University of Portsmouth
Οδοντιατρική Νοσηλευτική CertHE
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22481 £20177 £23660
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20119 - £25653 £15142 - £24804 £17699 - £30158

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Οι οδοντιατρικοί νοσηλευτές υποστηρίζουν τους οδοντιάτρους σε όλες τις πτυχές της θεραπείας και της φροντίδας των ασθενών.

Σε αυτό το μονοετές πρόγραμμα σπουδών CertHE Dental Nursing, διαπιστευμένο από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC), θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να αποκτήσετε την ιδιότητα του ασφαλούς αρχάριου, να γίνετε ένα ζωτικό μέλος της οδοντιατρικής ομάδας και να εγγραφείτε στο GDC όταν αποφοιτήσετε.

 • Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στην ομαδική εργασία σπουδάζοντας μαζί με φοιτητές οδοντιατρικής υγιεινής, οδοντιατρικής θεραπείας και τελειόφοιτους του King's College London Dental Institute.
 • Χρησιμοποιήστε μερικές από τις καλύτερες οδοντιατρικές εγκαταστάσεις για φοιτητές στη χώρα στην Οδοντιατρική Ακαδημία μας, με 44 θέσεις θεραπείας, 2 ατομικά χειρουργεία, εργαστήριο δεξιοτήτων εικονικής κεφαλής, πλήρη ακτινογραφική σουίτα και ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής ασθενών.
 • Εργαστείτε με πραγματικούς ασθενείς στην τοπική κοινότητα, αποκτώντας πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα οδοντιατρικής προσέγγισης.
 • Αποκτήστε CertHE στην Οδοντιατρική Νοσηλευτική όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σπουδών, το οποίο σας επιτρέπει να εγγραφείτε στο GDC ως οδοντιατρικός νοσηλευτής.

Επαγγελματικές διαπιστεύσεις

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC).

Καριέρες και ευκαιρίες

Οι οδοντιατρικές νοσηλεύτριες προσφέρουν ζωτικής σημασίας υποστήριξη στους οδοντιάτρους εξασφαλίζοντας ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται για τη θεραπεία των ασθενών, όπως η προετοιμασία εργαλείων και υλικών, η αποστείρωση των χώρων θεραπείας και η διαχείριση των αρχείων των ασθενών.

Βοηθούν επίσης τους οδοντιάτρους κατά τη διεξαγωγή των θεραπειών, περνώντας τα εργαλεία που χρειάζονται, κρατώντας το στόμα του ασθενούς καθαρό από νερό και σάλιο και φροντίζοντας να είναι οι ασθενείς άνετοι και χαλαροί καθ' όλη τη διάρκεια.

Η οδοντιατρική νοσηλευτική είναι ένας κρίσιμος ρόλος σε μια οδοντιατρική ομάδα και μετά την πανδημία, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση για οδοντιατρικούς νοσηλευτές τόσο στο NHS όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Σε αυτό το CertHE οδοντιατρικής νοσηλευτικής, θα αποκτήσετε ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε εγγεγραμμένος οδοντιατρικός νοσηλευτής, συμπεριλαμβανομένων γνώσεων πολλών οδοντιατρικών αποκαταστατικών και προληπτικών διαδικασιών, καθώς και επαγγελματικών και ανθρώπινων δεξιοτήτων.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας προς το NHS, θα ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα νόμιμης και υποχρεωτικής εκπαίδευσης, το οποίο περιλαμβάνει την ανατομία και τη φυσιολογία της κεφαλής και του λαιμού, τα συστήματα του σώματος και την κατανόηση της υγείας, της ασφάλειας και του ελέγχου των λοιμώξεων.

Μόλις ολοκληρώσετε τα μαθήματα, θα είστε σε θέση να εγγραφείτε στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC) ως οδοντιατρικός νοσηλευτής, έτοιμος να εργαστείτε σε ένα γενικό οδοντιατρείο, σε ένα νοσοκομείο, στην κοινοτική οδοντιατρική υπηρεσία ή στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ή, μπορείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε επίπεδο διπλώματος ή πτυχίου.

Σε ποιους τομείς μπορείτε να εργαστείτε με ένα CertHE οδοντιατρικής νοσηλευτικής;

Ως εγγεγραμμένος οδοντιατρικός νοσηλευτής, θα έχετε τα προσόντα να αναλάβετε καθήκοντα σε οποιονδήποτε τομέα της οδοντιατρικής βιομηχανίας, όπως:

 • γενική οδοντιατρική πρακτική (NHS ή ιδιωτική)
 • εταιρικό οδοντιατρείο
 • νοσοκομειακές οδοντιατρικές υπηρεσίες
 • Ένοπλες Δυνάμεις
 • ειδικευμένο οδοντιατρείο
 • προαγωγή της υγείας

Πιθανός μισθός

Ως οδοντιατρικός νοσηλευτής του NHS το 2021, ο αρχικός σας μισθός θα κυμαίνεται πιθανότατα μεταξύ 20.330 λιρών Αγγλίας (Band 3) και 22.549 λιρών Αγγλίας (Band 4). Με μεγαλύτερη εμπειρία ως ανώτερος οδοντιατρικός νοσηλευτής, θα μπορούσατε να κερδίζετε έως και 31.534 λίρες Αγγλίας (Band 5).

Θα μπορούσατε επίσης να εργαστείτε στον ιδιωτικό τομέα ή ως οδοντιατρική νοσηλεύτρια με ανταγωνιστικό ωρομίσθιο.

Εμπειρία εργασίας με ασθενείς στην κοινότητα

Για να αποκτήσετε επαγγελματική εμπειρία, θα βοηθήσετε στην παροχή δωρεάν υπηρεσιών οδοντιατρικής υγείας στο κοινό στην Οδοντιατρική Ακαδημία και θα εργαστείτε με ασθενείς σε τοπικές κοινότητες.

Θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε προληπτική και εκπαιδευτική οδοντιατρική υποστήριξη σε ιδρύματα όπως σχολικές κλινικές και ξενώνες αστέγων, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε καλύτερα τον κοινωνικό αντίκτυπο της καλής οδοντιατρικής φροντίδας.

Τα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας στην κοινότητά μας περιλαμβάνουν:

 • δραστηριότητα προβολής σε κοινοτικά χειρουργεία και γναθοπροσωπικά τμήματα τοπικών νοσοκομείων
 • προώθηση της στοματικής υγείας
 • εποπτευόμενο βούρτσισμα των δοντιών σε νηπιαγωγεία
 • παροχή βοήθειας στο προσωπικό για την ανάπτυξη σχεδίων στοματικής φροντίδας σε οίκους ευγηρίας
 • παροχή οδοντιατρικού ελέγχου σε παραβάτες της υπηρεσίας επιτήρησης

Θα αξιολογηθείτε μέσω εξετάσεων και μαθημάτων, ενώ η κλινική σας ανάπτυξη και ικανότητα αξιολογείται μέσω μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας λογισμικού (LIFTUP). Θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας ανεπίσημα πριν κάνετε αξιολογήσεις που προσμετρούνται στον τελικό βαθμό σας. Μπορείτε να λάβετε ανατροφοδότηση για όλες τις πρακτικές και επίσημες αξιολογήσεις, ώστε να μπορείτε να βελτιωθείτε στο μέλλον.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

80 points to include a minimum of 2 A levels, or equivalent, with 32 points in a pure Science subject. For A levels which include a separate science practical component, a pass is desirable and may strengthen an application.

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

σε ένα σχετικό θέμα συν έναν βαθμό Β σε επίπεδο A σε ένα θέμα που βασίζεται σε έκθεση. Εάν τα γαλλικά εξεταστούν στο επίπεδο A απαιτείται βαθμός B.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 7.0 με βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 6.5.

PTE Academic 68

Συνολική βαθμολογία 68 με ελάχιστη βαθμολογία 61 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 100

100 με ελάχιστη βαθμολογία 24 στην ανάγνωση, 23 στην ακρόαση, 25 στον προφορικό λόγο και 24 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 185, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 176.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDental Nursing, CertHE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οδοντιατρική Νοσηλευτική CertHE

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £18100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές που κατοικούν σε χώρες της ΕΕ: παρακαλούμε σημειώστε ότι το καθαρό κόστος συμπεριλαμβάνει τη μεταβατική υποτροφία

Έτος τοποθέτησης και έτος στο εξωτερικό:

Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου/Νήσων της Μάγχης και της Νήσου Μαν - £925 |

EU - £925 (συμπεριλαμβανομένης της υποτροφίας μετάβασης)|

Διεθνής (εκτός ΕΕ) - £2.000

Τα τέλη είναι ακριβή κατά τη στιγμή της δημοσίευσης και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Τα τέλη μπορεί επίσης να αυξηθούν τα επόμενα έτη, σύμφωνα με τον πληθωρισμό

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Portsmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οδοντιατρική Νοσηλευτική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Societies - Student Life #5
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth
 • Business and Management at the University of Portsmouth
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οδοντιατρική Νοσηλευτική CertHE Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική νοσηλευτική πρακτική CertHE Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - - - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Νοσηλευτική CertHE Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συνειδητή νάρκωση για την οδοντιατρική PgCert Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - - - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Οδοντιατρική νοσηλευτική πρακτική CertHE Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - - - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
- - - - - Λούτον Oncampus μερική απασχόληση
Οδοντιατρική Δημόσια Υγεία, Πολιτική και Ηγεσία σε απευθείας σύνδεση MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Ιατροδικαστική και νομική οδοντολογία (PGCert) PgCert Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus μερική απασχόληση