University of Essex
Επιστήμη δεδομένων MSc
University of Essex - Πανεπιστήμιο του Essex

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε για τη μοντελοποίηση και τον χειρισμό δεδομένων καθοδηγούν τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αποφάσεις που διαμορφώνουν τη σύγχρονη κοινωνία μας και αποτελούν τη βάση της ανάπτυξης της οικονομίας και της επιτυχίας των επιχειρήσεων. Η τεχνολογία αναπτύσσεται και εξελίσσεται με απίστευτη ταχύτητα, και τόσο ο ρυθμός αύξησης των δεδομένων που παράγουμε όσο και των συσκευών που χρησιμοποιούμε για την επεξεργασία τους μπορεί να αυξηθεί.

Η επιστήμη των δεδομένων είναι ένας αναπτυσσόμενος και σημαντικός τομέας σπουδών με ταχέως αυξανόμενο αριθμό θέσεων εργασίας και ευκαιριών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Η εφαρμογή της θεωρίας και των μεθόδων σε προβλήματα και εφαρμογές του πραγματικού κόσμου βρίσκεται στον πυρήνα της επιστήμης των δεδομένων, η οποία στοχεύει κυρίως στη χρήση και την αξιοποίηση μεγάλων δεδομένων.

Αν σας ενδιαφέρει η επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου, αν θέλετε να αναπτύξετε δεξιότητες για την αποτελεσματική χρήση έξυπνων συσκευών, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και να καλλιεργήσετε την κατανόηση των μαθηματικών και αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να χρησιμοποιήσετε στατιστικές τεχνικές και μεθόδους για την ερμηνεία δεδομένων, το MSc Data Science στο Essex είναι για εσάς. Σπουδάζετε μια ισορροπία από στέρεη θεωρία και πρακτική εφαρμογή που περιλαμβάνει:

 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • Προγραμματισμός
 • Στατιστική
 • Ανάλυση δεδομένων
 • Πιθανότητες

Μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον τομέα της επιστήμης των δεδομένων απαιτεί να διαθέτετε πραγματικά διεπιστημονικές γνώσεις, γι' αυτό και διασφαλίζουμε ότι θα αποφοιτήσετε με ένα ευρύ και ταυτόχρονα εξειδικευμένο σύνολο δεξιοτήτων σε αυτόν τον τομέα. Διδάσκεστε κυρίως στο Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών και στη Σχολή Επιστήμης Υπολογιστών και Ηλεκτρονικής Μηχανικής, αλλά επωφελείστε επίσης από τη συμβολή της Σχολής Επιχειρήσεων του Essex και του Τμήματος Essex Pathways. Οι επιστήμονες δεδομένων απαιτούνται σε κάθε τομέα, διεξάγοντας στατιστικές αναλύσεις ή εξορύσσοντας δεδομένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε το μάθημά μας μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε σχεδόν κάθε κλάδο, από την υγεία, την κυβέρνηση, μέχρι τις εκδόσεις.

Το Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών είναι πραγματικά καινοτόμο και επικεντρωμένο στους φοιτητές. Οι ερευνητικές μας ομάδες εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα συνεργατικών τομέων που αντιμετωπίζουν ζητήματα του πραγματικού κόσμου. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

 • Οι επιστήμονες δεδομένων μας εξετάζουν προσεκτικά πώς να μη λένε ψέματα και πώς να μη μας λένε ψέματα με τα δεδομένα. Η ορθή ερμηνεία των δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική, επειδή μεγάλο μέρος της έρευνάς μας στον τομέα της επιστήμης των δεδομένων εφαρμόζεται άμεσα ή έμμεσα σε κοινωνικές πολιτικές, όπως η υγεία, η περίθαλψη και η εκπαίδευση.
 • Πραγματοποιούμε πρακτική έρευνα με χρηματοοικονομικά δεδομένα (π.χ. αξιολόγηση του κινδύνου κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος του Ηνωμένου Βασιλείου), καθώς και θεωρητική έρευνα σε χρηματοοικονομικά μέσα όπως ασφαλιστήρια συμβόλαια ή χαρτοφυλάκια περιουσιακών στοιχείων.

- Ερευνούμε επίσης πώς αναπτύσσονται οι φυσικές διεργασίες στο χρόνο και στο χώρο. Οι εφαρμογές αυτού του πεδίου κυμαίνονται από τη μοντελοποίηση της επιληψίας έως τη μοντελοποίηση ηλεκτρονικών καλωδίων.

 • Οι ειδικοί μας σε θέματα βελτιστοποίησης βρίσκουν τρόπο να κάνουν την ίδια εργασία με λιγότερους πόρους ή να κάνουν περισσότερα με τους ίδιους πόρους.
 • Η ομάδα καθαρών μαθηματικών μας εργάζεται επί του παρόντος σε δύο νέα χρηματοδοτούμενα έργα με τίτλο "Μηχανική μάθηση για την αναγνώριση μπερδεμένων τρισδιάστατων αντικειμένων" και "Αναζήτηση πολύτιμων λίθων στο τοπίο των κυκλικά παρουσιαζόμενων ομάδων".
 • Κάνουμε επίσης έρευνα στη μαθηματική εκπαίδευση και χρησιμοποιούμε συναρπαστικές τεχνολογίες όπως η ηλεκτροεγκεφαλογραφία ή η παρακολούθηση των ματιών για να μετρήσουμε ακριβώς τι αισθάνεται ένας μαθητής. Η έρευνά μας αποσκοπεί στην ενθάρρυνση της εφαρμογής των "τεσσάρων Cs" της σύγχρονης εκπαίδευσης, που είναι η κριτική σκέψη, η επικοινωνία, η συνεργασία και η δημιουργικότητα.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι διαθέσιμο είτε ως πτυχίο πλήρους φοίτησης σε ένα ακαδημαϊκό έτος, είτε ως πτυχίο μερικής φοίτησης σε δύο ακαδημαϊκά έτη. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους με υπόβαθρο σε μαθηματικό ή υπολογιστικό κλάδο. Οι υποψήφιοι χωρίς ισχυρές δεξιότητες προγραμματισμού και στατιστικής ενθαρρύνονται να εξετάσουν το μετατρεπόμενο μάθημα MSc Data Science and its Applications. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να μεταστραφούν από μη ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ υπόβαθρο ενθαρρύνονται να εξετάσουν το MSc Applied Data Science (Εφαρμοσμένη Επιστήμη Δεδομένων).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςData Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη δεδομένων MSc

Αγγλία £10000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10000 έτος 1
Σκωτία £10000 έτος 1
Ουαλία £10000 έτος 1
Channel Islands £10000 έτος 1
Ιρλανδία £10000 έτος 1
EU £21700 έτος 1
Διεθνή £21700 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα τέλη που εμφανίζονται αφορούν την εγγραφή για το 2024-25. Τα τέλη για τα μαθήματα μερικής φοίτησης υπολογίζονται κατ' αναλογία με τα αντίστοιχα τέλη πλήρους φοίτησης.

Τα δίδακτρα μπορεί να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις σε κάθε έτος σπουδών σύμφωνα με τον πληθωρισμό.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Essex

Το Πανεπιστήμιο του Essex, είναι ένα δημόσιο, ερευνητικό πανεπιστήμιο όπου η περιέργεια κυριαρχεί και η σκέψη έξω από το κουτί δεν ενθαρρύνεται απλώς, αλλά αναμένεται. Με έδρα την ομώνυμη κομητεία του Essex, η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Wivenhoe Park, κοντά στο Colchester. Εκεί στεγάζονται οι τρεις σχολές του πανεπιστημίου, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες και Υγεία και Κοινωνικές Επιστήμες, καθώς και μια πολύ μεγάλη κοινότητα τοπικών κουνελιών και άλλων μικρών ειδών πανίδας, χαρακτηριστικών της αγγλικής υπαίθρου.

Λίστα με 921 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Essex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Essex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12070
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3690
:
15760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life at The Towers - University of Essex Accommodation Colchester Campus
 • MA Jungian and Post-Jungian Studies at the University of Essex
 • Interview with Shaun Barbour, Top Undergraduate Law Graduate 2019 | University of Essex Online
 • Let’s Speak to our Modern Languages Graduates at the University of Essex
 • Why Study at Essex Business School in Southend?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Colchester Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 1% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 5% 5% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με εφαρμοσμένη επιχειρησιακή πληροφορική με έτος θεμελίωσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Επιστήμη Δεδομένων MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSc Επιστήμη Δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £17500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Data Science (Social Analytics) MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Data Science MSc (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15300 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης