University of Bolton
LLB Law με έτος θεμελίωσης LLB (Hons)
University of Bolton - Πανεπιστήμιο του Bolton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22120 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18996 - £28084 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αναζητάτε ένα αναγνωριστικό πτυχίο νομικής; Αν φιλοδοξείτε να έχετε μια επιτυχημένη καριέρα στο νομικό επάγγελμα, το LLB (Hons) Law με έτος θεμελίωσης είναι μια ιδανική επιλογή. Με εξαιρετικά έμπειρους καθηγητές και ειδικές εγκαταστάσεις δικαστηρίου, προσφέρουμε εξαιρετική εκπαίδευση σε όλους τους βασικούς τομείς του δικαίου σε ένα υποστηρικτικό και εξατομικευμένο περιβάλλον μάθησης.

Είτε επιθυμείτε να σταδιοδρομήσετε ως δικηγόρος, barrister, δικηγόρος εξόδων, νομικό στέλεχος ή μεταφορέας, είτε φιλοδοξείτε να εργαστείτε σε τομείς όπως η διοίκηση επιχειρήσεων, η δημόσια διοίκηση, η πολιτική, η διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού ή τα οικονομικά, το LLB (Hons) Law με έτος θεμελίωσης αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

Κατά τη διάρκεια του έτους ίδρυσης, η έμπειρη ομάδα μας θα σας εισαγάγει σε βασικούς τομείς του δικαίου και θα σας ευαισθητοποιήσει σχετικά με το νομικό σύστημα και τη διαδικασία νομοθέτησης στην Αγγλία και την Ουαλία. Θα σας εισαγάγουμε επίσης σε γενικές δεξιότητες μελέτης, όπως η εύρεση, η κατανόηση και η χρήση κατάλληλων ακαδημαϊκών πηγών, καθώς και σε δεξιότητες που αφορούν ειδικά το δίκαιο, όπως η διεξαγωγή συζητήσεων και ο τρόπος συνέντευξης με έναν πελάτη.

Αφού ολοκληρώσετε επιτυχώς το έτος ίδρυσης, θα προχωρήσετε στο αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής εξειδίκευσης, ακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα σπουδών με τους φοιτητές του τριετούς κύκλου σπουδών μας LLB (Hons) Law. Θα σας καθοδηγήσουμε σε μια λεπτομερή εξερεύνηση των πηγών, των θεσμών και του προσωπικού που εμπλέκεται στο δίκαιο στην Αγγλία και την Ουαλία, και θα σας υποστηρίξουμε να αναπτύξετε τις δεξιότητες που απαιτούνται για την άσκηση του δικαίου.

Θα σας προκαλέσουμε επίσης να αναπτύξετε τις περιζήτητες δεξιότητες απασχολησιμότητας και μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Συνολικά, η αφοσιωμένη ομάδα μας επικεντρώνεται στο να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες που εκτιμούν οι εργοδότες μαζί με μια βαθιά και κριτική κατανόηση του δικαίου.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: LLB Law with foundation year, LLB (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Ενότητες

Η ενότητα αυτή έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση του πεδίου εφαρμογής και του νομικού πλαισίου του δικαίου σχετικά με τα Equity και Trusts. Στόχος της ενότητας είναι να σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την απαιτούμενη γνώση και κατανόηση των κύριων εννοιών, αρχών και κανόνων της σύγχρονης μετοχικής δικαιοσύνης και των καταπιστευμάτων. Η ενότητα θα αναπτύξει και θα αξιολογήσει μια σειρά δεξιοτήτων μέσω μιας σταδιακής διαδικασίας χαρτοφυλακίου που καταλήγει σε μια πρακτική άσκηση διαπραγμάτευσης. Θα αναμένεται να αναλύσετε κριτικά τα σχετικά θεωρητικά μοντέλα και τη σύγχρονη βιβλιογραφία. Θα σας ζητηθεί επίσης να επιδείξετε την εφαρμογή των δίκαιων και νομικών αρχών στην πρακτική άσκηση, καθώς και να επιδείξετε δημιουργικότητα αξιολογώντας κριτικά τυχόν προβλήματα που τίθενται σε σχέση με τη βιβλιογραφία και τα διαθέσιμα μοντέλα. Θα πρέπει να επιδείξετε υψηλό βαθμό αναλυτικής και κριτικής ικανότητας κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας και της νομολογίας και να κατανοήσετε τις επιπτώσεις των δίκαιων μέσων αποκατάστασης και τη σχέση μεταξύ της ισότητας και των καταπιστευμάτων και του δικαίου της γης.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί ως εισαγωγή στη μελέτη του δικαίου. Η ενότητα ασχολείται με τους αγγλικούς νομικούς θεσμούς και μεθόδους. Η ενότητα θα σας δώσει γνώσεις σχετικά με τη λειτουργία του αγγλικού νομικού συστήματος και μια εκτίμηση της τρέχουσας συζήτησης, της αιτιολόγησης και των προτάσεων για μεταρρύθμιση. Η ενότητα θα βασιστεί σε ένα ευρύ φάσμα υλικού. Οι φοιτητές θα εισαχθούν σε μεθόδους νομικού συλλογισμού και μελέτης. Θα πρέπει να είναι σε θέση να διακρίνουν μεταξύ διαφορετικών εννοιών, αρχών και κανόνων που σχετίζονται με το αγγλικό νομικό σύστημα και δεξιότητες. Ο φοιτητής με την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας θα είναι σε θέση να επιδεικνύει, να κατανοεί, να ερμηνεύει και να αξιολογεί πρωτογενείς και δευτερογενείς πηγές. Αυτό θα του επιτρέψει να ενισχύσει την πληροφοριακή του παιδεία, την οργάνωση, τον προγραμματισμό και τις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Για το σκοπό αυτό, η ενότητα αυτή χρησιμεύει για να δώσει έμφαση στις δεξιότητες απασχολησιμότητας για τα ακόλουθα μέσα. Επικοινωνιακές δεξιότητες (Τ, Δ, Α) Ομαδική εργασία (Δ) Οργάνωση και προγραμματισμός (Δ) Επίλυση προβλημάτων (Τ, Δ, Α) Προσωπικός αντίκτυπος και αυτοπεποίθηση. (Δ) Ικανότητα LETR: 1, 2, 3, 6 & 7.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να: παρέχει στους σπουδαστές μια εμπεριστατωμένη βάση σε δεξιότητες έρευνας και παρουσίασης- αναπτύσσει τις κριτικές και αναλυτικές δεξιότητες των σπουδαστών, όπως απαιτούνται στη νομική έρευνα και πρακτική- διευκολύνει τους σπουδαστές με τις συμβάσεις της ακαδημαϊκής και νομικής πρακτικής- και αναπτύσσει μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα χρησιμοποιηθούν για όλες τις άλλες ενότητες που θα παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της νομικής τους κατάρτισης.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη θεμελιώδη φύση των ουσιαστικών θεμελιακών αντικειμένων. Η ενότητα έχει ως στόχο να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε τα επτά θεμέλια της νομικής γνώσης και να δώσετε ένα πλαίσιο αναφοράς σε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί ως ένας αριθμός διαφορετικών τομέων του δικαίου, αλλά που στην πραγματικότητα μπορεί να επικαλύπτονται και επικαλύπτονται. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξετε και, κυρίως, να εφαρμόσετε αυτές τις δεξιότητες σε πρακτικά σενάρια. Οι δεξιότητες που διδάσκονται αποτελούν βασικό υπόβαθρο για όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με τη νομική επιστήμη. Το μάθημα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε αναλυτικές δεξιότητες μέσω της εξέτασης και της εφαρμογής των αρχών του δικαίου σε ένα ευρύ φάσμα νομικών καταστάσεων. Διδασκαλία (Δ), ανάπτυξη (Δ) και αξιολόγηση (Α).

Η ενότητα αυτή θα εξετάσει το πεδίο εφαρμογής και το νομικό πλαίσιο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ξεκινώντας από τα διεθνή μέσα του δικαίου των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προτού εξετάσει τα μέσα και τους θεσμούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ενότητα αυτή θα δώσει στους φοιτητές τη δυνατότητα να αξιολογήσουν το νομικό πλαίσιο που θέτει σε εφαρμογή η Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, εξετάζοντας τις αρχές και το πεδίο εφαρμογής των άρθρων της ΕΣΔΑ, όπως αυτό καθορίζεται από τη νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η ενότητα αυτή θα εξετάσει τον αντίκτυπο του νόμου περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων του 1998, ο οποίος ενσωματώνει τα δικαιώματα της Σύμβασης στην εθνική έννομη τάξη. Η ενότητα αυτή επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτύξουν τις ακόλουθες δεξιότητες απασχολησιμότητας: Δεξιότητες επικοινωνίας (Δ,Α) Οργάνωση και προγραμματισμός (Δ,Α) Επίλυση προβλημάτων (Τ,Δ,Α) Προσωπικός αντίκτυπος και αυτοπεποίθηση (Δ,Α). Διδάσκεται (Τ), αναπτύσσεται (Δ) και αξιολογείται (Α). Ικανότητα LETR: 1, 2, 3, 5, 6 & 7.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να αναλύσει το σύστημα του Κτηματολογικού Δικαίου στην Αγγλία και να δείξει πώς έχει εξελιχθεί. Στόχος της ενότητας είναι να σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξετε την απαιτούμενη γνώση και κατανόηση των κύριων εννοιών, αρχών και κανόνων που διέπουν τη γη και να ακολουθήσετε μια ολιστική προσέγγιση στη μελέτη. Η ενότητα θα αναπτύξει και θα αξιολογήσει μια σειρά δεξιοτήτων μέσω μιας διαπραγμάτευσης. Θα πρέπει να επιδείξετε επίγνωση των σχετικών θεωρητικών μοντέλων και της σύγχρονης βιβλιογραφίας. Θα σας ζητηθεί να επιδείξετε δημιουργικότητα στη σύγκριση και αντιπαραβολή της βιβλιογραφίας και των διαθέσιμων μοντέλων. Θα πρέπει να επιδείξετε υψηλό βαθμό αναλυτικής και κριτικής ικανότητας κατά την εφαρμογή της νομοθεσίας και της νομολογίας και να κατανοήσετε τις επιπτώσεις των συναλλαγών ακινήτων. Το μάθημα αυτό δίνει έμφαση στις δεξιότητες απασχολησιμότητας για τα ακόλουθα μέσα.

Η ενότητα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη διαδικασία νομοθέτησης μέσω της χρήσης του κοινού δικαίου, του Κοινοβουλίου και του δικαίου εκτός της δικαιοδοσίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ενότητα αυτή θα σας βοηθήσει επίσης να αναπτύξετε τις γνώσεις και την κατανόησή σας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το δίκαιο εξελίσσεται και αλλάζει, καθώς και τον αντίκτυπο του κοινωνικού, πολιτικού, τεχνολογικού και οικονομικού κλίματος σε αυτό. Θα είστε σε θέση να επιδείξετε τις αναλυτικές σας ικανότητες αναγνωρίζοντας τις επιρροές που διαμορφώνουν αυτό το δίκαιο και πώς οι αλλαγές αυτές γίνονται και εφαρμόζονται μέσω της νομοθετικής διαδικασίας.

Η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τις γνώσεις και την κατανόηση των κύριων εννοιών, αρχών και κανόνων του δικαίου της αδικοπραξίας. Η ενότητα θα διερευνήσει το οικονομικό και νομικό πλαίσιο του δικαίου της αδικοπραξίας και ιδίως τον τρόπο με τον οποίο το δίκαιο επιδιώκει να επιτύχει ισορροπία μεταξύ των συμφερόντων των ατόμων, των επιχειρήσεων και της κοινωνίας. Η ενότητα θα προάγει την ικανότητά σας να προσδιορίζετε, να αξιολογείτε τους σχετικούς κανόνες του νόμου, της νομολογίας και της νομολογίας σε ρεαλιστικές καταστάσεις και προβλήματα. Η προσωπική διδασκαλία ενσωματώνεται επίσης σε αυτή την ενότητα με έμφαση στην ανάπτυξη της μετάβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην ανάπτυξη μαθησιακών δεξιοτήτων. Η ενότητα αυτή χρησιμεύει για να δώσει έμφαση στις δεξιότητες απασχολησιμότητας για τα ακόλουθα μέσα. Επικοινωνιακές δεξιότητες (Τ, Δ, Α) Οργάνωση και προγραμματισμός (Δ) Επίλυση προβλημάτων (Τ, Δ, Α) Ευελιξία/προσαρμοστικότητα (Δ) Προσωπικός αντίκτυπος και αυτοπεποίθηση (Δ) Ικανότητα LETR: 1, 2, 3, 4, 5 & 6.

Αυτή η ενότητα εισάγει τόσο το συνταγματικό όσο και το διοικητικό δίκαιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Εξετάζει τις πηγές, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις αρχές του συνταγματικού δικαίου του Ηνωμένου Βασιλείου: "άγραφο" σύνταγμα, κοινοβουλευτική κυριαρχία κ.λπ. Εξετάζει τους εκτελεστικούς, νομοθετικούς και δικαστικούς θεσμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, την αλληλεπίδραση μεταξύ αυτών των θεσμών και εξετάζει τη νομοθετική διαδικασία. Εξετάζει τον δικαστικό έλεγχο της διοικητικής δράσης και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και του Νόμου περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του 1998. Η ενότητα αυτή επιτρέπει στους φοιτητές να αναπτύξουν τις ακόλουθες δεξιότητες απασχολησιμότητας: Επικοινωνιακές δεξιότητες (Δ, Α) Οργάνωση και προγραμματισμός (Δ, Α) Επίλυση προβλημάτων (Τ, Δ, Α) Προσωπικός αντίκτυπος και αυτοπεποίθηση (Δ, Α) Ικανότητα LETR: 1, 2, 3, 5, 6 & 7.

Το μάθημα της διπλωματικής εργασίας έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει την ευκαιρία να συνεχίσετε μια ατομική έρευνα υπό την επίβλεψη ενός καθηγητή. Το θέμα, το οποίο θα επιλέξετε εσείς, θα πρέπει - Να είναι σχετικό με το Δίκαιο - Να είναι ακαδημαϊκά αυστηρό - Να αποτελεί ένα μοναδικό έργο - Να αντιμετωπίζει ένα συγκεκριμένο επίμαχο ζήτημα - Να απαιτεί εξοικείωση με μια σειρά νομικών δεδομένων, ερευνητικών πηγών και κατάλληλων μεθοδολογιών. - Να απαιτεί κριτική αξιολόγηση θεωριών, αρχών, εννοιών και μοντέλων. Ο φοιτητής θα πρέπει να επιδείξει, πρωτοβουλία, σχεδιασμό δράσης και δημιουργικότητα συγκρίνοντας και αντιπαραβάλλοντας τη βιβλιογραφία και τα διαθέσιμα μοντέλα. Το μάθημα περιλαμβάνει, υποστηρίζει και αξιολογεί επίσης, τον σχεδιασμό προσωπικής ανάπτυξης (PDP). Όσον αφορά το PDP αναμένεται να αναπτύξετε κριτική αξιολόγηση της δικής σας μάθησης και να αξιολογήσετε τα επιτεύγματα και τον προγραμματισμό όχι μόνο για τη μάθηση αλλά και για την προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Η ενότητα έχει ως στόχο να σας δώσει τη δυνατότητα να προσδιορίσετε και να εφαρμόσετε δεξιότητες που βελτιώνουν τις προοπτικές απασχόλησης που σχετίζονται με το νομικό επάγγελμα, προσδιορίζοντας τις δεξιότητες απασχολησιμότητας "έτοιμες για εργασία" που αναζητούν οι εργοδότες και αυξάνοντας την ευαισθητοποίησή σας σχετικά με τους πόρους και τις συμβουλές σταδιοδρομίας. Η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την ευαισθητοποίησή σας σχετικά με το τρέχον εμπορικό επιχειρηματικό περιβάλλον, με έμφαση στο νομικό επάγγελμα, και εστιάζει στην ανάγκη απόκτησης και ανάπτυξης των απαραίτητων δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση εργασίας. Η ενότητα περιλαμβάνει επίσης προσωπική διδασκαλία με έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας. Το μάθημα αυτό εξυπηρετεί την ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας με ιδιαίτερη έμφαση στα ακόλουθα: Δεξιότητες επικοινωνίας (Τ, Δ, Α) Ομαδική εργασία (Δ) Οργάνωση και προγραμματισμός (Δ, Α) Αυτογνωσία (Δ, Α) Πρωτοβουλία (Δ, Α) Ικανότητα LETR: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8.

Αυτή η ενότητα εξετάζει σημαντικές πτυχές του δημόσιου δικαίου της ΕΕ. Εξετάζει την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και τη μεταβαλλόμενη φύση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εστιάζοντας στις διαδοχικές τροποποιήσεις της Συνθήκης, στην εξέλιξη των τομέων πολιτικής που περιλαμβάνονται πλέον στη ΣΛΕΕ, στην αλλαγή της δομής της ΕΕ, στις θεωρίες διακυβέρνησης και στην εξάρτηση από νέες μορφές διακυβέρνησης. Αναλύεται η αρχή της υπεροχής του δικαίου της ΕΕ και η εφαρμογή της από τα εθνικά δικαστήρια. Στη συνέχεια, η ενότητα αυτή εξετάζει τη νομοθετική διαδικασία της Ένωσης, εστιάζοντας στις νομοθετικές διαδικασίες, τις μεθόδους ψηφοφορίας, τη σχετική ισχύ των νομοθετικών οργάνων της ΕΕ, τις νομικές βάσεις, καθώς και στις αρχές της ανάθεσης αρμοδιοτήτων, της αναλογικότητας και της επικουρικότητας. Η ενότητα αναλύει στη συνέχεια τα νομικά μέσα που διαθέτει ο νομοθέτης της Ένωσης, εξετάζοντας ιδίως τις έννοιες της άμεσης εφαρμογής και του άμεσου αποτελέσματος. Η ενότητα εξετάζει περαιτέρω το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις προδικαστικές παραπομπές, την προσφυγή ακύρωσης και τις διαδικασίες επί παραβάσει.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να βασίζεται στην ενότητα "Αγγλικό νομικό σύστημα & θεμελιώδεις νομικές δεξιότητες". Η ενότητα θα συνεχίσει να διερευνά τις γλωσσικές δεξιότητες, τις δεξιότητες μελέτης, τον τρόπο διαμόρφωσης ενός νομικού επιχειρήματος και τις νομικές γνώσεις που είναι ζωτικής σημασίας για κάθε φοιτητή νομικής, επαγγελματία δικηγόρο και ακαδημαϊκό. Η ενότητα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους φοιτητές ώστε να αποκτήσουν τις τεχνικές "πώς να" στη χρήση νομικών κειμένων, τη συγγραφή κειμένων για το δίκαιο και την κατασκευή αιτιολογημένων νομικών επιχειρημάτων. Η ενότητα θα δώσει επίσης στους φοιτητές μια βάση στις μεθόδους νομικής έρευνας, δηλαδή στο σχεδιασμό, την εφαρμογή και την παρουσίαση νομικών πληροφοριών. Αυτό θα περιλαμβάνει τη χρήση του παγκόσμιου ιστού και ειδικών νομικών βάσεων δεδομένων. Η ενότητα θα εξηγήσει τις δεξιότητες διαχείρισης του χρόνου που απαιτούνται για τη δημιουργία και τη χρήση του ημερολογίου PDP. Το ημερολόγιο θα αξιολογηθεί στο τέλος της ενότητας.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να εξετάσει το σύστημα ποινικού δικαίου στην Αγγλία και την Ουαλία και πώς αυτό έχει εξελιχθεί μέσω της νομολογίας και της νομοθεσίας. Στόχος της ενότητας είναι να σας δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τις κύριες νομικές εξελίξεις που διαμόρφωσαν το σημερινό σύστημα. Η ενότητα θα επιδείξει αναλυτικές δεξιότητες μέσω της εξέτασης και της εφαρμογής των αρχών του δικαίου σε ένα ευρύ φάσμα ποινικών καταστάσεων. Η ενότητα αυτή χρησιμεύει για να δώσει έμφαση στις δεξιότητες απασχολησιμότητας για τα ακόλουθα μέσα. Επικοινωνιακές δεξιότητες (TDA) Οργάνωση και σχεδιασμός (DA) Επίλυση προβλημάτων (TDA) Αυτογνωσία (D) Σχεδιασμός δράσης (D) Ικανότητα LETR: 1, 2, 3, 5 & 6.

Η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε μια αυτοδιαχειριζόμενη αναλυτική εργασία. Το μάθημα σας παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξετε την ικανότητά σας να διεξάγετε ανεξάρτητη έρευνα αναλαμβάνοντας μια βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη ακαδημαϊκή έρευνα σε ένα νομικό θέμα. Θα πρέπει να αναπτύξετε κριτική αξιολόγηση της δικής σας μάθησης και αξιολόγηση των επιτευγμάτων και του σχεδιασμού για μάθηση, προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Επιπλέον, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε παραδοσιακές και διαδικτυακές πηγές κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, δοκιμάζοντας και αναπτύσσοντας έτσι την πληροφοριακή σας παιδεία.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και την ικανότητά σας να παίρνετε συνεντεύξεις και να παρουσιάζετε ένα νομικό επιχείρημα. Η ενότητα έχει ως στόχο να προσδιορίσει τι είναι ένα moot, να διερευνήσει την προετοιμασία των εισηγήσεων, να εξετάσει την προσωπική παρουσίαση και να αναπτύξει δεξιότητες συνηγορίας. Η ενότητα εξετάζει επίσης τις τεχνικές, τη θεωρία και την πρακτική της συνέντευξης με έμφαση στη συνέντευξη σε νομικό πλαίσιο - συνάντηση, χαιρετισμός και έδρα. Η ενότητα θα επιδείξει δεξιότητες συνέντευξης και συνηγορίας μέσω της εξέτασης και εφαρμογής των αρχών του δικαίου σε ένα ευρύ φάσμα νομικών καταστάσεων.

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το δίκαιο που αφορά τη σύναψη συμβάσεων και τις επιπτώσεις των συμβατικών σχέσεων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποδείξετε την κατανόηση αυτού του τομέα δικαίου μέσω της συζήτησης των κατάλληλων νομικών κανόνων σε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών συμβατικών καταστάσεων. Συζητούνται επίσης αριθμητικά ζητήματα στο πλαίσιο της επιδίκασης αποζημίωσης για παραβίαση σύμβασης. Η προσωπική διδασκαλία ενσωματώνεται επίσης σε αυτή την ενότητα με έμφαση στην ανάπτυξη της μετάβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στην ανάπτυξη μαθησιακών δεξιοτήτων. Η ενότητα αυτή χρησιμεύει για να δώσει έμφαση στις δεξιότητες απασχολησιμότητας για τα ακόλουθα μέσα: Επικοινωνιακές δεξιότητες (Τ, Δ, Α), Οργάνωση και προγραμματισμός (Δ, Α), Επίλυση προβλημάτων (Τ, Δ, Α), Αυτογνωσία (Δ), Σχεδιασμός δράσης (Δ) Ικανότητα LETR: 1, 2, 3, 5 & 6.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Λεπτομέρειες σχετικά με τις μαθησιακές δραστηριότητες και τις μεθόδους αξιολόγησης για αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του University of Bolton.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Any subjects are acceptable at Level 3.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε επίσης IELTS 6.0 με όχι λιγότερο από 5.5 σε οποιαδήποτε ζώνη (ή ισοδύναμο).

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLLB Law with foundation year, LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα LLB Law με έτος θεμελίωσης LLB (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £46600
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £46600

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Bolton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Bolton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Bolton

Το Πανεπιστήμιο του Μπόλτον, που συχνά αναφέρεται ως Ινστιτούτο Μπόλτον, είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Μπόλτον της Αγγλίας, του οποίου το όραμα σύμφωνα με τα δικά του λόγια είναι να είναι ένα ξεχωριστό πανεπιστήμιο με εντατική διδασκαλία και ερευνητική πληροφόρηση, γνωστό για την ποιότητα του προσωπικού του, τις εγκαταστάσεις του και τους δεσμούς με τους τομείς απασχόλησης. Το πανεπιστήμιο εδρεύει κυρίως στην πανεπιστημιούπολη μεταξύ των οδών Deane Road και Derby Street στο ίδιο το Μπόλτον, αλλά το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης ακαδημαϊκό κέντρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γνωστό ως Ras Al Khaimah.

Λίστα με 212 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Bolton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Bolton

  • Welcome to the University of Bolton
  • University of Bolton Welcome to Bolton Support
  • Why choose the University of Bolton
  • Why Bolton? Make an informed choice about the University of Bolton
  • Education at the University of Bolton
  • Learn about the University of Bolton and why it's ranked so well for student satisfaction.

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of Bolton
map marker Προβολή χάρτη
University of Bolton Main Site, Greater Manchester
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νομική με Ψυχολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
84% 1% 8% £19300 151 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
90% 0% 2% £16400 201 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
74% 10% 14% £14000 167 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
77% 2% 3% £17700 106 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με Πολιτικές σπουδές, συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
83% 11% 0% £17700 125 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 4% 15% £15000 129 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με έτος θεμελίωσης LLB (Hons) Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
64% 10% 20% £14560 74 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νόμος BA (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
58% 5% 8% £14250 96 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο και επιχειρήσεις LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
70% 0% 10% £23100 194 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
90% 0% 2% £16400 190 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης