University of East Anglia
Παγκόσμια ανάπτυξη με πολιτική με έτος πρακτικής άσκησης BA
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Global Development with Politics with a Placement Year BA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Αναπτυξιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Αναπτυξιακές Σπουδές.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αναπτυξιακές Σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23500 £23000 £29500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21500 - £29500 £17000 - £28000 £22500 - £37000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Πολιτική & Διεθνείς Σχέσεις (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25603 £24534 £30248
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21973 - £30216 £19040 - £31012 £22864 - £40466

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο κόσμος μας είναι τόσο άνισος; Γιατί κάποιοι άνθρωποι, κάποιες ομάδες, κάποιες χώρες είναι σε χειρότερη μοίρα από άλλες; Σκεφτήκατε ποτέ πού βρίσκεται πραγματικά η εξουσία στις κοινωνίες μας; Και ποιος είναι ο ρόλος που μπορούν να διαδραματίσουν οι κυβερνήσεις, οι διεθνείς οργανισμοί, οι πολυεθνικές εταιρείες, οι ΜΚΟ, η κοινωνία των πολιτών ή οι απλοί άνθρωποι στον επηρεασμό της κοινωνικής αλλαγής; Πώς αντιστέκονται οι άνθρωποι στις δομές καταπίεσης; Γιατί δημιουργούνται κοινωνικά κινήματα; Βρίσκεται η δημοκρατία σε κρίση; Πώς μπορούμε να αποτρέψουμε τον πόλεμο; Πώς αντιμετωπίζουμε τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Ουσιαστικά, πώς οικοδομούμε έναν πιο ειρηνικό, δίκαιο και ισότιμο κόσμο;

Μάθετε να αντιμετωπίζετε αυτά τα μεγάλα ερωτήματα - και πολλά άλλα - στο πρόγραμμα BA International Development with Politics with a Placement Year.

Σημειώστε ότι αλλάζουμε το όνομά μας σε Σχολή Παγκόσμιας Ανάπτυξης από την 1η Αυγούστου 2023, καθώς γιορτάζουμε την 50ή επέτειό μας.

Περί αυτού του μαθήματος

Αυτό το καινοτόμο μάθημα συνδυάζει μια ισχυρή διεπιστημονική θεμελίωση με μια εξειδικευμένη πολιτική οπτική στη μελέτη της διεθνούς ανάπτυξης. Θα παρακολουθήσετε βασικές ενότητες που επιδιώκουν την κατανόηση κρίσιμων σύγχρονων θεμάτων από πολιτική σκοπιά - όπως η φτώχεια, η ανισότητα, η δημοκρατία, οι συγκρούσεις και η ειρήνη - εστιάζοντας ειδικά στον τρόπο με τον οποίο οι αναπτυξιακές διαδικασίες διαμορφώνονται από τις βασικές πολιτικές οργανώσεις και τις σχέσεις εξουσίας μεταξύ τους. Θα αποκτήσετε επίσης πρακτικές δεξιότητες στην έρευνα και την ανάλυση δεδομένων που θα σας εξελίξουν σε έναν ολοκληρωμένο κοινωνικό ερευνητή με μια σειρά δεξιοτήτων που είναι ελκυστικές για τους εργοδότες.

Εκτός από αυτή την πολιτική εστίαση, θα αποκτήσετε μια ευρεία θεμελίωση στα βασικά ζητήματα, τους οργανισμούς και τις πρακτικές της ανάπτυξης, συνδυάζοντας γνώσεις από την πολιτική με γνώσεις από όλες τις κοινωνικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, των περιβαλλοντικών επιστημών, της γεωγραφίας, των μέσων ενημέρωσης και της ανθρωπολογίας. Μπορείτε να αναπτύξετε την κατανόησή σας για συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου, μέσα από θεματικές ενότητες που αφορούν την υποσαχάρια Αφρική, τη Νότια Ασία ή τη Λατινική Αμερική, και μπορείτε να ακολουθήσετε τα αναδυόμενα ενδιαφέροντά σας για άλλες πτυχές και προοπτικές της ανάπτυξης.

Στο τρίτο έτος, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσω ενός έτους πρακτικής άσκησης.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας και το οποίο σας επιτρέπει να συνδυάσετε μια διεπιστημονική θεμελίωση με την εξειδικευμένη ειδικότητά σας.

Με τις σπουδές σας μαζί μας, θα ενταχθείτε στη στενή ακαδημαϊκή μας κοινότητα, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες από διάφορους κλάδους, οι οποίοι στεγάζονται στη Σχολή Διεθνούς Ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, όχι μόνο θα μάθετε από τους παγκοσμίου φήμης πολιτικούς εμπειρογνώμονες μας εντός της Σχολής, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πραγματικά ζωντανό, διεπιστημονικό περιβάλλον.

Είμαστε μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο για την έρευνα, τη διδασκαλία και την πρακτική της ανάπτυξης. Ελάτε να σπουδάσετε μαζί μας και να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε έναν δικαιότερο κόσμο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Global Development with Politics with a Placement Year BA από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Επαγγέλματα σχεδιασμού
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αναπτυξιακές Σπουδές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGlobal Development with Politics with a Placement Year, BA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Παγκόσμια ανάπτυξη με πολιτική με έτος πρακτικής άσκησης BA

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #18 
  • #117 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #27 
  • #176 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Παγκόσμια Ανάπτυξη με Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με έτος πρακτικής άσκησης BA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 10% 7% £20600 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αειφόρος ανάπτυξη και κοινωνική αλλαγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- 0% 0% £14160 97 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια Ανάπτυξη BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 10% 7% £20600 135 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμιες σπουδές (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £18585 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια ανάπτυξη με πολιτική με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 10% 7% £20600 132 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια Ανάπτυξη με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 10% 7% £20600 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία με Παγκόσμια Ανάπτυξη με έτος πρακτικής άσκησης BA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 10% 7% £20600 136 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής διαχείριση της ανάπτυξης με έτος πρακτικής άσκησης BA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
70% 0% 1% £19250 156 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία με Παγκόσμια Ανάπτυξη BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 15% 0% £20600 149 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός, περιβάλλον και ανάπτυξη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης