De Montfort University
Επιχειρήσεις και μάρκετινγκ BA (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Business and Marketing BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μάρκετινγκ

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23500 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £28000 £19500 - £29500 £22000 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μάρκετινγκ (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25442 £23942 £28323
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22135 - £29929 £19374 - £29472 £22352 - £36875

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ευρεία γνώση του φάσματος των κλάδων των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ, των σχέσεων μεταξύ τους και της εφαρμογής τους στην πράξη.

Μέσω συγκεκριμένων ενοτήτων θα διδαχθείτε πώς να προσδιορίζετε τον αντίκτυπο των οργανωτικών, πολιτικών, κοινωνικών, τεχνολογικών, πολιτιστικών και ηθικών παραγόντων στο επιχειρηματικό περιβάλλον και στο περιβάλλον μάρκετινγκ.

Θα εξετάσετε και θα ιεραρχήσετε θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ σε ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων επιχειρηματικών, βιομηχανικών και κοινωνικών πλαισίων, γεγονός που σας επιτρέπει να κατανοήσετε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών τόσο στον κόσμο του μάρκετινγκ όσο και στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Έτσι, θα μπορέσετε να ενισχύσετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη λύσεων βασισμένων σε στοιχεία για τις σύγχρονες προκλήσεις των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ.

Με αυτές τις γνώσεις θα είστε σε θέση να ερμηνεύετε κριτικά τις επιχειρηματικές πληροφορίες και να εφαρμόζετε γνώσεις σχετικά με τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα εμπορικά σήματα και τις αγορές για να προτείνετε, να αιτιολογείτε και να εφαρμόζετε αποτελεσματικές επιχειρηματικές λύσεις και λύσεις μάρκετινγκ.

Ενότητες όπως η Επιχειρηματική Ηθική και Κοινωνική Ευθύνη θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε και να εφαρμόσετε αξίες, δεξιότητες, γνώσεις και συμπεριφορές που θα σας επιτρέψουν να συμβάλλετε στην ανάπτυξη ενός δίκαιου, ειρηνικού και βιώσιμου κόσμου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απασχολησιμότητα στο επίκεντρο του προγράμματος σπουδών. Η πρακτική άσκηση ενσωματώνεται στις αξιολογήσεις των ενοτήτων- οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν δύο ευκαιρίες βραχυπρόθεσμης πρακτικής άσκησης.
 • Με την ενσωμάτωση των δύο κλάδων των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ, θα μάθετε τόσο για το μάρκετινγκ όσο και για τα επιχειρηματικά θέματα, δίνοντάς σας πλεονέκτημα στις παγκόσμιες αγορές.
 • Μαθαίνετε με καινοτόμους τρόπους μέσω του σύγχρονου περιεχομένου και της στρατηγικής αξιολόγησης που στοχεύουν στην αύξηση των ψηφιακών δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας των εκπαιδευομένων (όπως από infographics έως προσομοιώσεις, ομιλίες TED, εκθέσεις συμβούλων και ομαδικές συζητήσεις).
 • Οι βασικές ενότητες καλύπτουν μια σειρά από επιχειρηματικούς κλάδους που είναι απαραίτητοι για την παροχή των γνώσεων που απαιτούνται για την επιτυχία στις επιχειρήσεις.
 • Επωφεληθείτε από ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες εταιρείες. Θα λάβετε πλήρη υποστήριξη στις αιτήσεις σας για πρακτική άσκηση και κατά τη διάρκεια του έτους πρακτικής άσκησης. Προηγούμενοι φοιτητές έχουν κατακτήσει θέσεις στο μάρκετινγκ εμπορικών σημάτων στην Goodyear Dunlop και την Puma, ως ασκούμενοι στις πωλήσεις στην Tata Technologies και στο μάρκετινγκ προϊόντων στη Vauxhall.
 • Το DMU είναι διαπιστευμένο κέντρο σπουδών του Chartered Institute of Marketing (CIM) και βασικός εκπαιδευτικός εταίρος του Institute of Data & Marketing (IDM), πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε απαλλαγές από τα επαγγελματικά προσόντα του CIM και του IDM εκτός από το πτυχίο σας.

.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business and Marketing BA (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

32% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
16% Επαγγέλματα πωλήσεων
9% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
7% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
7% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
4%
4% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
2% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία και μια υποστηρικτική και καλλιεργητική μαθησιακή κοινότητα. Γι' αυτό το λόγο εισάγουμε ένα νέο μοντέλο μπλοκ για την παροχή της πλειοψηφίας των μαθημάτων μας, γνωστό ως Education 2030. Αυτό σημαίνει ένα πιο απλουστευμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, όπου θα μελετάτε ένα θέμα κάθε φορά αντί για πολλά ταυτόχρονα. Θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τη μάθησή σας και να γνωρίσετε την ομάδα διδασκαλίας και τους συμμαθητές σας. Θα λαμβάνετε ταχύτερη ανατροφοδότηση μέσω της πιο τακτικής αξιολόγησης και θα έχετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ σπουδών και προσωπικής ζωής, ώστε να απολαμβάνετε άλλες σημαντικές πτυχές της πανεπιστημιακής ζωής. Χρησιμοποιείται ένα μείγμα από συνεδρίες σε μεγάλες ομάδες, φροντιστήρια, διαδικτυακές πηγές και διαμορφωτικές αξιολογήσεις. Οι σπουδαστές λαμβάνουν ανατροφοδότηση καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος για να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τις τεχνικές τους γνώσεις, δεξιότητες και κατανόηση. Έμφαση δίνεται στην εφαρμογή της τεχνικής κατανόησης σε σενάρια που βασίζονται σε περιπτώσεις και επικεντρώνονται στον αντίκτυπο μέσω της χρήσης αξιολογήσεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness and Marketing, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιχειρήσεις και μάρκετινγκ BA (Hons)

EU £15250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £15250 έτος 1
EU £15750 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο De Montfort σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #49 
  • #61 
  Marketing
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μάρκετινγκ": 5675 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά του καταναλωτή και μάρκετινγκ με διεθνές έτος ίδρυσης - είσοδος Σεπτεμβρίου BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
63% 5% 5% £22350 137 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ (Data Analytics) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
75% 0% 10% £14160 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ με Θεμελιώδες Έτος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
79% 0% 13% £14900 114 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
90% 5% 15% £12500 111 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
71% 5% 11% £15250 £15750 88 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
42% 0% 5% £16700 124 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διοίκηση (με σπουδές στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 0% 10% £15400 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση και Μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 5% 5% £20500 147 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης