University of Huddersfield
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους Nursing (Blended Learning) (Adult) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νοσηλευτική ενηλίκων από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νοσηλευτική ενηλίκων.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
45 /100
115 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική ενηλίκων στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25500 £19000 - £29000 £19500 - £31500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25081 £25438 £27931
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25006 - £26600 £19412 - £29648 £20644 - £33341

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είτε θα θέλατε να παρέχετε φροντίδα σε ενήλικες στην κοινότητα είτε σε οξέα περιβάλλοντα, αυτό το καινοτόμο πτυχίο νοσηλευτικής μεικτής μάθησης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια εξαιρετική βάση για τη μελλοντική σας καριέρα και να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.

Το μάθημα παρέχει έναν ευέλικτο τρόπο σπουδών. Χρησιμοποιώντας κυρίως ψηφιακές τεχνολογίες, μπορείτε να μαθαίνετε με ευελιξία γύρω από τις υποχρεώσεις της ζωής σας: θα πρέπει να παρευρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη έως και 20 ημέρες ανά έτος του μαθήματος.

Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν να γίνουν νοσηλευτές και βρίσκονται στα βορειοανατολικά, στο Γιορκσάιρ και το Χάμπερ, στο Τσέσαϊρ και το Μέρσεϊσαϊντ, στα βορειοδυτικά, στην Κάμπρια ή στο βόρειο Λινκολνσάιρ. Εάν βρίσκεστε εκτός αυτών των περιοχών, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Health Education England για πληροφορίες σχετικά με τον πλησιέστερο πάροχο μαθημάτων.

Γιατί να σπουδάσετε Νοσηλευτική (μεικτή μάθηση) BSc(Hons) ενηλίκων στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε και να εφαρμόσετε βασικές κλινικές δεξιότητες σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον στους νοσηλευτικούς θαλάμους μας, χρησιμοποιώντας προσομοιωτές ασθενών και παρακολουθώντας συνεδρίες επαγγελματικής υγείας και υποχρεωτική εκπαίδευση.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση στο NHS και σε οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης σε ένα περιβάλλον κοντά στο σπίτι σας. Θα επωφεληθείτε, επίσης, ακούγοντας εμπειρίες από πρώτο χέρι από χρήστες υπηρεσιών και φροντιστές, οι οποίοι αποτελούν μέρος της Ομάδας Δημόσιας Συνεργασίας. Μπορείτε επίσης να δανειστείτε ένα σετ κλινικών δεξιοτήτων και να γίνετε μέλος μιας διαδικτυακής κοινότητας. Επιπλέον, θα μαθαίνετε επίσης μέσω ανεξάρτητης, αυτοκατευθυνόμενης μελέτης, αναπτύσσοντας εμπιστοσύνη στην αυτοπειθαρχία και τις οργανωτικές σας δεξιότητες.

Το 2024, το νέο κτίριο Daphne Steele του Πανεπιστημίου θα λειτουργήσει στον χώρο της πανεπιστημιούπολης National Health Innovation. Αυτό επιτρέπει στους φοιτητές μας του BSc Νοσηλευτικής Ενηλίκων να επωφεληθούν από εξειδικευμένες εγκαταστάσεις κλινικής διδασκαλίας και παγκοσμίως κορυφαίες ερευνητικές εγκαταστάσεις.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του κύκλου σπουδών Νοσηλευτικής (μεικτή μάθηση), μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εγγραφή στο NMC και να εργαστείτε ως εγγεγραμμένος νοσηλευτής ενηλίκων.

Επαγγελματικοί φορείς

Το πρόγραμμα αυτό ρυθμίζεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Blended Learning) (Adult) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

93% Στοιχειώδη επαγγέλματα
2% Διοικητικά επαγγέλματα

Οι μέθοδοι αξιολόγησης στο μάθημα είναι ποικίλες και περιλαμβάνουν συνδυασμό εργασιών, πρακτικής/εξειδικευμένης μάθησης, εκθέσεων, παρουσιάσεων και εξετάσεων. Η φύση της αξιολόγησης ποικίλλει μεταξύ των ενοτήτων αντικατοπτρίζοντας τους τρόπους επικοινωνίας που αναμένονται από τους αποφοίτους σε αυτόν τον τομέα, όπως η ικανότητα παρουσίασης σε διάφορα ακροατήρια και η παροχή εκθέσεων για τη βελτίωση της ποιότητας της φροντίδας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική ενηλίκων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/ Χρηματοδότηση NHS Οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα μπορεί να είναι επιλέξιμοι για να λάβουν μη επιστρεπτέα επιχορήγηση τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως. Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Ταμείου Υποστήριξης Μάθησης του NHS - https://www.nhsbsa.nhs.uk/nhs-learning-support-fund.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Blended Learning) (Adult), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £18000 έτος 1
Διεθνή £18000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Φροντίδα Ενηλίκων": 2520 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student life at the University of Huddersfield
  • Why choose the University of Huddersfield?
  • University of Huddersfield - Meet some of our students
  • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
  • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτική (ενηλίκων) [Νοσηλευτική προ-εγγραφής] BSc (Hons) Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £33000 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ενηλίκων) (R39-AD) BSc (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
()
- - - - - - Online μερική απασχόληση
Νοσηλευτική ενηλίκων (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
61% 0% 30% £18800 67 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
60% 3% 0% £14700 £16000 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (παιδιά) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £27200 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Παιδί) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15100 £16000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές σπουδές BNurs (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
92% 0% 2% £34800 217 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
53% 0% 6% £27200 145 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Παιδική) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
56% 0% 5% £17162 120 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης