Grimsby Institute
Τέχνη και σχεδιασμός (μόδα και κλωστοϋφαντουργία) HNC
Grimsby Institute - Grimsby Institute

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20903 £17931 £21753
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17825 - £24915 £12598 - £22386 £15916 - £27274

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Θέλεις να γίνεις ο επόμενος Alexander McQueen, η Stella McCartney ή η Vera Wang; Έχεις έφεση στο σχεδιασμό και αγάπη για τη μόδα; Αν ναι, τότε το Level 4 HNC in Fashion είναι για σένα!

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών Level 4 HNC Fashion είναι μονοετές και έχει σχεδιαστεί για να σας εφοδιάσει με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και δημιουργικών δεξιοτήτων που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε ως σχεδιαστής μόδας ή υφασμάτων στον κλάδο. Οι σπουδές στο κέντρο της πανεπιστημιούπολης του East Riding College στο Bridlington θα σας παρέχουν το χώρο για να εργαστείτε στις φανταστικές εγκαταστάσεις του στούντιό μας που θα σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της δουλειάς σας στον κλάδο. Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε εκπαιδευτικά ταξίδια και επισκέψεις σε εκθέσεις που θα στηρίξουν τις εργασίες σας και θα ενισχύσουν ένα ευρύτερο φάσμα γνώσεων για την ειδικότητά σας. Είτε είστε εντελώς νέοι στον κλάδο είτε έχετε σπουδάσει στο παρελθόν και θέλετε να ανεβάσετε τις δεξιότητές σας στο επόμενο επίπεδο. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την κατανόησή σας για τον ψηφιακό σχεδιασμό, την πειραματική κοπή πατρόν και την παραγωγή ενδυμάτων. Θα αποκτήσετε βιομηχανική εμπειρία μέσω ζωντανών αναφορών που θα σας δώσουν περαιτέρω εικόνα της βιομηχανίας της μόδας από μια ολοκληρωμένη προοπτική. Οι προηγούμενοι σπουδαστές μας έχουν συνεργαστεί με παγκόσμιες εταιρείες, όπως η Lee Jeans και η Boohoo, και βρήκαν αυτή την ανεκτίμητη εμπειρία για τα βιομηχανικά τους χαρτοφυλάκια.

Αυτός ο δυναμικός και ταχέως μεταβαλλόμενος τομέας της παγκόσμιας οικονομίας διερευνά ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που καλύπτουν: δεξιότητες έρευνας, σχεδιασμό και ανάπτυξη χαρτοφυλακίου, πρόβλεψη τάσεων και έρευνα αγοράς, κοπή πατρόν και κατασκευή ενδυμάτων, μαζί με πρόσθετη υποστήριξη για την προετοιμασία για συνεντεύξεις. Τα μονοπάτια αυτού του τίτλου σπουδών έχουν ως στόχο να σας δώσουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις δημιουργικές βιομηχανίες μέσα από ένα εστιασμένο πρόγραμμα σπουδών που θα σας προετοιμάσει για να προχωρήσετε στο HND (επίπεδο 5) στη μόδα ή να εργαστείτε στη βιομηχανία της μόδας.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για φοιτητές με προηγούμενη ακαδημαϊκή εμπειρία και προσωπικό ενδιαφέρον για την τέχνη και τη μόδα, οι οποίοι φιλοδοξούν να αναπτύξουν περαιτέρω επαγγελματική εστίαση στη μόδα και την κλωστοϋφαντουργία στο έργο τους.

Το πρώτο έτος του προγράμματος HNC σας παρέχει όλες τις βασικές δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να διεκδικήσετε με επιτυχία τη δημιουργική διαδικασία και να διαπρέψετε στον κόσμο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας. Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος θα ενθαρρυνθείτε και θα καθοδηγηθείτε να αναπτύξετε τις ερευνητικές πρακτικές σας, την καινοτομία των ιδεών, τις δεξιότητες σχεδιασμού και κατασκευής και την επίγνωση της εφαρμογής τους στις δημιουργικές βιομηχανίες. Ο ψηφιακός σχεδιασμός θα αποτελέσει επίσης βασικό χαρακτηριστικό για την ανάπτυξη του τελικού χαρτοφυλακίου σας. Θα μάθετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που θα είναι σχετικές με την εξέλιξή σας στο επίπεδο 5 του HND ή για μια ποικιλία δημιουργικών επαγγελματικών διαδρομών στη βιομηχανία, αν αυτή είναι η προτιμώμενη επιλογή σας.

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί κυρίως για δια ζώσης μάθηση, με παρακολούθηση κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για τις καθορισμένες ώρες στο έγγραφο επικύρωσης. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν περίοδοι σπουδών κατά τις οποίες η κυβέρνηση συμβουλεύει την TEC Partnership ότι δεν είναι ασφαλές να ανοίξουν πανεπιστημιουπόλεις ή ότι υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση λόγω μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης. Εάν η πανεπιστημιούπολη είναι κλειστή, η TEC Partnership θα παραδίδει τις συνεδρίες σας διαδικτυακά και θα σας προσφέρει την απαραίτητη υποστήριξη και τους πόρους εξ αποστάσεως. Εάν η πρόσβαση είναι περιορισμένη λόγω μέτρων κοινωνικής απομάκρυνσης, θα υιοθετηθεί ένα μικτό μοντέλο, με ορισμένα μαθήματα να πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες και άλλα με διαδικτυακές συνεδρίες και υποστήριξη.

Θα αξιολογηθείτε με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων γραπτών εργασιών, εργασιών με βάση την εργασία, εργασιακής εμπειρίας, πρακτικής αξιολόγησης, ανάπτυξης χαρτοφυλακίου και επίσημων παρουσιάσεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArt & Design (Fashion and Textiles), HNC, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Τέχνη και σχεδιασμός (μόδα και κλωστοϋφαντουργία) HNC

Αγγλία £5495 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5495 έτος 1
Σκωτία £5495 έτος 1
Ουαλία £5495 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν το δικό τους σετ. Αυτό αποτελείται από ένα κύριο σχέδιο, ύφασμα και ψαλίδι για χαρτί. Οι μαθητές συχνά αγοράζουν και άλλα αντικείμενα, όπως ειδικές πένες και μολύβια σχεδίασης, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο. Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, οι σπουδαστές πρέπει να αγοράζουν υφάσματα και υφάσματα κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων κοπής πατρόν και κατασκευής ενδυμάτων, κάτι για το οποίο ενημερώνονται πλήρως στην αρχή του μαθήματος.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Grimsby Institute

Το Grimsby Institute είναι ένα κολέγιο που επικεντρώνει τις ακαδημαϊκές του προσφορές στην περαιτέρω εκπαίδευση, την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την εργασιακή εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του ινστιτούτου βρίσκεται στην αγγλική πόλη-λιμάνι Grimsby. Οι σπουδαστές στην τοποθεσία Nuns Corner απολαμβάνουν μια ζωντανή και πολυσύχναστη ατμόσφαιρα με περίπου 16.000 άλλους σπουδαστές και πρόσβαση σε εγκαταστάσεις όπως ένα θέατρο, μια σουίτα γυμναστικής, έναν παιδικό σταθμό και πολλά άλλα.

Λίστα με 50 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Grimsby Institute - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Grimsby Institute

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0
  • What the students say about our BA (Hons) Digital Film & Television Production

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τέχνη και Σχεδιασμός (πρακτική τέχνη ή τρισδιάστατες κατευθύνσεις) HND West Herts College
(West Herts College)
- - - - - Γουότφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και Σχεδιασμός Μόδα HND Manchester College
(The Manchester College)
- 20% 35% - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διαχείριση Μόδας MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μακιγιάζ μόδας HNC Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
- - - £7980 - Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα: Σχεδιασμός και παραγωγή με λιανική πώληση HND Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
- - - £7980 £8775 - Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία HND Gloucestershire College
(Gloucestershire College)
- - - - - Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα: Σχεδιασμός και παραγωγή με λιανική πώληση HNC Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
- - - £7980 £8775 - Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας/υπόδησης HND Leicester College
(Leicester College)
- - - £10700 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία HNC South & City College Birmingham
(South & City College Birmingham)
- - - £7500 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και σχέδιο (μόδα) - HNC HNC South Thames College
(South Thames College)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης