Πανεπιστήμια σε Κάρντιφ, Ουαλία
- Κατάταξη & Κριτικές -

Τελευταίες ενημερώσεις κατάταξης σχετικά με πανεπιστήμια σε Κάρντιφ
 • 14 May, 2024: THE Young University Rankings : Ενημερώθηκε. Το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan στη θέση 351.
 • 13 May, 2024: Πιο πρόσφατη κατάταξη: CWUR Center for World University Rankings από CWUR Center for World University Rankings. Το Πανεπιστήμιο του Cardiff στη θέση #162.
 • 10 Apr, 2024: QS World University Rankings By Subject (Business & Management Studies) : Ενημερώθηκε. Το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan στην υψηλότερη θέση μεταξύ 35 Πανεπιστημίων της λίστας σε: Κάρντιφ.
 • 06 Mar, 2024: Scimago Institutions : Δημοσίευσε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα από: Scimago Institutions Rankings. Περιλαμβάνονται 2 Πανεπιστήμια από: Κάρντιφ.

Το Κάρντιφ είναι η πρωτεύουσα της Ουαλίας και ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους τουρίστες της χώρας. Έχει όλα όσα μπορείτε να περιμένετε από μια πρωτεύουσα, με περισσότερο ήλιο και λιγότερη βροχή ετησίως από ό,τι η πλειονότητα της Ουαλίας. Το Κάρντιφ είναι μια πόλη που είναι γεμάτη τόσο από εγχώριους όσο και από διεθνείς φοιτητές, λόγω των ακαδημαϊκών ευκαιριών που προσφέρει, καθώς και της μοναδικής ευκαιρίας να σπουδάσει κανείς την ουαλική γλώσσα. Επιπλέον, η σημαντική πλειονότητα των αποφοίτων επιλέγει να συνεχίσει να ζει στο Κάρντιφ για να επωφεληθεί από την υγιή αγορά εργασίας και το συγκριτικά χαμηλό κόστος ζωής, ιδίως όσον αφορά το μηνιαίο ενοίκιο. Το Κάρντιφ και η Ουαλία γενικά απολαμβάνουν την επάξια φήμη ότι διαθέτουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά τοπία που έχει να προσφέρει το Ηνωμένο Βασίλειο, από τους ψηλούς παράκτιους βράχους μέχρι τις παραλίες με την κίτρινη άμμο στο νησί Barry.


Κατάταξη Πανεπιστημίων σε Κάρντιφ, Ουαλία2024

Ικανοποίηση φοιητητών: 4.4 / 5.0 (με βάση 427 αξιολογήσεις φοιτητών)
 • #1 
 • #190 
THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #1 
 • #25 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #2 
 • #29 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
Προβολή 23 περισσότερων κατατάξεων του Cardiff University και κατατάξεων βάσει θέματος για 14θέματα

 • #6 
 • #1201 
THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #5 
 • #78 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #6 
 • #100 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
Προβολή 7 περισσότερων κατατάξεων του Cardiff Metropolitan University και κατατάξεων βάσει θέματος για 9θέματα

#3
Wales

Royal Welsh College of Music and Drama

Ικανοποίηση φοιητητών: 4.6 / 5.0 (με βάση 174 αξιολογήσεις φοιτητών)
 • #10 
 • #9193 
Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

#4
Wales

Πανεπιστήμιο Wales
University of Wales

Ικανοποίηση φοιητητών: 4.7 / 5.0 (με βάση 27 αξιολογήσεις φοιτητών)
 • #9 
 • #6577 
Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Υψηλότερες πανεπιστημιακές κατατάξεις ανά θέμα σπουδών στην πόλη Κάρντιφ

Αρχιτεκτονική The Guardian University League Tables by Subject
#2 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Παιδαγωγικά The Times Good University Guide by Subject
#3 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Οδοντιατρική CUG The Complete University Guide - By Subject
#6 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Ψυχολογία CUG The Complete University Guide - By Subject
#9 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Φυσικη The Guardian University League Tables by Subject
#10 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Γερμανικά The Times Good University Guide by Subject
#11 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Δημόσια Διοίκηση GRAS Global Ranking of Academic Subjects - ShanghaiRanking
#13 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Δημοσιογραφία The Guardian University League Tables by Subject
#14 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Νομικά CUG The Complete University Guide - By Subject
#16 
Πανεπιστήμιο του Cardiff
Πολιτική Μηχανική CUG The Complete University Guide - By Subject
#18 
Πανεπιστήμιο του Cardiff

ΚάρντιφΒασικά Γεγονότα για Διεθνείς Φοιτητές

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Το κόστος διαβίωσης στο Κάρντιφ είναι χαμηλότερο από το μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου, γεγονός που διευκολύνει τους φοιτητές να είναι πιο σταθεροί οικονομικά.

 • Υπάρχουν πολλά ιστορικά αξιοθέατα στο Κάρντιφ που οι φοιτητές βρίσκουν ενδιαφέροντα και μοναδικά, ειδικά αν προέρχονται από το εξωτερικό.

 • Οι φοιτητές συνήθως τονίζουν ότι το Κάρντιφ διαθέτει όλα όσα χρειάζεται ένας φοιτητής, και παρόλο που μπορείτε να περπατήσετε σχεδόν παντού, τα μέσα μαζικής μεταφοράς προσφέρουν ένα πρόγραμμα γνωστό ως My Travel Pass. Το σύστημα αυτό προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στα λεωφορεία για όσους είναι μεταξύ 16 και 21ετών.

CONS

 • Η Ουαλία έχει τη δική της γλώσσα, τα Ουαλικά, και είναι αρκετά δύσκολη γλώσσα για να την μάθει κανείς. Δεν είναι απαραίτητη αν θέλετε να σπουδάσετε στο Κάρντιφ, αλλά ίσως είναι δύσκολο να καταλάβετε την έντονη τοπική προφορά.

 • Οι άνθρωποι συχνά συνιστούν να μην χρησιμοποιείτε αυτοκίνητα στην περιοχή, καθώς μπορεί να είναι δύσκολο και απογοητευτικό λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας, οπότε οι φοιτητές χρησιμοποιούν συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 • Παρά το γεγονός ότι το Κάρντιφ έχει καλύτερο καιρό από τον μέσο όρο, η βροχή μπορεί να είναι υπερβολική.


4 από 4 Πανεπιστήμια σε Κάρντιφ Κατατάχθηκε σε τουλάχιστον μία κατάταξη

27 Λίστα Διαφορετικών Κατατάξεων Πανεπιστήμια σε Κάρντιφ (19 ίδρυμα και8 κατατάξεις θέματος)

21 Κατάταξη Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστήμια σε Κάρντιφ Μεταξύ TOP200

Πληθυσμός: 448000

: Wales, Cardiff

 • Τύπος Μπρίζας G
  • Ηλεκτρική τάση (voltage) κατοικίας: 230 V
  • Συχνότητα: 50 Hz

Χάρτης με προορισμό Πανεπιστημίων σε Κάρντιφ

google static map google map control google map control

Χρήσιμες σχετικές σελίδες

Οι παρακάτω σύνδεσμοι είναι επιλεγμένοι με γνώμονα τη χρησιμότητά τους. Μπορεί να εισπράξουμε προμήθεια για τις αγορές.

Συχνές ερωτήσεις

Πανεπιστήμιο του Cardiff βρίσκεται στη θέση #1 σε Κάρντιφ στις meta βαθμολογίες μας που αποτελούνται από 112 βαθμολογίες πανεπιστημίων.

Μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Κάρντιφ Πανεπιστήμιο του Cardiff βρίσκεται στον μεγαλύτερο αριθμό των βαθμολογήσεων / αξιολογήσεων. Δες και τις 34 βαθμολογήσεις / αξιολογήσεις όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει περαστεί σε λίστα

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός (Αρχιτεκτονική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Παιδαγωγικά (Παιδαγωγικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Ιατρική & Υγεία (Οδοντιατρική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές (Ψυχολογία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Φυσικές Επιστήμες (Φυσικη). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Γλώσσες & Λογοτεχνία (Γερμανικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Επιχειρήσεις (Δημόσια Διοίκηση). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Δημοσιογραφία & ΜΜΕ (Δημοσιογραφία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Νομικά (Νομικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Μηχανική (Πολιτική Μηχανική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Αθλητική Επιστήμη (Αθλητική Επιστήμη). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Εικαστικές Τέχνες (Μουσική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Σχέδιο (Εσωτερική Διακόσμηση). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Πληροφορική (Πληροφορική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Μαθηματικά (Μαθηματικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Cardiff έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Κάρντιφ για Γεωργία (Γεωργία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Cardiff περιλαμβάνεται.

Εκδότες κατάταξης

4icu

μεθοδολογία προβολής

British Quacquarelli Symonds, UK

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -QS Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων:

Ακαδημαϊκή Φήμη 40% Εργοδοτική Φήμη 10% Αναλογία Τμήματος / Φοιτητών 20% Παραπομπές ανά Τμήμα 20% Αναλογία Διεθνούς Τμήματος 5% Αναλογία Διεθνών Φοιτητών 5%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -QS Κατατάξεις Απασχολησιμότητας:

Φήμη εργοδότη 30% Alumni αποτελέσματα 25% Συνεργασίες με Εργοδότες ανά Τμήμα 25% Συνδέσεις Εργοδοτών / Φοιτητών 10% Ρυθμός απασχόλησης αποφοίτων 10%

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

CWUR Center for World University Rankings

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CWUR Center for World University Rankings:

Απόδοση της έρευνας: 40%

 • Ερευνητικό αποτέλεσμα: 10%
 • Δημοσιεύσεις υψηλής ποιότητας: 10%
 • Επιρροή: 10%
 • Αναφορές: 10%

Ποιότητα εκπαίδευσης: 25% Απασχόληση αποφοίτων: 25% Ποιότητα του διδακτικού προσωπικού: 10%

μεθοδολογία προβολής

Centre for Science and Technology Studies, Leiden University, Netherlands

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CWTS Leiden Ranking:

Επιστημονικός Αντίκτυπος Αριθμός Δημοσιεύσεων Συνεργασία Ανοικτή Πρόσβαση Ποικιλομορφία Φύλων

μεθοδολογία προβολής

NTU ranking

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -NTU Κατάταξη Επιδόσεων Επιστημονικών Δημοσιεύσεων:

Παραγωγικότητα της έρευνας: 25%

 • Άρθρα τα τελευταία 11 χρόνια: 10%

 • Άρθρα τρέχον έτος: 15%

Αντίκτυπος της έρευνας: 35%

 • Αναφορές τα τελευταία 11 χρόνια: 15%

 • Αναφορές των τελευταίων 2 ετών: 10%

 • Μέσος όρος # αναφορών τα τελευταία 11 έτη: 10%

Ερευνητική Αριστεία: 40%

 • H-index τα τελευταία 2 έτη: 10%
 • Εργασίες με υψηλή παραπομπή τα τελευταία 11 χρόνια: 15%

 • Άρθρα τρέχοντος έτους σε περιοδικά υψηλής απήχησης: 15%

μεθοδολογία προβολής

Nature Index

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Nature Index - Ακαδημαϊκό:

Article count (AC) Fractional count (FC) Weighted fractional count (WFC)

μεθοδολογία προβολής

RUR Ranking Agency (Moscow, Russia)

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -RUR Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων:

Διδασκαλία: 40%

 • Αναλογία Διδακτικού Προσωπικού/Φοιτητών: 8%
 • Αναλογία Διδακτικού Προσωπικού/Πτυχιούχων: 8%
 • Αναλογία Διδακτικού Προσωπικού/Διδακτορικών Πτυχίων: 8%
 • Αναλογία Απονεμηθέντων Διδακτορικών Πτυχίων/ Bachelor Πτυχίων: 8%
 • Παγκόσμια Φήμη Διδασκαλίας: 8%

Έρευνα: 40%

 • Αναφορές ανά Ακαδημαϊκό/Ερευνητικό Μέλςο Προσωπικού: 8%
 • Διδακτορικοί Τίτλοι ανά Αποδεκτό Διδακτορικό: 8%
 • Κανονικοποιημένος Αντίκτυπος Παραπομπών (Citation): 8%
 • Ακαδημαϊκές Εργασίες / Μέλος Ερευνητικού Προσωπικού: 8%
 • Παγκόσμια Ερευνητική Φήμη: 8%

Διεθνής Ποικιλομορφία: 10%

 • Διεθνές Διδακτικό Προσωπικό: 2%
 • Διεθνείς Φοιτητές: 2%
 • Διεθνείς Συν-συγγραφείς Ακαδημαϊκών Δημοσιεύσεων: 2%
 • Φήμη εκτός Γεωγραφικής Περιοχής: 2%
 • Διεθνές Επίπεδο: 2%

Οικονομική Βιωσιμότητα: 10%

 • Εισόδημα Ιδρύματος ανά Σχολή: 2%
 • Εισόδημα Ιδρύματος ανά Φοιτητή: 2%
 • Ακαδημαϊκές Εργασίες ανά Ερευνητικό Εισόδημα: 2%
 • Ερευνητικό Εισόδημα ανά Ακαδημαϊκό/Ερευνητικό Μέλος Προσωπικού: 2%
 • Ερευνητικό Εισόδημα ανά Εισόδημα Ιδρύματος: 2%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -RUR Ακαδημαϊκές Κατατάξεις:

Κανονικοποιημένη επιρροή παραπομπών (Παραπομπές ερευνητικών δημοσιεύσεων από όλους τους ακαδημαϊκούς συγγραφείς συγκρητικά με τους παγκόσμιους μέσους όρους) 20% Παραπομπές ανά εργασία 20% Εργασίες ανά ακαδημαϊκό και ερευνητικό προσωπικό 20% Διεθνής ερευνητική φήμη 20% Κοινοποίηση ερευνητικών δημοσιεύσεων γραμμένων από διεθνείς συγγραφικές συνεργασίες 20%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -RUR Κατάταξη Φήμης:

Εκπαιδευτική Φήμη 50% Ερευνητική Φήμη 50%

μεθοδολογία προβολής

Scimago Institutions

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Scimago Institutions Rankings:

Έρευνα 50% Καινοτομία 30% Κοινωνικότητα 20%

μεθοδολογία προβολής

ShanghaiRanking Consultancy

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -ARWU Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων - ShanghaiRanking:

Ποιότητα της εκπαίδευσης 10%

 • Απόφοιτοι που κερδίζουν βραβεία Νόμπελ/μετάλλια 10%

Ποιότητα του διδακτικού προσωπικού 40%

 • Προσωπικό που κερδίζει βραβεία Νόμπελ/μετάλλια 20%
 • Ερευνητές που αναφέρονται ιδιαίτερα 20%

Ερευνητική παραγωγή 40%

 • Δημοσιεύσεις στο Nature και το Science 20%
 • Έγγραφα ευρετηριασμένα στο Science Citation Index-Expanded & Social Science Citation Index 20%

Κατά κεφαλήν επιδόσεις 10%

μεθοδολογία προβολής

StuDocu

μεθοδολογία προβολής

THE Times Higher Education, UK

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων:

30% Διδασκαλία ("Περιβάλλον Εκμάθησης")

 • Έρευνα φήμης: 15%
 • Αναλογία προσωπικού προς φοιτητές: 4,5%
 • Αναλογία διδακτορικού προς πτυχίο: 2,25%
 • Αναλογία διδακτορικών τίτλων προς ακαδημαϊκό προσωπικό: 6%
 • Εισόδημα ιδρύματος: 2,25%

30% Έρευνα ( Όγκος, Έσοδα και Φήμη)

 • Φήμη έρευνας: 18%
 • Ερευνητικό εισόδημα: 6%
 • Ερευνητική παραγωγικότητα: 6%

30% Αναφορές ("Επιρροή Έρευνας")

7,5% Διεθνείς προοπτικές (προσωπικό, φοιτητές και έρευνα)

 • Ποσοστό διεθνών φοιτητών: 2.5%
 • Ποσοστό διεθνούς προσωπικού: 2,5%
 • Διεθνής συνεργασία: 2,5%

2,5% Εισόδημα από Βιομηχανία ("Μεταφορά Γνώσης")"

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -THE Κατάταξη Πανεπιστημίων στην Παγκόσμια Απασχολησιμότητα:

Απασχολησιμότητα (έρευνα) 100%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -THE Young University Rankings:

Διδασκαλία 30% Έρευνα (όγκος, έσοδα, και φήμη) 30% Αναφορές 30% Διεθνής προοπτική (προσωπικό, φοιτητές, έρευνα) 7.5% Έσοδα βιομηχανίας (μεταφορά γνώσης) 2.5%

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

The Guardian News and Media Limited

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας:

Αναλογία μαθητών προς προσωπικό: 15% Πρότυπα εισόδου: 15% Δαπάνες ανά μαθητή: 5% Συνέχιση 15% (μη ιατρικά μαθήματα) Ή 5% (ιατρικά μαθήματα) NSS - Διδασκαλία: 8% NSS - Αξιολόγηση και ανατροφοδότηση: 8% NSS - Συνολική ικανοποίηση: 4% Προοπτικές σταδιοδρομίας: 15% Προστιθέμενη αξία: 15%

μεθοδολογία προβολής

The Times and The Sunday Times

μεθοδολογία προβολής

The University League Tables

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CUG Ο Πλήρης Οδηγός Πανεπιστημίων:

Πρότυπα Εισόδου 12,5% Ικανοποίηση Φοιτητών 18,75% Αναλογία Φοιτητών-Προσωπικού 12.5% Ποιότητα Έρευνας 12,5% Ένταση Έρευνας 6,25% Δαπάνες Ακαδημαϊκών Υπηρεσιών 6,25% Δαπάνες για Εγκαταστάσεις 6,25% Προοπτικές Αποφοίτων 12,5% Ποσοστό Ολοκλήρωσης Πτυχίου 12,5%

μεθοδολογία προβολής

Thomson Reuters

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Reuters - Τα πιο Καινοτόμα Πανεπιστήμια της Ευρώπης:

Όγκος Πατέντας 11.11% Επιτυχία Πατέντας 11.11% Παγκόσμιες Πατέντες 11.11% Παραπομπές Πατέντας 11.11% Ποσοστό πατεντών με παραπομπές / Επιρροή παραπομπών πατεντών 11.11% Επιρροή Πατέντας σε Παραπομπές Άρθρων 11.11% Επιρροή Παραπομών Άρθρων Βιομηχανίας 11.11% Ποσοστό Συνεργατικών Άρθρων Βιομηχανίας 11.11% Σύνολο Web of Science Core Collection Εργασιών 11.11%

μεθοδολογία προβολής

Urap

μεθοδολογία προβολής

Us News

μεθοδολογία προβολής

Webometrics

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων:

Ορατότητα 50% Αριστεία 35% Διαφάνεια 10% Παρουσία 5%

μεθοδολογία προβολής