University of the Arts London
Τεχνολογία σχεδιασμού μόδας: Womenswear BA (Hons)
University of the Arts London - University of the Arts London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20046 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18042 - £24043 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

BA (Hons) Fashion Design Technology: Womenswear θα σας δώσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχετε ως σχεδιάστρια μόδας γυναικείων ενδυμάτων. Το πρόγραμμα αυτό προετοιμάζει τους σπουδαστές για μια καριέρα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τομέα της γυναικείας ένδυσης εξασφαλίζοντας ότι οι απόφοιτοι διαθέτουν ένα συνδυασμό δημιουργικών, τεχνικών, πνευματικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων.

Τι μπορείτε να περιμένετε;

BA (Hons) Fashion Design Technology: Womenswear: Womenswear θα αναπτύξει τις βασικές δεξιότητες έρευνας, σχεδιασμού, κοπής πατρόν και υλοποίησης γυναικείων ενδυμάτων. Θα αναπτύξετε επίσης την επίλυση προβλημάτων για την επίτευξη του τελικού προϊόντος. Οι σπουδαστές αυτού του μαθήματος έχουν ισχυρή εργασιακή ηθική, είναι δραστήριοι, εστιασμένοι, με υψηλά κίνητρα και προέρχονται από διαφορετικά πολιτιστικά και κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα.

BA (Hons) Fashion Design Technology: Womenswear θα βοηθήσει στην εκτίμηση της μόδας και της θέσης της στην κοινωνία. Οι σπουδαστές θα αποκτήσουν οπτικές και λεκτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνουν επιτυχημένοι σχεδιαστές.

Το πρόγραμμα σπουδών εκμεταλλεύεται την παγκόσμια θέση του σε μια από τις πρωτεύουσες της μόδας στον κόσμο και θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με την ακμάζουσα κουλτούρα της πόλης στον τομέα της μόδας, της τέχνης, της μουσικής και των κλαμπ. Τα βιομηχανικά σχέδια θα σας βοηθήσουν να εξετάσετε τα διάφορα επίπεδα της αγοράς, από το high street έως το designer.

Η σύντομη πρακτική άσκηση θα σας επιτρέψει να βιώσετε την πραγματικότητα της εργασίας σε μια συγκεκριμένη εταιρεία. Μπορείτε επίσης να κάνετε χρήσιμες επαφές για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Αυτή η εμπλοκή με τη βιομηχανία και την κοινωνία είναι απαραίτητη για έναν σχεδιαστή. Οι σπουδαστές αυτού του μαθήματος θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς σχεδιασμού.

Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε την ατομική σας ταυτότητα μέσω της εργασίας σας. Θα συνδυάσετε τη σχεδιαστική σας κατεύθυνση, τις άριστες χειροτεχνικές σας δεξιότητες και τις γνώσεις σας για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Θα κατανοήσετε κάθε πτυχή ενός ενδύματος τόσο μέσω της δημιουργικής λεπτομέρειας όσο και μέσω των τεχνικών δεξιοτήτων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Στο τέλος αυτού του μαθήματος θα είστε εφοδιασμένες με τις γνώσεις για να ανταποκριθείτε δημιουργικά σε μια σχεδιαστική εντολή στην αγορά της γυναικείας ένδυσης.

Τα προπτυχιακά μαθήματα του London College of Fashion (LCF) αναπτύσσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες. Σε αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε δεξιότητες στον τομέα σας μέχρι να γίνετε ανεξάρτητος δημιουργικός στοχαστής. Οι δεξιότητές σας θα σας καταστήσουν ικανούς να συνεισφέρετε αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα της βιομηχανίας της μόδας. Ενσωματώνουμε δεξιότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (PPD) σε όλες τις ενότητες κάθε μαθήματος. Προγράμματα ομιλητών με εισηγήσεις από αποφοίτους και μέλη της βιομηχανίας αποτελούν μέρος πολλών μαθημάτων. Ενθαρρύνουμε τους αποφοίτους που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο να προχωρήσουν σε κατάλληλα μαθήματα εντός του Κολεγίου, του Πανεπιστημίου ή αλλού.

Πολλοί απόφοιτοι προτιμούν να αναζητήσουν εργασία αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προπτυχιακών τους σπουδών. Απόφοιτοι αυτού του κύκλου σπουδών έχουν εργαστεί σε εταιρείες όπως οι Alexander McQueen, Arcadia, Debenhams και Burberry. Άλλοι απόφοιτοι συνέχισαν να λειτουργούν τις δικές τους ετικέτες.

Αυτό το μάθημα πραγματοποιείται στο Curtain Road στο Shoreditch. Η περιοχή Shoreditch ήταν η καρδιά της βιομηχανίας ενδυμάτων του Λονδίνου τον 17ο αιώνα και το Curtain Road φιλοξενεί πολλά από τα μαθήματα σχεδιασμού, κλωστοϋφαντουργίας και μόδας του LCF. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε τις αγορές Spitalfields και BOXPARK που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από εμπόρους χειροτεχνίας, μόδας και τροφίμων.

Σχετικά με το London College of Fashion

Το London College of Fashion, UAL, καλλιεργεί δημιουργικά ταλέντα για πάνω από έναν αιώνα, προσφέροντας μαθήματα σε όλα τα θέματα της μόδας. Στο σχεδιασμό, διδάσκουμε έναν συνδυασμό κληρονομιάς και ριζοσπαστικής σκέψης. Χειροτεχνία και νέα τεχνολογία. Μηχανική - και σε βάθος σχεδιαστική έρευνα. Διδάσκουμε πρώτα καινοτόμες ιδέες - και στη συνέχεια καινοτόμες πρακτικές για να τις υλοποιήσουμε. Μέσω της διδασκαλίας, της εξειδικευμένης έρευνας και της συλλογικής εργασίας, ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας να σκέφτονται διαφορετικά, χρησιμοποιώντας τη μόδα για να εξετάσουμε το παρελθόν, να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον και να βελτιώσουμε τον τρόπο που ζούμε.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Fashion Design Technology: Womenswear, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Στάδιο 1

Στάδιο 2

Στάδιο 3

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fashion Design Technology: Womenswear BA (Hons) από University of the Arts London

30% Επαγγέλματα σχεδιασμού
25% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

112 tariff points from full Level 3 qualifications.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνολικά 112 μόρια από δύο ή περισσότερα A-levels με βαθμό C ή υψηλότερο- στα προτιμώμενα μαθήματα περιλαμβάνονται εκείνα που σχετίζονται με την Τέχνη, τον Σχεδιασμό ή τη Μόδα.

112 δασμολογικοί πόντοι UCAS από Scottish Highers (συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός θέματος Advanced Higher).

112 δασμολογικοί πόντοι από το πλήρες Δίπλωμα πρόσβασης στα ΑΕΙ σε δημιουργικό αντικείμενο.

DMM ή υψηλότερη βαθμολογία στο BTEC National Extended Diploma σε θέματα σχετικά με την τέχνη και τον σχεδιασμό.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Design Technology: Womenswear, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Τεχνολογία σχεδιασμού μόδας: Womenswear BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του University of the Arts London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του University of the Arts London

Σχετικά με το University of the Arts London

Το University of the Arts London είναι η συλλογική ονομασία μιας ομάδας που αποτελείται από έξι κολέγια που ειδικεύονται στις τέχνες. Τα ιδρύματα αυτά περιλαμβάνουν το Central Saint Martins, το London College of Communication, το Wimbledon College of Arts, το London College of Communication, το Chelsea College of Arts και το Camberwell College of Arts.

Λίστα με 96 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του University of the Arts London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του University of the Arts London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

London College of Fashion
map marker Προβολή χάρτη
London College of Fashion
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημοσιογραφία μόδας (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
77% 5% 5% £13320 92 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας και κλωστοϋφαντουργίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
80% 5% 10% £15000 £15450 175 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
100% 1% 0% £15900 152 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
61% 1% 3% £13800 115 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Media BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
71% 7% 2% £13800 117 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
69% 5% 14% £13200 101 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
78% 3% 15% £15500 149 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
75% 0% 4% £19300 144 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
86% 5% 5% £13320 113 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Branding μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
91% 0% 3% £12250 184 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης