Επιστήμη τροφίμων με βιομηχανική κατάρτιση
BSc (Hons)
University of Reading
- Πανεπιστήμιο του Reading

Βασικά Στοιχεία Σπουδών
μισθός
Μισθός Αποφοίτων επιστήμες τροφίμων
Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιστήμες τροφίμων στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.
15 μήνες μετά την αποφοίτηση | 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση | 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση | |
---|---|---|---|
Διάμεσος μισθός | £26000 | £28000 | £33500 |
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια | £25000 - £27000 | £21000 - £33000 | £25000 - £38000 |
Όλα τα προγράμματα σπουδών σχετικά με επιστήμες τροφίμων στο Πανεπιστήμιο του Reading
Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε επιστήμες τροφίμων (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)
15 μήνες μετά την αποφοίτηση | 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση | 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση | |
---|---|---|---|
Διάμεσος μισθός | £25000 | £29012 | £31977 |
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια | £22000 - £27000 | £23267 - £34267 | £24568 - £40375 |
Όλοι οι κύκλοι σπουδών επιστήμες τροφίμων σε ΗΒ
Περιγραφή προγράμματος σπουδών
Αναπτύξτε την τεχνογνωσία για να ικανοποιήσετε τη ζήτηση της κοινωνίας για ασφαλή και βιώσιμα προϊόντα διατροφής με το διαπιστευμένο πτυχίο BSc Food Science with Industrial Training (Επιστήμη Τροφίμων με Βιομηχανική Εκπαίδευση).
Με επικεφαλής ειδικούς από το Τμήμα Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής, αυτό το τετραετές πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη βιομηχανική πρακτική άσκηση και θα σας εφοδιάσει με πλήρη κατανόηση των διαδικασιών παραγωγής τροφίμων.
Θα αποκτήσετε βασικές γνώσεις και δεξιότητες σε:
-
μικροβιολογία τροφίμων
-
βιοχημεία και μεταβολισμός
-
επεξεργασία και μηχανική τροφίμων
-
ανάπτυξη προϊόντων
-
ανθρώπινη φυσιολογία και διατροφή.
Στο Reading, θα αναπτύξετε επίσης βασικές τεχνικές δεξιότητες μέσω εργαστηριακών ασκήσεων, οργανοληπτικής αξιολόγησης και εργασίας στο πιλοτικό εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων.
Γίνε ειδικός στην επιστήμη των τροφίμων στο Πανεπιστήμιο του Reading
-
Πρώτη δεκάδα πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου για την Επιστήμη Τροφίμων (5η θέση στον οδηγό The Times and The Sunday Times Good University Guide 2021).
-
Το 85% του αντίκτυπου της έρευνάς μας αξιολογείται ως εξαιρετικό (Πλαίσιο Αριστείας για την Έρευνα 2014).
-
Οι απόφοιτοί μας στην επιστήμη τροφίμων έχουν το δεύτερο υψηλότερο μέσο μισθό από τους αποφοίτους αυτούς έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους (The Sunday Times Good University Guide 2019, βάσει ανάλυσης των μισθών των αποφοίτων του 2017).
Βιομηχανική κατάρτιση
Βασικό στοιχείο αυτού του πτυχίου είναι η μονοετής επαγγελματική πρακτική άσκηση, η οποία πραγματοποιείται μεταξύ του δεύτερου και του τελευταίου έτους σπουδών σας. Η πρακτική άσκηση μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της απασχολησιμότητάς σας και στη δημιουργία του δικτύου σας.
Προηγούμενοι φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής έχουν πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση σε:
-
Mars Food
-
Βόσκηση
-
Marks & Spencer
-
Bakkavor.
Ο εξειδικευμένος συντονιστής μας για την πρακτική άσκηση θα σας παρέχει συμβουλές και υποστήριξη για την εξεύρεση της ιδανικής σας θέσης. Θα σας συμβουλεύσει επίσης σχετικά με τη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και τις δεξιότητες συνέντευξης.
Επαγγελματική διαπίστευση
Το πρόγραμμα BSc Food Science with Industrial Training είναι διαπιστευμένο από το Institute of Food Science and Technology (IFST), τον κορυφαίο επαγγελματικό φορέα του κλάδου.
Η διαπίστευση παρέχει τη διαβεβαίωση ότι το πτυχίο σας ανταποκρίνεται στα πρότυπα που αναμένει η βιομηχανία τροφίμων, βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Θα αναγνωρίζεστε επίσης ως επαγγελματίας επιστήμονας τροφίμων από το Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων.
Καριέρα
Το 95% των αποφοίτων μας εργάζονται ή σπουδάζουν περαιτέρω εντός 15 μηνών από την αποφοίτησή τους (Έρευνα αποτελεσμάτων αποφοίτων, 2017/18- με βάση τους ερωτηθέντες για το πρώτο πτυχίο από τις επιστήμες τροφίμων και διατροφής).
Το πτυχίο σας θα παρέχει τις βασικές ειδικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται στη βιομηχανία τροφίμων. Οι απόφοιτοί μας συνήθως βρίσκουν εργασία στην ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, στη διαχείριση ποιότητας, στην τεχνολογία τροφίμων και στην επιστήμη της διατροφής.
Πρόσφατοι απόφοιτοι του Τμήματος Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής έχουν εργαστεί σε:
-
Bakkavor
-
Douwe Egberts
-
Ferndale Foods
-
Αθώα ποτά.
Accredited by the Institute of Food Science and Technology (IFST).
Τι θα μάθεις
Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Food Science with Industrial Training, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.
Έτος 1
Αυτή η ενότητα εξετάζει τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα των τροφίμων από το αγρόκτημα μέχρι το τραπέζι και το διερευνά μαζί με άλλα θέματα όπως η βιωσιμότητα στο ευρύτερο πλαίσιο της παγκόσμιας επισιτιστικής ασφάλειας. Η ενότητα καλύπτει τις μεθόδους παραγωγής ζώων και φυτών, τις αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον, τη χρήση γης, τη βιώσιμη παραγωγή τροφίμων και τη μετασυλλεκτική βιολογία.
Το μάθημα θα εισάγει τους φοιτητές στη χρήση μικροοργανισμών για την παραγωγή μιας σειράς ζυμωμένων τροφίμων (γαλακτοκομικά, δημητριακά, κρέας και ζυμωμένα λαχανικά/φρούτα) εστιάζοντας στην κατανόηση της επίδρασης του μικροβιακού μεταβολισμού στη διαδικασία παρασκευής και στην ποιότητα των προϊόντων τροφίμων. Οι διαλέξεις θα υποστηρίζονται από εργαστηριακές πρακτικές ασκήσεις όπου οι φοιτητές θα αναπτύξουν ισχυρές μικροβιολογικές δεξιότητες και θα περιλαμβάνουν πείραμα ανάπτυξης μικροβίων, παραγωγή γιαουρτιού στο εργαστήριο και ποσοτικοποίηση των μικροβιακών συγκεντρώσεων εμπορικών ζυμωμένων τροφίμων.
Μέθοδος αξιολόγησης: Πρακτική άσκηση 40%, σύνολο ασκήσεων 60%.
Η ενότητα αυτή χρησιμεύει ως εισαγωγή στην επεξεργασία τροφίμων και στις φυσικές ιδιότητες των συστημάτων τροφίμων. Θα μάθετε να εφαρμόζετε ποσοτικές αρχές σχετικές με τις διαδικασίες επεξεργασίας τροφίμων, οι οποίες θα συμπληρωθούν από πρακτική εμπειρία στην πιλοτική μονάδα.
Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές μια εισαγωγή στον κλάδο της Μικροβιολογίας. Οι φοιτητές θα μάθουν τη θεμελιώδη βιολογία των βακτηρίων, των αρχαίων, των πρωτίστων, των μυκήτων και των ιών- τη δομή τους, τον πολλαπλασιασμό τους, τη διατροφή τους, τα ποικίλα περιβάλλοντα στα οποία ζουν (συμπεριλαμβανομένων των αλληλεπιδράσεων μεταξύ ξενιστών και μικροβίων) και πώς ορισμένα μικρόβια ωφελούν την κοινωνία (παραγωγή τροφίμων και βιοτεχνολογία), ενώ άλλα προκαλούν ασθένειες. Η ενότητα θα παρέχει επίσης στους φοιτητές κατανόηση του τρόπου με τον οποίο ορισμένα μικρόβια προκαλούν λοιμώξεις, των διαφόρων τρόπων πρόληψης και θεραπείας των λοιμωδών νοσημάτων και του τρόπου με τον οποίο τα μικρόβια αναπτύσσουν αντοχή στα αντιμικροβιακά φάρμακα. Οι φοιτητές θα μάθουν τις τεχνικές που απαιτούνται για τον ασφαλή χειρισμό μικροβιολογικών δειγμάτων για την απομόνωση και τον καθαρισμό βακτηρίων και μυκήτων από δείγματα τροφίμων στο εργαστήριο.
Η βιοχημεία είναι η μελέτη των χημικών διεργασιών μέσα στους ζωντανούς οργανισμούς και σε σχέση με αυτούς. Σε αυτή την ενότητα, θα μάθετε πόσο σημαντικές είναι αυτές οι διεργασίες σε όλο το σύστημα τροφίμων- από τη δομή και τη λειτουργία των κύριων συστατικών των τροφίμων, μέχρι την επίδραση των μακρο- και μικροθρεπτικών συστατικών που προέρχονται από τη διατροφή στους φυσιολογικούς μηχανισμούς. Οι βιοαναλυτικές σας δεξιότητες θα αναπτυχθούν επίσης, σε μια σειρά πρακτικών εργαστηριακών μαθημάτων. Θα βασιστείτε σε αυτό το θεμελιώδες υπόβαθρο της Βιοχημείας, σε πιο εφαρμοσμένα θέματα που σχετίζονται με την Επιστήμη Τροφίμων και τη Διατροφή στα μέρη 2 και 3.
Σχεδιασμένο ειδικά για φοιτητές των βιοεπιστημών, αυτό το μάθημα βασίζεται στις βασικές χημικές έννοιες για τις μοριακές επιστήμες, καλύπτοντας βασικές ιδέες της φυσικής, ανόργανης και οργανικής χημείας. Το μάθημα αυτό αποτελεί συνέχεια του μαθήματος CH1FC1, αλλά μπορεί επίσης να εξεταστεί ως αυτόνομο μάθημα.
Έτος 2
Αυτό το μάθημα σας εξοπλίζει για την αγορά, καθώς αναπτύσσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον και αποκτάτε εμπειρίες που αυξάνουν την απασχολησιμότητά σας.
Το μάθημα αυτό αποτελεί μια εισαγωγή στη βιομηχανική παραγωγή τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της θεωρητικής και πρακτικής εξέτασης των κυριότερων παραδοσιακών, αναδυόμενων και νέων μοναδιαίων λειτουργιών και διεργασιών που χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία τροφίμων, της επίδρασης αυτών των λειτουργιών στις ιδιότητες των προϊόντων τροφίμων και των επιπτώσεων των εγκαταστάσεων επεξεργασίας τροφίμων στο περιβάλλον, με κριτική αξιολόγηση των πιθανών λύσεων για το ζήτημα αυτό. Οι φοιτητές θα εργαστούν στο Κέντρο Επεξεργασίας Τροφίμων στο πλαίσιο των πρακτικών μαθημάτων, τα οποία τους προσφέρουν την ευκαιρία να εργαστούν με τον εξοπλισμό των πιλοτικών εγκαταστάσεων σε ένα πραγματικό περιβάλλον εργασίας.
Θα μάθετε για τα διάφορα θρεπτικά συστατικά στη διατροφή πώς χρησιμοποιούνται στο σώμα και τις συνέπειες της ανισορροπίας των θρεπτικών συστατικών στην ανθρώπινη υγεία. Μέθοδος αξιολόγησης: Εξετάσεις 60%, καθορισμένη άσκηση 10%, έκθεση 30%.
Αυτή η ενότητα επιδιώκει να δώσει στους σπουδαστές την κατανόηση των πηγών μικροβιακής μόλυνσης των τροφίμων και των παραγόντων που καθορίζουν ποιοι τύποι μικροβίων αναπτύσσονται και προκαλούν αλλοίωση στα τρόφιμα κατά την αποθήκευση. Θα εξεταστούν οι βάσεις των διαφόρων μεθόδων συντήρησης που εμποδίζουν ή καθυστερούν την ανάπτυξη μικροβίων.
Δέκα διδακτικές μονάδες για τη φύση και τη σημασία των τροφιμογενών ασθενειών και των μικροβιολογικών κινδύνων στη βιομηχανία τροφίμων, που περιλαμβάνουν ένα μείγμα διαλέξεων, φροντιστηρίων και μιας μελέτης περίπτωσης. Τα θέματα κυμαίνονται από τον ιικό εμετό και τα εντερικά σκουλήκια έως τους παραισθησιογόνους μύκητες και τα ανθεκτικά στη θερμότητα βακτήρια που παράγουν τοξίνες.
Να μάθουν για την ποιότητα των τροφίμων και πώς μπορεί να αξιολογηθεί και να ελεγχθεί. . Σε αυτή την ενότητα, θα μάθετε για την έννοια της ποιότητας και τα συστατικά της με ιδιαίτερη έμφαση στα στοιχεία της οργανοληπτικής επιστήμης και ποιες είναι οι νομοθετικές και επιχειρηματικές απαιτήσεις για τη διαχείριση της ποιότητας των τροφίμων. Θα εκτεθείτε σε μια ποικιλία αντικειμενικών (αναλυτικών) οργανοληπτικών δοκιμών και θα αναπτύξετε τις πρακτικές σας δεξιότητες στο πλαίσιο των αναλυτικών οργανοληπτικών δοκιμών. Τα εθνικά και διεθνή πρότυπα και συστήματα διαχείρισης της ποιότητας (συμπεριλαμβανομένης μιας εισαγωγής στο HACCP) και ο ρόλος της νομοθεσίας στην παροχή προστασίας των καταναλωτών θα καλυφθούν στο πλαίσιο της συνιστώσας της διαχείρισης της ποιότητας των τροφίμων.
Αυτή η ενότητα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για το έτος σας στη βιομηχανία και σας υποστηρίζει στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.
Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στα βασικά χημικά συστατικά των τροφίμων και στον αντίκτυπό τους στην ποιότητα των τροφίμων κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας και της αποθήκευσης των τροφίμων, καθώς και στο πλαίσιο του ρόλου τους σε σημαντικά προϊόντα τροφίμων. Κατά τη διάρκεια του φθινοπωρινού εξαμήνου, οι φοιτητές θα ξεκινήσουν με την εκμάθηση των χημικών ιδιοτήτων και των λειτουργικών ρόλων των κύριων βιοχημικών μακροθρεπτικών συστατικών των τροφίμων (πρωτεΐνες, λιπίδια και υδατάνθρακες) στο πλαίσιο της ποιότητας των τροφίμων. Θα εισαχθούν επίσης στη χρήση των επιτρεπόμενων πρόσθετων τροφίμων στα τρόφιμα και θα ασχοληθούν με τις αντιπαραθέσεις και τα επιστημονικά στοιχεία που τεκμηριώνουν την ασφάλεια των επιτρεπόμενων πρόσθετων τροφίμων. Κατά τη διάρκεια του εαρινού εξαμήνου, το μάθημα θα επικεντρωθεί στο ρόλο των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπιδίων σε επιλεγμένα τρόφιμα, για να κατανοήσουν πώς τα συστατικά αυτά στηρίζουν την αξία των τροφίμων. Οι φοιτητές θα γνωρίσουν και θα εφαρμόσουν εργαστηριακές μεθόδους για τη χημική ανάλυση των συστατικών των τροφίμων. Στο τελικό στάδιο της ενότητας, οι φοιτητές θα εργαστούν σε ομάδες για να αναλάβουν μια εκτεταμένη εργαστηριακή έρευνα που θα αναπτύξει τις δεξιότητές τους στην έρευνα.
Έτος 3
Αυτή η ενότητα 20 πιστωτικών μονάδων επικεντρώνεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την αξιολόγηση νέων προϊόντων διατροφής. Ενσωματώνει γνώσεις και δεξιότητες καθώς προετοιμάζει τους φοιτητές για τον παγκόσμιο εργασιακό χώρο., Με την ολοκλήρωση αυτής της ενότητας, θα είστε σε θέση να παρέχετε λεπτομερή εξέταση των σταδίων/διαδικασιών στην ανάπτυξη νέων προϊόντων τροφίμων.
Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ερευνητική εμπειρία στον φοιτητή με την ολοκλήρωση είτε μιας εργαστηριακής είτε μιας θεωρητικής ερευνητικής εργασίας. Οι φοιτητές θα λάβουν καθοδήγηση σχετικά με τις θεμελιώδεις μεθόδους έρευνας πριν από την έναρξη της εργασίας τους.
Αυτή η ενότητα 20 πιστωτικών μονάδων θα αναπτύξει περαιτέρω τις γνώσεις σας στη χημεία τροφίμων που σχετίζονται με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Η ενότητα επικεντρώνεται σε: τις χημικές αλλαγές στα τρόφιμα που προκαλούνται κατά την επεξεργασία και την αποθήκευση και αναπτύσσουν τόσο επιθυμητή όσο και ανεπιθύμητη γεύση, χρώμα και δομή/υφή- αλλεργιογόνα και την παρουσία και ανάπτυξη τοξικών ουσιών στα τρόφιμα κατά την επεξεργασία και την αποθήκευση, καθώς και τις επιπτώσεις στην ασφάλεια των τροφίμων.
Αυτή η ενότητα παρέχει προχωρημένα στοιχεία της ποιότητας, της ασφάλειας και της οργανοληπτικής επιστήμης των τροφίμων. Αυτό θα περιλαμβάνει μετρήσεις, αξιολόγηση και μέτρα ελέγχου πέραν αυτών που καλύπτονται στην εισαγωγική ενότητα (FB2FQS). Στο πλαίσιο της οργανοληπτικής επιστήμης θα συζητήσουμε (α): μια προηγμένη εικόνα της γεύσης και της όσφρησης μέσω των υποδοχέων στην αντίληψη (β) περιγραφικές και ποσοτικές οργανοληπτικές μεθόδους (γ) δυναμικές οργανοληπτικές μεθόδους και δ) πρόσφατες εξελίξεις στις οργανοληπτικές μεθόδους. Σε θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων, τα θέματα θα περιλαμβάνουν περαιτέρω πτυχές των συστημάτων διαχείρισης ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου του HACCP, στατιστικές μεθόδους στη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων και λεπτομερέστερη εξέταση επιλεγμένων πτυχών της νομοθεσίας Έτσι, προετοιμάζοντας τους φοιτητές για πιθανούς μελλοντικούς ρόλους στη διασφάλιση της ποιότητας των τροφίμων, αναπτύσσοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σχετικά με τις πρακτικές διαχείρισης της ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων.
Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας
15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.
Αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών
Τρέχουσες θέσεις εργασίας
Αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών
Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες
Αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών
Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)
Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Food Science with Industrial Training BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Reading
20% | Επαγγελματίες μηχανικοί |
15% | Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας |
15% | Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις |
5% | Διοικητικά επαγγέλματα |
5% | Στοιχειώδη επαγγέλματα |
5% | Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι |
5% | Επαγγελματίες πληροφορικής |
5% | |
5% | Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών |
Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης
Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές
Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS
Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα
Αυτό το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών
Απαιτήσεις προσόντων
Δύο θετικές επιστήμες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.
Δύο θετικές επιστήμες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.
συμπεριλαμβανομένων των σχετικών επιστημονικών ενοτήτων.
Σε αναγνώριση της εξαιρετικής προετοιμασίας που παρέχει το Extended Project Qualification στους μαθητές για πανεπιστημιακές σπουδές, συμπεριλαμβάνουμε πλέον την επίτευξη του EPQ ως μέρος μιας επίσημης προσφοράς. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις θα λάβουν δύο προσφορές, τη συνήθη προσφορά μας συν μια εναλλακτική προσφορά με ένα Β στο EPQ και έναν βαθμό χαμηλότερα στα μαθήματα του επιπέδου Α.
Δύο θετικές επιστήμες ανώτερου επιπέδου με βαθμό 5, εκ των οποίων τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.
συμπεριλαμβανομένων σχετικών επιστημονικών μαθημάτων.
Δύο θετικές επιστήμες που περιλαμβάνουν τουλάχιστον ένα από τα εξής: Χημεία, Βιολογία, Φυσική και Μαθηματικά. Αποδεκτά δεύτερα επιστημονικά μαθήματα: Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Περαιτέρω Μαθηματικά, Στατιστική, Ψυχολογία, Γεωγραφία, Περιβαλλοντικές Σπουδές, Εφαρμοσμένες Επιστήμες, Γεωλογία, Τεχνολογία Τροφίμων, Οικιακή Οικονομία.
Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας
Βαθμός | Πρόσθετα Στοιχεία | |
---|---|---|
IELTS (Academic) | 6 | Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (Ακρόαση, Προφορική, Ανάγνωση και Γραφή). |
TOEFL (iBT) | 88 | Απαιτούμε ελάχιστη συνολική βαθμολογία 88 με τουλάχιστον 17 στην Ακρόαση και τη Γραφή, 18 στην Ανάγνωση και 20 στην Ομιλία. |
Cambridge English Advanced | Απαιτούμε βαθμό Β ή βαθμολογία 176 συνολικά με κανένα στοιχείο μικρότερο από 162. | |
Cambridge English Proficiency | Απαιτούμε βαθμό C ή συνολική βαθμολογία 176, χωρίς κανένα στοιχείο μικρότερο από 162. | |
PTE Academic | 69 | Απαιτούμε ελάχιστη βαθμολογία 69 συνολικά με τουλάχιστον 59 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή). |
Institution's Own Test | Δοκιμασία της αγγλικής γλώσσας για εκπαιδευτικούς σκοπούς (TEEP). Απαιτείται ελάχιστη βαθμολογία 6,5 συνολικά με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο της εξέτασης (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή). | |
Trinity ISE | Απαιτούμε Merit σε κάθε στοιχείο του ISE II. Εάν κάνετε ISE III ή ISE IV, απαιτούμε ένα Pass σε κάθε στοιχείο. |
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFood Science with Industrial Training, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.
έξοδα
Δίδακτρα Επιστήμη τροφίμων με βιομηχανική κατάρτιση BSc (Hons)
Αγγλία | £9250 | έτος 1 |
---|---|---|
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) | £9250 | έτος 1 |
Σκωτία | £9250 | έτος 1 |
Ουαλία | £9250 | έτος 1 |
Channel Islands | £9250 | έτος 1 |
Ιρλανδία | £9250 | έτος 1 |
EU | £23700 | έτος 1 |
Διεθνή | £23700 | έτος 1 |
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ
Ενοίκιο | £518 | |
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) | £50 | |
Ψώνια σούπερ μάρκετ | 81£ | |
Ένδυση | £35 | |
Φαγητό έξω | £33 | |
Αλκοόλ | 27£ | |
Takeaways / παραδόσεις φαγητού | £30 | |
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) | £24 | |
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου | 78£ | |
Μετακινήσεις εντός της πόλης | £17 | |
Φροντίδα/αθλήματα | £20 | |
Χαρτικά / βιβλία | £13 | |
Κινητό τηλέφωνο / internet | 13£ | |
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming | £7 | |
Ασφάλιση | 51£ | |
Άλλο | 1092£ | |
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών | £95 |
Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.
Πώς να υποβάλλετε αίτηση
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:
1 Ιανουαρίου 2024
Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.
Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:
- έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Reading στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.
Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Reading
Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Reading
Το Πανεπιστήμιο του Ρέντινγκ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στο Ρέντινγκ του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας. Το Ρέντινγκ διαθέτει τέσσερις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις: την London Road και την Whiteknights campus που βρίσκονται στο ίδιο το Ρέντινγκ, ενώ η Greenlands campus βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Τάμεση. Η τέταρτη πανεπιστημιούπολη είναι γνωστή ως Iskandar Puteri, στη Μαλαισία.
Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Reading
- προπτυχιακοί φοιτητές:
- 11905
- μεταπτυχιακοί φοιτητές:
- 3995
- :
- 15900
Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα


