University of Reading
Βιοχημεία με θεμελίωση BSc (Hons)
University of Reading - Πανεπιστήμιο του Reading

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 120 αποφοίτους Biochemistry with Foundation BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Reading για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Οικονομικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
78 /100
120 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27500 £32500 £42000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £30000 £26500 - £40000 £31500 - £55500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27627 £26465 £33463
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23025 - £32118 £20515 - £33932 £24566 - £44022

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μάθετε για τα μοριακά θεμέλια της ίδιας της ζωής με το BSc Biochemistry with Foundation.

Θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα BSc Biochemistry, αλλά δεν έχετε παρακολουθήσει τα απαραίτητα μαθήματα επιπέδου Α; Το BSc Biochemistry with Foundation είναι ένα τετραετές πρόγραμμα που περιλαμβάνει ένα έτος θεμελιωδών σπουδών και οδηγεί απευθείας στο τριετές πρόγραμμα σπουδών.

Τα μόρια βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε ζωής, από τον μικρότερο ιό μέχρι το μεγαλύτερο ζώο. Οι βιοχημικοί προσπαθούν να κατανοήσουν πώς οι μοριακές διεργασίες ελέγχουν τη ζωή σε διάφορα επίπεδα: πώς τα μόρια κάνουν τα κύτταρα να λειτουργούν, πώς αυτά τα κύτταρα συντονίζονται σε ένα όργανο και, τέλος, πώς αυτά τα όργανα στέλνουν σήματα και συνεργάζονται για να λειτουργήσει η ζωή; Η βιοχημεία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κατανόησης του τρόπου με τον οποίο τα μόρια ελέγχουν και επηρεάζουν τη ζωή, και η εκτίμηση αυτών των εννοιών επιτρέπει στους βιοχημικούς να απαντούν στα θεμελιώδη ερωτήματα της ζωής και να συμβάλλουν στην επίλυση κρίσιμων βιολογικών προβλημάτων, όπως ο σχεδιασμός φαρμάκων για τη θεραπεία του καρκίνου ή ακόμη και βακτηρίων που μπορούν να καθαρίσουν μια πετρελαιοκηλίδα.

Μέσω των διαλέξεών σας στο Reading θα εξερευνήσετε και θα συζητήσετε αυτές τις βιοχημικές έννοιες, συσσωρεύοντας μια εις βάθος κατανόηση του θέματος. Θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε το αντικείμενό σας με μια πολυεπίπεδη προσέγγιση, όπου θα επικεντρωθείτε στις μοριακές και κυτταρικές έννοιες της βιοχημείας στο έτος 1, ακολουθούμενες από συζητήσεις για τις επιδράσεις αυτών των βιοχημικών διεργασιών σε όργανα και οργανισμούς στο έτος 2. Τέλος, στο έτος 3 θα μελετήσετε θέματα που βρίσκονται στην αιχμή της βιοχημείας από την έρευνα αιχμής έως τις ανθρώπινες ασθένειες και τη δομική βιολογία. Κατά τη διάρκεια του Έτους 3, θα λάβετε επίσης μέρος σε ένα ερευνητικό πρόγραμμα διάρκειας 11 εβδομάδων, όπου θα αξιοποιήσετε όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας για να αντιμετωπίσετε ένα βιοχημικό ερευνητικό ερώτημα.

Το κτίριο Επιστημών Υγείας και Ζωής αξίας 60 εκατομμυρίων λιρών φιλοξενεί τη Σχολή Βιολογικών Επιστημών. Διαθέτει υπερσύγχρονα εργαστήρια έρευνας και διδασκαλίας, αίθουσες σεμιναρίων και άφθονο χώρο μελέτης και κοινωνικό χώρο, συμπεριλαμβανομένου ενός καφέ. Στο κτίριο στεγάζεται επίσης το Μουσείο Ζωολογίας Cole. Η συλλογή, που περιλαμβάνει πάνω από 3.500 δείγματα φυσικής ιστορίας, αποτελεί μια φανταστική πηγή για τους βιολόγους επιστήμονες και την ευρύτερη κοινότητα.

Θέση

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ετήσια βιομηχανική πρακτική άσκηση μεταξύ του τρίτου και του τελευταίου έτους σπουδών σας. Τα προηγούμενα έτη, οι φοιτητές έχουν εργαστεί σε βιομηχανικές και θερινές θέσεις εργασίας στην Diamond Light Source (το εθνικό συγχρότρον του Ηνωμένου Βασιλείου), την Public Health England, την GSK, την AstraZeneca και την Covance. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να περάσετε ένα έτος στο εξωτερικό.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αμειβόμενες σπουδές διακοπών που χρηματοδοτούνται από εξωτερικούς οργανισμούς όπως το Wellcome Trust και η Biochemical Society.

Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ προσφέρει το πρόγραμμα UROP (Undergraduate Research Opportunities Programme), το οποίο προσφέρει επίσης αμειβόμενες σπουδές στο Πανεπιστήμιο. Αυτές οι σπουδές πραγματοποιούνται για περίοδο 6-10 εβδομάδων κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών θα εργαστείτε συνήθως σε ένα καθορισμένο έργο και θα επωφεληθείτε από πολύτιμη εκπαίδευση στις τεχνικές, τον πειραματικό σχεδιασμό και την ερμηνεία των δεδομένων.

Το τμήμα μας διαθέτει ένα εξειδικευμένο μέλος του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για την πρακτική άσκηση, το οποίο μπορεί να σας παρέχει συμβουλές και υποστήριξη.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biochemistry with Foundation BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Reading

30% Επαγγελματίες μηχανικοί
30% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (Ακρόαση, Προφορική, Ανάγνωση και Γραφή).

TOEFL (iBT) 88

Απαιτούμε ελάχιστη συνολική βαθμολογία 88 με τουλάχιστον 17 στην Ακρόαση και τη Γραφή, 18 στην Ανάγνωση και 20 στην Ομιλία.

Cambridge English Advanced

Απαιτούμε βαθμό Β ή βαθμολογία 176 συνολικά με κανένα στοιχείο μικρότερο από 162.

Cambridge English Proficiency

Απαιτούμε βαθμό C ή συνολική βαθμολογία 176, χωρίς κανένα στοιχείο μικρότερο από 162.

PTE Academic 69

Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 69 συνολικά με τουλάχιστον 59 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή).

Institution's Own Test

Δοκιμασία της αγγλικής γλώσσας για εκπαιδευτικούς σκοπούς (TEEP). Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή).

Trinity ISE

Απαιτούμε Merit σε κάθε στοιχείο του ISE II. Εάν κάνετε ISE III ή ISE IV, απαιτούμε ένα Pass σε κάθε στοιχείο.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiochemistry with Foundation, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοχημεία με θεμελίωση BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £27650 έτος 1
Διεθνή £27650 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Reading στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Reading

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Reading

Το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στο Ρέντινγκ του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας. Το Ρέντινγκ διαθέτει τέσσερις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: την London Road και την Whiteknights campus που βρίσκονται στο ίδιο το Ρέντινγκ, ενώ η Greenlands campus βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Η τέταρτη πανεπιστημιούπολη είναι γνωστή ως Iskandar Puteri, στη Μαλαισία.

Λίστα με 375 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Reading - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Reading

προπτυχιακοί φοιτητές:
11905
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3995
:
15900
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Βιοχημεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life at the University of Reading
  • Should you bother coming to a University Open Day?
  • What's it like to study Maths at the University of Reading?
  • 9 Things Nobody Tells You About Uni | University of Reading
  • Studying English Language and Linguistics with the University of Reading
  • Economics Master’s Degrees at the University of Reading

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοχημεία με θεμελίωση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 0% 10% £27650 118 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
78% 9% 10% £14160 105 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
78% 5% 10% £15100 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Βιοχημεία με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £26500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική/Βιοχημεία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
94% 0% 10% £18830 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
88% 0% 20% £18830 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία και Γενετική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
87% 5% 0% £27200 147 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
79% 0% 5% £26100 134 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Βιοχημεία) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
85% 10% 0% £23650 181 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης