University of Huddersfield
Νόμος και πρακτική LLB (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 100 αποφοίτους Law and Practice LLB (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νόμος από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νόμος.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
59 /100
100 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νόμος

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νόμος στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £20000 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £17000 - £24000 £18500 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νόμος (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23767 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20344 - £28558 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το κορυφαίο στην αγορά πρόγραμμα σπουδών μας Law and Practice LLB(Hons) σας προετοιμάζει για μια συναρπαστική καριέρα στη νομική πρακτική, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο να σας προετοιμάσει για τις νέες εξετάσεις πιστοποίησης δικηγόρων (SQE1). Είτε ο στόχος σας είναι να γίνετε δικηγόρος είτε να εργαστείτε στη βιομηχανία, αυτό το μάθημα θα σας εξασφαλίσει ότι θα ξεχωρίσετε.

Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις δεξιότητές σας στην υπεράσπιση, τη σύνταξη νομικών κειμένων και τη νομική έρευνα, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε τις ικανότητες που απαιτούνται για να γίνετε δικηγόρος. Θα αποκτήσετε επίσης πλήθος μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, όπως τον τρόπο κατασκευής μιας επιχειρηματολογίας, τον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ικανότητα να εργάζεστε μόνοι σας και ως μέλος μιας ομάδας.

Γιατί να σπουδάσετε Δίκαιο και Πρακτική LLB (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Οι ευέλικτες δομές των μαθημάτων μας σημαίνουν ότι μπορείτε να περιμένετε μέχρι το τέλος του έτους 2 για να αποφασίσετε αν θέλετε να ακολουθήσετε μια ακαδημαϊκή πορεία και να εγγραφείτε στο LLB (Hons) Law ή σε ένα από τα μαθήματα μας που επικεντρώνονται στην πρακτική, δηλαδή, Law and Practice ή Master's in Law and Practice.

Οι δεξιότητες απασχολησιμότητας ενσωματώνονται επίσης στο πρόγραμμα σπουδών μας. Επιπλέον, προσφέρεται μια σειρά από εξωσχολικές δραστηριότητες. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την πρακτική εμπειρία στο Κέντρο Νομικών Συμβουλών.

Θα συμμετάσχετε σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς Moot, σε ένα πρόγραμμα επαγγελματικής καθοδήγησης, στην πρόκληση της Νομικής Σχολής και σε μια νομική έκθεση καριέρας, αναπτύσσοντας τόσο νομικές δεξιότητες όσο και δεξιότητες απασχολησιμότητας, καθώς και δικτύωση για μελλοντική σταδιοδρομία.

Εκτός από τις εξειδικευμένες νομικές βάσεις δεδομένων (π.χ. Westlaw, Lexis Library) και τα περιοδικά (μέσω Heinonline, Jstor), θα έχετε πρόσβαση σε πάνω από 200 ηλεκτρονικά βιβλία νομικής (textbooks) μέσω του Law Trove. Όλα αυτά περιλαμβάνονται στα δίδακτρα των μαθημάτων σας.

Θα διδαχθείτε τόσο από επαγγελματίες όσο και από ακαδημαϊκούς νομικούς, οι οποίοι θα μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους στον κλάδο και την έρευνά τους στη διδασκαλία στην τάξη.

Επιπλέον, το 91% των αποφοίτων από αυτό το αντικείμενο εργάζονται ή/και σπουδάζουν περαιτέρω 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους (HESA Graduate Outcomes 19/20, απόφοιτοι που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα παρακολουθήσετε επίσης μια σειρά από θεματικές ενότητες επιλογής που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον τομέα δικαίου που σας ενδιαφέρει, καθώς και πρόσβαση στην ειδικά κατασκευασμένη αίθουσα εικονικού δικαστηρίου, η οποία προσομοιώνει ένα πραγματικό νομικό περιβάλλον και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

Μακριά από την πανεπιστημιούπολη, θα αποκτήσετε σχετική εμπειρία στον πραγματικό κόσμο. Μετά το δεύτερο έτος σπουδών, θα δοκιμάσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε μια προαιρετική πρακτική άσκηση 48 εβδομάδων στον τομέα που σας ενδιαφέρει, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό.

Το μάθημα αυτό θα σας προετοιμάσει για μια ποικιλία συναρπαστικών επαγγελματικών σταδιοδρομιών σε διάφορους τομείς του κλάδου. Καθώς θα αναπτύξετε τις ικανότητες που απαιτούνται για να γίνετε δικηγόρος, μπορεί να βρείτε ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως δικηγόρος, βοηθός δικηγόρου, νομικός βοηθός, νομικός σύμβουλος και νομικό στέλεχος. Οι μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα αναπτύξετε θα σας ανοίξουν περαιτέρω ευκαιρίες σε θέσεις εργασίας μεταπτυχιακού επιπέδου τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Law and Practice LLB (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

32% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
12% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
11% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
10% Υπηρεσίες φροντίδας και ελέγχου ζώων
8% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
3%
3% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
3% Διοικητικά επαγγέλματα
3% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα

Με βάση την επιλογή των ενοτήτων σας, οι αξιολογήσεις ποικίλλουν από δοκίμια και εξετάσεις έως εκθέσεις, σημειώσεις περιπτώσεων, σύντομες αναφορές, προφορικές παρουσιάσεις, μοτοσυκλέτες, μάθηση με βάση τις δεξιότητες, αναστοχαστική μάθηση και μάθηση με βάση την κλινική. Οι προδιαγραφές των ενοτήτων/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας θα παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

from a combination of Level 3 qualifications.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νόμος

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw and Practice, LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νόμος και πρακτική LLB (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16500 έτος 1
Διεθνή £16500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Νομικά

  • #65 
  • #81 
  Νομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #86 
  • #105 
  Νομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νομική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νόμος και πρακτική LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16500 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (με έτος θεμελίωσης) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
84% 5% 14% £15000 117 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (Σκωτσέζικα και Αγγλικά) διπλή εξειδίκευση LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Επιχειρήσεις LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
70% 1% 15% £26500 205 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
90% 1% 4% £19600 199 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νόμος LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 3% 2% £22200 184 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με νομικά (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 5% 20% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων με μάρκετινγκ με πρακτική άσκηση και έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 5% 35% £13020 £14000 100 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Κοινωνική Ανθρωπολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 1% 4% £26500 200 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης