The University of Winchester
Ιατροδικαστική Ψυχολογία BSc (Hons)
The University of Winchester - Πανεπιστήμιο του Winchester

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Forensic Investigative Psychology BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Winchester για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Εφαρμοσμένη Ψυχολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
93 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ψυχολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £20500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25000 £17000 - £23500 £18000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ψυχολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22509 £19583 £23998
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20026 - £25605 £15415 - £24898 £18977 - £29904

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

 • Επωφεληθείτε από ειδικά εργαστήρια και αίθουσες υπολογιστών όπου μπορείτε να μάθετε μια ποικιλία ψυχολογικών ερευνητικών μεθόδων
 • Αποκτήστε πρακτική εμπειρία σε πειράματα, θέματα και έρευνες που βρίσκονται στην αιχμή της εγκληματολογικής ψυχολογίας σήμερα
 • Σπουδάζετε σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον με τον προσωπικό σας καθηγητή, καθώς και ατομική επίβλεψη για την εκτεταμένη εργασία σας
 • Αποκτήστε ένα εξειδικευμένο πτυχίο σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα
 • Επωφεληθείτε από μια ομάδα ερευνητικά ενεργών ακαδημαϊκών και εμπειρογνωμόνων που εργάζονται στην αιχμή του πεδίου και οι οποίοι χρησιμοποιούν διαδραστικές και πρακτικές διδακτικές προσεγγίσεις για να ζωντανέψουν τη θεωρία και την πρακτική
 • Πρόσβαση σε ομιλίες που παραδίδονται από ειδικούς στον τομέα, μέσω του Ερευνητικού Κέντρου Εγκληματολογικής Ερευνητικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Winchester
 • Διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία (BPS).

Σας ιντριγκάρει η ανθρώπινη συμπεριφορά και σας συναρπάζει ο τρόπος με τον οποίο ερευνώνται και εξιχνιάζονται τα εγκλήματα; Προσφέρουμε ένα διεγερτικό πρόγραμμα που σας παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός πλήρους πτυχίου Ψυχολογίας, ενώ σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε στον ταχέως αναπτυσσόμενο και δημοφιλή τομέα της Ιατροδικαστικής και Ερευνητικής Ψυχολογίας.

Σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσετε μια ευρεία γνώση της ψυχολογικής θεωρίας που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη συμπεριφορά των παραβατών και τις ψυχολογικές πτυχές των ποινικών ερευνών.

Το ευέλικτο και καινοτόμο πρόγραμμά μας είναι ένα από τα ελάχιστα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών στη χώρα που ειδικεύονται στην Ιατροδικαστική Ψυχολογία. Η εστίαση είναι να σας δώσει μια ισχυρή κατανόηση της φύσης και της ανάπτυξης της Ιατροδικαστικής Ερευνητικής Ψυχολογίας, ενώ παράλληλα αποκτάτε ζωτικής σημασίας δεξιότητες που σχετίζονται με την απασχόληση και ακαδημαϊκές δεξιότητες.

Παρέχεται από εμπειρογνώμονες υψηλού επιπέδου, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ερευνητικά στον τομέα τους, και είναι το ιδανικό πτυχίο αν φιλοδοξείτε να εργαστείτε στα δικαστήρια ή στο ευρύτερο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης.

Στο έτος 1 ολοκληρώνετε εισαγωγικές ενότητες στην Ψυχολογία, όπως Εισαγωγή στην Ψυχολογία και Εισαγωγή στις Ψυχολογικές Μέθοδοι Έρευνας. Παράλληλα, παρακολουθείτε τα μαθήματα Ψυχολογία στη Σύγχρονη Κοινωνία, Εισαγωγή στην Ψυχοπαθολογία και τις Κλινικές Διαταραχές και Εφαρμοσμένες Δεξιότητες Μάθησης και Ανάπτυξης.

Στο έτος 2, μεταξύ άλλων μαθημάτων, θα μελετήσετε Ποσοτικές και Ποιοτικές Μέθοδοι Έρευνας, Κοινωνική Ψυχολογία, Προσωπικότητα και Ατομικές Διαφορές, Εγκέφαλος και Συμπεριφορά, Αναπτυξιακή Ψυχολογία, καθώς και Εφαρμοσμένες Δεξιότητες για Έρευνα και Πρακτική.

Εκτός από την ερευνητική εργασία ψυχολογίας, το τελευταίο έτος περιλαμβάνει υποχρεωτικά μαθήματα στις ενότητες Ψυχολογία του αυτόπτη μάρτυρα και Ψυχολογία, έγκλημα και σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Επίσης, στο έτος 3, μπορείτε να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα προαιρετικών μαθημάτων που είναι διαθέσιμα για να εξερευνήσετε τα ειδικά σας ενδιαφέροντα. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την Ψυχολογία της Υγείας, την Ψυχολογία στο χώρο εργασίας και τις Υπολογιστικές δεξιότητες στην Ψυχολογία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αναλάβετε μια ενότητα εθελοντισμού στο έτος 3, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει εργασία σε χώρους που σχετίζονται με την εγκληματολογία, όπως φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζουν οικογένειες κρατουμένων ή την υπηρεσία μαρτύρων.

Διαπιστευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις για την απολυτήριο βάση για την καταξιωμένη ιδιότητα μέλους (GBC) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (BPS).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Forensic Investigative Psychology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Winchester

14% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
12% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
12% Επαγγέλματα πωλήσεων
8% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
8% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
7% Στοιχειώδη επαγγέλματα
7% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

IELTS (Academic) 6

Απαιτείται συνολική βαθμολογία 6,0, συμπεριλαμβανομένου του 5,5 στο γραπτό λόγο. Εάν ζητάτε χορηγία επιπέδου 4, απαιτείται τουλάχιστον 5,5 και στα 4 στοιχεία.

Δεχόμαστε ένα ευρύ φάσμα τίτλων σπουδών εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και χρησιμοποιούμε τις κατευθυντήριες γραμμές του βρετανικού NARIC (National Recognition Information Centre) για να επιβεβαιώσουμε την ισοδυναμία τους.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςForensic Investigative Psychology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ιατροδικαστική Ψυχολογία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £16700 έτος 1
Διεθνή £16700 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Winchester στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Winchester σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #43 
  • #55 
  Ψυχολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #74 
  • #94 
  Ψυχολογία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Winchester

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Winchester

Το Πανεπιστήμιο του Γουίντσεστερ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο το οποίο επίσημα ανήκει στην αγγλικανική χριστιανική πίστη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δέχεται φοιτητές από όλες τις θρησκείες, ή ακόμη και από καμία. Ως εκπαιδευτικό ίδρυμα, λένε ότι επιθυμούν να διαχωρίσουν τη θέση τους από τον αντιδιανοητισμό που μερικές φορές συνδέεται με θρησκευτικούς τομείς και, αντίθετα, επιδιώκουν να προωθήσουν την κριτική σκέψη και τους διανοητικά εύρωστους φοιτητές. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, King Alfred, βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης Winchester.

Λίστα με 141 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Winchester - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Winchester

προπτυχιακοί φοιτητές:
6495
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
935
:
7430
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ψυχολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Vlog: Day in the life of a Winchester Student
 • Residential Assistants - student support
 • MSc Sport and Exercise Psychology at University of Winchester
 • Vlog: Halls vs Commuting
 • Arrivals Weekend and Welcome Week - What to do
 • Open Days at the University of Winchester

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ψυχολογία με συμβουλευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 0% 5% £16520 113 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατροδικαστική Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £16700 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
77% 10% 5% £20600 118 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με Κλινική Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
73% 6% 15% £15000 113 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
86% 0% 5% £19600 207 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία του αθλητισμού και της άσκησης BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
72% 5% 0% £27250 166 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
63% 5% 11% £16675 123 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία και νεολαία και ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 120 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης