The University of Winchester
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Fashion Business and Marketing BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Μάρκετινγκ.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
42 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μάρκετινγκ στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £24000 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £19500 - £29000 £22500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρήσεις και Διοίκηση (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24966 £23942 £28323
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21977 - £27977 £19374 - £29472 £22352 - £36875

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Μάθετε από μια ομάδα διδασκόντων με εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας
 • Προσκεκλημένες διαλέξεις από κορυφαίες μάρκες του κλάδου, όπως ASOS, WGSN και Patagonia
 • Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και πρακτικής άσκησης
 • Σπουδές στο εξωτερικό στις ΗΠΑ και τη Γαλλία

Αν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να διευθύνει επιδείξεις πασαρέλας στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, να δημιουργεί συναρπαστικές καμπάνιες για διεθνείς μάρκες ή να βρίσκει τις τελευταίες τάσεις για ένα διαδικτυακό κατάστημα λιανικής πώλησης μόδας, τότε το τριετές πρόγραμμα σπουδών μας θα μπορούσε να είναι το ιδανικό για εσάς.

Το πρόγραμμα Fashion Business and Marketing στο Winchester επικεντρώνεται στο εμπορικό πρόσωπο της βιομηχανίας της μόδας, αγκαλιάζοντας τα ψηφιακά μέσα και τις τελευταίες τεχνολογίες μάρκετινγκ. Ως μέρος του Τμήματος Marketing Event and Project Management της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, στοχεύουμε να σας βοηθήσουμε να γίνετε ένας καινοτόμος, υπεύθυνος και με αυτοπεποίθηση έμπορος και διευθυντής.

Το πρόγραμμά μας έχει διασυνδέσεις με μια σειρά από ειδικούς του κλάδου, οι οποίοι παραδίδουν διαλέξεις σε τομείς όπως η αγορά μόδας και η πρόβλεψη τάσεων, η συγγραφή κειμένων για τη μόδα και η δημιουργία μιας επιτυχημένης διαδικτυακής καμπάνιας. Υπάρχουν ευκαιρίες για διεθνείς σπουδές στις ΗΠΑ και τη Γαλλία (στο δεύτερο έτος σπουδών), οι φοιτητές υποστηρίζονται για την εξεύρεση θέσεων πρακτικής άσκησης στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και υπάρχουν ευκαιρίες για εκδρομές.

Το έτος 1 σας εισάγει στις βασικές θεωρίες, έννοιες και προοπτικές που διέπουν το αντικείμενο, καθώς και στο πεδίο εφαρμογής του κλάδου της μόδας. Τα θέματα περιλαμβάνουν: Εισαγωγή στις ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σπουδές, ηλεκτρονικές εκδόσεις, κατανόηση των αγορών, μόδα στο επίκεντρο, διαχείριση των οικονομικών, εισαγωγή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αρχές μάρκετινγκ.

Το έτος 2 βασίζεται στο έτος θεμελίωσης για να προσφέρει περαιτέρω εικόνα και ευκαιρία να εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε διάφορους τομείς, όπως Αγορές Μόδας, Δημιουργικός Σχεδιασμός και Καινοτομία, Συμπεριφορά του Καταναλωτή, Εμπορικό Εμπόριο Μόδας, Ταυτότητα και Σχεδιασμός Μάρκας, Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ και Εφαρμοσμένη Έρευνα Μάρκετινγκ.

Μέχρι το έτος 3, είστε έτοιμοι να σπουδάσετε με πιο ανεξάρτητο τρόπο και να εξετάσετε ενεργά τις επαγγελματικές σας επιλογές πριν από την αποφοίτηση. Προσαρμόζετε το τελικό σας μεγάλο έργο στην πορεία σταδιοδρομίας που προτιμάτε μέσω μιας σειράς προαιρετικών διδακτικών ενοτήτων, ενός ερευνητικού έργου, μιας διατριβής ή μιας πρακτικής άσκησης μερικής απασχόλησης. Μπορείτε να συνεχίσετε να βελτιώνετε τις προηγμένες δεξιότητές σας στα ακόλουθα θέματα, τα οποία υποστηρίζουν το τελικό σας μεγάλο έργο: Fashion Media and Identity, Sustainability and Responsibility in Fashion, Strategic Brand Management, Strategic Innovation Management, Creating a Social Media Campaign και Digital Marketing.

Οι άρτια προετοιμασμένοι και εξειδικευμένοι απόφοιτοί μας μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομίας στον κλάδο της μόδας στο μάρκετινγκ, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη διαχείριση εμπορικών σημάτων, τη συγγραφή και τις εκδόσεις, το styling, τη διαφήμιση, τις δημόσιες σχέσεις, την πρόβλεψη τάσεων, την έρευνα καταναλωτών, την αγορά, το merchandising και το visual merchandising. Οι απόφοιτοι έχουν εργαστεί στις Burberry, Harrods, WGSN, New Look και ASOS.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fashion Business and Marketing BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

45% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
0% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (National Recognition Information Centre) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Business and Marketing, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Winchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #54 
  • #66 
  Marketing
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μόδα": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Open Days at the University of Winchester
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φωτογραφία μόδας (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
83% 5% 12% £15000 109 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 10% 10% £15000 £16125 123 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Image & Styling BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και προώθηση με έτος ίδρυσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος ίδρυσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Atelier & Tailoring (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διαχείριση Μόδας (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
74% 3% 5% £15750 115 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης