Liverpool Hope University
Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons)
Liverpool Hope University - Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Nutrition and Philosophy & Ethics BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Διατροφή και Διαιτολογία από το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Διατροφή και Διαιτολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
47 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH20

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Διατροφή και Διαιτολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21500 £17500 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £25000 £14000 - £23000 £18000 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH20 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £23065 £27710
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21777 - £29639 £17475 - £28955 £20434 - £36212

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

"Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα πτυχία Combined Honours στο Liverpool Hope University μοιράζονται 50/50. Αυτό σημαίνει ότι και τα δύο θέματα θα μελετηθούν εξίσου

Διατροφή

"Η διατροφή είναι ένας ολοένα και πιο σημαντικός επιστημονικός κλάδος με έμφαση στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η διατροφή συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και στην πρόληψη των ασθενειών. Οι διατροφολόγοι διαδραματίζουν βασικό ρόλο σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ρόλων, παρέχοντας και εφαρμόζοντας διατροφικές κατευθυντήριες γραμμές που βασίζονται σε στοιχεία, στρατηγικές διατροφής για τη δημόσια υγεία και αναπτύσσοντας τα ασφαλή, υγιεινά και βιώσιμα τρόφιμα του μέλλοντος.

Το πτυχίο μας Διατροφής επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των πρακτικών, επαγγελματικών και ερευνητικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία ως επαγγελματίας διατροφολόγος (καθώς και για περαιτέρω σπουδές ή επαγγελματική σταδιοδρομία στη διαιτολογία, τη δημόσια υγεία ή την εμπορική βιομηχανία τροφίμων).

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει έμφαση στην παροχή πέντε βασικών ικανοτήτων: επιστήμη της διατροφής, τροφική αλυσίδα, κοινωνικές και συμπεριφορικές επιστήμες, υγεία και ευημερία και επαγγελματική συμπεριφορά. Θα διδάσκεστε στο νέο μας κτίριο Επιστημών Υγείας, το οποίο διαθέτει εξειδικευμένα εργαστήρια και εξοπλισμό αφιερωμένο στη μελέτη των τροφίμων, της διατροφής και της υγείας.

Θα διδαχθείτε από μια εξαιρετικά αφοσιωμένη ομάδα ερευνητικά ενεργών εγγεγραμμένων διατροφολόγων με μεγάλη πρακτική εμπειρία, οι οποίοι είναι ενθουσιώδεις τόσο για το ακαδημαϊκό αντικείμενο όσο και για την ποιότητα της φοιτητικής σας εμπειρίας.

Φιλοσοφία & Ηθική

Η ενότητα Φιλοσοφία και Ηθική διερευνά τα μεγάλα ερωτήματα της ζωής και της ηθικής: σε ποια βάση κρίνουμε τα πράγματα ως καλά ή κακά; Σας προκαλεί να εξετάσετε τις υποθέσεις, τις απόψεις και την κοσμοθεωρία σας. Χρειάζεται να πιστεύουμε στον Θεό για να έχει νόημα η ζωή - ή έχουν καταρρεύσει τα επιχειρήματα για την ύπαρξη του Θεού; Τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος; Έχουμε ελεύθερη βούληση ή η ζωή μας είναι απολύτως καθορισμένη;

Μέσα από την προσεκτική ενασχόληση με τα πρωτογενή κείμενα φιλοσόφων όπως ο Πλάτων, ο Ακινάτης, ο Ντεκάρτ, ο Χιουμ, ο Καντ και ο Νίτσε, το πτυχίο Φιλοσοφίας και Ηθικής θα σας βοηθήσει να μάθετε να αναλύετε και να αξιολογείτε επιχειρήματα και να συνθέτετε και να επικοινωνείτε τις δικές σας ιδέες με τεκμηριωμένο τρόπο. Θα θεμελιωθείτε στα θεμελιώδη ζητήματα της φιλοσοφίας. Καθώς προχωράτε, θα εξετάσετε σε βάθος τη φιλοσοφία της θρησκείας, την πολιτική φιλοσοφία, την εφαρμοσμένη ηθική και τα ζητήματα της ανθρώπινης προσωπικότητας, της τεχνητής νοημοσύνης και της ζωικότητας.

Το πτυχίο διδάσκεται από μια βασική ομάδα κριτικών ακαδημαϊκών που είναι παθιασμένοι με τη διδασκαλία και είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι ερευνητές και συγγραφείς. Αυτό το πτυχίο θα σας εφοδιάσει με τις διανοητικές δεξιότητες και προοπτικές που απαιτούνται για να αντιμετωπίσετε τις ηθικές και ιδεολογικές προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nutrition and Philosophy & Ethics BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

20% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
15% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Οι μαθητές αξιολογούνται με διάφορες μεθόδους. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρεχόμενο σύνδεσμο του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Διατροφή και Διαιτολογία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

IELTS (Academic) 6

Για τους αλλοδαπούς φοιτητές, απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, με 6,0 τόσο στην ανάγνωση όσο και στη γραφή και κανένα επιμέρους στοιχείο κάτω από 5,5.

Οι διεθνείς υποψήφιοι θα πρέπει να ανατρέξουν στην ενότητα International της ιστοσελίδας μας: http://www.hope.ac.uk/international
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNutrition and Philosophy & Ethics, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £12500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι ορισμένα από τα μαθήματα μας ενδέχεται να έχουν πρόσθετο κόστος. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαθήματος για περισσότερες πληροφορίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation
  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

Το Liverpool Hope University, γνωστό και ως Hope, ιδρύθηκε το 1844 στο προαστιακό περιβάλλον της πόλης του Λίβερπουλ. Το Hope ανήκει επίσημα στη χριστιανική-οικουμενική θρησκεία και παρέχει χώρους για την άσκηση της πίστης σας, όπως το κτίριο EDEN και το Hope Chapel. Οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν εδώ 12 ερευνητικά κέντρα, 2 σύγχρονες βιβλιοθήκες με καταρτισμένο προσωπικό βιβλιοθηκονόμων και όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε ως φοιτητής. Όποτε χρειάζεστε λίγο χρόνο μακριά από την πανεπιστημιούπολη στον ελεύθερο χρόνο σας, το ζωντανό κέντρο του Λίβερπουλ απέχει μόλις 40 λεπτά με το λεωφορείο.

Λίστα με 1258 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Liverpool Hope

προπτυχιακοί φοιτητές:
4160
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
875
:
5035
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διατροφολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life at Liverpool Hope
  • 1. Why study Education at Liverpool Hope University?
  • History and Politics at Liverpool Hope University
  • Teacher Training at Liverpool Hope University
  • Law at Liverpool Hope University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θεατρική αγωγή και διατροφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή και διαιτολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
94% 0% 0% £14500 £15200 198 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με βάση τον αθλητισμό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και κοινωνική φροντίδα (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 0% 5% £12500 127 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τρόφιμα, διατροφή και ανθρώπινη υγεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
62% 0% 0% £15040 213 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και διατροφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 108 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 0% 5% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης