The University of Winchester
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 115 αποφοίτους Criminology with Law BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Κοινωνιολογία από το Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Κοινωνιολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
65 /100
115 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Κοινωνιολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Κοινωνιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22500 £23500 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £25000 £20000 - £27000 £21000 - £32500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Κοινωνιολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23480 £21932 £26393
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20209 - £27631 £16925 - £27943 £19875 - £35241

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Γίνετε ικανοί στη χρήση τόσο νομικών όσο και εγκληματολογικών προσεγγίσεων για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων σε πραγματικές υποθέσεις σε ανεξιχνίαστες υποθέσεις και ανασκοπήσεις υποθέσεων
 • Εξετάστε σε βάθος πολλές πτυχές της εγκληματολογίας, συμπεριλαμβανομένων των σφαλμάτων δικαιοσύνης και της διερεύνησης σοβαρών εγκλημάτων
 • Μαθαίνετε από μια ομάδα διδασκόντων με μεγάλη πρακτική εμπειρία που προσφέρει πραγματική εικόνα του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης.
 • επωφεληθείτε από διαδραστικές και πρακτικές διδακτικές προσεγγίσεις που ζωντανεύουν τη θεωρία και την πράξη
 • Ευκαιρίες για εκδρομές σε μέρη όπως το Μπέλφαστ και το Τορίνο

Λίγα θέματα είναι πιο συναρπαστικά από το έγκλημα και το δίκαιο. Μαζί, αιχμαλωτίζουν τη φαντασία του κοινού, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των ειδήσεων και κυριαρχούν στις λίστες των μπεστ σέλερ και των τηλεοπτικών σετ.

Το συναρπαστικό μας πρόγραμμα Εγκληματολογία με Δίκαιο σας επιτρέπει να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα εννοιών και θεμάτων ποινικής δικαιοσύνης και ποινικολογίας. Ενώ εστιάζει στην εγκληματολογική προσέγγιση αυτών των θεμάτων, η νομική μάθηση προσφέρει πρόσθετο βάθος στις σπουδές σας. Συγκεντρώνοντας πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και φιλοσοφικές προοπτικές για το νόμο και την τάξη, το πρόγραμμα προσφέρει μια εφαρμοσμένη εξέταση των σύγχρονων θεμάτων δικαιοσύνης που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Αυτό το δημοφιλές μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να περιλαμβάνει τις μεθοδολογικές, ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την ενίσχυση της επαγγελματικής σας ανάπτυξης και των ευκαιριών σταδιοδρομίας σας. Ως εκ τούτου, συνεργάζεστε με επαγγελματίες, υπηρεσίες και οργανισμούς που σχετίζονται με την εγκληματικότητα για να αναπτύξετε την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας τους και να εφαρμόσετε τις νεοαποκτηθείσες θεωρίες.

Στο έτος 1, αποκτάτε επίγνωση των βασικών αρχών και εννοιών που διέπουν τη μελέτη του εγκλήματος. Μελετάτε επίσης τις ενότητες "Το έγκλημα μέσα στο χρόνο", "Αστυνομία και αστυνομική εργασία", "Θυματολογία" και "Δημόσιο δίκαιο".

Στο έτος 2, αναπτύσσετε την κατανόηση της σύγχρονης εγκληματολογικής θεωρίας και μελετάτε την Ποινιολογία. Τα προαιρετικά μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν τα εξής: Συγκριτική Ποινική Δικαιοσύνη, Συγγραφές για το Έγκλημα, την Ηθική και την Απόκλιση και Βίαιο Έγκλημα. Αναπτύσσετε επίσης την ικανότητά σας να προσεγγίζετε την έρευνα στην εγκληματολογία.

Στο 3ο έτος, διευρύνετε τις γνώσεις σας σε θέματα του τομέα και εφαρμόζετε στην πράξη τις δεξιότητές σας στην ανεξάρτητη έρευνα με την εξειδίκευση σε ένα θέμα της επιλογής σας για την τελική εργασία του έτους. Μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα ειδικών ενδιαφερόντων και από τα δύο πεδία, όπως το οργανωμένο έγκλημα, η πολιτική του εγκλήματος, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δίκαιο των μέσων ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος αποκτάτε επίσης δεξιότητες συλλογής δεδομένων με τη χρήση ποσοτικών και ποιοτικών μεθόδων, σύνθεσης και ερμηνείας στοιχείων και συγκέντρωσης επιχειρημάτων, παρουσίασης στοιχείων και διατύπωσης ευρημάτων και συμπερασμάτων.

Έχετε επίσης την ευκαιρία να γίνετε μέλος της Βρετανικής Εταιρείας Εγκληματολογίας, η οποία υπάρχει εδώ και 50 χρόνια και αποτελεί την κοινωνία των εγκληματολόγων, ακαδημαϊκών και επαγγελματιών, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Criminology with Law BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

16% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
14% Επαγγέλματα πωλήσεων
14% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
8% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
7% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
6% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
4% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
2% Επαγγέλματα πωλήσεων

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (National Recognition Information Centre) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminology with Law, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Winchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #75 
  • #601 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #51 
  • #64 
  Κοινωνιολογία

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do
 • Open Days at the University of Winchester
 • Residential Assistants - student support

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εγκληματολογία και ψυχολογία (Q98) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
()
- - - £20772 - - Online μερική απασχόληση
Εγκληματολογία με ψυχολογία (Top-up) BA Hull College
(Hull College)
- - - - - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία (Top Up) BA (Hons) Hugh Baird College
(Hugh Baird College)
- - - - - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία (R21) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
()
- - - £20772 - - Online μερική απασχόληση
Εγκληματολογία και Δίκαιο (Q92) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
()
- - - £20772 - - Online μερική απασχόληση
Κοινωνιολογία με εγκληματολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
()
75% 0% 10% £14000 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική και Διεθνείς Σπουδές με Εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
- 4% 10% £15840 £16320 123 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κινηματογράφος & Οπτικός Πολιτισμός BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Ulster
(Ulster University)
- 4% 0% £15840 £16320 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Leeds Trinity
(Leeds Trinity University)
62% 5% 20% £12000 110 Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης