Liverpool Hope University
Μουσική παραγωγή και θεολογία BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Παραστατικές τέχνες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Θεολογία και Θρησκευτικές Σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19000 £17000 £20000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £13000 - £23500 £14000 - £21500 £14500 - £26000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Παραστατικές τέχνες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22257 £19361 £22867
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18485 - £25617 £13831 - £24142 £16759 - £29194

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σημειώστε ότι τα πτυχία Combined Honours στο Liverpool Hope University κατανέμονται 50/50. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο μαθήματα θα μελετηθούν εξίσου.

Μουσική παραγωγή

Οι σπουδές στη Μουσική Παραγωγή σας δίνουν την ευκαιρία να διερευνήσετε τη δημιουργική, τεχνική και θεωρητική εξερεύνηση μιας από τις πιο οικουμενικές μορφές τέχνης. Όλα αυτά, ενώ παράλληλα εκτίθεστε σε πτυχές της μουσικής επιχείρησης και της μουσικής βιομηχανίας, καθώς και σε πολλές ιστορικές και θεωρητικές έννοιες της.

Βασιζόμενοι στην ποικιλόμορφη μουσική κληρονομιά του Λίβερπουλ, οι φοιτητές του τμήματος Μουσικής Παραγωγής στο Liverpool Hope εξερευνούν την παραγωγή μουσικής εκτέλεσης και τη σύνθεση μουσικής σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και ειδών, όπως η δημοφιλής, η κλασική, η τζαζ και η ηλεκτρονική μουσική. Οι σπουδές σας θα επικεντρωθούν στη μουσική παραγωγή και θα υποστηρίζονται από τεχνικούς, θεωρητικούς και ιστορικούς τομείς έρευνας, υπό την καθοδήγηση προσωπικού με ευρύ φάσμα διδακτικών, επαγγελματικών και ερευνητικών ειδικοτήτων.

Η Μουσική Παραγωγή αποτελεί μέρος της Σχολής Δημιουργικών & Παραστατικών Τεχνών, η οποία εδρεύει στο ειδικά κατασκευασμένο κτίριο Capstone στο Creative Campus. Το Capstone φιλοξενεί μια συλλογή μουσικών οργάνων που καλύπτουν όλα τα είδη μουσικής, όπως ένα Steinway Model D, δύο τσέμπαλα, ένα βιμπράφωνο και ένα νταούλι. Διαθέτουμε επίσης μια σουίτα ηχομονωμένων αιθουσών εξάσκησης εξοπλισμένων με πιάνα Steinway και τέσσερα ηλεκτρονικά στούντιο.

Το Creative Campus του Liverpool Hope University διαθέτει πρόσφατα αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις στούντιο ηχογράφησης. Το υπάρχον στούντιο ηχογράφησης του κτιρίου Cornerstone υπέστη μια σημαντική συνολική ανακαίνιση με 16 επιπλέον προενισχυτές με τη μορφή Audient ASP880 και μια νέα κονσόλα SSL Nucleus 2 Dark, όλα τοποθετημένα σε ένα Argosy Halo-K Workstation. Σε συνδυασμό με ένα ολοκαίνουργιο πακέτο μικροφώνων, η αίθουσα αυτή είναι πολύ καλά εξοπλισμένη για την ηχογράφηση όλων των ειδών μουσικής.

Μεταξύ του πακέτου μικροφώνων περιλαμβάνονται AKG C414, Shure SM7B, Shure Beta57 και Beta58, EV RE20 και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Θεολογία

Μέσα σε 2.000 χρόνια, η χριστιανική παράδοση έχει προκαλέσει έναν τεράστιο πλούτο θεολογικών ιδεών, έχει προσαρμοστεί σε πολλές πολιτιστικές μορφές και έχει διαμορφώσει τα ανθρώπινα μυαλά και γεγονότα. Αυτό το πτυχίο σας προσφέρει την ευκαιρία να μελετήσετε τον χριστιανισμό από διάφορες οπτικές γωνίες - ιστορικές, δογματικές, ποιμαντικές και πλαισιακές - έτσι ώστε να αποκτήσετε τεχνογνωσία για να βρίσκετε το δρόμο σας μέσα σε αυτό το πολύπλοκο και πλούσιο πεδίο σπουδών.

Το πτυχίο περιλαμβάνει την ακαδημαϊκή μελέτη της χριστιανικής Βίβλου και ενσωματώνει τη δέσμευσή μας να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την πίστη, ενώ ταυτόχρονα είναι διανοητικά απαιτητικό, διεγερτικό και προκλητικό. Το διδακτικό προσωπικό αντιπροσωπεύει ένα ευρύ φάσμα χριστιανικών παραδόσεων. οι οποίοι είναι όλοι δημοσιευμένοι εμπειρογνώμονες στους δικούς τους ιδιαίτερους τομείς εξειδίκευσης. Οι συλλογές της βιβλιοθήκης μας στον τομέα της θεολογίας και της θρησκείας είναι εξαιρετικές, καθώς ανέρχονται συνολικά σε πολύ περισσότερους από 100.000 τόμους, και επενδύουμε σημαντικά για την περαιτέρω βελτίωσή τους, ιδίως με ηλεκτρονικές πηγές. Με τη διερεύνηση των κειμενικών, ιστορικών, πολιτικών και φιλοσοφικών πτυχών της θεολογίας, η προσφορά μας σε αυτόν τον τομέα, σας παρέχει μια ολιστική και σε βάθος εκτίμηση του θέματος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Music Production and Theology BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10%
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Θεολογία και Θρησκευτικές Σπουδές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Στο Liverpool Hope University καλωσορίζουμε τους αιτούντες από διεθνείς φοιτητές. Παρακαλούμε ανατρέξτε στη διεύθυνση www.hope.ac.uk/international ή επικοινωνήστε με τη διεύθυνση [email protected] εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε πρόσθετη υποστήριξη.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMusic Production and Theology, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μουσική παραγωγή και θεολογία BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας ενδέχεται να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation
 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Liverpool Hope σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Εικαστικές Τέχνες

  • #44 
  • #53 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #46 
  • #56 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
 • Student Life at Liverpool Hope
 • Liverpool: a students' view
 • History and Politics at Liverpool Hope University
 • Teacher Training at Liverpool Hope University
 • Law at Liverpool Hope University
 • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μουσική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- 5% 3% £25750 199 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσικό θέατρο και ανάπτυξη τεχνών BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Chichester
(University of Chichester)
- - - £15840 - Τσίτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και Αγγλικά BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- 1% 7% £23800 190 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και θέατρο BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- 5% 3% £23800 163 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική εκτέλεση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική με εκπαίδευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
- 0% 0% £15840 £16320 143 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- 5% 0% £23800 169 - Oncampus πλήρους απασχόλησης