Cardiff University
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons)
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 105 αποφοίτους του προγράμματος Nursing (Adult) BN (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Cardiff για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Νοσηλευτική ενηλίκων.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
68 /100
105 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική ενηλίκων στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £27500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £23500 - £31000 £25000 - £34000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25081 £25438 £27931
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25006 - £26600 £19412 - £29648 £20644 - £33341

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ελάτε μαζί μας και σπουδάστε στο Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ που κατατάσσεται στην 1η θέση στην Αγγλία και την Ουαλία και στην 3η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη Νοσηλευτική στο The Complete University Guide 2021.

Η νοσηλευτική ενηλίκων είναι μια συναρπαστική, προκλητική και ανταποδοτική καριέρα. Επικυρωμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής, το πρόγραμμά μας σας παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να γίνετε εγγεγραμμένος νοσηλευτής μέσα σε 3 χρόνια.

Θα συνεργαστείτε με ενήλικες όλων των ηλικιών που μπορεί να αντιμετωπίζουν μία ή περισσότερες μακροχρόνιες ή βραχυχρόνιες καταστάσεις υγείας, όπως τραυματισμούς από ατύχημα, καρκίνο ή διαβήτη. Θα οικοδομήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα άτομα που φροντίζετε και τις οικογένειές τους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται.

Θα διδαχθείτε σε ένα πανεπιστήμιο του Russell Group από παρακινημένους και ενημερωμένους καθηγητές στον τομέα της νοσηλευτικής ενηλίκων, οι οποίοι επηρεάζουν την υγειονομική περίθαλψη σε ολόκληρη την Ουαλία και πέραν αυτής μέσω της δέσμευσης και της έρευνας. Θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός καθηγητής που θα σας προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη και ένας ακαδημαϊκός αξιολογητής που θα υποστηρίξει την επαγγελματική σας ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Ως Σχολή εδρεύουμε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας (το 3ο μεγαλύτερο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηνωμένο Βασίλειο) και παρέχουμε μαθήματα αναγνωρισμένα τόσο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) όσο και από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Αυτό συμβάλλει σε ένα ζωντανό διεπιστημονικό περιβάλλον, με ευκαιρίες για κοινή μάθηση, διαμορφωτικές αξιολογήσεις με άλλους επαγγελματίες υγείας και διεπαγγελματική εκπαίδευση (IPE) που δεν είναι διαθέσιμες σε πολλά ιδρύματα.

Διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια δεξιοτήτων στη Σουίτα Κλινικής Προσομοίωσης, τα οποία σας επιτρέπουν να μαθαίνετε σε προσομοιωμένους θαλάμους, κοινοτικά, οικιακά και επείγοντα περιβάλλοντα. Οι αληθοφανείς προσομοιώσεις σημαίνουν ότι μπορείτε να εξασκηθείτε με ασφάλεια και να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες.

Μια ποικίλη εμπειρία πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των τριών ετών του προγράμματος θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε την ακαδημαϊκή θεωρία με την πράξη και να αποκτήσετε εικόνα για τις ποικίλες ευκαιρίες απασχόλησης που θα έχετε στη διάθεσή σας μετά την απόκτηση του πτυχίου σας. Θα επωφεληθείτε από την πρακτική άσκηση με την υποστήριξη έμπειρων νοσηλευτών που θα σας βοηθήσουν να γίνετε ο καλύτερος νοσηλευτής που μπορείτε να γίνετε.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος θα έχετε το δικαίωμα να εγγραφείτε στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) ως νοσηλευτής ενηλίκων. Με αυτή την εγγραφή, μπορείτε να εργαστείτε σε μια σειρά από χώρους υγειονομικής περίθαλψης, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό.

Πάνω απ' όλα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι απόφοιτοί μας είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους και τις πολλές ευκαιρίες που τους περιμένουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το 100% των σπουδαστών νοσηλευτικής μας εργάζονται ή συνεχίζουν τις σπουδές τους μετά από 6 μήνες από την αποφοίτησή τους (DHLE και HECSU).

Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματός μας:

 • Πλήρως χρηματοδοτούμενη θέση - θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια πλήρως χρηματοδοτούμενη θέση στο πρόγραμμα. Μια πλήρης υποτροφία του NHS, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων και μια μη επιστρεπτέα υποτροφία για τα έξοδα διαβίωσης, είναι διαθέσιμη για αυτό το πρόγραμμα, υπό την προϋπόθεση ότι συμφωνείτε να εργαστείτε στην Ουαλία για δύο χρόνια μετά την απόκτηση του τίτλου σπουδών
 • Ειδικές εμπειρίες - μπορεί να έχετε ευκαιρίες πρακτικής μάθησης σε ένα Συμβούλιο Υγείας που αποτελεί μεγάλο τριτοβάθμιο κέντρο παραπομπής για καρδιοχειρουργική, τραύμα και νευροχειρουργική.
 • Κλινικοί ειδικοί - θα διδάσκεστε από μια ομάδα προσωπικού που διαθέτει ευρύ φάσμα κλινικών εμπειριών σε ανώτερο και εξειδικευμένο επίπεδο, έχοντας εργαστεί σε μερικά από τα πιο απαιτητικά κλινικά περιβάλλοντα.
 • Καινοτόμος χρήση της τελευταίας τεχνολογίας - χρησιμοποιούμε την επαυξημένη πραγματικότητα, η οποία θα αξιοποιηθεί για τη διδασκαλία της ανατομίας και της φυσιολογίας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε την εσωτερική μηχανική του ανθρώπινου σώματος και να κατανοήσετε την παθοφυσιολογία.
 • Ευκαιρία για διεθνή εμπειρία - κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια πρακτική άσκηση σε περιβάλλον της επιλογής σας, είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο είτε στο εξωτερικό.

Αναγνωρισμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένος νοσηλευτής (ενηλίκων).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Adult) BN (Hons) από Πανεπιστήμιο του Cardiff

90% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Επαγγέλματα πωλήσεων

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • MBA

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προσφέρει πολλές υποτροφίες στους υποψήφιους φοιτητές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας http://www.cardiff.ac.uk/study/undergraduate/funding/scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Adult), BN (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons)

Διεθνή 0
Ιρλανδία 0
Αγγλία 0
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) 0
Σκωτία 0
Ουαλία 0
Channel Islands 0
EU £9000 έτος 1
Διεθνή £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και τα νησιά:

Τα αναφερόμενα τέλη ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δίδακτρα κατά το δεύτερο και τα επόμενα έτη σπουδών, όπως επιτρέπεται από το νόμο ή την πολιτική της ουαλικής κυβέρνησης. Κατά περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή στα δίδακτρα μέχρι το τέλος Ιουνίου του ακαδημαϊκού έτους που προηγείται του έτους κατά το οποίο θα αυξηθούν τα δίδακτρα.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, συναφείς πρακτικές ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρυνθείτε με δικά σας έξοδα. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Σπουδαστές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία:

Σπουδαστές από τον υπόλοιπο κόσμο (διεθνείς):

.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρύνουν εσάς. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Cardiff στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Cardiff

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Student life at Cardiff University
 • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
 • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
 • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Cardiff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτική ενηλίκων BNurs (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
50% 1% 9% - 152 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
59% 2% 3% £15000 128 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
66% 0% 10% £23615 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
45% 0% 6% £19800 143 Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
68% 5% 4% 0 £9000 157 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων BSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
70% 0% 0% £20900 129 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Μαθησιακές Αναπηρίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης