University of the Arts London
Κοσμήματα μόδας BA (Hons)
University of the Arts London - University of the Arts London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20046 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18042 - £24043 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BA (Hons) Fashion Jewellery θα εξερευνήσει τις νέες τεχνολογίες καθώς και τις παραδοσιακές βιοτεχνικές μεθόδους και υλικά. Αυτό το μάθημα σας ενθαρρύνει να καλλιεργήσετε ένα μοναδικό προσωπικό όραμα για το σχεδιασμό σύγχρονων κοσμημάτων μόδας. Θα χρησιμοποιήσετε κριτική σχεδιαστική σκέψη, βιώσιμες τεχνολογίες με παραδοσιακές και ψηφιακές δεξιότητες χειροτεχνίας για να καθορίσετε το μέλλον του κοσμήματος.

Τι μπορείτε να περιμένετε;

Το BA (Hons) Fashion Jewellery θα σας δώσει τα εφόδια για να γίνετε επαγγελματίες, αυτοδύναμοι και σκεπτόμενοι. Τα έργα σας παρέχουν ευκαιρίες να συνεργαστείτε με φοιτητές από άλλους κλάδους της μόδας. Αυτό θα καλλιεργήσει την ομαδική εργασία και τις δεξιότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης. Θα αναπτύξετε ηθική, κοινωνική, τεχνολογική και περιβαλλοντική συνείδηση. Οι φοιτητές αυτού του μαθήματος θα αναπτύξουν επαγγελματικές, επικοινωνιακές και επιχειρηματικές δεξιότητες. Αυτό θα τους βοηθήσει να επιτύχουν ως σχεδιαστές/κατασκευαστές κοσμημάτων μόδας στις σημερινές παγκόσμιες βιομηχανίες μόδας.

Το μάθημα εμπλουτίζεται με διαλέξεις από επαγγελματίες του κλάδου. Πρόσφατοι προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι Melanie Georgacopoulos, Marloes ten Bhomer, Una Burke, Naomi Filmer και Mawi Keivom. Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια σύντομη πρακτική άσκηση στον κλάδο. Αυτό σας δίνει την εμπειρία της εργασίας σε μια εταιρεία και την ευκαιρία να κάνετε επαφές στον κλάδο πριν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας. Στο τέλος των σπουδών θα είστε σε θέση να συνεισφέρετε καινοτόμα ως σχεδιαστής κοσμημάτων μόδας στη βιομηχανία κοσμημάτων μόδας.

Το μάθημα αυτό βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων εγκαταστάσεων στις εγκαταστάσεις μας Golden Lane και Mare Street. Υπάρχουν εξειδικευμένες αίθουσες για χύτευση και κατασκευή καλουπιών με ρητίνες, γύψο, κερί και μέταλλο. Οι σπουδαστές θα χρησιμοποιήσουν λογισμικό σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή, όπως το Rhino, το Flamingo και το Adobe Illustrator και τα πρωτότυπά τους θα υλοποιηθούν με κοπή με λέιζερ και εργαλεία δρομολόγησης CNC.

Τα προπτυχιακά μαθήματα του London College of Fashion (LCF) αναπτύσσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες. Σε αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε δεξιότητες στον τομέα σας μέχρι να γίνετε ανεξάρτητος δημιουργικός στοχαστής. Οι δεξιότητές σας θα σας καταστήσουν ικανούς να συνεισφέρετε αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα της βιομηχανίας της μόδας. Ενσωματώνουμε δεξιότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (PPD) σε όλες τις ενότητες κάθε μαθήματος. Προγράμματα ομιλητών με εισηγήσεις από αποφοίτους και μέλη της βιομηχανίας αποτελούν μέρος πολλών μαθημάτων. Ενθαρρύνουμε τους αποφοίτους που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο να προχωρήσουν σε κατάλληλα μαθήματα εντός του Κολεγίου, του Πανεπιστημίου ή αλλού.

Πολλοί απόφοιτοι προτιμούν να αναζητήσουν εργασία αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών τους σπουδών. Απόφοιτοι αυτού του κύκλου σπουδών έχουν εργαστεί στις ASOS, WGSN, Tatty Devine και Alexander McQueen.

Αυτό το μάθημα πραγματοποιείται στην Mare Street στο Hackney, στο ανατολικό Λονδίνο. Το ανατολικό Λονδίνο έχει χαρακτηριστεί ως το κέντρο της βρετανικής μόδας. Είναι το μέρος όπου το παλιό συναντά το νέο, όπου η νύχτα ζωντανεύει, όπου μπορείτε να φάτε σχεδόν ό,τι θέλετε και να βρείτε μερικά από τα καλύτερα καταστήματα της πρωτεύουσας. Ο χώρος του LCF Mare Street είναι πλέον γνωστός για τη στέγαση των μαθημάτων κοσμημάτων, MA Fashion Futures και ραπτικής, μαζί με το Centre for Fashion Enterprise του LCF.

Σχετικά με το London College of Fashion

Το London College of Fashion, UAL, καλλιεργεί δημιουργικά ταλέντα για πάνω από έναν αιώνα, προσφέροντας μαθήματα σε όλα τα θέματα της μόδας. Στο σχεδιασμό, διδάσκουμε έναν συνδυασμό κληρονομιάς και ριζοσπαστικής σκέψης. Χειροτεχνία και νέα τεχνολογία. Μηχανική - και σε βάθος σχεδιαστική έρευνα. Διδάσκουμε πρώτα καινοτόμες ιδέες - και στη συνέχεια καινοτόμες πρακτικές για να τις υλοποιήσουμε. Μέσω της διδασκαλίας, της εξειδικευμένης έρευνας και της συλλογικής εργασίας, ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας να σκέφτονται διαφορετικά, χρησιμοποιώντας τη μόδα για να εξετάσουμε το παρελθόν, να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον και να βελτιώσουμε τον τρόπο που ζούμε.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Fashion Jewellery, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Το Better Lives είναι μια μονάδα επιλογών σε όλο το Κολλέγιο που βασίζεται στην ιδέα ότι η μόδα μπορεί να αλλάξει ζωές. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μάθημα από τη Σχολή Επιχειρήσεων ή τη Σχολή Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να αποκτήσετε γνώσεις και εμπειρία σε έναν διαφορετικό κλάδο της μόδας που ταιριάζει στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και την εξέλιξή σας.

Το Sustainable Futures είναι ένα συνεργατικό πρόγραμμα που υποστηρίζει τη μελλοντική σκέψη για να ανταποκριθεί στις μεταβαλλόμενες αγορές και προσδοκίες και την ανάπτυξη προτάσεων για μια συλλογή κοσμημάτων μόδας που αμφισβητεί το σύστημα όπως το ξέρουμε.

Η εισαγωγή στο κόσμημα μόδας σας εισάγει στον κλάδο σας και στο κολέγιο μέσω μιας εργασίας που επικεντρώνεται στην έρευνα, την ανάπτυξη και τις δεξιότητες παρουσίασης για το σχεδιασμό κοσμήματος μόδας.

Fashion Cultures and Histories σας εξοικειώνει με τη θεωρία της μόδας μέσω κριτικής έρευνας και δεξιοτήτων ανάλυσης μέσω της συγγραφής μιας έκθεσης.

Ο Σχεδιασμός και Τεχνολογία Κοσμήματος εστιάζει σε διαφορετικές μεθόδους σχεδιασμού και σας μεταφέρει στο εργαστήριο για να μάθετε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και διαδικασιών, καθώς και στρατηγικές τεκμηρίωσης και παρουσίασης.

Έτος 2

Η ενότητα Concept, Context & Performance σας ζητά να εξετάσετε το κόσμημα μόδας σε σχέση με διαφορετικά πλαίσια και σενάρια του κλάδου και να αναπτύξετε ένα statement κομμάτι καθώς και μια συλλογή από εκλεπτυσμένα προϊόντα που παράγονται σε παρτίδες.

Η εργασιακή εμπειρία είναι μια πρακτική άσκηση διάρκειας 10 εβδομάδων σε μια εταιρεία κοσμημάτων μόδας ή συναφή εταιρεία για να αποκτήσετε πραγματική εμπειρία μιας πτυχής του κλάδου.

Η ενότητα Critical Issues in Fashion Research σας επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή που καλύπτει ένα τρέχον πολιτιστικό θέμα στις σπουδές μόδας για να γράψετε μια έκθεση σχετικά με αυτό. Υποστηρίζεται από διαλέξεις και σεμινάρια.

Το Identity, Innovation & Impact σας ζητά να επιλέξετε μία από τις 3 κατευθύνσεις που κατευθύνονται από εξωτερικούς ερευνητές ή επαγγελματίες που προσεγγίζουν τα κοσμήματα μόδας από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία για να ενισχύσουν και να κατευθύνουν τις σπουδές σας προς τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα.

Έτος 3

Το Contextualising Your Practice σας επιτρέπει να βασιστείτε στην ιστορική και θεωρητική σας κατανόηση της μόδας μέσα από ένα εκτεταμένο δοκίμιο με βάση την έρευνα που σχετίζεται με το σχεδιαστικό σας ήθος και τα ενδιαφέροντά σας. Αυτή η θεωρητική ενότητα υποστηρίζει την ανάπτυξή σας για την τελική σχεδιαστική εργασία σας.

Η ενότητα ανάπτυξης ιδεών σας ενημερώνει και σας προετοιμάζει για την τελική σας σημαντική εργασία. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε μια σύντομη περιγραφή του έργου που θα σας επιτρέψει μια πλήρη και σε βάθος διερεύνηση των τομέων που σας ενδιαφέρουν.

Το Final Major Project είναι το αποκορύφωμα του πτυχίου σας, στο οποίο θα επιδείξετε περαιτέρω την καινοτόμο προσέγγισή σας και τη βαθύτερη ενασχόληση, ανάλυση και εξαγωγή συμπερασμάτων για την ανάπτυξη ενός σημαντικού έργου. Θα αποχωρήσετε από το μάθημα με ένα επαγγελματικά παρουσιασμένο έργο κοσμήματος μόδας που θα αναδεικνύει το όραμά σας, τη δημιουργική σας κατεύθυνση και τις τεχνικές σας ικανότητες μέσω προϊόντων και χαρτοφυλακίου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

112 tariff points from full Level 3 qualifications.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνολικά 112 μόρια από δύο ή περισσότερα A-levels με βαθμό C ή υψηλότερο- στα προτιμώμενα μαθήματα περιλαμβάνονται εκείνα που σχετίζονται με την Τέχνη, τον Σχεδιασμό ή τη Μόδα.

112 δασμολογικοί πόντοι UCAS από Scottish Highers (συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός θέματος Advanced Higher).

112 δασμολογικοί πόντοι από το πλήρες Δίπλωμα πρόσβασης στα ΑΕΙ σε δημιουργικό αντικείμενο.

DMM ή υψηλότερη βαθμολογία στο BTEC National Extended Diploma σε θέματα σχετικά με την τέχνη και τον σχεδιασμό.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Jewellery, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Κοσμήματα μόδας BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του University of the Arts London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του University of the Arts London

Σχετικά με το University of the Arts London

Το University of the Arts London είναι η συλλογική ονομασία μιας ομάδας που αποτελείται από έξι κολέγια που ειδικεύονται στις τέχνες. Τα ιδρύματα αυτά περιλαμβάνουν το Central Saint Martins, το London College of Communication, το Wimbledon College of Arts, το London College of Communication, το Chelsea College of Arts και το Camberwell College of Arts.

Λίστα με 96 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του University of the Arts London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του University of the Arts London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

London College of Fashion
map marker Προβολή χάρτη
London College of Fashion
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημοσιογραφία μόδας (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
77% 5% 5% £13320 92 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας και κλωστοϋφαντουργίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
80% 5% 10% £15000 £15450 175 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
100% 1% 0% £15900 152 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
61% 1% 3% £13800 115 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Media BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
71% 7% 2% £13800 117 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
69% 5% 14% £13200 101 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
78% 3% 15% £15500 149 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
75% 0% 4% £19300 144 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
86% 5% 5% £13320 113 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Branding μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
91% 0% 3% £12250 184 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης