Bangor University
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE
Bangor University - Πανεπιστήμιο Bangor

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £39690 £36567 £35218
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £32775 - £49690 £21425 - £44097 £13919 - £45944

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι είναι εγγεγραμμένοι επαγγελματίες οδοντίατροι που βοηθούν τους ασθενείς να διατηρήσουν τη στοματική τους υγεία, προλαμβάνοντας και θεραπεύοντας τις περιοδοντικές νόσους και προωθώντας την ορθή πρακτική στοματικής υγείας. Οι οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι μπορούν να αναλάβουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του πεδίου άσκησής τους, συμπεριλαμβανομένων της απολέπισης και στίλβωσης, του σχεδιασμού της παροχής φροντίδας, της προαγωγής της στοματικής υγείας και της εφαρμογής τοπικού φθορίου και σφραγιστικών υλικών για τις σχισμές.

Αυτό το συναρπαστικό νέο πρόγραμμα θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να αποφοιτήσετε με επιτυχία ως εγγεγραμμένος οδοντιατρικός υγιεινολόγος, όπως αναγνωρίζεται από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο. Οι οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν την πρακτική τους μετά την εγγραφή τους. Είναι δυνατή η εξειδίκευση σε ομάδες ασθενών, όπως οι ηλικιωμένοι ή όσοι έχουν πρόσθετες ανάγκες. Πολλοί υγιεινολόγοι συνεχίζουν να γίνονται οδοντοθεραπευτές ή διαφοροποιούνται στην εκπαίδευση ή σε άλλους συναφείς τομείς, όπως η ορθοδοντική. Οι ευκαιρίες και οι επιλογές είναι ευρύτατες και προσφέρουν μια ικανοποιητική σταδιοδρομία με πολλές δυνατότητες υποστηριζόμενης εξέλιξης.

Θα αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσα από ποικίλες κλινικές τοποθετήσεις σε διάφορες δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στη Βόρεια Ουαλία, συμπεριλαμβανομένων οδοντιατρείων και νοσοκομειακών τμημάτων. Θα καταβληθούν προσπάθειες για να σας τοποθετήσουν σε θέση πρακτικής άσκησης κοντά στη διεύθυνσή σας κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, ωστόσο αναμένεται να είστε πρόθυμοι να ταξιδέψετε εάν η θέση πρακτικής άσκησης το απαιτεί.

Η πρακτική άσκηση θα διεξάγεται κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους παράλληλα με τις διδακτικές ενότητες του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια αυτών των τοποθετήσεων θα λαμβάνετε καθοδήγηση από εκπαιδευμένους επόπτες. Θα σας ανατεθεί επίσης αυξημένη ευθύνη και ανεξαρτησία καθώς οι κλινικές σας δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρίες θα αυξάνονται.

Θα διδαχθείτε σε ένα διεπαγγελματικό περιβάλλον μαζί με φοιτητές από τη νοσηλευτική, την ακτινογραφία, τη μαιευτική και τη φυσιοθεραπεία. Σε αυτές τις διεπαγγελματικές ενότητες θα μάθετε θέματα που είναι κοινά σε διάφορους τομείς της υγείας, δίνοντας μια ευρεία κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η υγειονομική περίθαλψη ενσωματώνεται σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

Το πρόγραμμα διευθύνεται από εξειδικευμένους καθηγητές οδοντιατρικής υγιεινής στο πλαίσιο της Σχολής Ιατρικών Επιστημών και Επιστημών Υγείας. Θα έχετε πρόσβαση σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση εικονικής κεφαλής, αίθουσες διαλέξεων και υποδομές πληροφορικής.

Κάλυψη διδάκτρων

Εάν θεωρηθείτε φοιτητής στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα δίδακτρα και μπορείτε να δεσμευτείτε ότι θα εργαστείτε στην Ουαλία για δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας, θα μπορούσατε να καλύψετε πλήρως τα δίδακτρα μέσω του προγράμματος υποτροφιών του NHS Wales Bursary Scheme και να διεκδικήσετε υποτροφία ύψους 1.000 λιρών για τα έξοδα διαβίωσης.

Πλήρεις λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες στη σελίδα μας για τη χρηματοδότηση από το NHS.

Ευελιξία στο πού και πώς σπουδάζετε

Το Πανεπιστήμιο Bangor διαθέτει πανεπιστημιουπόλεις στο Bangor και στο και επενδύει επί του παρόντος σε περιφερειακούς κόμβους μάθησης, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε πού θα έχετε πρόσβαση στη μάθησή σας ανάλογα με τις προσωπικές σας συνθήκες. Πολλές από τις διδακτικές συνιστώσες του μαθήματος παρέχονται μέσω μιας προσέγγισης μικτής μάθησης, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση σε ορισμένα στοιχεία μέσω του διαδικτύου, τόσο κατά τη ζωντανή παράδοση όσο και ως διαδικτυακοί πόροι κατά παραγγελία.

Στοιχεία του μαθήματος μπορούν να είναι διαθέσιμα μέσω της ουαλικής γλώσσας και θα έχετε υποστήριξη για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κίνητρα του Coleg Cymraeg Cenedlaethol.

Υποτροφία πληροφορικής για φοιτητές

Το Πανεπιστήμιο Bangor σε συνεργασία με το HEIW θα διασφαλίσει ότι η πρόσβαση στην τεχνολογία δεν αποτελεί εμπόδιο για τους υποψήφιους με τα κατάλληλα προσόντα που θέλουν να ακολουθήσουν καριέρα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι υποψήφιοι για αυτό το μάθημα είναι επιλέξιμοι για υποτροφία 400 λιρών (ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις) για την υποστήριξη της αγοράς ενός υπολογιστή, εάν κατοικούν σε ένα από τα χαμηλότερα 20% (περιοχές 1-382) του Ουαλικού Δείκτη Πολλαπλής Φτώχειας (Welsh Index of Multiple Deprivation). Μπορείτε να δείτε αν ο ταχυδρομικός σας κώδικας πληροί τις προϋποθέσεις στον ιστότοπο της ουαλικής κυβέρνησης.

Το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο διασφαλίζει την ποιότητα και εγκρίνει τα προσόντα για εγγραφή, για τις ακόλουθες ομάδες εγγεγραμμένων: Οδοντίατροι, οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι, οδοντοθεραπευτές, οδοντιατρικοί νοσηλευτές, κλινικοί οδοντοτεχνίτες, οδοντοτεχνίτες και ορθοδοντικοί θεραπευτές.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Offers for interview will be made following consideration of academic and/or practical work-experience.

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Others Pre-masters English 5 month program
  • 5.0
  • Others Pre-masters English 6 month program
  • 4.5
  • Others Pre-masters English 9 month program
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • (no subscore less than 5.5)
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 5.5)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDental Hygiene, DipHE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE

Ιρλανδία £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Πληροφορίες για τα δίδακτρα και τις υποτροφίες για τους διεθνείς αιτούντες μπορείτε να βρείτε εδώ:

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Bangor στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Bangor

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Bangor

Το Πανεπιστήμιο Bangor ιδρύθηκε το 1884 στο Μπάνγκορ της Ουαλίας και προσφέρει ισχυρή υποστήριξη σε ό,τι αφορά τις ερευνητικές πρωτοβουλίες των φοιτητών. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν το Κέντρο Περιβάλλοντος, μια ειδική εγκατάσταση για τη Γλώσσα, και το μεγαλύτερο υπόγειο εργαστήριο ριζών της Ευρώπης στους Βοτανικούς Κήπους Treborth. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται λιγότερο από 15 λεπτά μακριά από την προβλήτα Garth Pier on-foot, ένα από τα κύρια μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Bangor.

Λίστα με 463 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Bangor - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • The Bangor Student Experience
 • Malaysian Psychology students at Bangor University
 • Favourite thing about Bangor University?
 • Student Profile: Maisie - Spanish with International Experience

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Νοσηλευτική CertHE Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συνειδητή νάρκωση για την οδοντιατρική PgCert Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - - - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Οδοντιατρική νοσηλευτική πρακτική CertHE Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - - - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
- - - - - Λούτον Oncampus μερική απασχόληση
Οδοντιατρική Δημόσια Υγεία, Πολιτική και Ηγεσία σε απευθείας σύνδεση MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Ιατροδικαστική και νομική οδοντολογία (PGCert) PgCert Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus μερική απασχόληση
Στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική (οδοντιατρικές ειδικότητες) MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προηγμένη επανορθωτική οδοντιατρική PgDip Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Online μερική απασχόληση