Teesside University
Νομική (με έτος θεμελίωσης) LLB (Hons)
Teesside University - Πανεπιστήμιο Teesside

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Law (with Foundation Year) LLB (Hons) στο Πανεπιστήμιο Teesside για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Νόμος.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23767 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20344 - £28558 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ένα έτος θεμελίωσης - ιδανικό αν χρειάζεστε πρόσθετη προετοιμασία ή αν δεν έχετε επαρκείς βαθμούς για να ενταχθείτε στο έτος 1 ενός πτυχίου .

Επισκόπηση του μαθήματος:

Το πτυχίο νομικής είναι ένα προσόν που χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Εκπαιδεύεστε να σκέφτεστε, να αμφισβητείτε και να προκαλείτε. Πολλοί φοιτητές σπουδάζουν νομικά για να γίνουν επαγγελματίες νομικοί, όπως νομικό στέλεχος, δικηγόρος ή barrister, αλλά το πτυχίο νομικής του Teesside σας ανοίγει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ρόλων, όπως στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, στις υπηρεσίες επιτήρησης, στην επιβολή του νόμου και στον τρίτο φιλανθρωπικό και εθελοντικό τομέα. Θα μπορούσατε επίσης να επιτύχετε στη διοίκηση, την πρόσληψη προσωπικού ή τους ανθρώπινους πόρους. Ως απόφοιτος θα είστε δημιουργικός λύτης προβλημάτων και αποτελεσματικός ερευνητής, θα ερμηνεύετε, θα αναλύετε και θα κριτικάρετε πολύπλοκες πληροφορίες. Θα έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένες δεξιότητες γραπτής και προφορικής επικοινωνίας και θα είστε σε θέση να διατυπώνετε αιτιολογημένα επιχειρήματα και να αμφισβητείτε αποφάσεις. Αποκτάτε ένα πολύτιμο σύνολο δεξιοτήτων και χαρακτηριστικών, αυτοπεποίθηση, προσαρμοστικότητα και ανθεκτικότητα για να πετύχετε στη σταδιοδρομία που επιλέγετε. Αναγνωρίζουμε ότι οι μαθητές μαθαίνουν με διαφορετικούς τρόπους και οι καινοτόμες διδακτικές και μαθησιακές προσεγγίσεις μας και οι ποικίλες μέθοδοι αξιολόγησης σας προετοιμάζουν για τον εργασιακό χώρο του 21ου αιώνα. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε χρόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου μας, η οποία διαθέτει τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου δικαστηρίου και σας προσφέρει πολύτιμη δικαστική εμπειρία σε εγκαταστάσεις πρώτης κατηγορίας. Αποκτάτε πραγματική εμπειρία μέσω της ενδυνάμωσης της πρόσβασης των μελών της τοπικής κοινότητας στη δικαιοσύνη με την παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών μέσω του έργου της βραβευμένης Νομικής Κλινικής μας, η οποία συνεργάζεται με δικηγόρους, φιλανθρωπικά ιδρύματα και εθελοντικές οργανώσεις. Αυτή η εμπειρία σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε επαγγελματικές και πρακτικές δεξιότητες και εμπειρία και γνώσεις δικαίου, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για οποιαδήποτε μελλοντική σταδιοδρομία στη νομική πρακτική, καθώς και πολύ μεταβιβάσιμες και χρήσιμες για σταδιοδρομία πέραν της νομικής. Διαθέτουμε ισχυρούς δεσμούς απασχόλησης με δικηγορικά γραφεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανώσεις του εθελοντικού τομέα στην περιοχή μας, οι οποίοι παρέχουν μοναδικές ευκαιρίες απασχολησιμότητας. Διαθέτουμε μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα νομικών από διάφορα υπόβαθρα, συμπεριλαμβανομένου του νομικού επαγγέλματος και του ακαδημαϊκού χώρου, που σας επιτρέπει να μάθετε από πρώτο χέρι από την εμπειρία τους.

Υποτροφία του νόμου Τζάκσονς

Τρεις κορυφαίοι λόγοι για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα στο Πανεπιστήμιο Teesside:

 1. Θα είστε ένα πολύτιμο μέλος της νομικής μας κοινότητας - με πλήρη υποστήριξη και ενθάρρυνση για να επιτύχετε στο μάθημα και πέραν αυτού. Γνωρίζουμε τους φοιτητές μας και αυτοί μας γνωρίζουν.
 2. Οι δεξιότητές σας είναι μεταβιβάσιμες και εκτιμώνται ιδιαίτερα από διάφορους εργοδότες.
 3. Οι συμφοιτητές σας θα προέρχονται από διάφορα υπόβαθρα. Μαθαίνετε σε ένα περιεκτικό, ποικιλόμορφο και υποστηρικτικό περιβάλλον, το οποίο θα εμπλουτίσει τη μαθησιακή σας εμπειρία.
 4. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα μαθημάτων σας δραστηριοποιείται ερευνητικά και πολλοί από αυτούς είναι αναγνωρισμένοι ερευνητές στον τομέα τους.
 5. Οι εδραιωμένοι δεσμοί μας με τα νομικά και άλλα επαγγέλματα σε ολόκληρη την περιοχή και πέραν αυτής δημιουργούν ευκαιρίες για εργασιακή εμπειρία, πρακτική άσκηση και μόνιμη απασχόληση. Μετά το πέρας των μαθημάτων: Ενώ πολλοί από τους αποφοίτους μας επιλέγουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους μέσω μιας σειράς επαγγελματικών μαθημάτων ή ευκαιριών για περαιτέρω ακαδημαϊκή έρευνα, άλλοι έχουν εξασφαλίσει με επιτυχία απασχόληση σε ποικίλους τομείς όπως η διδασκαλία, η διοίκηση, το ανθρώπινο δυναμικό, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το λιανικό εμπόριο και μια σειρά από υπηρεσίες ποινικής δικαιοσύνης, καθώς και σε συναφείς οργανισμούς και ομάδες πίεσης. Η βραβευμένη υπηρεσία σταδιοδρομίας μας συνεργάζεται με περιφερειακούς και εθνικούς εργοδότες για την προκήρυξη θέσεων αποφοίτων, ενώ παράλληλα παρέχει υποστήριξη μετά την αποφοίτηση για όλους τους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Teesside.

Το πτυχίο νομικής που παρέχει τα προσόντα αναγνωρίζεται από την Solicitors Regulation Authority (SRA) για τους σκοπούς της ικανοποίησης του ακαδημαϊκού σταδίου της κατάρτισης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Law (with Foundation Year) LLB (Hons) από Πανεπιστήμιο Teesside

25% Νομικοί επαγγελματίες
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας

Πρόσβαση στις πληροφορίες αξιολόγησης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Teesside χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της σελίδας του μαθήματος που παρέχεται (ή επισκεφθείτε www.tees.ac.uk).

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw (with Foundation Year), LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νομική (με έτος θεμελίωσης) LLB (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Teesside στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Teesside σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #49 
  • #63 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #71 
  • #88 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 18 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Teesside

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Teesside

Το Πανεπιστήμιο Teesside ιδρύθηκε το 1929 και βρίσκεται στο περιβάλλον της μεγάλης πόλης Middlesbrough. Το ίδρυμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό όσον αφορά την ερευνητική δραστηριότητα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στα έξι κέντρα του, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στους δικούς του ξεχωριστούς τομείς μελέτης. Για τους φοιτητές που είναι λάτρεις του αθλητισμού, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για άσκηση.

Λίστα με 220 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Teesside - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Teesside

προπτυχιακοί φοιτητές:
10750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6270
:
17020
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Teesside University Students’ Union
 • Reasons to Choose Teesside
 • Anantha Narasimhan: My experience as an international student at Teesside University
 • Teesside University students talk about night safety
 • Nik Quek: My experience as an international student at Teesside University
 • Annise Siaw: My experience as an international student at Teesside University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Teesside University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νόμος και πρακτική LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16500 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (με έτος θεμελίωσης) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
84% 5% 14% £15000 117 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (Σκωτσέζικα και Αγγλικά) διπλή εξειδίκευση LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Επιχειρήσεις LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
70% 1% 15% £26500 205 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
90% 1% 4% £19600 199 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νόμος LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 3% 2% £22200 184 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με νομικά (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 5% 20% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 35% £13020 £14000 100 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Κοινωνική Ανθρωπολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 1% 4% £26500 200 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης