University of Salford
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Business Management with Marketing with Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
56 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιχειρηματικές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιχειρήσεις και διαχείριση (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £20000 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £24000 £17000 - £25000 £19500 - £31500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιχειρηματικές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25292 £24598 £28842
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22004 - £30213 £18567 - £31945 £21490 - £38869

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Θεμελιώδες Έτος του τετραετούς προγράμματος αποσκοπεί στην κατανόηση των βασικών θεμάτων των επιχειρήσεων ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις για σπουδές στο σχετικό πρόγραμμα σπουδών. Οι βασικοί τομείς μελέτης θα είναι η αποτελεσματική επικοινωνία και οι δεξιότητες μελέτης σε συνδυασμό με τα βασικά θέματα των επιχειρήσεων. Θα εισαχθείτε σε βασικές θεωρίες και έννοιες εντός των κλάδων, ώστε να αποκτήσετε βασικές γνώσεις σε όλους τους συναφείς θεματικούς τομείς. Το πρόγραμμα θα σας εισαγάγει σε βασικούς τομείς των επιχειρήσεων που είναι απαραίτητοι για την εξέλιξη σε πτυχία επιχειρήσεων, λογιστικής ή νομικής. Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε επιχειρηματικές έννοιες σε πραγματικούς οργανισμούς και θα αναπτύξετε δεξιότητες επικοινωνίας, πληροφορικής και μελέτης. Μετά την ολοκλήρωση του Θεμελιώδους Έτους, θα προχωρήσετε στο πρώτο έτος του πτυχίου που επιλέξατε για τα υπόλοιπα τρία έτη των σπουδών σας (τέσσερα έτη εάν επιλέξετε να κάνετε το έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης).

Το πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων με Μάρκετινγκ έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε το ευρύ φάσμα πρακτικών δεξιοτήτων που αναζητούν οι εργοδότες. Εργαζόμενοι σε έργα και δραστηριότητες μάρκετινγκ που σχετίζονται με τον κλάδο, θα μάθετε να εφαρμόζετε τις βασικές θεωρίες του μάρκετινγκ, καθώς και να χρησιμοποιείτε βασικές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η ηγεσία, η επικοινωνία και η ανάλυση δεδομένων. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρείτε δημιουργικές, βιώσιμες, ψηφιακές και ηθικές λύσεις σε προβλήματα που σχετίζονται με το μάρκετινγκ. Καθ' όλη τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας, θα δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο επαγγελματικών αποδείξεων, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να βρείτε μια ικανοποιητική δουλειά όταν αποφοιτήσετε.

Στο The Complete University Guide 2022, αυτό το πρόγραμμα σπουδών κατατάσσεται στην 18η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο όσον αφορά την ικανοποίηση των φοιτητών και στην 8η θέση όσον αφορά τις προοπτικές των αποφοίτων.

Κατά το πρώτο έτος, θα αρχίσετε να κατανοείτε το περιβάλλον του μάρκετινγκ και τον τρόπο λειτουργίας του τομέα. Θα εξετάσετε επίσης ευρύτερους επιχειρηματικούς τομείς και τον τρόπο με τον οποίο το μάρκετινγκ ενσωματώνεται σε αυτούς. Θα μαθαίνετε μέσω της πράξης μέσω της εργασίας σε συναρπαστικές και καινοτόμες προκλήσεις μάρκετινγκ ή σε έργα πραγματικού κόσμου. Το δεύτερο έτος αφορά τη διερεύνηση πιο εξειδικευμένων θεωριών και την εκμάθηση δεξιοτήτων που θα μπορούν να μεταφερθούν σε πολλαπλές λειτουργίες του μάρκετινγκ. Οι ενότητες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να διαμορφώνετε τη δική σας μάθηση. Η ενότητα "Επαγγελματική ανάπτυξη" δημιουργήθηκε για να εξασκήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε - σύνταξη βιογραφικού σημειώματος, συνεντεύξεις, κέντρα αξιολόγησης - για να διεκδικήσετε και να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας. Μέχρι το τελευταίο έτος σπουδών σας, γίνεστε επαγγελματίας του μάρκετινγκ, αναπτύσσοντας τις δεξιότητες που απαιτούνται για υπεύθυνη ηγεσία και κατανοώντας πώς να σκέφτεστε στρατηγικά. Οι βασικές ενότητες αυξάνουν τις εις βάθος γνώσεις σας και συνεχίζουν την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας, ενώ οι προαιρετικές ενότητες σας επιτρέπουν να εξειδικευτείτε στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. . Όλα τα προπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών στον τομέα των επιχειρήσεων είναι διαθέσιμα με:

 • Έτος πρακτικής άσκησης - στην επιλογή του έτους πρακτικής άσκησης, δεν θα πληρώνετε δίδακτρα στο Πανεπιστήμιο και θα κερδίζετε μισθό για την εργασία που κάνετε.
 • Έτος θεμελίωσης - ξεκινάτε με τους θεμελιώδεις τομείς των επιχειρήσεων και τις βασικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να σπουδάσετε σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Η δέσμευσή μας προς τους μαθητές μας

Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Marketing (CIM) με σκοπό την απόκτηση τίτλων CIM μέσω του Graduate Gateway.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Management with Marketing with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

50% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5%
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Management with Marketing with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Επιχειρήσεις

  • #40 
  • #52 
  Marketing
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μάρκετινγκ": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά του καταναλωτή και μάρκετινγκ με διεθνές έτος ίδρυσης - είσοδος Σεπτεμβρίου BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
63% 5% 5% £22350 137 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ (Data Analytics) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
75% 0% 10% £14160 117 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ με Θεμελιώδες Έτος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
79% 0% 13% £14900 114 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
90% 5% 15% £12500 111 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
71% 5% 11% £15250 £15750 88 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις μόδας και μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
42% 0% 5% £16700 124 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διοίκηση (με σπουδές στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
80% 0% 10% £15400 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση και Μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 5% 5% £20500 147 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης