University of Huddersfield
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 205 αποφοίτους Nursing (Blended Learning) (Learning Disability) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νοσηλευτική και Μαιευτική από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νοσηλευτική και Μαιευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
40 /100
205 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική και Μαιευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25500 £19000 - £29000 £19500 - £31500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25592 £26238 £28248
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £28061 £20262 - £31000 £21504 - £35000

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ψάχνετε για μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική καριέρα στον τομέα της νοσηλευτικής;

Οι νοσηλευτές μαθησιακών δυσκολιών έχουν τα προσόντα να εργάζονται με άτομα με μαθησιακές δυσκολίες - από την παιδική ηλικία έως το τέλος της ζωής τους. Εργάζονται με ανθρωποκεντρικό τρόπο και είναι παθιασμένοι με τα δικαιώματα, την επιλογή, την ένταξη και την ισότητα.

Η υποστήριξη ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες και/ή διαταραχή του φάσματος του αυτισμού είναι μια εμπειρία που εμπλουτίζει και επιβεβαιώνει τη ζωή και αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να γίνετε ένας ικανός, στοργικός και συμπονετικός νοσηλευτής μαθησιακών δυσκολιών.

Θα αναπτύξετε επικοινωνιακές, διαπροσωπικές, ηγετικές και διοικητικές δεξιότητες, θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στις ανθρωποκεντρικές προσεγγίσεις και θα βελτιώσετε τη λήψη αποφάσεων βάσει στοιχείων και την ομαδική εργασία.

Αυτό το μάθημα μεικτής μάθησης παρέχει έναν ευέλικτο τρόπο σπουδών μέσω κυρίως ψηφιακών τεχνολογιών. Θα παρευρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη για 20 ημέρες ανά έτος σπουδών, πραγματοποιώντας πρακτική άσκηση στο NHS και σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης κοντά στο σπίτι σας.

Το μάθημα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γίνουν νοσηλευτές και βρίσκονται στα βορειοανατολικά, στο Γιορκσάιρ και το Χάμπερ, στο Τσέσαϊρ και το Μερσεϊσάιντ, στα βορειοδυτικά, στην Καμβρία ή στο βόρειο Λινκολνσάιρ. Εάν βρίσκεστε εκτός αυτών των περιοχών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Health Education England για περισσότερες πληροφορίες.

Γιατί να σπουδάσετε Νοσηλευτική (μεικτή μάθηση) Μαθησιακής Αναπηρίας BSc(Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Θα διδαχθείτε από μια ομάδα που καταλαβαίνει πώς είναι να είσαι νοσηλευτής με μαθησιακές δυσκολίες. Τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες συμμετέχουν επίσης στην ανάπτυξη του διδακτικού μας υλικού και θα συνεργαστούν μαζί σας στην πανεπιστημιούπολη.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των μαθημάτων, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στο Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής και να εργαστείτε ως εγγεγραμμένος νοσηλευτής με μαθησιακές δυσκολίες.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, θα αποκτήσετε πραγματική εμπειρία μέσω κλινικής πρακτικής άσκησης σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως το NHS και οι οργανισμοί υγειονομικής περίθαλψης σε ένα περιβάλλον κοντά στο σπίτι σας. Μπορείτε επίσης να δανειστείτε ένα κιτ κλινικών δεξιοτήτων για να εξοικειωθείτε με τον εξοπλισμό που μπορεί να χρησιμοποιήσετε στην πράξη, και θα γίνετε μέλος μιας διαδικτυακής κοινότητας, παρουσιάζοντας τη δουλειά σας, συνεργαζόμενοι με συναδέλφους και δημιουργώντας σχέσεις με τους καθηγητές. Θα μαθαίνετε επίσης μέσω ανεξάρτητης, αυτοκατευθυνόμενης μελέτης, αναπτύσσοντας εμπιστοσύνη στην αυτοπειθαρχία και τις οργανωτικές σας δεξιότητες.

Το 2024, το νέο κτίριο Daphne Steele του Πανεπιστημίου ανοίγει επίσης στον χώρο της πανεπιστημιούπολης National Health Innovation, επιτρέποντας στους φοιτητές Νοσηλευτικής με Μαθησιακές Δυσκολίες να επωφεληθούν από εξειδικευμένες κλινικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας και ερευνητικές εγκαταστάσεις παγκόσμιας πρωτοπορίας.

Επαγγελματικοί φορείς

Το πρόγραμμα αυτό ρυθμίζεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Αναγνωρισμένος από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένος νοσηλευτής (μαθησιακές αναπηρίες).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Blended Learning) (Learning Disability) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

90% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα

Η μάθηση και η διδασκαλία παρέχονται διαδικτυακά μέσω σεμιναρίων, ομαδικών εργασιών, προσομοίωσης και πρακτικής εμπειρίας σε δεξιότητες και θα συμμετάσχετε σε καθηλωτικές δραστηριότητες με βάση τη μάθηση μέσω προσομοίωσης (SBL). Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν εργασίες μαθημάτων, πρακτική μάθηση/εκμάθηση βάσει ικανοτήτων, εκθέσεις, παρουσιάσεις και εξετάσεις. Οι εργαστηριακές συνεδρίες, η μάθηση στην τάξη και η χρήση προσομοιωμένων ασθενών σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον. Θα αξιολογηθείτε κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης μέσω ενός εγγράφου αξιολόγησης πρακτικής άσκησης (PAD).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/ Χρηματοδότηση NHS Οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα μπορεί να είναι επιλέξιμοι για να λάβουν μη επιστρεπτέα επιχορήγηση τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως. Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Ταμείου Υποστήριξης Μάθησης του NHS - https://www.nhsbsa.nhs.uk/nhs-learning-support-fund.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Blended Learning) (Learning Disability), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £19800 έτος 1
Διεθνή £19800 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Φροντίδα Ενηλίκων": 2520 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
59% 2% 3% £15000 128 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
66% 0% 10% £23615 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
45% 0% 6% £19800 143 Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
68% 5% 4% 0 £9000 157 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων BSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
70% 0% 0% £20900 129 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Μαθησιακές Αναπηρίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Παιδί) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης