University of the Arts London
Τεχνολογία σχεδιασμού μόδας: Menswear BA (Hons)
University of the Arts London - University of the Arts London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20046 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18042 - £24043 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BA (Hons) Fashion Design Technology Menswear θα σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε ένας επιτυχημένος δημιουργικός σχεδιαστής για διεθνή ανδρική μόδα.

Τι μπορείτε να περιμένετε;

Το BA (Hons) Fashion Design Technology Menswear εστιάζει σε δημιουργικές προσεγγίσεις στο σχεδιασμό και την υλοποίηση. Αυτό το μάθημα προωθεί καινοτόμες τεχνικές κοπής, προμήθειας υφασμάτων και κατασκευής. Θα καλύψετε δομημένες και μη δομημένες τεχνικές ένδυσης. Μέσω αυτού του μαθήματος θα αναπτύξετε βασικές δεξιότητες στην έρευνα, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση, την επικοινωνία και την παρουσίαση, μαζί με βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες και δεξιότητες μάρκετινγκ.

Το BA (Hons) Fashion Design Technology Menswear θα σας επιτρέψει να εκτιμήσετε το πολιτιστικό και ιστορικό πλαίσιο της πρακτικής σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε την ικανότητά σας να αξιολογείτε κριτικά το έργο σας και το έργο των άλλων.

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε σύντομη πρακτική άσκηση στον κλάδο. Αυτό σας δίνει την εμπειρία της εργασίας σε μια εταιρεία και την ευκαιρία να κάνετε επαφές στον κλάδο πριν ολοκληρώσετε τις σπουδές σας.

Τα προπτυχιακά μαθήματα του London College of Fashion (LCF) αναπτύσσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας δεξιότητες. Σε αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε δεξιότητες στον τομέα σας μέχρι να γίνετε ανεξάρτητος δημιουργικός στοχαστής. Οι δεξιότητές σας θα σας καταστήσουν ικανούς να συνεισφέρετε αποτελεσματικά σε αυτόν τον τομέα της βιομηχανίας της μόδας. Ενσωματώνουμε δεξιότητες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης (PPD) σε όλες τις ενότητες κάθε μαθήματος. Προγράμματα ομιλητών με εισηγήσεις από αποφοίτους και μέλη της βιομηχανίας αποτελούν μέρος πολλών μαθημάτων. Ενθαρρύνουμε τους αποφοίτους που επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο να προχωρήσουν σε κατάλληλα μαθήματα εντός του Κολεγίου, του Πανεπιστημίου ή αλλού.

Οι σπουδαστές των μαθημάτων επιτυγχάνουν σε διεθνείς διαγωνισμούς και πολλοί πρόσφατοι απόφοιτοι έχουν δημιουργήσει επιχειρήσεις με τη δική τους επωνυμία. Πολλοί απόφοιτοι προτιμούν να αναζητήσουν εργασία αμέσως μόλις ολοκληρώσουν τις προπτυχιακές τους σπουδές. Πρόσφατοι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος έχουν κερδίσει θέσεις στις Burberry, Hunter και Adidas.

Αυτό το μάθημα πραγματοποιείται στο Curtain Road στο Shoreditch. Η περιοχή Shoreditch ήταν η καρδιά της βιομηχανίας ενδυμάτων του Λονδίνου τον 17ο αιώνα και το Curtain Road φιλοξενεί πολλά από τα μαθήματα σχεδιασμού, κλωστοϋφαντουργίας και μόδας του LCF. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε τις αγορές Spitalfields και BOXPARK που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από εμπόρους χειροτεχνίας, μόδας και τροφίμων.

Σχετικά με το London College of Fashion

Το London College of Fashion, UAL, καλλιεργεί δημιουργικά ταλέντα για πάνω από έναν αιώνα, προσφέροντας μαθήματα σε όλα τα θέματα της μόδας. Στο σχεδιασμό, διδάσκουμε έναν συνδυασμό κληρονομιάς και ριζοσπαστικής σκέψης. Χειροτεχνία και νέα τεχνολογία. Μηχανική - και σε βάθος σχεδιαστική έρευνα. Διδάσκουμε πρώτα καινοτόμες ιδέες - και στη συνέχεια καινοτόμες πρακτικές για να τις υλοποιήσουμε. Μέσω της διδασκαλίας, της εξειδικευμένης έρευνας και της συλλογικής εργασίας, ενδυναμώνουμε τους φοιτητές μας να σκέφτονται διαφορετικά, χρησιμοποιώντας τη μόδα για να εξετάσουμε το παρελθόν, να οικοδομήσουμε ένα βιώσιμο μέλλον και να βελτιώσουμε τον τρόπο που ζούμε.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Fashion Design Technology: Menswear, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Το London College of Fashion, UAL (LCF) είναι ηγέτης στην εκπαίδευση στον τομέα του σχεδιασμού μόδας, των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρήσεων. Καλλιεργούμε δημιουργικά ταλέντα για πάνω από έναν αιώνα, προσφέροντας μαθήματα σε όλα τα θέματα της μόδας. Ενθαρρύνουμε τους σπουδαστές να εξετάσουν το παρελθόν και να αμφισβητήσουν το παρόν. Να έχουν εφευρετικές, διεκδικητικές ιδέες που αμφισβητούν τις κοινωνικές και πολιτικές ατζέντες. Δίνουμε στους σπουδαστές τις δεξιότητες, τις ευκαιρίες - και πάνω απ' όλα την ελευθερία - να εφαρμόσουν αυτές τις ιδέες στην πράξη. Πρωτοστατώντας στο σχεδιασμό μόδας, στις επιχειρήσεις και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επηρεάζουμε τον πολιτισμό, την οικονομία και την κοινωνία μας. Αυτή η ενότητα θα σας προσφέρει μια σταθερή κατανόηση των βασικών αξιών του LCF και του τρόπου με τον οποίο συνδέονται με την πρακτική σας. Στο πλαίσιο αυτής της ενότητας, θα εξερευνήσετε την ποικιλομορφία, την κοινωνική ευθύνη και τη βιωσιμότητα, θέματα τα οποία θα εφαρμόσετε σε ένα επιλεγμένο έργο. Σε αυτό το στάδιο, η έμφαση δίνεται στον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζετε τη σκέψη σας σε αυτά τα σημαντικά θέματα στην πρακτική σας. Η σκέψη σας είναι πιο σημαντική από ένα τελικό έργο σε αυτό το σημείο. Η μόδα μπορεί να αλλάξει ζωές. Μέσα από τη διδασκαλία, την εξειδικευμένη έρευνα και τη συνεργατική εργασία, αυτή η ενότητα θα σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά. Θέλουμε να χρησιμοποιήσετε τη μόδα για να εξετάσετε το παρελθόν, να οικοδομήσετε ένα βιώσιμο μέλλον και να βελτιώσετε τον τρόπο που ζούμε.

Η Εισαγωγή στην ανδρική ένδυση έχει ως στόχο να σας εισαγάγει στο μάθημά σας και στην ειδικότητά του, καθώς και στην αποτελεσματική μάθηση και φοιτητική συμπεριφορά σε προπτυχιακό επίπεδο. Θα σας προσανατολίσει στις πρακτικές και τη βάση γνώσεων που απαιτούνται για την κατανόηση της ειδικότητάς σας και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας για ανεξάρτητη & συνεργατική μάθηση, αναστοχασμό και αυτοανάπτυξη. Οι φοιτητές προέρχονται από πολλά διαφορετικά εκπαιδευτικά υπόβαθρα και ένα μέρος αυτής της ενότητας θα σας επιτρέψει να προβληματιστείτε σχετικά με το δικό σας υπόβαθρο και πώς αυτό διαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε το μάθημά σας.

Σε αυτή την ενότητα θα αναπτύξετε την κατανόηση των αρχών που εμπλέκονται στην υλοποίηση δομημένων και μη δομημένων ενδυμάτων μέσω της εξερεύνησης καινοτόμων τεχνικών κοπής και κατασκευής. Θα δοθεί έμφαση στη δημιουργική ανάπτυξη σχημάτων και στη λεπτομέρεια. Θα εξεταστεί η χρήση του χρώματος, του υφάσματος, των αναλογιών, του σχήματος και της λεπτομέρειας για την ανάπτυξη σχεδιαστικών απαντήσεων σχετικών με την περιγραφή του έργου. Η έρευνα θα αποτελέσει τη βάση του έργου και οι δεξιότητες παρουσίασης θα αναπτυχθούν περαιτέρω για να διευκολυνθεί η σαφής επικοινωνία των σχεδιαστικών ιδεών. Έμφαση θα δοθεί στη χρήση τρισδιάστατων πειραματισμών, για την ανάπτυξη σχεδιαστικών απαντήσεων σχετικών με την περιγραφή του έργου. Θα δοθεί επίσης έμφαση στην ηθική και βιώσιμη πρακτική του σχεδιασμού.

Το Fashion Cultures and Histories εισάγει την προσέγγιση των Πολιτισμικών και Ιστορικών Σπουδών στη μόδα και σε συναφείς τομείς. Η ενότητα παρέχει μια ευρεία επισκόπηση του θέματος και εισάγει βασικές έννοιες και τρόπους σκέψης που θα αποτελέσουν τη βάση για τις μετέπειτα σπουδές. Θα ενημερώσει επίσης για τις αποφάσεις σχετικά με την ενότητα Πολιτισμικών και Ιστορικών Σπουδών που θα επιλεγεί για μελλοντικές σπουδές.

Το μάθημα Σχεδιασμός και υλοποίηση σας εισάγει σε μια ποικιλία ερευνητικών προσεγγίσεων και διερευνά τη σημασία και την εφαρμογή τους στο πλαίσιο του σχεδιασμού και της υλοποίησης. Θα δοθεί έμφαση στη σημασία της έρευνας και των δημιουργικών ιδεών ως βάση για την ανάπτυξη του σχεδιασμού. Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε δημιουργικές ιδέες που σχετίζονται με τις οπτικές σας αναφορές και να τις επεκτείνετε για να ενημερώσετε τα τελικά αποτελέσματα, και θα ενθαρρυνθείτε να καλλιεργήσετε την καινοτομία σε όλους τους τομείς. Οι δεξιότητες αποτελεσματικής οπτικής επικοινωνίας θα είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της ενότητας. Θα εισαχθείτε σε τρόπους καταγραφής της εργασίας σας με οπτικά διεγερτικό, συναρπαστικό και ενημερωτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων και μέσων. Θα εισαχθείτε σε βασικές πρακτικές δεξιότητες μέσω της επίδειξης της κοπής πατρόν και της κατασκευής ενδυμάτων με αποκορύφωμα ένα ολοκληρωμένο ένδυμα. Η ανεξάρτητη μελέτη θα βοηθήσει στην περαιτέρω ενίσχυση των δεξιοτήτων που θα διδαχθούν στο πλαίσιο των συνεδριών.

Έτος 2

Η ενότητα "Εργασιακή εμπειρία" θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας και να τις εφαρμόσετε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Θα βιώσετε πραγματικές προκλήσεις του κλάδου και πρακτικές εργασίας και θα είστε σε θέση να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο μια επαγγελματική ομάδα ανταποκρίνεται σε διάφορες καταστάσεις. Η ενότητα θα αυξήσει την ευαισθητοποίησή σας σχετικά με τον κλάδο και τις ευκαιρίες εξέλιξης της σταδιοδρομίας σας. Αναμένεται να ακολουθήσετε μια αναλυτική και αναστοχαστική προσέγγιση της εργασιακής εμπειρίας και θα παραγάγετε γραπτές και οπτικές αποδείξεις των γνώσεών σας, με βάση μια περίοδο τουλάχιστον 10 εβδομάδων στη βιομηχανία. Το LCF Graduate Futures θα σας παρέχει επαγγελματικό προσανατολισμό για να σας προετοιμάσει για την πρακτική σας άσκηση. Αναμένεται από εσάς να συμμετάσχετε και να είστε προνοητικοί στην εξασφάλιση της δικής σας εργασιακής εμπειρίας, σχετικής με τις δεξιότητές σας και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε απευθείας αίτηση σε εταιρείες. Θα πρέπει επίσης να παρέχετε ανατροφοδότηση σχετικά με την εμπειρία σας τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την πρακτική σας άσκηση. Το Εγχειρίδιο Πρακτικής Άσκησης του Κολλεγίου θα παρέχει πρόσθετη υποστήριξη για αυτή τη Μονάδα.

Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει στο σχεδιασμό σε σχέση με έναν πελάτη - είτε προσομοιωμένο είτε πραγματικό. Θα εισαχθείτε σε μια σειρά επαγγελματικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των διαπραγματεύσεων, και περαιτέρω, θα αναπτύξετε εκείνες της παρουσίασης και της επαγγελματικής επικοινωνίας. Θα σας ζητηθεί να αναλύσετε τον πελάτη και να καθιερώσετε ανεξάρτητες μεθόδους εργασίας προκειμένου να εντοπίσετε και να επιλύσετε προβλήματα. Θα ερευνήσετε το σχεδιαστικό του ήθος, το επίπεδο της αγοράς και τις αξίες του εμπορικού σήματος και θα αναλύσετε αυτές τις πληροφορίες για την ανάπτυξη μιας σχεδιαστικής πρότασης που θα οδηγήσει σε μια μελετημένη, συντονισμένη σειρά που θα είναι κατάλληλη για τον πελάτη. Θα επισημανθεί και θα διερευνηθεί η σημασία των επιπέδων της αγοράς, της ευαισθητοποίησης των πελατών και της γνώσης του προϊόντος. Θα πρέπει να επιδείξετε κριτική επίγνωση της συνάφειας και της συνολικής ποιότητας της σχεδιαστικής σας πρότασης. Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε περαιτέρω τη δημιουργική σας προσέγγιση στο σχεδιασμό και την υλοποίηση και να πειραματιστείτε με αυτοδημιούργητες υφαντικές διαδικασίες για να διευκολύνετε την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι βιοτεχνικές διαδικασίες μπορούν να προσθέσουν αξία και μακροζωία σε ένα προϊόν μόδας.

Θα έχετε τη δυνατότητα να μελετήσετε μια ενότητα Πολιτιστικών και Ιστορικών Σπουδών της επιλογής σας που θα διευρύνει ή θα εμβαθύνει τη μάθησή σας σε τομείς που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά σας στον τομέα που έχετε επιλέξει. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε διαλέξεις, σεμινάρια και εργαστήρια με φοιτητές από άλλα μαθήματα της Σχολής σας και θα διαβάσετε σχετικά ακαδημαϊκά κείμενα και θα συμπληρώσετε ένα επίσημο ακαδημαϊκό δοκίμιο για αξιολόγηση.

Η ενότητα Collaborative Project δίνει έμφαση στην ομαδική εργασία και θα σας προσφέρει την ευκαιρία να εργαστείτε ως μέλος μιας ομάδας σχεδιασμού και θα σας εισαγάγει σε μια σειρά από βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας. Η κατανόηση της ομαδικής εργασίας, καθώς και η ικανότητα επικοινωνίας και παρουσίασης συνδυασμένων σχεδιαστικών ιδεών και προϊόντων, είναι χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τις προκλήσεις των δημιουργικών βιομηχανιών. Θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας για την ανάπτυξη σειράς προϊόντων για να δημιουργήσετε μια συνεκτική συλλογή για έναν πραγματικό ή προσομοιωμένο πελάτη. Θα αναπτύξετε κατανόηση του πελάτη και του ήθους του εμπορικού του σήματος και θα προβείτε σε κριτική ανάλυση των πληροφοριών που συγκεντρώσατε για να προτείνετε σχεδιαστικές λύσεις. Θα αναπτύξετε την ικανότητά σας να συγκεντρώνετε σχετικές πληροφορίες και να αναπτύσσετε δημιουργικές έννοιες και θεωρίες που σχετίζονται με αυτή την έρευνα. Για να προετοιμαστείτε για τη διαδικασία του σταδίου 3, θα πρέπει να συντάξετε μια πρόταση σχεδιασμού. Θα χρησιμοποιήσετε διάφορες τεχνικές για να προβείτε σε κριτική ανάλυση των πληροφοριών που συγκεντρώσατε τόσο από πρωτογενείς όσο και από δευτερογενείς πηγές. Αυτό θα σας επιτρέψει να διερευνήσετε το ρόλο της έρευνας στο πλαίσιο μιας σχεδιαστικής πρότασης.

Έτος 3

Το Contextualising Your Practice σας επιτρέπει να βασιστείτε στην ιστορική και θεωρητική σας κατανόηση της μόδας μέσω μιας εκτεταμένης έκθεσης με βάση την έρευνα. Θα προσδιορίσετε ένα θέμα, που σχετίζεται με τον τομέα της πρακτικής σας, το οποίο θα διερευνήσετε μέσω ερευνητικών μεθόδων που καθοδηγούνται από το σχεδιασμό και σημαντικών πολιτισμικών και κριτικών θεωριών. Σας δίνεται η ευκαιρία να αναλάβετε ένα ουσιαστικό κομμάτι δομημένης έρευνας που εξετάζει την πρακτική της μόδας στο πλαίσιο της, και θα βασιστεί στις κριτικές συζητήσεις και προβληματισμούς που εγείρονται μέσω του μαθήματός σας.

Η ενότητα Pre-Collection θα σας ενημερώσει και θα σας προετοιμάσει για την τελική μεγάλη συλλογή. Θα πρέπει να διαπραγματευτείτε ένα σύντομο σχέδιο που θα υποστηρίξει την ανάπτυξη ενός λεπτομερούς έργου που θα αποδεικνύει έρευνα και καινοτομία τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση. Θα προσδιορίσετε το προτεινόμενο επίπεδο αγοράς, τον πελάτη, το ήθος της μάρκας και τη βασική φιλοσοφία σας ως σχεδιαστής και θα αναλάβετε ένα πρακτικό ταξίδι που θα καταλήξει σε ένα σώμα εργασίας που θα δείχνει καινοτόμο σχεδιασμό και τεχνικό πειραματισμό με το ύφασμα, τη διαδικασία και τις πιθανές λύσεις ενδυμάτων. Θα πρέπει να συμμετάσχετε σε δοκιμές πρωτοτύπων που θα αποδεικνύονται μέσω 2D και 3D ερευνών και δειγματοληψίας, τόσο στο σχεδιαστικό όσο και στο τεχνικό σας χαρτοφυλάκιο. Η εστίαση σε αυτό το έργο είναι η χρήση των δεξιοτήτων σας για να δείξετε εκτεταμένο δημιουργικό πειραματισμό, ενώ παράλληλα θα εξετάσετε τις πρακτικές πτυχές της επίλυσης προβλημάτων, μέσω της προμήθειας υφασμάτων και τελειωμάτων. Η εκτεταμένη διερεύνηση της κατάλληλης χρήσης του φινιρίσματος, της λεπτομέρειας και της κατασκευής θα τεκμηριώνεται παράλληλα με την ανάπτυξη σιλουέτας/σχήματος. Τα ολοκληρωμένα ρούχα θα αποτελέσουν τη βάση της συλλογής σας για την τελική σας μεγάλη συλλογή.

Η ενότητα Final Collection αποτελεί το αποκορύφωμα της προπτυχιακής σας μαθησιακής εμπειρίας. Μέσω της ανάπτυξης ενός τελικού μεγάλου έργου, θα επιδείξετε περαιτέρω την καινοτόμο προσέγγισή σας και τη βαθύτερη εμπλοκή, ανάλυση και τα συμπεράσματα που βγάλατε από την ενότητα Pre-Collection. Θα πρέπει να βελτιώσετε και να εκτελέσετε το σχεδιασμό, την ανάπτυξη του σχεδιασμού και τις υλοποιήσεις που έχετε καθιερώσει μέσω μιας διαδικασίας σύνθεσης του σχεδιασμού. Μέσω της πρακτικής εφαρμογής, θα αποδείξετε την αυστηρή σας ανάλυση κατά τη διερεύνηση και την ανάπτυξη των σχεδιαστικών σας ιδεών. Αυτή η ενότητα παρέχει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τα ευρήματα που προέκυψαν από τη διερεύνηση των προκλήσεων της επιλεγμένης σας εντολής. Αποδεικνύει την ικανότητά σας να κατασκευάζετε, να κατευθύνετε και να οργανώνετε ένα συνολικό επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αυτή η τελική συλλογή είναι το μέσο με το οποίο αξιολογείτε και προβληματίζεστε σχετικά με τη μάθηση και τις δεξιότητές σας, προκειμένου να καθορίσετε μια πιθανή πορεία σταδιοδρομίας. Θα συνοδεύσετε την εργασία σας με ένα πακέτο καριέρας που θα σας επιτρέψει να αναλάβετε ρόλους ή να επιδιώξετε επιχειρηματικούς στόχους αμέσως μετά την αποφοίτησή σας από το London College of Fashion.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

112 tariff points from full Level 3 qualifications.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνολικά 112 μόρια από δύο ή περισσότερα A-levels με βαθμό C ή υψηλότερο- στα προτιμώμενα μαθήματα περιλαμβάνονται εκείνα που σχετίζονται με την Τέχνη, τον Σχεδιασμό ή τη Μόδα.

112 δασμολογικοί πόντοι UCAS από Scottish Highers (συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός θέματος Advanced Higher).

112 δασμολογικοί πόντοι από το πλήρες Δίπλωμα πρόσβασης στα ΑΕΙ σε δημιουργικό αντικείμενο.

DMM ή υψηλότερη βαθμολογία στο BTEC National Extended Diploma σε θέματα σχετικά με την τέχνη και τον σχεδιασμό.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Design Technology: Menswear, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Τεχνολογία σχεδιασμού μόδας: Menswear BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του University of the Arts London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 8 πανεμιστημιακών κατατάξεων του University of the Arts London

Σχετικά με το University of the Arts London

Το University of the Arts London είναι η συλλογική ονομασία μιας ομάδας που αποτελείται από έξι κολέγια που ειδικεύονται στις τέχνες. Τα ιδρύματα αυτά περιλαμβάνουν το Central Saint Martins, το London College of Communication, το Wimbledon College of Arts, το London College of Communication, το Chelsea College of Arts και το Camberwell College of Arts.

Λίστα με 96 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του University of the Arts London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του University of the Arts London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

London College of Fashion
map marker Προβολή χάρτη
London College of Fashion
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημοσιογραφία μόδας (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
77% 5% 5% £13320 92 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας και κλωστοϋφαντουργίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
80% 5% 10% £15000 £15450 175 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
100% 1% 0% £15900 152 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
61% 1% 3% £13800 115 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Media BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
71% 7% 2% £13800 117 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
69% 5% 14% £13200 101 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
78% 3% 15% £15500 149 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
75% 0% 4% £19300 144 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
86% 5% 5% £13320 113 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Branding μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
91% 0% 3% £12250 184 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης