University of Westminster
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons)
University of Westminster - Πανεπιστήμιο του Westminster

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 30 αποφοίτους του προγράμματος Fashion Design BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Westminster για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Σπουδές σχεδιασμού.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
58 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £21500 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £26000 £14000 - £26000 £18500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Δημιουργικές Τέχνες και Σχεδιασμός (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22025 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19981 - £25071 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο μας Fashion Design BA έχει εξαιρετική φήμη για την ευθυγράμμισή του με τη διεθνή βιομηχανία της μόδας και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε εξαιρετικές ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τη βιομηχανία καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας.

Ειδικευόμαστε στο να σας βοηθήσουμε να γίνετε ένας ιδιαίτερα πρωτότυπος και ξεχωριστός δημιουργικός σχεδιαστής, ικανός να εργαστεί στα υψηλότερα επίπεδα της διεθνούς βιομηχανίας της μόδας. Ήμασταν ο πρώτος προπτυχιακός κύκλος σπουδών που έκανε επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και είμαστε σε θέση να κάνουμε επίδειξη τον Φεβρουάριο του 2020, πριν από το εθνικό λουκέτο. Το 2021, όταν δεν μπορούσαμε να έχουμε ζωντανή επίδειξη, συνεργαστήκαμε με το SHOWstudio για να παρουσιάσουμε τη δουλειά των αποφοίτων χρησιμοποιώντας ταινίες μόδας και ένα ντοκιμαντέρ, πριν επιστρέψουμε σε ζωντανή επίδειξη πασαρέλας το 2022 για να κλείσουμε την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματός μας, η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη της προσωπικής σας σχεδιαστικής φιλοσοφίας με κατανόηση του μεταβαλλόμενου πλαισίου της μόδας λόγω των κλιματικών και κοινωνικών αλλαγών. Δεσμευόμαστε για τη βιωσιμότητα και την ποικιλομορφία και το θέτουμε αυτό στον πυρήνα της διδασκαλίας μας. Το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική εκπαίδευση για αφοσιωμένα και φιλόδοξα άτομα που αναζητούν μια εξειδικευμένη καριέρα στη διεθνή βιομηχανία της μόδας. Θα αποκτήσετε επίσης τις μεταβιβάσιμες και γνωστικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη δια βίου προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, παράλληλα με τις σύγχρονες ψηφιακές δεξιότητες για το σχεδιασμό μόδας.

Οι σπουδαστές μας αποκτούν τεράστιο όγκο ειδικών και μεταβιβάσιμων γνώσεων από την εργασία τους στη βιομηχανία της μόδας, είτε στο πλαίσιο "ζωντανών" σχεδιαστικών έργων στο πανεπιστήμιο είτε σε εκτεταμένες περιόδους πρακτικής άσκησης.

Η πρακτική άσκηση τόσο στο τριετές πρόγραμμα σπουδών όσο και στο πρόγραμμα σπουδών με επαγγελματική εμπειρία πραγματοποιείται σε κορυφαίες διεθνείς εταιρείες μόδας, και στο παρελθόν έχει συμπεριλάβει: Alexander McQueen, A Cold Wall, Adidas, Asics, Balenciaga, Balmain, Charles Jeffrey LOVERBOY, Christopher Kane, Craig Green, Daniel w Fletcher, Eckhaus Latta, Erdem, Eudon Choi, Givenchy, Haider Ackermann, Halpern, H&M, JW Anderson, Kenzo, KNWLS, Lanvin, Louis Vuitton, Maison Margiela, Marine Serre, Marques Almeida, Molly Goddard, Norse Projects, Phoebe English, Preen, Raf Simons, Richard Quinn, Richard Malone, Roksanda, SS Daley, Simone Rocha, Stefan Cooke, Supriya Lele , Thom Browne, Viktor & Rolf, Vivienne Westwood, Walter van Bierendonck.

Οι ευκαιρίες για συνεργασία με τη διεθνή βιομηχανία της μόδας μέσω ζωντανών συναντήσεων με εταιρείες έχουν ήδη συμπεριλάβει τις εταιρείες FENTY, The Gap, CLOSED denim, Epson, Topshop, H&M, ISKO Denim, Max Mara, Abercrombie και ASOS.

Μεταξύ των αποφοίτων του προγράμματος περιλαμβάνονται οι σχεδιαστές της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου Steven Stokey Daley, Paolo Carzana, Katie Ann McGuigan, Roberta Einer, Ashley Williams, καθώς και οι Jutta Kraus, Creative Director του Bernhard Willhelm, Stuart Vevers, Creative Director του Coach, Christopher Bailey και Katie Hillier.

Οι προηγούμενοι απόφοιτοι του BA Fashion Design έχουν βρει δουλειά σε εταιρείες όπως Balenciaga, Burberry, Alexander McQueen, Versace, Rick Owens, Phoebe Philo, Celine, Loewe, Maison Margiela, Louis Vuitton, Tom Ford, Gucci, Versace, Ferragamo, Kenzo, H&M, Preen, MaxMara, Anya Hindmarch, J.W. Anderson, Norse Projects, Charles Jeffrey, Martine Rose, Wales Bonner, Vivienne Westwood, Acne, Jacquemus, Paul Smith, Fred Perry και Adidas.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fashion Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Westminster

25% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
11% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
9% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
8% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
8% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
7% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
4% Επαγγέλματα σχεδιασμού
4% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

6,0 συνολικά με ελάχιστο βαθμό 6,0 γραπτά και προφορικά

IELTS (Academic) 6

6,0 συνολικά με ελάχιστο βαθμό 6,0 γραπτά και προφορικά

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σχεδιασμός μόδας BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £15400 έτος 1
Διεθνή £15400 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Westminster στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Westminster

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Westminster

Το University of Westminster είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και βρίσκεται στο Λονδίνο της Αγγλίας. Ξεκίνησε την ύπαρξή του ως πολυτεχνικό ινστιτούτο το 1838 και έγινε επίσημα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο πολύ αργότερα, το 1992. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του Westminster βρίσκεται στην Regent Street του κεντρικού Λονδίνου, ενώ οι δευτερεύουσες πανεπιστημιουπόλεις του βρίσκονται στις περιοχές Fitzrovia, Marylebone και Harrow.

Λίστα με 244 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Westminster - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Westminster

προπτυχιακοί φοιτητές:
14770
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3840
:
18610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μόδα": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • International Student Life in London | Yi Xie Interview | University of Westminster
  • University of Westminster - Join Us in January
  • Why We Love Westminster | International Student Voice | Ep1 | University of Westminster
  • What Is The Best Part About Studying in London? | Off Campus Episode 3 | University of Westminster
  • International Students in UK | Nomhle - South Africa | My Westminster Story
  • International Students in UK | Shahbaz - India | My Westminster Story

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μόδα: Αξεσουάρ BA (Hons) JCA London Fashion Academy
(JCA London Fashion Academy)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Branding και επικοινωνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προώθηση και επικοινωνία της μόδας με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15000 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Image & Styling (με ολοκληρωμένα έτη θεμελίωσης και επαγγελματικής πρακτικής) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
76% 6% 3% £17500 144 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Branding and Communication with a Foundation Year BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τυπωμένα υφάσματα μόδας (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £16950 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία της μόδας και του σχεδιασμού BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
- - - £13842 - Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £19250 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης