University of East Anglia
Βιοχημεία με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 45 αποφοίτους Biochemistry with a Placement Year BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22500 £22500 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27000 £18000 - £27500 £22000 - £34500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25986 £23450 £28950
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21993 - £30000 £18456 - £28917 £22344 - £35829

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Βυθιστείτε στο θαύμα των βιολογικών οργανισμών και των διεργασιών σε μοριακό επίπεδο. Εξερευνήστε όλες τις πτυχές της ζωής από τα μόρια έως τα κύτταρα, τους ιστούς και τους οργανισμούς, μέχρι τους πληθυσμούς και τα οικοσυστήματα. Μάθετε από κορυφαίους ερευνητές επιστήμονες που είναι ειδικοί στους τομείς μελέτης τους.

Αυτή η εκδοχή του πτυχίου BSc Βιοχημείας σας επιτρέπει να περάσετε ένα έτος σε πρακτική άσκηση, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία, επαφές και γνώσεις.

Αυτό το μάθημα είναι κατάλληλο για εσάς αν έχετε ισχυρό υπόβαθρο στη χημεία και είστε ενθουσιασμένοι με την εφαρμογή του στη μελέτη των βιολογικών συστημάτων. Είναι ιδανικό αν θέλετε να εργαστείτε στη βιομηχανία ή να προχωρήσετε σε διδακτορικό και να σταδιοδρομήσετε στην έρευνα.

Ως βιοχημικός, θα έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε πολλούς τομείς της σύγχρονης επιστήμης, όπως η υγεία, η διατροφή, η καθαρή ενέργεια και η αντιμετώπιση της ρύπανσης. Οι βιοχημικοί είναι συχνοί νικητές του βραβείου Νόμπελ Χημείας και ο Michael Houghton, απόφοιτος της Σχολής Βιολογικών Επιστημών και Βιοχημείας του UEA, κέρδισε το βραβείο Νόμπελ Φυσιολογίας ή Ιατρικής το 2020.

Περί αυτού του μαθήματος

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα ακολουθήσετε το ίδιο πρόγραμμα με τους φοιτητές μας BSc Βιοχημείας, αλλά θα περάσετε το τρίτο έτος σε μια πρακτική άσκηση σχετική με τα ενδιαφέροντά σας - ίσως σε μια φαρμακευτική εταιρεία ή σε ένα εργαστήριο βιοτεχνολογίας ή σε ένα ερευνητικό ινστιτούτο. Για παράδειγμα, οι φοιτητές μας έχουν εργαστεί σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες όπως η GlaxoSmithKline, σε μικρές εταιρείες βιοτεχνολογίας όπως η Phico Therapeutics, σε ερευνητικά ινστιτούτα όπως το John Innes Centre, σε εκπαιδευτικές και επιστημονικές επικοινωνίες με το Field Studies Council. Η πρακτική σας άσκηση μπορεί να γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό, με πρόσφατους φοιτητές να έχουν ταξιδέψει στην Ευρώπη, την Αυστραλία και τη Βόρεια Αμερική. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης θα αποκτήσετε εμπειρίες και γνώσεις που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους μελλοντικούς εργοδότες, γεγονός που σας βάζει ένα βήμα μπροστά από άλλους αποφοίτους.

Επιστρέφοντας στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε περαιτέρω τις εργαστηριακές και τεχνικές σας δεξιότητες με ένα ανεξάρτητο ερευνητικό έργο σε έναν μοναδικό επιστημονικό τομέα. Θα μπορούσατε ακόμη και να δείτε την έρευνά σας να δημοσιεύεται.

Τα πτυχία βιοχημείας διδάσκονται από κοινού από τις Σχολές Βιολογικών Επιστημών και Χημείας. Αυτή η διπλή προσέγγιση σημαίνει ότι σε όλα τα στοιχεία του μαθήματος επωφελείστε από ειδικούς επί του θέματος, οι οποίοι ενημερώνουν την προπτυχιακή μας διδασκαλία.Και οι δύο Σχολές διαθέτουν ερευνητικά περιβάλλοντα που αναγνωρίζονται ως διεθνώς άριστα και με ερευνητές που παράγουν αποτελέσματα διεθνούς κύρους.

Η έρευνά μας χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων, όπως συνεστιακά μικροσκόπια πολυφωτονίου και σάρωσης λέιζερ για τη μελέτη των κυττάρων και των ιστών σε μοριακό επίπεδο, φασματογράφους μαγνητικού συντονισμού υψηλού πεδίου (NMR και EPR) και περιθλασίμετρα ακτίνων Χ για τη μελέτη της μοριακής δομής, φασματογράφους μάζας, συστήματα υγρής και αέριας χρωματογραφίας, καθώς και μικροσκόπια φθορισμού και ηλεκτρονικά μικροσκόπια.

Θα επωφεληθείτε από την αξιοζήλευτη θέση μας ως αναπόσπαστος εταίρος του Norwich Research Park, το οποίο φιλοξενεί επίσης το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Norfolk and Norwich και ανεξάρτητα, παγκοσμίου φήμης ερευνητικά ινστιτούτα όπως το John Innes Centre (έρευνα στις φυτικές και μικροβιακές επιστήμες), το Sainsbury Laboratory (αλληλεπιδράσεις φυτών-μικροβίων), το Earlham Institute (υπολογιστικές βιοεπιστήμες και βιοτεχνολογία) και το Quadram Institute (υγεία του εντέρου, μικροβιολογία και επιστήμη τροφίμων).

Αποποίηση ευθυνών

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο σε προχωρημένο επίπεδο από τη Royal Society of Biology για την κάλυψη εν μέρει των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol). Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας σε επίπεδο μέλους (MRSB) μετά από δύο χρόνια πρακτικής άσκησης, αντί για τα συνήθη τρία χρόνια, λόγω της σημαντικής ερευνητικής εμπειρίας που αποκτούν.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biochemistry with a Placement Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

30% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
20% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
15% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Άλλοι εκπαιδευτικοί επαγγελματίες
5% Νομικοί επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συνιστώσα)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiochemistry with a Placement Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοχημεία με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £26100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Βιοχημεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοχημεία με θεμελίωση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
78% 0% 10% £27650 118 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία και Βιοτεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
78% 9% 10% £14160 105 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
78% 5% 10% £15100 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Βιοχημεία με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £26500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική/Βιοχημεία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
94% 0% 10% £18830 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
88% 0% 20% £18830 139 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία και Γενετική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
87% 5% 0% £27200 147 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
79% 0% 5% £26100 134 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Βιοχημεία) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
85% 10% 0% £23650 181 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης