University of Reading
Αγγλική λογοτεχνία με δημιουργική γραφή BA (Hons)
University of Reading - Πανεπιστήμιο του Reading

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλικές Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £23500 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27000 £20500 - £28000 £23500 - £34500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλικές Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20664 £20368 £24203
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17620 - £24642 £15488 - £25125 £18208 - £30488

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Εξερευνήστε τη λογοτεχνία από όλες τις οπτικές γωνίες με το πρόγραμμα σπουδών BA English Literature with Creative Writing.

Η αγγλική λογοτεχνία και η δημιουργική γραφή είναι ένας τέλειος συνδυασμός σε επίπεδο πτυχίου:

 • Στα μαθήματα λογοτεχνίας θα γνωρίσετε σημαντικούς, συναρπαστικούς και διαφορετικούς συγγραφείς από όλους τους αιώνες και από όλο τον κόσμο.

 • Στη δημιουργική γραφή, θα εξερευνήσετε τη λογοτεχνική δημιουργικότητα εκ των έσω: θα δημιουργήσετε χαρακτήρες, θα διαμορφώσετε ποιήματα και θα επιστρατεύσετε τη φαντασία σας.

Οι δύο πλευρές του πτυχίου συμπληρώνουν και προκαλούν η μία την άλλη. Οι σπουδαίοι συγγραφείς του παρελθόντος και του παρόντος που μελετάτε θα εμπνεύσουν και θα επηρεάσουν τη συγγραφή σας. Εν τω μεταξύ, η δημιουργία του δικού σας έργου θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τεχνική και τη μορφή με τρόπους που θα οξύνουν την ανάλυσή σας σε λογοτεχνικά κείμενα.

Θα μάθετε από δραστήριους, βραβευμένους συγγραφείς του Τμήματος Αγγλικής Φιλολογίας. Αυτοί οι ακαδημαϊκοί έχουν πολυετή εμπειρία με τα καρύδια και τις λεπτομέρειες της συγγραφής και θα σας διαβάσουν προσεκτικά και θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με το έργο σας.

Οι ακαδημαϊκοί μας έχουν επίσης δημοσιεύσει έρευνες για τα πάντα, από τη μεσαιωνική ποίηση μέχρι τη σύγχρονη μυθοπλασία της Καραϊβικής και της Αμερικής, και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τους δικούς σας λογοτεχνικούς ενθουσιασμούς.

Αγγλική λογοτεχνία

Στα μαθήματα αγγλικής λογοτεχνίας θα εξετάσετε γνωστούς συγγραφείς και είδη, όπως η τραγωδία και η γοτθική λογοτεχνία, ο Σαίξπηρ και ο Πλαθ. Θα εισαχθείτε επίσης σε πτυχές των λογοτεχνικών σπουδών που μπορεί να σας είναι λιγότερο οικείες, όπως

 • παιδική λογοτεχνία

 • εκδοτικές μελέτες

 • η ιστορία του βιβλίου

Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, θα αναπτύξετε τις προηγμένες δεξιότητες λογοτεχνικής ανάλυσης που είναι απαραίτητες για τις προπτυχιακές σας σπουδές. Για παράδειγμα, θα:

 • να διερευνήσουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους τα λογοτεχνικά κείμενα ανταποκρίνονται στο πολιτισμικό τους πλαίσιο.

 • να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αγγλόφωνης ποίησης με την πάροδο του χρόνου και σε όλο τον κόσμο.

 • να εξετάζουν πώς τα λογοτεχνικά κείμενα αποκτούν νέα νοήματα κατά τη διαδικασία της ερμηνείας.

Στο δεύτερο έτος, μπορείτε να επιλέξετε μαθήματα που κυμαίνονται από την αναγεννησιακή λυρική ποίηση έως τη σύγχρονη μυθοπλασία.

Στο τρίτο έτος, οι επιλογές των μαθημάτων σας είναι πιο ποικίλες και εξειδικευμένες. Για παράδειγμα, μπορείτε να εργαστείτε σε αρχεία ή να ασχοληθείτε με την πολιτική της λογοτεχνίας.

Δημιουργική γραφή

Στις ενότητες δημιουργικής γραφής, θα γνωρίσετε όλες τις κύριες μορφές, όπως:

 • μυθοπλασία

 • δράμα

 • ποίηση

 • δημιουργική-μη μυθοπλασία.

Στο δεύτερο έτος μπορείτε να εξειδικευτείτε στους τομείς που σας ενθουσιάζουν περισσότερο. Στο τρίτο έτος, θα συμμετάσχετε στα masterclasses μας. Πρόκειται για προχωρημένες ενότητες στη λογοτεχνική μορφή που επιλέξατε, όπου θα διαβάσετε και θα συζητήσετε πολύ πρόσφατα δημοσιευμένα κείμενα, θα εντοπίσετε και θα γράψετε για τα θέματα που είναι σήμερα δημοφιλή και φρέσκα, και θα ενθαρρυνθείτε να επιδιώξετε και εσείς τη δημοσίευση ως μέρος της αξιολόγησης της ενότητας. Μπορείτε επίσης να γράψετε σε μεγαλύτερη έκταση επιλέγοντας να κάνετε μια διατριβή δημιουργικής γραφής.

Δεσμευόμαστε να διδάσκουμε μέσω του μοντέλου εργαστηρίου. Αυτές οι συνεδρίες σε μικρές ομάδες αποτελούν την καρδιά της συγγραφικής κοινότητας του Reading: καθοδηγούμενοι από έναν από τους καθηγητές μας, εσείς και οι συμφοιτητές σας θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση καθώς θα μοιράζεστε τα γραπτά σας και θα βοηθάτε ο ένας τον άλλον να βελτιωθεί.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δημοσιεύσετε το έργο σας - και να αποκτήσετε εμπειρία στην επιμέλεια και την έκδοση - συμμετέχοντας στην ετήσια ανθολογία δημιουργικής γραφής.

Καριέρα

Θα ξέρετε πώς να αποκτάτε πρόσβαση σε αξιόπιστες πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα και να παρουσιάζετε τα ευρήματά σας με σαφή και πειστική γλώσσα. Αυτές είναι πολύτιμες δεξιότητες στη σημερινή οικονομία, όπου οι δεξιότητες πληροφόρησης και επικοινωνίας είναι ζωτικής σημασίας. Θα αποκτήσετε επίσης την κριτική και πολιτισμική ευαισθητοποίηση που είναι απαραίτητη για να εργαστείτε στον δημόσιο τομέα και στα μέσα ενημέρωσης.

Ορισμένοι από τους φοιτητές μας αποφασίζουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ενώ άλλοι σταδιοδρομούν με επιτυχία σε τόσο διαφορετικούς τομείς όπως η νομική επιστήμη, η διοίκηση επιχειρήσεων, ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, η διδασκαλία και η δημοσιογραφία.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: English Literature with Creative Writing, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτό το μάθημα παρέχει μια ασφαλή βάση τόσο στις πρακτικές δεξιότητες όσο και στη θεωρητική παιδεία που απαιτούνται για τη μελέτη της λογοτεχνίας σε επίπεδο πτυχίου. Συνδυάζει την προηγμένη εκπαίδευση στην ανάγνωση, την έρευνα και την ακαδημαϊκή γραφή με μια εισαγωγή στις συζητήσεις γύρω από τις βασικές έννοιες του "αναγνώστη", του "συγγραφέα" και του "κειμένου". Τα καθορισμένα κείμενα - μια επιλογή διηγημάτων και λογοτεχνικών δοκιμίων από όλο τον κόσμο - καλούν τους φοιτητές να προβληματιστούν σχετικά με την πολυπλοκότητα αυτών των κριτικών όρων και να γίνουν πιο ανεξάρτητοι και πιο αμφισβητίες ως αναγνώστες. Μια σειρά από διαδικτυακές προβολές εξοπλίζουν τους μαθητές με δεξιότητες που αφορούν συγκεκριμένα θέματα, όπως η συγγραφή κριτικής περίληψης και περίληψης της πλοκής, καθώς και με γενικές ακαδημαϊκές καλές πρακτικές, όπως η αναφορά και η ενσωμάτωση παραθεμάτων.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει γνώσεις και κατανόηση δύο διαμορφωτικών ζευγών ιστορικής στιγμής και είδους: της αναγεννησιακής σκηνής και του βικτοριανού μυθιστορήματος. Στο πρώτο εξάμηνο, οι φοιτητές θα μελετήσουν τέσσερα αναγεννησιακά θεατρικά έργα, με έμφαση στο δράμα ως ξεχωριστό είδος με τις δικές του ιδιαίτερες συμβάσεις, και με προσοχή σε βασικές πτυχές της αναγεννησιακής σκηνής, από τους χώρους παιχνιδιού μέχρι τη χρήση σκηνικών σκηνικών. Στο δεύτερο εξάμηνο οι φοιτητές θα μελετήσουν τρία σημαντικά βικτοριανά μυθιστορήματα, ασχολούμενοι με τα συγκυριακά ζητήματα της αστικοποίησης, του φύλου, της σεξουαλικότητας και της ταυτότητας. Και στις δύο περιπτώσεις, οι φοιτητές θα ενθαρρυνθούν να αναλύσουν τη λογοτεχνία σε σχέση με το είδος και το πλαίσιο και θα αποκτήσουν κατανόηση των διασταυρώσεών τους σε συγκεκριμένες ιστορικές στιγμές.

Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές εκπαίδευση σε δεξιότητες στενής ανάγνωσης που είναι θεμελιώδεις για τη μελέτη της αγγλικής λογοτεχνίας, καθώς και μια επισκόπηση της ιστορίας της ποίησης στην αγγλική γλώσσα. Οι φοιτητές θα εισαχθούν σε σημαντικά κινήματα και ιδέες σε βασικές περιόδους από την πρώιμη Αναγέννηση μέχρι σήμερα- και σε μια σειρά από είδη όπως η ερωτική ποίηση, η πολιτική ποίηση, η ποιμενική, η ελεγεία, η σάτιρα, το σονέτο, η ωδή και ο δραματικός μονόλογος. Τα ποιήματα που θα μελετηθούν αργότερα στο μάθημα θα προέρχονται από τον ευρύτερο αγγλόφωνο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας, της Καραϊβικής και της Βόρειας Αμερικής, και θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φωνές.

Έτος 2

Έτος 3

Η Διπλωματική Εργασία είναι ένα ουσιαστικό (8.000 λέξεων) έργο λογοτεχνικο-κριτικής επιχειρηματολογίας, το οποίο βασίζεται σε συνεχή ανεξάρτητη έρευνα υπό την καθοδήγηση ενός επιβλέποντα, και γράφεται και παρουσιάζεται με επιστημονικό τρόπο. Πριν από την ολοκλήρωση της διατριβής, οι φοιτητές που παρακολουθούν αυτό το μάθημα υποβάλλουν έναν φάκελο 2.000 λέξεων με υποστηρικτικά έγγραφα, που περιλαμβάνουν: μια λογοτεχνική ανασκόπηση ή βιβλιογραφική άσκηση, ένα δείγμα εργασίας επιπέδου διατριβής και ένα αναστοχαστικό κομμάτι, που συζητά τους λόγους και τα ερευνητικά ερωτήματα για το έργο. Το μάθημα προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να διερευνήσουν σε βάθος θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών σπουδών τους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English Literature with Creative Writing BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Reading

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
10% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

A level Αγγλικής Φιλολογίας ή συναφές αντικείμενο με βαθμό Β. Συναφή μαθήματα: Αγγλική Φιλολογία με βάση την Αγγλική Γλώσσα: Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Αγγλική Γλώσσα, Δράμα και Θεατρικές Σπουδές, Δημιουργική Γραφή.

Ανώτερη Αγγλική Λογοτεχνία ή συναφές μάθημα με βαθμό Β. Συναφή μαθήματα: Αγγλική Φιλολογία με βαθμό Β: Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Αγγλική Γλώσσα, Θεατρικές Σπουδές, Δημιουργική Γραφή.

Πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 12 πιστωτικές μονάδες επιπέδου 3 στην Αγγλική Λογοτεχνία ή σε συναφές αντικείμενο. Συναφή μαθήματα: Αγγλική Φιλολογία: Αγγλική Γλώσσα & Λογοτεχνία, Αγγλική Γλώσσα, Θεατρικές Σπουδές, Δημιουργική Γραφή.

Σε αναγνώριση της εξαιρετικής προετοιμασίας που παρέχει το Extended Project Qualification στους μαθητές για πανεπιστημιακές σπουδές, συμπεριλαμβάνουμε πλέον την επίτευξη του EPQ ως μέρος μιας επίσημης προσφοράς. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν δύο προσφορές, τη συνήθη προσφορά μας συν μια εναλλακτική προσφορά με ένα Β στο EPQ και έναν βαθμό χαμηλότερα στα μαθήματα του επιπέδου Α.

Αγγλική Λογοτεχνία ανώτερου επιπέδου ή συναφές αντικείμενο στο 5. Συναφή αντικείμενα: Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία, Αγγλική Γλώσσα, Θεατρικές Σπουδές, Δημιουργική Γραφή.

Οι εξεταζόμενες ενότητες πρέπει να είναι συγκρίσιμες με το επίπεδο A της Αγγλικής Λογοτεχνίας ή ένα συναφές θέμα. Συναφή μαθήματα: Αγγλική Φιλολογία: Αγγλική Γλώσσα & Λογοτεχνία, Αγγλική Γλώσσα, Θεατρικές Σπουδές, Δημιουργική Γραφή.

Τα κύρια μαθήματα πρέπει να περιλαμβάνουν Αγγλική Λογοτεχνία ή συναφές αντικείμενο. Συναφή μαθήματα: Αγγλική Φιλολογία: Αγγλική Γλώσσα & Λογοτεχνία, Αγγλική Γλώσσα, Θεατρικές Σπουδές, Δημιουργική Γραφή.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 Απαιτούμε ελάχιστη συνολική βαθμολογία 7,0, με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, προφορικός λόγος, ανάγνωση και γραπτό λόγο).
TOEFL (iBT) 100 Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 100 συνολικά με τουλάχιστον 20 στην Ακρόαση, τη Γραφή και την Ανάγνωση και 21 στην Ομιλία.
Cambridge English Advanced Απαιτούμε βαθμό Α ή συνολική βαθμολογία 185 με κανένα στοιχείο μικρότερο από 169.
Cambridge English Proficiency Απαιτούμε βαθμό C ή συνολική βαθμολογία 185 χωρίς κανένα στοιχείο μικρότερο από 169.
PTE Academic 76 Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 76 συνολικά με τουλάχιστον 64 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή).
Institution's Own Test Δοκιμασία της αγγλικής γλώσσας για εκπαιδευτικούς σκοπούς (TEEP). Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία 7,0 συνολικά με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (Listening, Speaking, Reading και Writing).
Trinity ISE Μόνο οι εξετάσεις ISE III και ISE IV είναι αποδεκτές και απαιτούμε επιτυχία σε κάθε στοιχείο.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish Literature with Creative Writing, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αγγλική λογοτεχνία με δημιουργική γραφή BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £19500 έτος 1
Διεθνή £19500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Reading στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Reading

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Reading

Το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στο Ρέντινγκ του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας. Το Ρέντινγκ διαθέτει τέσσερις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: την London Road και την Whiteknights campus που βρίσκονται στο ίδιο το Ρέντινγκ, ενώ η Greenlands campus βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Η τέταρτη πανεπιστημιούπολη είναι γνωστή ως Iskandar Puteri, στη Μαλαισία.

Λίστα με 429 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Reading - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Reading

 • Student Life at the University of Reading
 • 9 Things Nobody Tells You About Uni | University of Reading
 • Studying English Language and Linguistics with the University of Reading
 • Economics Master’s Degrees at the University of Reading
 • Should you bother coming to a University Open Day?
 • What's it like to study Maths at the University of Reading?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Reading
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Room 208
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
56% 0% 10% £19500 148 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £15500 119 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
96% 10% 5% £14300 119 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
72% 10% 10% £13842 113 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 10% 5% £14300 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 15% 15% £11400 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και δημιουργική γραφή με εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
89% 3% 3% £20000 142 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική & Διεθνείς σχέσεις με δημιουργική γραφή BSc New College of the Humanities
(New College of the Humanities)
90% 0% 20% £14000 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και αγγλική γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
62% 0% 25% £13100 118 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 10% £16850 111 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης