Teesside University
Ψυχολογία με Κλινική Ψυχολογία BSc (Hons)
Teesside University - Πανεπιστήμιο Teesside

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Psychology with Clinical Psychology BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Teesside για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ψυχολογία (μη ειδική).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
73 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ψυχολογία (μη ειδική)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ψυχολογία (μη ειδική) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £18500 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17000 - £24500 £13000 - £21500 £17500 - £26000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ψυχολογία (μη ειδική) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22218 £21015 £24795
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19632 - £25831 £15732 - £25484 £18560 - £30747

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση του μαθήματος: Η κλινική ψυχολογία είναι η μελέτη της ψυχολογίας των ψυχικών και σωματικών προβλημάτων υγείας, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν άγχος, κατάθλιψη, ψύχωση και εξαρτήσεις. Σπουδάζετε βασικές ενότητες ψυχολογίας, παράλληλα με ειδικές ενότητες που σχετίζονται με την κλινική ψυχολογία, για να αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση των πιο δύσκολων πλευρών της ανθρώπινης εμπειρίας, από την εργασία με δυσκολίες ψυχικής υγείας, την άνοια και την αυτοκτονία, μέχρι τις επιπτώσεις του τραύματος και του εκφοβισμού. Εξετάζετε πώς το ιστορικό ενός ατόμου μπορεί να επηρεάσει το παρόν του, καθώς και πώς να βοηθήσετε στην ανακούφιση της δυσφορίας του. Αναπτύσσετε σχετικές κλινικές δεξιότητες που σχετίζονται με την επαγγελματική σταδιοδρομία σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η στέγαση, οι υπηρεσίες ψυχικής υγείας, η στέγαση, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, ή για περαιτέρω σπουδές στα διδακτορικά μας προγράμματα. Οι κλινικές δεξιότητες αναπτύσσονται με την αξιολόγηση (συμπεριλαμβανομένης της χορήγησης εξετάσεων και της συνέντευξης των ασθενών), τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κατανοήσετε την ιστορία ενός ασθενούς, να επιλύσετε ορισμένα από τα κλινικά του ζητήματα και να αναπτύξετε ένα τεκμηριωμένο σχέδιο θεραπείας. Έχετε σημασία - και θα είστε μέρος μιας κοινότητας που θα σας ενθαρρύνει να βρείτε τη φωνή σας για να έχετε μια αξιόλογη και ουσιαστική συμβολή, με επαγγελματική και προσωπική εποπτεία και υποστήριξη ειδικά για τις ανάγκες σας. Παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτό το μάθημα δεν σας δίνει τα προσόντα να εργαστείτε ανεξάρτητα ως κλινικός ή επαγγελματίας ψυχολόγος.

Οι κυριότεροι λόγοι για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα

 1. Επικεντρωθείτε σε ένα προσωπικό ενδιαφέρον ή ειδικότητα για το ερευνητικό σας έργο, όπως οι διατροφικές διαταραχές, οι εξαρτήσεις, οι άστεγοι και η ψυχική υγεία των νέων.
 2. Θα διδάσκεστε από ειδικευμένους επαγγελματίες ψυχολόγους με επαγγελματική εμπειρία στην εργασία με άτομα με δυσκολίες ψυχικής υγείας
 3. Μαθαίνετε πώς να εργάζεστε με ανθρώπους σε όλη τη διάρκεια της ζωής, συμπεριλαμβανομένων των ενηλίκων, των παιδιών, των ηλικιωμένων και των ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες
 4. Ευκαιρίες για εργασιακή εμπειρία ή ένα σχέδιο μάθησης που σχετίζεται με την εργασία, συμπεριλαμβανομένων των Volun-tees. Αυτές οι μονάδες μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε αποφάσεις για την απασχόληση και να σας παρέχουν πραγματική εμπειρία που μπορείτε να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας σημείωμα. Μετά το πέρας των μαθημάτων: Αν και πρόκειται για ακαδημαϊκό μάθημα και όχι για μάθημα επαγγελματικής κατάρτισης, οι δεξιότητες και οι γνώσεις που αναπτύσσονται είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για να σας προετοιμάσουν για μεταπτυχιακές σπουδές ώστε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε πιστοποιημένος ψυχολόγος σε οποιονδήποτε τομέα της ψυχολογίας. Για να εργαστείτε προς την κατεύθυνση μιας καριέρας ως διπλωματούχος ψυχολόγος θα πρέπει να ολοκληρώσετε αναγνωρισμένα προσόντα σε μεταπτυχιακό επίπεδο από το BPS και το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC). Μπορείτε επίσης να εισέλθετε σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, όπως η υγεία και η κοινωνική πρόνοια, οι εθελοντικές οργανώσεις και ο δημόσιος τομέας. Όλα τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ενσωματώνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων απασχολησιμότητας παράλληλα με το πτυχίο σας. Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί τις εκτεταμένες διασυνδέσεις του για να παρέχει πολλές και ποικίλες ευκαιρίες για επαφή με πιθανούς εργοδότες μέσω εκθέσεων, συνεδριών με προσκεκλημένους ομιλητές, ζωντανών έργων και επισκέψεων σε χώρους. Προσφέρουμε επίσης μια σειρά εργαστηρίων και εκδηλώσεων στο πρώτο, δεύτερο και τρίτο έτος σπουδών που σας εφοδιάζουν τόσο με γνώσεις σε επίπεδο πτυχίου όσο και με τις πρακτικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες στους νέους πτυχιούχους.

Διαπιστευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις για την απολυτήριο βάση για την καταξιωμένη ιδιότητα μέλους (GBC) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας (BPS).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Psychology with Clinical Psychology BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Teesside

21% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Επαγγελματίες μηχανικοί
8% Στοιχειώδη επαγγέλματα
6% Διδάσκοντες επαγγελματίες
6% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
4% Επαγγελματίες πληροφορικής
4% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
4% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
3%

Πρόσβαση στις πληροφορίες αξιολόγησης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Teesside χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της σελίδας του μαθήματος που παρέχεται (ή επισκεφθείτε το www.tees.ac.uk).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPsychology with Clinical Psychology, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ψυχολογία με Κλινική Ψυχολογία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Teesside στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Teesside σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #64 
  • #84 
  Ψυχολογία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #85 
  • #107 
  Ψυχολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #62 
  • #401 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 18 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Teesside

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Teesside

Το Πανεπιστήμιο Teesside ιδρύθηκε το 1929 και βρίσκεται στο περιβάλλον της μεγάλης πόλης Middlesbrough. Το ίδρυμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό όσον αφορά την ερευνητική δραστηριότητα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στα έξι κέντρα του, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στους δικούς του ξεχωριστούς τομείς μελέτης. Για τους φοιτητές που είναι λάτρεις του αθλητισμού, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για άσκηση.

Λίστα με 220 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Teesside - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Teesside

προπτυχιακοί φοιτητές:
10750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6270
:
17020
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Κλινική Ψυχολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Teesside University Students’ Union
 • Annise Siaw: My experience as an international student at Teesside University
 • Reasons to Choose Teesside
 • Anantha Narasimhan: My experience as an international student at Teesside University
 • Teesside University students talk about night safety
 • Nik Quek: My experience as an international student at Teesside University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Teesside University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ψυχολογία με Κλινική Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £15000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με κλινική ψυχολογία (με έτος ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- - - £15000 - Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία, κλινική ψυχολογία και ψυχική υγεία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £23800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με κλινική ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Central Lancashire
(University of Central Lancashire)
71% 0% 7% - 130 Πρέστον, Λανκασάιρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με Κλινική Ψυχολογία [με έτος πρακτικής άσκησης] BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με Κλινική Ψυχολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
47% 5% 10% - 132 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με κλινική ψυχολογία [με έτος ίδρυσης] BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με κλινική ψυχολογία και έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με συμβουλευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 0% 5% £16520 113 - Oncampus πλήρους απασχόλησης