University of East Anglia
Παγκόσμια ανάπτυξη με ανθρωπολογία με έτος πρακτικής άσκησης BA
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Global Development with Anthropology with a Placement Year BA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Αναπτυξιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Αναπτυξιακές Σπουδές.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αναπτυξιακές Σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £30000 £15500 - £25000 £20000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24829 £22457 £26957
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16936 - £28265 £20274 - £34735

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αυτό το πτυχίο εξετάζει τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας μέσα από το πρίσμα της ποικιλόμορφης ανθρώπινης εμπειρίας και δράσης. Με έμφαση στη γνώση και την πρακτική, καθώς και στους πολιτισμούς μέσα στους οποίους υπάρχουν, το πτυχίο αμφισβητεί τις κυρίαρχες μορφές γνώσης. Οι φοιτητές εξετάζουν ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών προβληματισμών: πώς, για παράδειγμα, η τελετουργική και τελετουργική δραστηριότητα διασφαλίζει την κοινωνική αλληλεγγύη από τη μία πλευρά και τη συμμόρφωση από την άλλη; Τι συμβαίνει όταν επιβάλλονται "ξένα" έθιμα ή όταν πολιτισμικές ομάδες χάνουν (μέσω αποικισμού, ιεραποστολής, εκσυγχρονισμού κ.λπ. ) τις τελετουργικές τους παραδόσεις; Πώς μπορούν οι "εναλλακτικές" μορφές γνώσης (όπως η γνώση των ιθαγενών) να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε καλύτερα την κλιματική αλλαγή, την παγκόσμια ανισότητα, τον πόλεμο και τη φτώχεια; Πώς μπορεί η κατανόηση των "εναλλακτικών" μορφών ανταλλαγής (όπως η μη αγοραία ανταλλαγή) να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα την ανθρώπινη κοινωνικότητα και να αντιμετωπίσουμε τις πολυεπίπεδες ανισότητες;

Αυτή η κριτική επισκόπηση της "κοινωνικής ανάπτυξης" στο πρόγραμμα BA International Development with Anthropology παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για την ηθική δέσμευση σε πολυπολιτισμικό και διαπολιτισμικό επίπεδο.

Σημειώστε ότι αλλάζουμε το όνομά μας σε Σχολή Παγκόσμιας Ανάπτυξης από την 1η Αυγούστου 2023, καθώς γιορτάζουμε την 50ή επέτειό μας.

Περί αυτού του μαθήματος

Αυτό το καινοτόμο μάθημα συνδυάζει μια ισχυρή διεπιστημονική θεμελίωση με μια εξειδικευμένη ανθρωπολογική ματιά στη μελέτη της διεθνούς ανάπτυξης. Θα παρακολουθήσετε βασικές ενότητες που επιδιώκουν την κατανόηση κρίσιμων σύγχρονων ζητημάτων από ανθρωπολογική σκοπιά - συμπεριλαμβανομένων της φτώχειας, της ανισότητας, του φύλου, της διαφθοράς και των συγκρούσεων - εστιάζοντας ειδικά στην ποικιλομορφία των λαών και των πολιτισμών και στο πώς οι διαφορετικές κοινωνικές σχέσεις, δομές και πεποιθήσεις σε όλο τον κόσμο μπορούν να διαμορφώσουν τις ζωές και τις διαδικασίες κοινωνικής αλλαγής. Θα αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες σε βασικές ανθρωπολογικές μεθόδους και θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε τον υλικό πολιτισμό στο παγκοσμίου φήμης Κέντρο Εικαστικών Τεχνών Sainsburys.

Εκτός από αυτή την ανθρωπολογική εστίαση, θα αποκτήσετε μια ευρεία θεμελίωση στα βασικά ζητήματα, τους οργανισμούς και τις πρακτικές της ανάπτυξης, συνδυάζοντας τις γνώσεις της ανθρωπολογίας με εκείνες από όλες τις κοινωνικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, των περιβαλλοντικών επιστημών, της γεωγραφίας, των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής. Μπορείτε να αναπτύξετε την κατανόησή σας για συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου, μέσα από θεματικές ενότητες που αφορούν την υποσαχάρια Αφρική, τη Νότια Ασία ή τη Λατινική Αμερική, και μπορείτε να ακολουθήσετε τα αναδυόμενα ενδιαφέροντά σας σε άλλες πτυχές και προοπτικές της ανάπτυξης.

Στο τρίτο έτος, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία μέσω ενός έτους πρακτικής άσκησης. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας και το οποίο σας επιτρέπει να συνδυάσετε μια διεπιστημονική θεμελίωση με την εξειδικευμένη ειδικότητά σας.

Με τις σπουδές σας μαζί μας, θα ενταχθείτε στη στενή ακαδημαϊκή μας κοινότητα, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες από διάφορους κλάδους, οι οποίοι στεγάζονται στη Σχολή Διεθνούς Ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, όχι μόνο θα μαθαίνετε από τους παγκοσμίου φήμης ανθρωπολόγους μας εντός της σχολής, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πραγματικά ζωντανό, διεπιστημονικό περιβάλλον.

Κατατάσσεται στην 1η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο μεταξύ των ιδρυμάτων ανάπτυξης για τη συνολική ποιότητα της έρευνας, τον αντίκτυπο και τις εκροές στην Ανθρωπολογία και τις αναπτυξιακές σπουδές και βρίσκεται στην πρώτη 15άδα στον κόσμο για την έρευνα, τη διδασκαλία και την πρακτική της ανάπτυξης.

Ελάτε να σπουδάσετε μαζί μας και να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε έναν δικαιότερο κόσμο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Global Development with Anthropology with a Placement Year BA από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αναπτυξιακές Σπουδές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGlobal Development with Anthropology with a Placement Year, BA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Παγκόσμια ανάπτυξη με ανθρωπολογία με έτος πρακτικής άσκησης BA

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #8 
  • #10 
  Ανθρωπολογία

  [Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #18 
  • #117 
  Κοινωνικές επιστήμες
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανθρωπολογία και Αγγλικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
86% 5% 10% £20800 147 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
97% 0% 15% £17665 £19430 88 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και Κοινωνική Ανθρωπολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
73% 1% 4% £26500 200 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική Ανθρωπολογία BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - £24720 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και Κοινωνιολογία με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
73% 10% 10% £17665 £19430 97 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία και Δίκαιο BA (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
82% 5% 0% £24720 160 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
77% 20% 15% £17800 103 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και κοινωνική ανθρωπολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
67% 5% 10% £18000 129 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπολογία BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
60% 5% 0% £32100 168 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης