The University of Nottingham
Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons)
The University of Nottingham - Πανεπιστήμιο του Nottingham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων γεωργία, τρόφιμα και συναφείς σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιστήμες τροφίμων στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £24500 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £27500 £19500 - £27500 £24000 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε γεωργία, τρόφιμα και συναφείς σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £29012 £31977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £27000 £23267 - £34267 £24568 - £40375

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το διαπιστευμένο πρόγραμμα σπουδών μας στην επιστήμη τροφίμων σας δίνει τις επιστημονικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες για να:

 • Σχεδιάστε και κατασκευάστε καινοτόμα τρόφιμα

 • Φτιάξτε φαγητό με βελτιωμένη γεύση, υφή και διατροφή

 • Ανάπτυξη βιώσιμων συστατικών

 • Να γίνουν τα τρόφιμα ασφαλή και προσιτά

Θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε την επιστήμη για τη δημιουργία βιώσιμων, θρεπτικών και ασφαλών τροφίμων. Χρησιμοποιώντας τις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις μας για τρόφιμα, θα διερευνήσετε τις ιδιότητες των τροφίμων:

 • Εγκατάσταση επεξεργασίας τροφίμων - μάθετε για τις διάφορες τεχνολογίες και τη μηχανική

 • Εργαστήριο ποιοτικού ελέγχου - χρήση εξοπλισμού για την αξιολόγηση της ποιότητας των προϊόντων και των διεργασιών

 • Εργαστήριο διδασκαλίας - μάθετε για το ρόλο της μικροβιολογίας στην ασφάλεια και την παραγωγή τροφίμων

 • Εργαστήριο αρωμάτων - χρησιμοποιήστε το παγκόσμιας κλάσης εργαστήριό μας για να κατανοήσετε τη χημεία των αρωμάτων

 • Κέντρο αισθητηριακής επιστήμης - δοκιμή των προτιμήσεων των καταναλωτών και κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη γεύση

Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη έκθεση σε εταιρείες τροφίμων. Στο τρίτο έτος, θα αναπτύξετε ένα νέο προϊόν τροφίμων και θα το παρουσιάσετε σε καλεσμένους της βιομηχανίας.

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά πρόσθετων επιλογών. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αυτές όταν φτάσετε εδώ:

 • Πρακτική άσκηση στη βιομηχανία - μπορείτε να προσθέσετε ένα έτος στη βιομηχανία μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους.

 • Σπουδές στο εξωτερικό - στην Αυστραλία, τον Καναδά ή τις ΗΠΑ

 • Έτος Πληροφορικής - χρησιμοποιήστε αλγόριθμους για την ανάλυση σύνθετων δεδομένων και εφαρμόστε τους στο μάθημά σας.

Accredited by the Institute of Food Science and Technology (IFST).

Accredited by the Institute of Food Science and Technology (IFST).

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Food Science, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Η σύγχρονη γεωργία είναι μια δυναμική, ταχέως εξελισσόμενη και υψηλής τεχνολογίας βιομηχανία. Σε αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσετε τα πρακτικά γεωργικά συστήματα που χρησιμοποιούνται από εμπορικές γεωργικές εκμεταλλεύσεις του Ηνωμένου Βασιλείου. Σχεδιασμένο για φοιτητές με αγροτικό ή μη αγροτικό υπόβαθρο, θα κατανοήσετε τις θεμελιώδεις έννοιες των γεωργικών συστημάτων στο πλαίσιο των σύγχρονων αγορών, της πολιτικής και της έρευνας. Τα ακριβή θέματα που καλύπτονται στο μάθημα ποικίλλουν ανάλογα με τα θέματα που επηρεάζουν τη γεωργική βιομηχανία σε κάθε έτος, αλλά παραδείγματα περιλαμβάνουν: γαλακτοκομική παραγωγή, αροτραία παραγωγή, εδάφη, αλληλεπιδράσεις μεταξύ αγροτικών και περιβαλλοντικών συστημάτων, διαχείριση εργασίας και μηχανημάτων και συστήματα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Θα παρακολουθείτε διαλέξεις από ακαδημαϊκούς που ερευνούν επί του παρόντος αυτούς τους τομείς και θα επισκέπτεστε το αγρόκτημα του Πανεπιστημίου και εξωτερικά αγροκτήματα για να δείτε αυτά που έχετε μάθει στην πράξη.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς κάποιες καλλιέργειες μπορούν να αντιστέκονται στις ασθένειες; Αυτή η ενότητα σας παρέχει τις βασικές γνώσεις για την κατανόηση των βιοχημικών διεργασιών στους ζωντανούς οργανισμούς. Θα εισαχθείτε στη βασική δομή, τις ιδιότητες και τις λειτουργίες των τεσσάρων βασικών βιολογικών μακρομορίων: νουκλεϊκών οξέων, πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπιδίων. Θα εξετάσετε επίσης τα μεταβολικά μονοπάτια που συμβαίνουν στα κύτταρα, όπως η αναπνοή, η φωτοσύνθεση και τα βιοσυνθετικά μονοπάτια για τα βασικά μακρομόρια. Εκτός από τις διαλέξεις, θα έχετε πρακτικές εργαστηριακές συνεδρίες για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε βασικές βιοχημικές τεχνικές για το διαχωρισμό και την ανάλυση των μακρομορίων και τη μέτρηση της μεταβολικής διαδικασίας.

Τι είναι η ποιότητα των τροφίμων και πώς μπορεί να οριστεί για κάθε εμπόρευμα; Πώς αναπτύσσεται και στη συνέχεια υποβαθμίζεται; Ποιες μέθοδοι (χημικές, φυσικές ή βιοχημικές) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της ποιότητας και την επιβράδυνση της υποβάθμισης; Σε αυτή την ενότητα θα μάθετε για τις ιδιότητες των κυριότερων ειδών διατροφής, όπως τα δημητριακά, τα φρούτα, ο καφές, τα βότανα και τα μπαχαρικά, η ζάχαρη, τα ψάρια και το γάλα. Θα εξετάσετε τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ή/και την προετοιμασία υλικών για την παραγωγή και τη μεταφορά τροφίμων και θα μάθετε για την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού τροφίμων. Θα έχετε διαλέξεις και εργασίες σε μικρές ομάδες.

Τα θρεπτικά συστατικά είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία του ανθρώπου και των ζώων, αλλά πώς λειτουργούν; Σε αυτή την ενότητα, θα σας δοθεί μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στις βασικές έννοιες στον τομέα της διατροφής. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας, μπορείτε να μελετήσετε τη διατροφή του ανθρώπου ή των ζώων ή και τα δύο. Καταλάβετε πώς η τροφή που τρώμε επηρεάζει την υγεία μας. Εξερευνήστε πώς η τροφή που καταναλώνουν τα ζώα επηρεάζει την παραγωγή τροφίμων και το παγκόσμιο σύστημα τροφίμων.

Μάθετε πώς αντιδρά το σώμα μας όταν αντιλαμβάνεται για πρώτη φορά την παρουσία τροφής και πώς ενεργοποιούνται οι ορμόνες ως απάντηση στην πείνα και την κατανάλωση τροφής. Θα καλυφθεί το μικροβίωμα και η υγεία του εντέρου, τόσο στην υγιή κατάσταση όσο και όταν εμφανίζονται ανεπιθύμητες αντιδράσεις, που οδηγούν σε ασθένειες. Θα εξερευνήσετε πώς ορισμένα τρόφιμα μπορούν να επηρεάσουν το σώμα, επηρεάζοντας τη γνωστική και σωματική μας υγεία.

Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, οι υλικές ιδιότητες του τροφίμου μεταβάλλονται- αυτό επηρεάζει άμεσα την ποιότητα του τροφίμου όσον αφορά το χρώμα, τη γεύση και την υφή του. Θα εισαχθείτε στις ιδιότητες των υλικών των τροφίμων, τόσο των ακατέργαστων όσο και των επεξεργασμένων, με ιδιαίτερη έμφαση στη χημική και φυσική φύση των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπιδίων. Θα έχετε εβδομαδιαία διάλεξη τεσσάρων ωρών που θα υποστηρίζεται από τρεις ώρες πρακτικής άσκησης κάθε εβδομάδα.

Η συνιστώσα των φροντιστηρίων αυτής της ενότητας έχει ως στόχο να ενισχύσει τη μετάβασή σας στο πανεπιστήμιο και να σας καθοδηγήσει στις ακαδημαϊκές προσδοκίες των πτυχίων σας. Αυτό το μέρος του μαθήματος κατανέμεται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και περιλαμβάνει τρεις γενικές συνεδρίες για τις "δεξιότητες μελέτης και λογοκλοπή", τις "ευκαιρίες μελέτης" και την "σταδιοδρομία και προσωπική ανάπτυξη", καθώς και μια σειρά από μικρές ομάδες μαθημάτων με τον ακαδημαϊκό σας καθηγητή για την ανάπτυξη γενικών δεξιοτήτων όπως η εύρεση κρίσιμων πληροφοριών, η προφορική παρουσίαση, ο χειρισμός δεδομένων και η παρουσίαση αποτελεσμάτων, η προετοιμασία για εξετάσεις και οι δεξιότητες συγγραφής δοκιμίων σχετικών με τις βιοεπιστήμες.

Ο κύριος στόχος αυτού του μαθήματος είναι να σας παράσχει τις βασικές γνώσεις για τις δομές και την ανάπτυξη των βακτηριακών κυττάρων και να αποκαλύψει τους μηχανισμούς που επιτρέπουν στα βακτήρια να ανταποκρίνονται στο περιβάλλον τους. Οι φοιτητές θα διδαχθούν επίσης πώς να χειρίζονται δεδομένα που χρησιμοποιούνται συνήθως σε μικροβιολογικά πειράματα και θα εκπαιδευτούν στις βασικές πρακτικές μεθόδους που απαιτούνται για όλες τις μικροβιολογικές και μικροβιολογικές εργαστηριακές εργασίες σε τρόφιμα. Θα έχετε εβδομαδιαίες διαλέξεις και πρακτικές ασκήσεις.

Έτος 2

Η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα αποτελούν βασικούς μοχλούς επιτυχίας και ανάπτυξης των αγροτικών επιχειρήσεων. Θα εξερευνήσετε μια σειρά θεμάτων όπως: μεταφορά και ανταλλαγή γνώσεων, πνευματική ιδιοκτησία γύρω από νέες καινοτομίες, θέματα σχεδιασμού για επιχειρήσεις και τεχνολογίες που υποστηρίζουν έργα βιώσιμης εντατικοποίησης. Θα εξετάσετε τα θέματα που αφορούν την πράσινη ενέργεια, τη φορολογία, την κληρονομιά και την επιχειρηματική επιτυχία.

Το μάθημα αυτό εξετάζει τις πτυχές της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων, ώστε να περιλαμβάνει όλο το φάσμα των πιθανών τροφιμογενών ασθενειών, τους μηχανισμούς και τις τεχνικέςδιατήρησης των τροφίμων. Θα καλύψετε τη νομοθεσία και το ρυθμιστικό περιβάλλον για την παραγωγή εμπορικά βιώσιμων τροφίμων. Συγκεκριμένοι τομείς περιλαμβάνουν: Πιθανές τροφιμογενείς ασθένειες και μικροοργανισμοί αλλοίωσης που είναι πανταχού παρόντες στην τροφική αλυσίδα- Διατροφικές πτυχές της διατήρησης των τροφίμων- Διάρκεια ζωής των προϊόντων και τεχνικές και μέθοδοι που στοχεύουν στην παράταση της διάρκειας ζωής- Θεωρία και πρακτική των κυριότερων τεχνικών διατήρησης τροφίμων.

Η μεταποίηση και η αισθητηριακή αξιολόγηση τροφίμων θα καλύψει την παρασκευή και την αισθητηριακή αξιολόγηση μιας σειράς τροφίμων. Η οργανοληπτική αξιολόγηση των τροφίμων θα καλύψει τις αισθήσεις και το ρόλο τους στην αξιολόγηση των οργανοληπτικών ιδιοτήτων των προϊόντων, την επιλογή της ομάδας, την εκπαίδευση και τα οργανοληπτικά πρωτόκολλα, την ανάλυση των οργανοληπτικών δεδομένων και τις οργανοληπτικές και καταναλωτικές μεθόδους για την οργανοληπτική αξιολόγηση των προϊόντων.

Αυτή η ενότητα παρέχει μια θεμελιώδη κατανόηση των μικροοργανισμών που προκαλούν τροφιμογενείς ασθένειες. Θα μάθετε για τους μηχανισμούς με τους οποίους το κάνουν αυτό και τις οδούς μετάδοσής τους.

Μέσω της μάθησης βάσει προβλημάτων θα αναπτύξετε δεξιότητες διάγνωσης και επίλυσης προκλήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή, τη διανομή ή/και την αποθήκευση τροφίμων. Τα περισσότερα από τα σενάρια προέρχονται από πραγματικά προβλήματα της βιομηχανίας. Θα έχετε μια ολοήμερη συνεδρία κάθε εβδομάδα για να μελετήσετε για αυτή την ενότητα.

Έτος 3

Θα μελετήσετε μια σειρά από λειτουργίες που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων και θα δοθεί έμφαση στις απαιτήσεις υγιεινής και τις νομικές απαιτήσεις για την παραγωγή τροφίμων. Όταν εργάζεστε σε ένα εργοστάσιο τροφίμων, θα πρέπει να έχετε επαρκή κατανόηση ώστε να μπορείτε να συνεισφέρετε, σε διευθυντικό επίπεδο, σε μια ομάδα παραγωγής και να είστε σε θέση να συμβάλλετε στην ανάπτυξη νέων προϊόντων τροφίμων υπό τις χρονικές κλίμακες και τους περιορισμούς του εργοστασίου. Θα έχετε μια τετράωρη διάλεξη και μια τετράωρη πρακτική άσκηση κάθε εβδομάδα για τη μελέτη αυτής της ενότητας.

Αυτή η ενότητα θα σας παρουσιάσει τη χημεία, τη φυσική και τη φυσιολογία της γεύσης των τροφίμων. Θα εξεταστούν προηγμένες αισθητηριακές μέθοδοι, όπως οι διαχρονικές και οι ταχείες τεχνικές, καθώς και η προηγμένη κατανόηση της αισθητηριακής αντίληψης μέσω της πολυαισθητηριακής αλληλεπίδρασης και των παραγόντων που επηρεάζουν την ανθρώπινη διακύμανση της αισθητηριακής απόκρισης. Θα παρουσιαστούν προηγμένες αναλυτικές τεχνικές (APCI-MS, GC-MS, GC-O και HPLC-MS) και πώς αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξήγηση της χημείας της γεύσης, της δυναμικής απελευθέρωσης γεύσης και του ρόλου της στην πρόκληση της γευστικής αντίληψης. Το περιεχόμενο θα παρασχεθεί μέσω μικτής μάθησης, ηλεκτρονικών διαλέξεων, ερωτήσεων και απαντήσεων σε πραγματικό χρόνο, διδακτικών διαλέξεων, αυτοκατευθυνόμενης μάθησης και εργαστηρίων και φροντιστηρίων.

Αυτή η ενότητα θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε την πρωτοβουλία και τις γνώσεις σας για να αναλάβετε ένα πρωτότυπο ερευνητικό έργο υπό την επίβλεψη ενός μεμονωμένου μέλους του ακαδημαϊκού προσωπικού. Αυτό το έργο ενθαρρύνει την κριτική σκέψη και περιλαμβάνει ανεξάρτητη έρευνα σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον υπό την επίβλεψη ενός μεμονωμένου μέλους του ακαδημαϊκού προσωπικού.

Θα κατανοήσετε: τους μικροοργανισμούς που είναι σημαντικοί στα τρόφιμα- τους παράγοντες που ελέγχουν την ανάπτυξη της μικροχλωρίδας των τροφίμων- τις μεθόδους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απομόνωση και την ταυτοποίηση βακτηρίων από τρόφιμα.

Αυτή η ενότητα παρέχει συγκεκριμένες ευκαιρίες κατάρτισης και μάθησης για την ανάπτυξη μιας σειράς βασικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων που βελτιώνουν τις προοπτικές σας για απασχολησιμότητα και την απόδοσή σας όταν βρίσκεστε στην εργασία. Αυτές περιλαμβάνουν θετικές συμπεριφορές, π.χ. ανάληψη ευθυνών, ενεργητικότητα και ακεραιότητα κατά την εκτέλεση των ρόλων, καθώς και βασικές δεξιότητες απασχολησιμότητας, π.χ. εργασία ως μέρος μιας ομάδας, ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων, άσκηση επιρροής, δικτύωση.

Θα αποκτήσετε μια εικόνα των ερευνητικών ενδιαφερόντων του Τομέα Διατροφής Τροφίμων και Διαιτολογίας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Food Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Nottingham

25% Επαγγελματίες μηχανικοί
15% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
15% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για επιστήμες τροφίμων

Απαιτήσεις προσόντων

Δύο θετικά μαθήματα από τη Χημεία, τη Βιολογία, τα Μαθηματικά και τη Φυσική (συνιστάται η Χημεία)- ή ένα θετικό μάθημα και ένα μάθημα σχετικό με τις θετικές επιστήμες, όπως εφαρμοσμένες επιστήμες, τεχνολογία τροφίμων, οικονομικά, γεωγραφία και ψυχολογία. Απαιτείται επιτυχία στις πρακτικές ασκήσεις των φυσικών επιστημών, όπου αυτές γίνονται. Δεν γίνονται δεκτές οι σπουδές πολιτειότητας, η κριτική σκέψη, οι γενικές σπουδές και οι σπουδές αναψυχής.

Ο τίτλος αυτός γίνεται δεκτός μόνο σε συνδυασμό με δύο Scottish Advanced Highers με βαθμούς ΑΑ-ΑΒ, σε δύο θετικά μαθήματα από τη χημεία, τη βιολογία, τα μαθηματικά και τη φυσική (συνιστάται η χημεία)- ή ένα θετικό και ένα συναφές με τις θετικές επιστήμες μάθημα, όπως οι εφαρμοσμένες επιστήμες, η τεχνολογία τροφίμων, τα οικονομικά, η γεωγραφία και η ψυχολογία.

Να περάσετε το μάθημα Access to Science με 60 πιστωτικές μονάδες συνολικά, εκ των οποίων 45 στο επίπεδο 3, εκ των οποίων οι 30 πρέπει να είναι σε συναφείς θετικές ενότητες και με άριστα. Απαιτείται επίσης η εξέταση των αγγλικών GCSE με βαθμό C ή ανώτερο.

Σε δύο επιστημονικά μαθήματα από τη χημεία, τη βιολογία, τα μαθηματικά και τη φυσική (συνιστάται η χημεία)- ή σε ένα επιστημονικό και ένα σχετικό με τις επιστήμες μάθημα, όπως εφαρμοσμένες επιστήμες, τεχνολογία τροφίμων, οικονομικά, γεωγραφία και ψυχολογία. Το προσόν αυτό γίνεται δεκτό μόνο σε συνδυασμό με πέντε Scottish Highers με βαθμούς AABBB-ABBBB.

Συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων βαθμών σε δύο θετικά μαθήματα από τη χημεία, τη βιολογία, τα μαθηματικά και τη φυσική (συνιστάται η χημεία)- ή ένα θετικό και ένα θετικό αντικείμενο, όπως εφαρμοσμένες επιστήμες, τεχνολογία τροφίμων, οικονομικά, γεωγραφία και ψυχολογία, σε ανώτερο επίπεδο και αγγλική γλώσσα.

Θετικές επιστήμες, όπως εφαρμοσμένες επιστήμες

Γίνεται δεκτό παράλληλα με δύο μαθήματα θετικών επιστημών στο A Level από τη χημεία, τη βιολογία, τα μαθηματικά και τη φυσική (συνιστάται η χημεία)- ή μία θετική επιστήμη και ένα μάθημα σχετικό με τις θετικές επιστήμες, όπως εφαρμοσμένες επιστήμες, τεχνολογία τροφίμων, οικονομικά, γεωγραφία και ψυχολογία.

Σε δύο θετικά μαθήματα από τη χημεία, τη βιολογία, τα μαθηματικά και τη φυσική (συνιστάται η χημεία)- ή σε ένα θετικό μάθημα και ένα μάθημα σχετικό με τις θετικές επιστήμες, όπως εφαρμοσμένες επιστήμες, τεχνολογία τροφίμων, οικονομικά, γεωγραφία και ψυχολογία.


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFood Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons)

EU £25000 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £25000 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Nottingham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Nottingham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Nottingham

Το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και εδρεύει στο Νότιγχαμ της Αγγλίας. Στόχος του είναι να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην εκπαίδευση και την έρευνα, καλλιεργώντας μια κουλτούρα περιέργειας και φιλοδοξίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται περίπου μισή ώρα με το λεωφορείο από το κέντρο του Νότιγχαμ, γεγονός που προσφέρει στους φοιτητές την ηρεμία και την ησυχία που χρειάζονται για να σπουδάσουν, χωρίς όμως να τους απομακρύνει εντελώς από τις μητροπολιτικές ανέσεις.

Λίστα με 475 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Nottingham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Nottingham

 • Vlog: A day in the life at THE UNIVERSITY OF NOTTINGHAM
 • Vlog: 5 favourite things about the University of Nottingham
 • Vlog: Advice for new international students
 • Vlog: FIRST WEEK at the UNIVERSITY OF NOTTINGHAM
 • Ask a Latin American student: Why did you choose The University of Nottingham?
 • Ask a Latin American student: Advice on studying in the UK

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Sutton Bonington Campus
map marker Προβολή χάρτη
Sutton Bonington Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
86% 0% 5% £13000 104 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία τροφίμων με βιολογική επεξεργασία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων με διεθνές έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων, διατροφή και ευεξία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
95% 0% 20% £14000 156 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη Τροφίμων και Καταναλωτών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
86% 0% 20% £14000 169 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη Τροφίμων με Επιχειρήσεις με Βιομηχανική Εκπαίδευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 134 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία τροφίμων με βιοεπεξεργασία με βιομηχανική εκπαίδευση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
98% 0% 0% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
92% 0% 5% £25000 163 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη τροφίμων και διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
82% 0% 0% £25000 161 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Επιστήμη Τροφίμων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £23700 132 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης