University of Abertay Dundee
Επιστήμη τροφίμων και καταναλωτών BSc (Hons)
University of Abertay Dundee - Πανεπιστήμιο Abertay Dundee

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων μελέτες τροφίμων και ποτών (μη ειδικές)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : μελέτες τροφίμων και ποτών (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £23000 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £28000 £14500 - £26000 £19500 - £27500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε μελέτες τροφίμων και ποτών (μη ειδικές) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26179 £23026 £25793
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £28786 £16886 - £27149 £18940 - £33138

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σας γοητεύει το φαγητό και το τι οδηγεί τις καθημερινές μας διατροφικές επιλογές; Θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να σχεδιάσετε βιώσιμα και θρεπτικά τρόφιμα για το μέλλον; Εμβαθύνουμε στις πολύπλοκες σχέσεις μεταξύ των τροφίμων και του καταναλωτή, ενώ σας διδάσκουμε πώς να αναπτύσσετε και να παράγετε ασφαλή, υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν τις επιλογές των καταναλωτών. Αυτό το επαγγελματικό πτυχίο καλύπτει όλους τους παράγοντες που διαμορφώνουν την προσφορά τροφίμων και τις επιλογές τροφίμων. Οι ακαδημαϊκοί μας εμπειρογνώμονες θα σας διδάξουν:

Οι τεχνικές και οι δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη νέων προϊόντων διατροφής

Πώς να καινοτομήσετε και να φτιάξετε υγιεινά, νόστιμα τρόφιμα που είναι ασφαλή για κατανάλωση.

Οι απαιτήσεις ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούνται για την παρασκευή τροφίμων

Οι διατροφικές απαιτήσεις ενός ατόμου καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του

Πώς να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της κοινωνίας, της βιομηχανίας και των καταναλωτών για βιώσιμη ποιότητα τροφίμων. Αυτό το πτυχίο έχει σχεδιαστεί για να σας καταστήσει έτοιμους για τη βιομηχανία, συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή μάθηση με πρακτικές δεξιότητες στις υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις μας αξίας 3,5 εκατομμυρίων λιρών. Μια πρακτική άσκηση στο τρίτο έτος σας προσφέρει πραγματική εργασιακή εμπειρία και εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης για το μέλλον. Το πρόγραμμα είναι ευθυγραμμισμένο με τις απαιτήσεις του Γενικού Συμβουλίου Διδασκαλίας (GTC) για το PG Diploma in Home Economics teaching και είναι διαπιστευμένο από το Institute of Food Science and Technology (IFST). Αν έχετε πάθος για τα τρόφιμα και θέλετε να σπουδάσετε ένα ευρύ και ευέλικτο πτυχίο, τότε το Abertay είναι για εσάς. Τα προγράμματά μας είναι ιδανικά για αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εισακτέους από κολέγια περαιτέρω εκπαίδευσης και ώριμους φοιτητές. Τα μαθήματα Επιστήμης Τροφίμων κατατάσσονται στην 3η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην πρώτη θέση στη Σκωτία στον Οδηγό Πανεπιστημίων του Guardian 2020. Σύμφωνα με το Unistats, το 100% των αποφοίτων μας απασχολούνται έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους και σημειώσαμε 93% για τη συνολική ικανοποίηση στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών του 2021, δίνοντας στο Abertay την υψηλότερη βαθμολογία για τα πτυχία τροφίμων στη Σκωτία. Για τα δύο πρώτα έτη, όλοι παρακολουθούν ως θεμέλιο την Επιστήμη Τροφίμων, τη Διατροφή και την Ευεξία. Στη συνέχεια, θα εξειδικευτείτε και θα παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα στο τρίτο και τέταρτο έτος. Μάθετε περισσότερα στην ενότητα "Πώς λειτουργεί το μάθημα" παρακάτω. Οι σπουδαστές αυτού του μαθήματος ενδέχεται να χρειαστεί να υποβληθούν σε έλεγχο PVG εάν επιλέξουν μια συγκεκριμένη πρακτική άσκηση (προαιρετική) στο πλαίσιο του μαθήματος. Το Abertay θεωρείται ευρέως ως ΤΟ μέρος που πρέπει να έρθει κανείς για διδασκαλία υψηλής ποιότητας. Αλλά μην πιστέψετε τα λόγια μας: Sunday Times UK University of the Year 2020 για την ποιότητα της διδασκαλίας. Guardian University Guide 2021 Top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ικανοποίηση των φοιτητών από τη διδασκαλία, το μάθημα και την ανατροφοδότηση. National Student Survey 2020 Top 10 Πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την ικανοποίηση των φοιτητών.

Διαπιστευμένος από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων (IFST).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Food and Consumer Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Abertay Dundee

40% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κάθε μάθημα περιλαμβάνει διαλέξεις, φροντιστήρια σε μικρές ομάδες, πρακτικές εργαστηριακές δραστηριότητες και ατομική μελέτη. Οι πρακτικές δραστηριότητες και η πρακτική άσκηση θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις θεωρίες που μαθαίνετε σε πραγματικές εφαρμογές. **Εκτιμάστε με συνδυασμό εξετάσεων και εργασιών** Θα σας ενθαρρύνουμε να αξιολογείτε κριτικά τις πληροφορίες και να αμφισβητείτε τις έννοιες χρησιμοποιώντας τεκμηριωμένες πληροφορίες και να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ώστε να κατασκευάζετε ενεργά τη δική σας βάση γνώσεων. Η πιο κρίσιμη πτυχή της φοιτητικής ζωής είναι η ανάγκη σας να συμμετέχετε σε όλες τις διδακτικές δραστηριότητες, όπως οι διαλέξεις, τα σεμινάρια, τα φροντιστήρια, οι ομαδικές εργασίες και οι πρακτικές εργασίες. Η ενεργός συμμετοχή είναι ζωτικής σημασίας για να κάνετε τη στρατηγική μάθησης και αξιολόγησης να λειτουργήσει για εσάς. Με απλά λόγια, στόχος μας είναι να σας δώσουμε όλες τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να προχωρήσετε κατευθείαν σε μια θέση εργασίας ή σε περαιτέρω σπουδές όταν αποφοιτήσετε.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για μελέτες τροφίμων και ποτών (μη ειδικές)

Απαιτήσεις προσόντων

120 μονάδες στο επίπεδο 4 και 120 μονάδες στο επίπεδο 5. Συνολικός μέσος όρος βαθμολογίας 60% χωρίς αποτυχημένες ή παραπεμπόμενες ενότητες.

Σχετικό πτυχίο HND ή βασικό πτυχίο στους τομείς της Διοίκησης Μάρκετινγκ, της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Οικονομικών και των Επιχειρήσεων, με 240 πιστωτικές μονάδες.

στις νομικές σπουδές / νομικές υπηρεσίες με ΑΑ στις διαβαθμισμένες μονάδες

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFood and Consumer Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη τροφίμων και καταναλωτών BSc (Hons)

Σκωτία £1820 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα για το εξωτερικό/ΕΕ ανέρχονται σε 15.500 λίρες για τα ακόλουθα μαθήματα:-

BA (Hons) Computer Arts

BSc (Hons) Computer Game Applications Development

BSc (Hons) Computer Games Technology

BSc (Hons) Computing

BSc (Hons) Computer Science

BSc (Hons) Computer Science with Cybersecurity

BSc (Hons) Ethical Hacking

BA (Hons) Game Design and Production

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Abertay Dundee στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 10 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Abertay Dundee

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Abertay Dundee

Σε βολική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης του Νταντί, το Πανεπιστήμιο Abertay προσφέρει μια ενεργητική και ζωντανή μαθησιακή ατμόσφαιρα. Όλα τα κτίρια της πανεπιστημιούπολης που ανήκουν στο Abertay είναι συγκεντρωμένα κοντά μεταξύ τους, επιτρέποντας στους μαθητές τους να φτάνουν εύκολα εκεί που πρέπει να βρίσκονται. Το ίδιο το Dundee είναι μια από τις μικρότερες πόλεις της Σκωτίας, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από χώρους αναψυχής και νυχτερινής ζωής, καθώς και ευκαιρίες απασχόλησης ιδίως στις δημιουργικές βιομηχανίες.

Λίστα με 43 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Abertay Dundee - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τεχνολογία τροφίμων με βιολογική επεξεργασία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη Τροφίμων με Διεθνές Θεμελιώδες Έτος (είσοδος Σεπτεμβρίου) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων BSc Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- 0% 10% £15600 132 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων, διατροφή και ευεξία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- 0% 8% £15000 137 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και καταναλωτών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- 0% 5% £15000 137 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 0% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία τροφίμων με βιο-επεξεργασία με βιομηχανική εκπαίδευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 146 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 5% 0% £28600 142 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- 10% 0% £28600 169 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Επιστήμη Τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- 0% 10% £27650 144 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης