University of Essex
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons)
University of Essex - Πανεπιστήμιο του Essex

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 135 αποφοίτους Nursing (Mental Health) (Including Year Abroad) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Νοσηλευτική ψυχικής υγείας από το Πανεπιστήμιο του Essex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Νοσηλευτική ψυχικής υγείας.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
57 /100
135 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική ψυχικής υγείας

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Νοσηλευτική ψυχικής υγείας στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £27500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £17500 - £34000 £17000 - £44000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική ψυχικής υγείας (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26326 £27456 £30162
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25391 - £30867 £21645 - £33007 £23204 - £36762

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη στιγμή για να εκπαιδευτείτε ως νοσηλευτής! Όχι μόνο η εκτίμηση του κοινού για τους νοσηλευτές αυξάνεται, αλλά και η χρηματοδότηση. Μπορείτε τώρα να υποβάλετε αίτηση για μια επιχορήγηση 5000 λιρών που δεν θα χρειαστεί να επιστρέψετε! Η Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας έχει επιβεβαιωθεί ως ομάδα έλλειψης που σημαίνει ότι θα είστε επιλέξιμοι να υποβάλετε αίτηση για επιπλέον £1000. Υπάρχει επίσης διαθέσιμη επιπλέον χρηματοδότηση ύψους £3000 ανάλογα με τις προσωπικές σας συνθήκες.

Ένας στους τρεις ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας σε κάποια φάση της ζωής του. Οι νοσηλευτές που ειδικεύονται στην ψυχική υγεία, έναν πολύπλοκο και απαιτητικό τομέα, συνεργάζονται με γενικούς γιατρούς, ψυχιάτρους, ψυχολόγους και άλλους, για να βοηθήσουν στη φροντίδα των ασθενών με ψυχικές ασθένειες.

Ως νοσηλευτής ψυχικής υγείας, επικεντρώνεστε στη θεραπευτική σχέση με τα άτομα με ψυχικές διαταραχές και τις οικογένειές τους. Παρέχετε την υποστήριξη και τη θεραπεία για την κάλυψη των σωματικών, ψυχολογικών, κοινωνικών, ψυχικών και πνευματικών αναγκών τους. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η νοσηλευτική ψυχικής υγείας απαιτεί ενσυναίσθηση, να νοιάζεστε για τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε.

Σε αντίθεση με πολλές από τις παλαιότερες, παραδοσιακές σχολές νοσηλευτικής, στο Essex θα λάβετε ένα φρέσκο, σύγχρονο και σχετικό πρόγραμμα εκπαίδευσης νοσηλευτών, ενταγμένο σε ένα Πανεπιστήμιο που είναι ένα από τα δέκα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου. Συνεργάζεστε με τοπικούς οργανισμούς για να διασφαλίσετε ότι θα αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας μαζί μας, και η φοίτηση δίπλα σε άλλους επαγγελματίες υγείας σημαίνει ότι έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις από αυτούς.

Το κόστος της απαιτούμενης στολής καλύπτεται πλήρως από το σχολείο.

Ευκαιρίες τοποθέτησης

Το ήμισυ των σπουδών σας θα το περάσετε εργαζόμενοι σε κλινικά περιβάλλοντα - για παράδειγμα, σε θάλαμο, κέντρο υγείας ή σε σπίτια πελατών. Θα εργάζεστε μαζί με νοσηλευτές καθώς θα εξασκείστε και θα τελειοποιείτε τις δεξιότητές σας.

Οι τοποθετήσεις βασίζονται σε NHS, ιδιωτικές και εθελοντικές εγκαταστάσεις σε όλο το Essex. Το Essex καλύπτει μια μεγάλη περιοχή (3.465 τετραγωνικά χιλιόμετρα / 1.300 τετραγωνικά μίλια), οπότε οι κλινικές ασκήσεις θα κατανέμονται συνήθως σε μια περιοχή για όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, είτε στις περιοχές SE Essex, SW Essex, W Essex, Mid Essex ή NE Essex. Δεδομένου του μεγέθους της κομητείας, όλες αυτές οι περιοχές μπορεί να απαιτούν κάποια μετακίνηση για την πρακτική άσκηση.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης θα εργάζεστε σε βάρδιες που αντιστοιχούν σε εβδομαδιαία εργασία περίπου 37,5 ωρών. Αυτό περιλαμβάνει πρωινές βάρδιες, βραδινές βάρδιες, νυχτερινές βάρδιες, εργασία τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.

Τοποθεσία

Μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε αυτό το μάθημα είτε στην πανεπιστημιούπολη του Colchester είτε στην πανεπιστημιούπολη του Southend - και οι θέσεις πρακτικής άσκησης θα αντιστοιχούν στην πανεπιστημιούπολη που θα επιλέξετε. Οι φοιτητές του Colchester θα έχουν πρακτική άσκηση στο βόρειο Essex, ενώ οι φοιτητές του Southend θα έχουν πρακτική άσκηση στο νότιο Essex.

Παρόλο που το μάθημα αυτό προσφέρεται τόσο στο Southend όσο και στο Colchester, σας συνιστούμε να εξετάσετε ποια τοποθεσία θα σας ταιριάζει καλύτερα και να υποβάλετε αίτηση για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο. Εάν υποβάλετε αίτηση σε πολλά πανεπιστήμια, θα έχετε μόνο μία συνέντευξη και οι πιθανότητες να σας προσφερθεί θέση θα είναι οι ίδιες με αυτές που θα είχατε αν είχατε υποβάλει αίτηση μόνο σε ένα πανεπιστήμιο.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε πανεπιστημιούπολη σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εισαγωγής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σύμβουλο εισαγωγής σας, ο οποίος θα κάνει ό,τι μπορεί για να ικανοποιήσει την προτίμησή σας. Η αλλαγή πανεπιστημιούπολης εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα.

Καθιστώντας την αίτησή σας

Πριν κάνετε την αίτησή σας, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα συχνών ερωτήσεων που βρίσκεται στο τέλος των σελίδων του προπτυχιακού μας τμήματος. Εδώ θα βρείτε συμβουλές και συμβουλές σχετικά με το τι ζητάμε, καθώς και χρήσιμες πηγές που θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για τις συνεντεύξεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Mental Health) (Including Year Abroad) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Essex

95% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Νοσηλευτική ψυχικής υγείας

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Mental Health) (Including Year Abroad), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £19500 έτος 1
Διεθνή £19500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα που εμφανίζονται είναι για την εισαγωγή του 2024-25. Τα τέλη ενδέχεται να αυξηθούν για κάθε ακαδημαϊκή εισαγωγή και κάθε ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Essex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Essex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Essex

Το Πανεπιστήμιο του Essex, είναι ένα δημόσιο, ερευνητικό πανεπιστήμιο όπου η περιέργεια κυριαρχεί και η σκέψη έξω από το κουτί δεν ενθαρρύνεται απλώς, αλλά αναμένεται. Με έδρα την ομώνυμη κομητεία του Essex, η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Wivenhoe Park, κοντά στο Colchester. Εκεί στεγάζονται οι τρεις σχολές του πανεπιστημίου, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες και Υγεία και Κοινωνικές Επιστήμες, καθώς και μια πολύ μεγάλη κοινότητα τοπικών κουνελιών και άλλων μικρών ειδών πανίδας, χαρακτηριστικών της αγγλικής υπαίθρου.

Λίστα με 921 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Essex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Essex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12070
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3690
:
15760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life at The Towers - University of Essex Accommodation Colchester Campus
 • MA Jungian and Post-Jungian Studies at the University of Essex
 • Interview with Shaun Barbour, Top Undergraduate Law Graduate 2019 | University of Essex Online
 • Let’s Speak to our Modern Languages Graduates at the University of Essex
 • Why Study at Essex Business School in Southend?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £15000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
57% 0% 8% £19500 117 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
78% 0% 5% £28800 146 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (ψυχική υγεία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
56% 0% 5% £15860 £16655 134 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - 0 £9000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης