αυτό το μάθημα;

Το έτος ίδρυσης επιχειρήσεων του Solent είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν ακαδημαϊκές γνώσεις και αυτοπεποίθηση για να επιστρέψουν στις σπουδές τους ή να προχωρήσουν στις σπουδές τους. Θα αναπτύξετε ισχυρές ακαδημαϊκές και οργανωτικές δεξιότητες και θα προετοιμαστείτε για επιτυχημένη σταδιοδρομία σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους - μελετώντας ένα πρόγραμμα σπουδών που δεν αφορά μόνο τη θεωρία αλλά και την εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.

Διαπιστευμένο από το Chartered Management Institute (CMI).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management with Marketing with Placement and Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

25% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Το μάθημα αξιολογείται μέσω πρακτικών δραστηριοτήτων σχετικών με τις επιχειρήσεις, όπως παρουσιάσεις, εκθέσεις, εργαστήρια και επιχειρηματικά σχέδια.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με ελάχιστο βαθμό 55 σε κάθε μία από τις τέσσερις συνιστώσες

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Solent ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/how-to-apply/entry-requirements/help-for-international-students.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες, επιδοτήσεις και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/finance/grants-bursaries-scholarships/bursaries.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management with Marketing with Placement and Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £13020 έτος 1
Διεθνή £13020 έτος 1
EU £14000 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Southampton Solent σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #35 
  • #244 
  Επιχειρήσεις
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μάρκετινγκ": 1995 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Students perspectives of living in Southampton
 • What our postgraduate students thought of their time at Solent
 • Why Solent? Marketing students share their view
 • "What I wish I'd known as a fresher"
 • Life at Solent - Norwegian students
 • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά του καταναλωτή και μάρκετινγκ με διεθνές έτος ίδρυσης - είσοδος Σεπτεμβρίου BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
63% 5% 5% £22350 137 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ (Data Analytics) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
75% 0% 10% £14160 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ με Θεμελιώδες Έτος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
79% 0% 13% £14900 114 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
90% 5% 15% £12500 111 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
71% 5% 11% £15250 £15750 88 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
42% 0% 5% £16700 124 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διοίκηση (με σπουδές στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 0% 10% £15400 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση και Μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 5% 5% £20500 147 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης