Leicester College
Σχεδιασμός μόδας/υπόδησης HND
Leicester College - Leicester College

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20903 £17931 £21753
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17825 - £24915 £12598 - £22386 £15916 - £27274

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Higher National Diploma in Fashion/Design πλήρους φοίτησης είναι ένα δημιουργικό και επαγγελματικά σχετικό πρόγραμμα σπουδών που ισοδυναμεί με τα δύο πρώτα έτη ενός πτυχίου BA (Hons). Σας προετοιμάζει για μια καριέρα στο σχεδιασμό και την κατασκευή σε όλους τους κλάδους της μόδας. Θα συνεργαστείτε με προσωπικό με πλούσια εμπειρία στον κλάδο και πρακτική στον δημιουργικό τομέα για να αναπτύξετε επαγγελματικές δεξιότητες σχεδιασμού και κατασκευής. Θα σας προσφερθούν επίσης ευκαιρίες για έρευνα και ανάλυση σε συναφή εξειδικευμένα θέματα.

Η ομάδα μαθημάτων σχεδιάζει να συνεργαστεί στενά με πολλούς κορυφαίους λιανοπωλητές μόδας και κατασκευαστές υποδημάτων που υποστηρίζουν την υλοποίηση του προγράμματος. Η δικτύωση και η επαφή με τις επαφές της βιομηχανίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του μαθήματος. Οι σχεδιαστικές αναφορές προσφέρουν δημιουργικές προκλήσεις μέσω της ανάπτυξης δεξιοτήτων εικονογράφησης, γραφικής παρουσίασης και τρισδιάστατης κατασκευής. Θα εξερευνήσετε εξειδικευμένες δεξιότητες στον τομέα της παραγωγής ενδυμάτων και υποδημάτων, αποκτώντας μια εικόνα της ραπτικής, της κοπής πατρόν ενδυμάτων/υποδημάτων και της κατασκευής ενδυμάτων/υποδημάτων.

Με βάση την πλήρη στελέχωση της κοόρτης, οι φοιτητές μπορούν να αναμένουν περίπου 12 έως 14 ώρες συνεδριών με ωρολόγιο πρόγραμμα την εβδομάδα.

Καθώς το μάθημα αυτό ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σημερινής βιομηχανίας της μόδας, δίνεται μεγάλη έμφαση στη μάθηση με βάση την εργασία και το μάθημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τη βιομηχανία της μόδας. Θα μελετήσετε 120 πιστωτικές μονάδες σε κάθε ακαδημαϊκό έτος, καλύπτοντας ειδικότητες όπως η πρόβλεψη τάσεων, το branding, το προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η φωτογραφία στο στούντιο, καθώς και παραδοσιακές πρακτικές της μόδας.

Οι σπουδαστές των δημιουργικών τεχνών μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο φάσμα εγκαταστάσεων στην περιοχή και από τις ευκαιρίες συνεργασίας με άλλους σπουδαστές σε μια σειρά από μονοπάτια δημιουργικών τεχνών, αναπτύσσοντας περαιτέρω την απασχολησιμότητά σας και τις δεξιότητες που σχετίζονται με τη βιομηχανία.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πτυχίο σας σε ένα πλήρες πτυχίο, είτε συμμετέχοντας στο τελευταίο έτος του προγράμματος BA (Hons) Professional Studies (Creative Industries) μετά την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, είτε σε κάποιο άλλο εναλλακτικό σχετικό πτυχίο. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση σε άλλα πανεπιστήμια για την αναβάθμιση συναφών πτυχίων (με βάση τις απαιτήσεις εισόδου του επιλεγμένου ιδρύματος). Οι ευκαιρίες καριέρας ποικίλλουν σε διάφορους τομείς όπως ο σχεδιασμός μόδας, οι κατασκευές, το μάρκετινγκ και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι ενότητες αξιολογούνται μέσω της ολοκλήρωσης είτε πρακτικών είτε γραπτών εργασιών που εντάσσονται σε ένα σύγχρονο, εργασιακό πλαίσιο. Τα τελευταία στάδια του μαθήματος περιλαμβάνουν την παραγωγή ενός επαγγελματικού χαρτοφυλακίου. Οι εργασίες που αναλαμβάνετε είναι διαπραγματεύσιμες και θα αντικατοπτρίζουν τα ατομικά σας πλεονεκτήματα και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η αξιολόγηση είναι συνεχής και στα δύο έτη για κάθε ενότητα. Όλες οι αξιολογήσεις είναι αθροιστικές και συμβάλλουν στην πρόοδο και τα επιτεύγματα. Οι εργασίες σχεδιασμού βασίζονται σε εργασίες, μέσω τετραδίων σκίτσων, παρουσιάσεων, τελικής παραγωγής ενδυμάτων με συνοδευτικά αποδεικτικά στοιχεία αξιολόγησης. Οι εκτεταμένες δεξιότητες γραφής αξιολογούνται στις Περιεχομενικές Σπουδές, εκτός από τη δημιουργία ενός προσωπικού ιστολογίου μόδας. Κατά την έναρξη του μαθήματος εκδίδεται πρόγραμμα υποβολής αξιολογήσεων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση, οι σπουδαστές του HND λαμβάνουν είτε επιτυχία, είτε διάκριση, είτε άριστα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Standard entry to this course requires a minimum of 32 UCAS points from a recognised level 3 qualification in a related subject. We welcome applicants who do not match standard entry requirements but who can demonstrate ability to study this subject at university level and who can evidence relevant experience. You will need a portfolio of your work. Following receipt of this work, an interview by phone will be conducted. A minimum IELTS score of 5.5 is required for non-native English speakers.

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Με αυτό το BTEC θα πρέπει επίσης να επιτύχετε βαθμούς ΒΒ σε δύο μαθήματα A Level.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 5.5

Το Leicester College δεν είναι Home Office Student Sponsor και δεν δέχεται αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές. Μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις μόνο από φοιτητές που διαμένουν ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι υπήκοοι της ΕΕ/του ΕΟΧ που διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι έχουν αποκτήσει είτε το καθεστώς "Εγκατάστασης" είτε το καθεστώς "Προεγκατάστασης" στο πλαίσιο του προγράμματος εγκατάστασης της ΕΕ. Άλλοι υπήκοοι τρίτων χωρών (εκτός από τους Ιρλανδούς υπηκόους) πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν έγκυρη άδεια παραμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο / άδεια παραμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εξεταστούν για εισδοχή. Το δικαίωμα φοίτησης στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν παρέχει αυτόματα το καθεστώς των εγχώριων τελών και ενδέχεται να σας ζητηθεί να υποβληθείτε σε αξιολόγηση του καθεστώτος των τελών για να επιβεβαιώσετε την επιλεξιμότητά σας για φοιτητική χρηματοδότηση.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion/Footwear Design, HND, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σχεδιασμός μόδας/υπόδησης HND

Διεθνή £10700 έτος 1
EU £10700 έτος 1
Αγγλία £6165 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £6165 έτος 1
Σκωτία £6165 έτος 1
Ουαλία £6165 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα εκπαιδευτικά ταξίδια δεν είναι υποχρεωτικά, αλλά ενθαρρύνονται ως μέρος της εμπειρίας σας. Προηγούμενοι σπουδαστές έχουν πληρώσει έως και 450 λίρες για ένα ταξίδι στο εξωτερικό (Προηγούμενες εκδρομές περιλαμβάνουν το Παρίσι, το Μιλάνο και το Λονδίνο) Θα πρέπει να υπολογίζετε ότι θα ξοδέψετε περίπου 100 λίρες ετησίως για καλλιτεχνικά υλικά και έξοδα εκτύπωσης για την παρουσίαση των έργων σας ως μέρος του χαρτοφυλακίου σας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Leicester College

Το Leicester College είναι ένα ίδρυμα που αφιερώνεται στην παροχή περαιτέρω εκπαίδευσης σε περισσότερους από 26.000 φοιτητές και έχει την κύρια πανεπιστημιούπολη του στο Leicester της Αγγλίας. Το κολέγιο λειτουργεί από τέσσερις κύριες πανεπιστημιουπόλεις, οι οποίες περιλαμβάνουν το Abbey Park Campus και το Engineering Technology Centre, το Freemen's Park Campus, το St. Margaret's Campus και το City Skills Centre.

Λίστα με 14 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Leicester College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Leicester College

προπτυχιακοί φοιτητές:
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
:
0
  • Leicester College Experience Day 2017

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

St Margaret’s Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τέχνη και Σχεδιασμός (πρακτική τέχνη ή τρισδιάστατες κατευθύνσεις) HND West Herts College
(West Herts College)
- - - - - Γουότφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και Σχεδιασμός Μόδα HND Manchester College
(The Manchester College)
- 20% 35% - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάρκετινγκ και Διαχείριση Μόδας MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μακιγιάζ μόδας HNC Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
- - - £7980 - Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα: Σχεδιασμός και παραγωγή με λιανική πώληση HND Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
- - - £7980 £8775 - Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία HND Gloucestershire College
(Gloucestershire College)
- - - - - Γκλόστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα: Σχεδιασμός και παραγωγή με λιανική πώληση HNC Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
- - - £7980 £8775 - Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας/υπόδησης HND Leicester College
(Leicester College)
- - - £10700 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα και κλωστοϋφαντουργία HNC South & City College Birmingham
(South & City College Birmingham)
- - - £7500 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τέχνη και σχέδιο (μόδα) - HNC HNC South Thames College
(South Thames College)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης