Bath Spa University
Δημιουργική γραφή και αγγλική λογοτεχνία (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Bath Spa University - Πανεπιστήμιο Bath Spa

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Creative Writing and English Literature (Professional Placement Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με λογοτεχνία στα αγγλικά από το Πανεπιστήμιο Bath Spa για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με λογοτεχνία στα αγγλικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων λογοτεχνία στα αγγλικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £20000 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £16500 - £24000 £17500 - £30000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε λογοτεχνία στα αγγλικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22685 £20368 £24203
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19753 - £26218 £15488 - £25125 £18208 - £30488

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αναπτύξτε επαγγελματικές δεξιότητες και ακολουθήστε το πάθος σας για τη λογοτεχνία και τη συγγραφή με έναν συναρπαστικό συνδυασμό δημιουργικής πρακτικής και κριτικής σκέψης, υπό την καθοδήγηση ειδικών ερευνητών και βραβευμένων συγγραφέων.

 • Ασχοληθείτε με τον κόσμο πέρα από το πανεπιστήμιο. Συνεργαστείτε με κοινότητες, διεθνή ιδρύματα, λογοτεχνικά φεστιβάλ, εκδοτικούς οίκους και πολιτιστικά προγράμματα.
 • Τα δικά σας έργα, με τον δικό σας τρόπο, με τη δική μας υποστήριξη. Από τη δημιουργία ψηφιακών έργων, μέχρι δοκίμια, εκδόσεις και podcasts - θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τη φωνή σας.
 • Εξερευνήστε τη λογοτεχνία μέσα από μια παγκόσμια προοπτική, αγκαλιάζοντάς την ως ένα ποικιλόμορφο φαινόμενο και αμφισβητώντας τις πολύπλοκες ιστορίες της.

Ο συνδυασμός Δημιουργικής Γραφής και Αγγλικών έχει πολλά οφέλη. Τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής θα σας δώσουν ένα χώρο για να εξερευνήσετε τη φαντασία σας και να μεταφράσετε τις ιδέες σας σε ποίηση, σενάριο και πεζογραφία, καθώς και σε graphic novels και κόμικς, ή σε ζωντανή λογοτεχνία - εκδηλώσεις, φεστιβάλ, αναγνώσεις και παραστάσεις που συνδέονται με την τέχνη σας.

Η Αγγλική Λογοτεχνία σας εισάγει σε ένα απίστευτο εύρος λογοτεχνικών κόσμων. Από κλασικά κείμενα μέχρι νέα και άγνωστα γραπτά, θα σας ζητηθεί να σκεφτείτε διαφορετικά για το τι μπορεί να είναι "λογοτεχνία" και να εξερευνήσετε πρωτότυπους τρόπους ανάγνωσης και ανάλυσης. Θα σας ζητήσουμε να τοποθετήσετε την ανάγνωσή σας σε ευρύτερα πλαίσια και να αξιοποιήσετε άλλους επιστημονικούς κλάδους για να εμβαθύνετε την κατανόησή σας και να οξύνετε τις ιδέες σας.

Δεν πρόκειται μόνο για ανάγνωση και γραφή - θα μάθετε επίσης ζωτικής σημασίας επαγγελματικές δεξιότητες. Η Αγγλική Λογοτεχνία και η Δημιουργική Γραφή θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε δεξιότητες δημιουργικότητας, ανάλυσης, επικοινωνίας και συνεργασίας, οι οποίες μπορούν να σας ανοίξουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών επαγγελματικών σταδιοδρομιών. Για να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητές σας, θα σας υποστηρίξουμε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε έργα, να συνεργάζεστε με τους συμμαθητές σας και να συνεργάζεστε στα προγράμματα συνεργασίας μας.

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας, θα συναντήσετε ανθρώπους που εργάζονται σε διάφορους οργανισμούς της δημιουργικής και πολιτιστικής βιομηχανίας, όπως εκδοτικούς οίκους, λογοτεχνικά γραφεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα, μουσεία και χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς, διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες μάρκετινγκ. Θα φύγετε με ένα χαρτοφυλάκιο εργασίας και εμπειρίας που θα αποδεικνύει τις πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες, τις συνήθειες και τους τρόπους σκέψης που έχετε μάθει - οι οποίες εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες.

Γιατί να επιλέξετε αυτόν τον συνδυασμό;

Το να είσαι καλύτερος αναγνώστης σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος συγγραφέας και το αντίστροφο. Οι συγγραφείς που σπουδάζουν Αγγλικά επωφελούνται από την κριτική ενασχόληση με ένα ευρύ φάσμα λογοτεχνίας και η μελέτη της λογοτεχνίας σας βοηθά να κατανοήσετε τη δική σας δημιουργική πρακτική μέσα στην ευρύτερη λογοτεχνική κουλτούρα. Παράλληλα, οι δεξιότητές σας στη δημιουργική γραφή, καθώς αναπτύσσονται, σας επιτρέπουν να αναγνωρίζετε στοιχεία ύφους και συγγραφικής τέχνης στη λογοτεχνία. Αυτός ο συνδυασμός κριτικών δεξιοτήτων, γνώσεων και πρακτικής θα σας δώσει τα εργαλεία για να κατανοήσετε τον κόσμο και να προσπαθήσετε να τον διαμορφώσετε.

Συνδυασμένα Βραβεία Τιμής

Στο Πανεπιστήμιο Bath Spa πολλά από τα προπτυχιακά μας προγράμματα μπορούν να συνδυαστούν, οπότε δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε ένα αντικείμενο. Αν επιλέξετε να σπουδάσετε ένα συνδυασμένο πρόγραμμα, τότε στο πρώτο έτος θα ξεκινήσετε να σπουδάζετε και τα δύο μαθήματα σε ίση εμβάθυνση, και από το δεύτερο έτος μπορείτε να επιλέξετε αν θα συνεχίσετε με ένα εξίσου κοινό πρόγραμμα σπουδών ή με μια διαδρομή Major/Minor.

Περισσότερα για το Έτος Επαγγελματικής Πρακτικής Άσκησης

Το Έτος Επαγγελματικής Πρακτικής Άσκησης (PPY), παραδοσιακά γνωστό και ως "σάντουιτς" (sandwich year), είναι ένα έτος κατά το οποίο ένας φοιτητής αναλαμβάνει μια περίοδο εργασίας σε έναν εξωτερικό οργανισμό για διάστημα 9-13 μηνών. Η πρακτική άσκηση πραγματοποιείται μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους των προπτυχιακών σπουδών των φοιτητών. Οι φοιτητές μπορούν να συμμετάσχουν σε έως και 3 θέσεις πρακτικής άσκησης για να συμπληρώσουν τον συνολικό χρόνο και απαιτείται να αναζητήσουν οι ίδιοι την/τις θέση/ες πρακτικής άσκησης με την υποστήριξη της ομάδας σταδιοδρομίας και απασχολησιμότητας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Writing and English Literature (Professional Placement Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Bath Spa

25% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
20% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

Η αξιολόγηση βασίζεται σε 100% εργασίες (δεν υπάρχουν εξετάσεις). Οι περισσότερες ενότητες θα σας ζητήσουν να υποβάλλετε ένα χαρτοφυλάκιο δημιουργικής γραφής μαζί με ένα αναστοχαστικό ή πλαισιακό δοκίμιο στο οποίο θα περιγράφετε τι μάθατε στην τάξη και από την ανάγνωση/εργασία πάνω στη δική σας γραφή. Ανάλογα με τις επιλογές των ενοτήτων σας, οι εργασίες μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνουν δοκίμια, περιοδικά, χαρτοφυλάκια σύντομων κριτικών έργων, σχέδια και διατριβές, podcasts, παρουσιάσεις σεμιναρίων και διαδικτυακές εργασίες.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για λογοτεχνία στα αγγλικά

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS 6.0 - για υπηκόους με θεώρηση, με ελάχιστη βαθμολογία IELTS 5.5 σε κάθε στοιχείο.

IELTS (Academic) 6

IELTS 6.0 - για υπηκόους με θεώρηση, με ελάχιστη βαθμολογία IELTS 5.5 σε κάθε στοιχείο.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Writing and English Literature (Professional Placement Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργική γραφή και αγγλική λογοτεχνία (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16675 έτος 1
Διεθνή £16675 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 4

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Bath Spa στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Bath Spa σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #46 
  • #56 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Εικαστικές Τέχνες

  • #23 
  • #26 
  Δημιουργική Γραφή
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 9 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Bath Spa

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Bath Spa

Το Πανεπιστήμιο Bath Spa βρίσκεται στα αγροτικά περίχωρα της ομώνυμης αγγλικής πόλης, του Bath. Αυτό το ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι υπερήφανο για το γεγονός ότι διαθέτει τους πόρους της σχολής και την πρωτοβουλία να αντιμετωπίζει τους φοιτητές ως άτομα, μαθαίνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, και έτσι να είναι σε θέση να τους βοηθήσει να βρουν θέσεις εργασίας που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους τους. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να βρείτε ακαδημαϊκές και κοινωνικές εμπειρίες μέσα από τις περισσότερες από 70 φοιτητικές λέσχες και συλλόγους του Bath Spa.

Λίστα με 240 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Bath Spa - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Bath Spa

προπτυχιακοί φοιτητές:
7335
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1285
:
8620
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Δημιουργική Γραφή": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Why Bath Spa University?
 • LLB (Hons) Law at Bath Spa University
 • Bath Spa University - advice from graduating students
 • BA Theatre, Festival and Event Production
 • Bath Spa University Bus Service

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
83% 5% 10% £16700 73 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
79% 5% 0% £16100 135 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και τουρισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
81% 5% 5% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 10% £19500 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και εκδοτική βιομηχανία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
96% 0% 3% £15375 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και αγγλική λογοτεχνία BA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
72% 4% 4% £20600 163 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και κινηματογραφικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
88% 10% 10% £16100 143 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και δράμα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
76% 5% 12% £16675 128 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και θρησκευτικές σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
74% 5% 5% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης