University of Southampton
Νομική με Ψυχολογία LLB (Hons)
University of Southampton - Πανεπιστήμιο του Southampton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ψυχολογία (μη ειδική)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ψυχολογία (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £23500 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19500 - £27500 £19500 - £28000 £22500 - £37500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ψυχολογία (μη ειδική) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23038 £21946 £26468
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20009 - £27274 £16837 - £27747 £19747 - £35012

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο LLB Law with Psychology της Νομικής Σχολής του Σαουθάμπτον είναι ένα από τα ελάχιστα προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που συνδυάζουν ένα αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής με τη μελέτη της ψυχολογίας. Θα αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη νομική εκπαίδευση, ενώ παράλληλα θα εμβαθύνετε στην κατανόηση του ανθρώπινου νου. Οι δεξιότητες και οι γνώσεις που θα αναπτύξετε θα είναι ανεκτίμητες για μια καριέρα στο νομικό επάγγελμα και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων επαγγελματικών διαδρομών.

Θα σπουδάσετε μια ευρεία βάση βασικών και προαιρετικών μαθημάτων, σχεδιασμένων να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα πτυχίο νομικής και να εμβαθύνετε τις δικές σας εξειδικευμένες γνώσεις σε νομικά (το κύριο μάθημα) και ψυχολογικά (το δευτερεύον μάθημα).

Το προκλητικό και εμπνευσμένο πρόγραμμα LLB θα σας δώσει εις βάθος νομικές γνώσεις μαζί με ισχυρή κριτική σκέψη και επικοινωνιακές δεξιότητες. Το μοναδικό μας πρόγραμμα δεξιοτήτων απασχολησιμότητας θα διασφαλίσει ότι θα εδραιώσετε όσα μαθαίνετε μέσω εξαιρετικής εργασιακής εμπειρίας και ευκαιριών δικτύωσης.

Τα μαθήματα ψυχολογίας θα σας διδάξουν τις θεμελιώδεις έννοιες της ψυχολογίας και θα σας δώσουν μια γενική εικόνα των τρεχόντων θεμάτων της κλινικής ψυχολογίας. Αυτά περιλαμβάνουν τη συμπεριφορική νευροεπιστήμη, την προσωπικότητα και τη νοημοσύνη, την κατανόηση διφορούμενων σκηνών, την εκπαιδευτική και αναπτυξιακή ψυχολογία και τα αυτοσυνείδητα συναισθήματα.

Το μοναδικό μας πρόγραμμα δεξιοτήτων απασχολησιμότητας θα διασφαλίσει ότι θα εδραιώσετε όσα μαθαίνετε μέσω εξαιρετικής εργασιακής εμπειρίας και ευκαιριών δικτύωσης. Στο πλαίσιο του πτυχίου σας μπορείτε να ζήσετε τη νομική εμπειρία στην πράξη, υποβάλλοντας αίτηση για να παρακολουθήσετε ένα ανώτερο μέλος του δικαστικού σώματος στο Ανώτατο Δικαστήριο ή στο Εφετείο. Εργαστείτε μαζί με επαγγελματίες νομικούς για να συμβουλεύσετε τους φοιτητές στη Νομική Κλινική σε θέματα στέγασης, επιχειρήσεων και οικογενειακού δικαίου. Θα συνεργαστείτε με τις ακαδημαϊκές ερευνητικές ομάδες μας, όπως το Stefan Cross Centre for Women, Equality and Law και το Institute of Maritime Law. Ακονίστε τις δεξιότητές σας στις παρουσιάσεις στο πρόγραμμα Streetlaw και λάβετε μέρος σε μια σειρά διαγωνισμών για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, συμπεριλαμβανομένου του Womble Bond Dickinson Team Building Challenge και περιφερειακών, εθνικών και διεθνών διαγωνισμών αμφισβήτησης και διαπραγμάτευσης. Με τη μελέτη μαθημάτων εκτός νομικής μπορείτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας με διεπιστημονικές σπουδές.

Μπορείτε να σφυρηλατήσετε ακόμη ισχυρότερους δεσμούς μέσα στη φιλική μας κοινότητα με την ένταξή σας σε έναν φοιτητικό σύλλογο, όπως η Law Society, Inns of Court Society, Mooting Society, Lawyers without Borders και η Canadian Law Society.

Θα έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις μάθησης για την υποστήριξη των σπουδών σας. Αυτές περιλαμβάνουν εξαιρετικούς πόρους βιβλιοθήκης, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων συλλογών σε όλους τους κύριους θεματικούς τομείς, όπως το δίκαιο των συμβάσεων, το περιουσιακό δίκαιο, το ναυτικό δίκαιο, η ποινική δικαιοσύνη και το δημόσιο δίκαιο. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ευρωπαϊκές και διεθνείς πηγές, οι οποίες στεγάζονται στην κύρια βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου.

Παρέχουμε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών πηγών, όπως οι Westlaw, Lexis και Lawtel. Εξασκηθείτε στις δεξιότητές σας στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συζητήσεων.

Το πτυχίο νομικής που παρέχει τα προσόντα αναγνωρίζεται από την Solicitors Regulation Authority (SRA) για τους σκοπούς της ικανοποίησης του ακαδημαϊκού σταδίου της κατάρτισης.

Διαπιστευμένο από την Επιτροπή Δικηγορικών Προτύπων για τους σκοπούς ενός πτυχίου νομικής εξειδίκευσης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Law with Psychology LLB (Hons) από Πανεπιστήμιο του Southampton

13% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
13% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
11% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
8% Επαγγελματίες της θεραπείας
8% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
6% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Επαγγελματίες της θεραπείας
4% Επαγγελματίες νοσηλευτές
4% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
4% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα μαθαίνετε μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων σε μικρές ομάδες και φροντιστηρίων, καθώς και μέσω ανεξάρτητης μελέτης. Οι εμπνευσμένοι ακαδημαϊκοί μας χρησιμοποιούν μια σειρά μεθόδων διδασκαλίας για να βελτιώσουν τη μαθησιακή σας εμπειρία, για παράδειγμα, ιδιαίτερα διαδραστικές διαλέξεις που ενσωματώνουν ψηφιακά εργαλεία ψηφοφορίας και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι ομαδικές ασκήσεις, οι εργασίες επίλυσης προβλημάτων και οι μελέτες περιπτώσεων χρησιμοποιούνται επίσης για να ενσωματώσετε τις γνώσεις σας και να τις εφαρμόσετε σε πραγματικά σενάρια και τρέχοντα θέματα. Οι ενότητες αξιολογούνται μέσω εξετάσεων ή/και γραπτών εργασιών. Η διπλωματική σας εργασία συμβάλλει επίσης στην τελική κατάταξη του πτυχίου σας. Θα λαμβάνετε ανατροφοδότηση σχετικά με την πρόοδό σας από τους καθηγητές σας και οι διαμορφωτικές αξιολογήσεις θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τομείς προς βελτίωση. **Εγκαταστάσεις** Θα έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις μάθησης για την υποστήριξη των σπουδών σας. Αυτές περιλαμβάνουν εξαιρετικούς πόρους βιβλιοθήκης, συμπεριλαμβανομένων ολοκληρωμένων συλλογών σε όλους τους κύριους θεματικούς τομείς, όπως το δίκαιο των συμβάσεων, το περιουσιακό δίκαιο, το ναυτικό δίκαιο, η ποινική δικαιοσύνη και το δημόσιο δίκαιο. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε ευρωπαϊκές και διεθνείς πηγές, οι οποίες στεγάζονται στην κύρια βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Παρέχουμε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών πηγών, όπως οι Westlaw, Lexis και Lawtel. Εξασκηθείτε στις δεξιότητές σας στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συζητήσεων.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για ψυχολογία (μη ειδική)

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

σε σχετικό θέμα Συν βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

σε ένα σχετικό θέμα συν βαθμούς A level BB και βαθμό B στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

σε ένα σχετικό θέμα συν έναν βαθμό Β σε επίπεδο A σε ένα θέμα που βασίζεται σε έκθεση. Εάν τα γαλλικά εξεταστούν στο επίπεδο A απαιτείται βαθμός B.

Επικοινωνήστε με το σχολείο για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αποδεκτούς συνδυασμούς μαθημάτων και προσόντων. Απαιτήσεις GCSE - Αγγλικά και Μαθηματικά βαθμός C (αριθμητικός βαθμός 4)

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

σε σχετικό αντικείμενο συν βαθμούς A level BB με τουλάχιστον ένα θέμα που βασίζεται σε έκθεση. Εάν τα γαλλικά έχουν εξεταστεί σε επίπεδο A, απαιτείται βαθμός B.

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw with Psychology, LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νομική με Ψυχολογία LLB (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £22300 έτος 1
EU £22300 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ενημερώσεις : www.southampton.ac.uk/uni-life/fees-funding.page

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Southampton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Southampton σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #14 
  • #18 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #15 
  • #21 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #35 
  • #201 
  Νομικά
  GRAS Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων - ShanghaiRanking
  [Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022]

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Southampton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Southampton

Το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, συχνά συντομογραφούμενο ως Soton, είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας. Παρόλο που το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1862, απολαμβάνει πλήρες πανεπιστημιακό καθεστώς μόνο από το 1952 και μετά. Το πανεπιστήμιο διαθέτει συνολικά πέντε πανεπιστημιουπόλεις, με την κύρια να βρίσκεται στην περιοχή Highfield του Σαουθάμπτον.

Λίστα με 379 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Southampton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Southampton

προπτυχιακοί φοιτητές:
14770
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
8470
:
23240
 • My first week | University of Southampton
 • What opportunities does Southampton offer? | University of Southampton
 • Made in Southampton | University of Southampton
 • Study English | University of Southampton
 • What advice would you give your first-year self? | UoS
 • Study Business Entrepreneurship | University of Southampton

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Highfield Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νόμος και πρακτική LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16500 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία και δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με Ψυχολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- 4% 4% £22300 156 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- 1% 4% £19600 204 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- 0% 15% £15000 159 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (με έτος θεμελίωσης) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 5% 14% £15000 117 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Δίκαιο με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- 4% 25% £11000 104 Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης