Cardiff University
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE
Cardiff University - Πανεπιστήμιο του Cardiff

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Dental Hygiene DipHE στο Πανεπιστήμιο του Cardiff για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Οδοντιατρική νοσηλευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £18722 £21105
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £27000 £13111 - £23667 £14316 - £26553

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σκοπός μας είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών Οδοντιατρικών Υγιεινολόγων που μπορούν να ασκούν χωρίς επίβλεψη κλινική πρακτική (με συνταγή Οδοντιάτρου) ενταγμένοι σε οδοντιατρικές ομάδες. Το μάθημα έχει επικυρωθεί εκ νέου από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο μόλις το 2015.

Ως μέλος μιας ομάδας που διευθύνεται από έναν οδοντίατρο, θα εφοδιαστείτε με όλες τις γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές που απαιτούνται για να προετοιμαστείτε για το εργασιακό περιβάλλον της οδοντιατρικής υγιεινής. Με την αποφοίτησή σας, θα εγγραφείτε στο Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο.

Η Οδοντιατρική Σχολή στεγάζεται στο Πανεπιστημιακό Οδοντιατρικό Νοσοκομείο στην πανεπιστημιούπολη Heath Park του Πανεπιστημίου του Κάρντιφ, μια έκταση 53 στρεμμάτων που μοιράζεται με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας. Εκεί πραγματοποιείται η πλειονότητα της κλινικής διδασκαλίας στα προπτυχιακά μας προγράμματα. Με περίπου 100 προπτυχιακούς φοιτητές ετησίως, εξακολουθούμε να είμαστε μια σχετικά μικρή οδοντιατρική σχολή. Πιστεύουμε ότι αυτό διευκολύνει μια φιλική και υποστηρικτική αίσθηση κοινότητας που συμβάλλει στη διασφάλιση της επιτυχίας των φοιτητών μας. Ως απόδειξη αυτού, η NSS 2015 διαπίστωσε ότι το 97% των φοιτητών μας συμφώνησε ότι το προσωπικό ήταν καλό στο να εξηγεί τα πράγματα.

Σπουδάζοντας στο μοναδικό οδοντιατρικό νοσοκομείο της Ουαλίας θα έχετε την ευκαιρία να εξυπηρετείτε και να διαχειρίζεστε ασθενείς διαφόρων ηλικιών και υπόβαθρων με ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών παθήσεων.

Οι οδοντιατρικοί υγιεινολόγοι συνεργάζονται στενά με άλλα μέλη της οδοντιατρικής ομάδας. Ο οδοντιατρικός υγιεινολόγος μπορεί να πραγματοποιήσει θεραπείες όπως απολέπιση και στίλβωση, προαγωγή της στοματικής υγείας και προληπτικά σφραγίσματα σχισμών τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Οι κλινικές δεξιότητες αναπτύσσονται στο πρόσφατα ανακαινισμένο εργαστήριο κλινικών δεξιοτήτων της Σχολής, αξίας 2,2 εκατομμυρίων λιρών, μια εγκατάσταση που προσομοιάζει στενά την πραγματική κλινική εμπειρία, επιτρέποντάς σας να προετοιμαστείτε και να εξασκηθείτε στη φροντίδα ασθενών. Θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδευτείτε μαζί με οδοντοθεραπευτές, οδοντογιατρούς και οδοντιάτρους που μαθαίνουν τις ίδιες δεξιότητες. Αυτό θα υποστηρίξει την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ο ρόλος σας εντάσσεται στο περιβάλλον της οδοντιατρικής ομάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας σας για την απόκτηση των προσόντων σας.

Η ειδική οδοντιατρική βιβλιοθήκη διαθέτει μια εκτεταμένη συλλογή βιβλίων και περιοδικών για να βοηθήσει τη μάθησή σας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε μια προπτυχιακή σουίτα πληροφορικής και σε μια νέα ανακαίνιση των αιθουσών διαλέξεων και των κοινωνικών χώρων των φοιτητών στο πανεπιστήμιο Heath Park ύψους 1,5 εκατ. λιρών.

Θα διδάσκεστε από μια αφοσιωμένη ομάδα ακαδημαϊκού κλινικού προσωπικού και συμβούλων στο οδοντιατρικό νοσοκομείο, καθώς και από κλινικό προσωπικό που εργάζεται στο περιβάλλον της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Η ποιότητα της διδασκαλίας που θα λάβετε έχει πρόσφατα καταταχθεί ως η καλύτερη στο Ηνωμένο Βασίλειο για την οδοντιατρική (Guardian's University Guide 2016). Τα μαθήματα της Σχολής έλαβαν τη μέγιστη βαθμολογία 100 στα 100.

Οι φοιτητές μας έχουν ένα από τα καλύτερα ρεκόρ απασχολησιμότητας μεταξύ των οδοντιατρικών σχολών του Ηνωμένου Βασιλείου. Το 2015, το 99% των προπτυχιακών φοιτητών μας εξασφάλισαν θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο 6 μήνες μετά την απόκτηση του πτυχίου τους. Οι βασικοί προορισμοί περιλαμβάνουν πρωτοβάθμια οδοντιατρική πρακτική, νοσοκομειακή οδοντιατρική πρακτική, ακαδημαϊκές ή ερευνητικές θέσεις.

Διακριτικά χαρακτηριστικά

-Η Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Άντριου Κάρντιφ κατέλαβε την 1η θέση στον Οδηγό Πανεπιστημίων του Guardian 2016 και στον Οδηγό Καλών Πανεπιστημίων των Times 2016, γεγονός που την καθιστά το καλύτερο μέρος για να σπουδάσει κάποιος επαγγελματίας οδοντιατρικής φροντίδας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

-Το μάθημα διπλώματος παρέχεται στη μοναδική οδοντιατρική σχολή της Ουαλίας.

-Προσφέρουμε ολοκληρωμένες θεωρητικές και πρακτικές συνιστώσες μάθησης, διδασκαλίας και αξιολόγησης.

Οι φοιτητές επωφελούνται από την πρώιμη κλινική έκθεση στο πρώτο έτος

Αυτό το μάθημα δεν δέχεται επί του παρόντος φοιτητές από χώρες εκτός Ηνωμένου Βασιλείου/ΕΕ.

Θεωρείται επαρκής από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο (GDC) για τους σκοπούς της επιλεξιμότητας για εγγραφή στον εν λόγω οργανισμό.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • MBA

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ προσφέρει πολλές υποτροφίες στους υποψήφιους φοιτητές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας στη διεύθυνση http://www.cardiff.ac.uk/study/undergraduate/funding/scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDental Hygiene, DipHE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE

Ιρλανδία £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Φοιτητές από το Ηνωμένο Βασίλειο και τα νησιά:

Τα αναφερόμενα τέλη ισχύουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024/25. Το Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει τα δίδακτρα κατά το δεύτερο και τα επόμενα έτη σπουδών, όπως επιτρέπεται από το νόμο ή την πολιτική της ουαλικής κυβέρνησης. Κατά περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε αλλαγή στα δίδακτρα μέχρι το τέλος Ιουνίου του ακαδημαϊκού έτους που προηγείται του έτους κατά το οποίο θα αυξηθούν τα δίδακτρα.

Τα δίδακτρα για την εγγραφή στα επόμενα έτη υπόκεινται σε αύξηση και θα επιβεβαιωθούν έως το τέλος Οκτωβρίου του έτους που προηγείται της ημερομηνίας έναρξης του προγράμματός σας.

Τα δίδακτρα καλύπτουν όλες τις εύλογες δαπάνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του αναφερόμενου προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μπορεί να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε εκπαιδευτικά ταξίδια, σε συναφείς τοποθετήσεις ή να αγοράσετε εξοπλισμό κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών σας, τα οποία θα επιβαρυνθείτε με δικά σας έξοδα. Τα δίδακτρα δεν περιλαμβάνουν έξοδα διαβίωσης, όπως διαμονή, διατροφή ή ταξίδια.

Σπουδαστές από την ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία:

Σπουδαστές από τον υπόλοιπο κόσμο (διεθνείς):

Η πρακτική άσκηση στο NHS αποτελεί υποχρεωτικό μέρος αυτού του μαθήματος. Το NHS διαθέτει θέσεις πρακτικής άσκησης μόνο σε φοιτητές που είναι επιλέξιμοι να πληρώσουν δίδακτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως εκ τούτου, αυτό το μάθημα δεν είναι διαθέσιμο για διεθνείς φοιτητές.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Cardiff στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Cardiff

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Cardiff

Το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ ιδρύθηκε το 1883 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της πόλης Κάρντιφ της Ουαλίας. Μερικά από τα πιο προφανή πλεονεκτήματα του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν την έρευνα που οδηγεί παγκοσμίως, ένα ενημερωμένο και ενεργό γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας και την κεντρική τοποθεσία. Το Κάρντιφ είναι μια ζωντανή, σύγχρονη πόλη με νεανικό και ποικιλόμορφο πληθυσμό, γνωστή για την αποδοχή ανθρώπων από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Λίστα με 334 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Cardiff - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

  • Student life at Cardiff University
  • Student Megan tells you all about Chemistry at Cardiff
  • Cardiff University - Adult Nursing (BN)
  • International students at Cardiff University School of Biosciences

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Cardiff
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - - - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Νοσηλευτική CertHE Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική Υγιεινή DipHE Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συνειδητή νάρκωση για την οδοντιατρική PgCert Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - - - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση
Οδοντιατρική νοσηλευτική πρακτική CertHE Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - - - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οδοντιατρική εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
- - - - - Λούτον Oncampus μερική απασχόληση
Οδοντιατρική Δημόσια Υγεία, Πολιτική και Ηγεσία σε απευθείας σύνδεση MSc Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Ιατροδικαστική και νομική οδοντολογία (PGCert) PgCert Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - - - Νταντί Oncampus μερική απασχόληση
Στοματική και γναθοπροσωπική χειρουργική (οδοντιατρικές ειδικότητες) MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προηγμένη επανορθωτική οδοντιατρική PgDip Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Online μερική απασχόληση