University of East Anglia
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 35 αποφοίτους του προγράμματος Children and Young People's Nursing BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Νοσηλευτική για παιδιά.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική για παιδιά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25500 £26000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £25500 £19500 - £29000 £18500 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25012 £25740 £27715
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24977 - £26582 £19213 - £29469 £20717 - £32585

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Εκπαιδευτείτε για να διαπρέψετε σε έναν σημαντικό και ιδιαίτερα πολύτιμο τομέα της νοσηλευτικής. Ως νοσηλευτής παιδιών και νέων, θα μπορούσατε να έχετε απίστευτα θετικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευημερία των νέων, από τα νεογέννητα έως τους 19χρονους.

Σε αυτό το μάθημα Νοσηλευτικής για παιδιά και νέους, θα ανακαλύψετε τις ανάγκες υγείας και ευημερίας των παιδιών και των νέων και θα μάθετε πώς να παρέχετε στα αναπτυσσόμενα μυαλά και σώματα τη φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζονται. Θα εξερευνήσετε την αναπτυξιακή ανατομία, φυσιολογία και παθοφυσιολογία και θα ανακαλύψετε επίσης τις ανάγκες συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών και των νέων. Θα μάθετε πώς να φροντίζετε τους ασθενείς, καθώς και πώς να προάγετε την υγιή ανάπτυξη και να προλαμβάνετε τις σωματικές και ψυχικές ασθένειες.

Περί αυτού του μαθήματος

Το πτυχίο σας στη νοσηλευτική για παιδιά και νέους θα σας προετοιμάσει για την ουσιαστική νοσηλευτική πρακτική, δουλεύοντας σε συνεργασία με παιδιά, νέους και τις οικογένειές τους, παρέχοντας φροντίδα σε άτομα με οξείες, μακροχρόνιες, σύνθετες και αναπηρικές καταστάσεις και ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό περιλαμβάνει τη φροντίδα ψυχικής υγείας, καθώς τα νεαρά άτομα που ζουν με μακροχρόνιες παθήσεις είναι ευάλωτα στην ανάπτυξη συναισθηματικών διαταραχών.

Εκτός από το να μάθετε πώς να φροντίζετε παιδιά και νέους που δεν αισθάνονται καλά, θα μάθετε επίσης πώς να βοηθάτε τα ίδια και όσους τα φροντίζουν να προωθούν υγιείς συμπεριφορές που συμβάλλουν στην υγεία και την ευημερία τους κατά την ενήλικη ζωή τους.

Το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει συνεργασία με άλλους φοιτητές του τομέα της υγείας, αποκτώντας μοναδική εικόνα άλλων επαγγελματικών προοπτικών. Αυτό θα σας επιτρέψει να καλλιεργήσετε τη συνεργατική και προσαρμοστική προσέγγιση που είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη νοσηλευτική καριέρα.

Οι σπουδές σας θα μοιραστούν 50/50 μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, αναπτύσσοντας μια ισχυρή κατανόηση της βάσης τεκμηρίωσης και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την παροχή βέλτιστης φροντίδας με επίκεντρο τον άνθρωπο και την οικογένεια.

Θα είστε σε θέση να καλύπτετε τις σωματικές, γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές αναπτυξιακές ανάγκες παιδιών και νέων, με ποικίλες κλινικές καταστάσεις και σύνθετες προκλήσεις υγείας, σε ένα ευρύ φάσμα χώρων υγειονομικής περίθαλψης.

Με το Σύνταγμα του NHS στον πυρήνα του, το πτυχίο Νοσηλευτικής για παιδιά και νέους παρέχει αυστηρή εκπαίδευση, φανταστικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και είναι πλήρως εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC).

Στιγμιότυπα της Νοσηλευτικής για Παιδιά και Νέους στο UEA:

 • Μεγάλο εύρος τοποθετήσεων, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων, κοινοτήτων, ειδικών μονάδων φροντίδας και σχολείων με σύνθετες ανάγκες
 • Επαφή με χρήστες υπηρεσιών καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος
 • Συνεργασία με άλλους φοιτητές επαγγελματιών υγείας
 • Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα συμμετάσχετε σε μια πρακτική άσκηση επαγγελματικής ανάπτυξης διάρκειας πέντε εβδομάδων. Ο τομέας πρακτικής άσκησης μπορεί να είναι της επιλογής σας, με δυνατότητα υποβολής αίτησης για διεθνή πρακτική άσκηση.
 • Ως τελειόφοιτος, θα επιλέξετε ένα μάθημα για να σπουδάσετε από μια σειρά επιλογών που θα σας δώσουν μια εικόνα ενός τομέα της νοσηλευτικής που σας ενδιαφέρει.
 • Έμφαση στη διερευνητική μάθηση που θα σας βοηθήσει να συνδέσετε τη θεωρία με την πράξη
 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, όπως σουίτα ανατομίας, σύγχρονες αίθουσες και εξοπλισμός προσομοίωσης δεξιοτήτων
 • Εξαιρετικά υποστηρικτική κουλτούρα
 • Φοιτητές με υψηλά κίνητρα

Αποποίηση ευθυνών

Αναγνωρισμένος από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένος νοσηλευτής (παιδί).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Children and Young People's Nursing BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

90% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

Απαιτούμε αποδείξεις γνώσης της αγγλικής γλώσσας (συμπεριλαμβανομένης της ομιλίας, της ακρόασης, της ανάγνωσης και της γραφής) στο ακόλουθο επίπεδο:

 • IELTS: 7,0 συνολικά (τουλάχιστον 7,0 σε κάθε στοιχείο)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςChildren and Young People's Nursing, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. για όσους παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσθετο κόστος για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των τελών, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Φροντίδα Ενηλίκων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
59% 2% 3% £15000 128 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
66% 0% 10% £23615 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
45% 0% 6% £19800 143 Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
68% 5% 4% 0 £9000 157 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων BSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
70% 0% 0% £20900 129 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Μαθησιακές Αναπηρίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Παιδί) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης