Teesside University
Προγραμματισμός παιχνιδιών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
Teesside University - Πανεπιστήμιο Teesside

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Games Programming with Foundation Year BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Teesside για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
90 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £20000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £26500 £15500 - £26000 £18000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23390 £20411 £24692
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19866 - £26906 £14825 - £25703 £18756 - £32023

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση του μαθήματος: Αυτό το μάθημα περιλαμβάνει ένα έτος θεμελίωσης - ιδανικό αν χρειάζεστε πρόσθετη προετοιμασία ή αν δεν έχετε επαρκείς βαθμούς για να ενταχθείτε στο έτος 1. Αυτό το πτυχίο είναι ένα από τα κορυφαία μαθήματα προγραμματισμού παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και χαίρει μεγάλου σεβασμού από τον κλάδο. Έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε σε αυτό το εξειδικευμένο μάθημα που διδάσκεται από έμπειρους προγραμματιστές και διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές. Μάθετε να εφαρμόζετε δεξιότητες μηχανικής λογισμικού και επίλυσης προβλημάτων για την ανάπτυξη παιχνιδιών από 2D παιχνίδια που αναπτύσσονται από το μηδέν, μέχρι γυαλισμένα 3D παιχνίδια με τεράστιες ομάδες ανάπτυξης. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών δημιουργούν παιχνίδια από το δημιουργικό όραμα των σχεδιαστών και των καλλιτεχνών. Το μάθημά μας σας δίνει τις βασικές βιομηχανικές δεξιότητες για να το κάνετε αυτό. Οι ειδικές ενότητες για τα παιχνίδια σας πηγαίνουν πέρα από την παραδοσιακή ανάπτυξη λογισμικού, παρέχοντάς σας ένα προβάδισμα για τη μελλοντική σας καριέρα. Κάθε έτος κορυφώνεται με την παραγωγή ενός πλήρους demo παιχνιδιού, είτε ως προσωπικό έργο με τη χρήση ενδιάμεσου λογισμικού, είτε σε μια ομάδα προγραμματιστών που εργάζονται βάσει ενός εγγράφου σχεδιασμού παιχνιδιού, είτε σε μια διεπιστημονική ομάδα καλλιτεχνών, εμψυχωτών και σχεδιαστών. Θα γίνετε ένας ταλαντούχος μηχανικός λογισμικού, τεχνικά καταρτισμένος και άριστος λύτης προβλημάτων με γνώσεις και εμπειρία ειδικά για τη βιομηχανία των παιχνιδιών.

Οι κυριότεροι λόγοι για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα

 1. Ακαδημαϊκή ιδιότητα μέλους της British Computer Society (BCS): αποκτήστε δωρεάν ιδιότητα μέλους της BCS για να επιταχύνετε την πορεία της καριέρας σας με εργαλεία δημιουργίας βιογραφικού σημειώματος, μαθήματα ηλεκτρονικής μάθησης, προγράμματα καθοδήγησης, πίνακες θέσεων εργασίας και ευκαιρίες εθελοντισμού.
 2. Σύνδεσμοι με τη βιομηχανία: λάβετε μέρος στο Animex, το ετήσιο διεθνές φεστιβάλ animation και παιχνιδιών με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων από τη Rockstar, την Pixar, τη Disney και τη Sony.
 3. Εμπειρία στον πραγματικό κόσμο: λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις GameJam, λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς του κλάδου και δοκιμάστε τα επερχόμενα παιχνίδια σε Beta πριν κυκλοφορήσουν.
 4. Ετοιμότητα για καριέρα: η σειρά εκδηλώσεών μας ExpoSeries σας επιτρέπει να παρουσιάσετε τις δεξιότητές σας σε επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν να προσλάβουν νέα και ανερχόμενα ταλέντα.
 5. Υποστήριξη νεοφυών επιχειρήσεων: σας υποστηρίζουμε για να αναπτύξετε τη δική σας επιχείρηση στον τομέα των παιχνιδιών μέσω του καινοτόμου επιταχυντή μας Power UP Indie Games Accelerator.
 6. Επαγγελματική διαπίστευση: Αυτό το πτυχίο έχει πιστοποιηθεί από το British Computer Society (BCS), The Chartered Institute for IT. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών είναι αναγνωρισμένο από το ScreenSkills, τον οργανισμό δεξιοτήτων για τις βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου που βασίζονται στην οθόνη. Είστε προετοιμασμένοι για μια καριέρα στις βιομηχανίες της οθόνης έχοντας ολοκληρώσει ένα μάθημα που φέρει το σήμα ποιότητας ScreenSkills Select. Μετά το μάθημα: Είστε ιδανικοί για απασχόληση στη βιομηχανία ανάπτυξης παιχνιδιών και σε παρόμοιες δημιουργικές βιομηχανίες. Σε αυτές τις βιομηχανίες υπάρχουν ποικίλοι ρόλοι προγραμματισμού, όπως προγραμματιστής παιχνιδιών, προγραμματιστής εργαλείων, προγραμματιστής ενδιάμεσου λογισμικού και προγραμματιστής εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. Το μάθημα σας παρέχει ισχυρά θεμέλια στον προγραμματισμό υπολογιστών, επιτρέποντάς σας επίσης μια σταδιοδρομία στην κύρια ανάπτυξη λογισμικού. Οι απόφοιτοί μας είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι στη βιομηχανία παιχνιδιών εξασφαλίζοντας ρόλους σε στούντιο ΑΑΑ σε όλη τη χώρα και τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Accenture, HMRC, Zerolight, Ubisoft, Creative Assembly, Double 11, Microsoft, Traveller's Tales και πολλών άλλων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Games Programming with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Teesside

80% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Πρόσβαση στις πληροφορίες αξιολόγησης μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου Teesside χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο της σελίδας του μαθήματος που παρέχεται (ή επισκεφθείτε www.tees.ac.uk).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGames Programming with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Προγραμματισμός παιχνιδιών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Teesside στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 18 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Teesside

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Teesside

Το Πανεπιστήμιο Teesside ιδρύθηκε το 1929 και βρίσκεται στο περιβάλλον της μεγάλης πόλης Middlesbrough. Το ίδρυμα αυτό είναι ιδιαίτερα ενεργό όσον αφορά την ερευνητική δραστηριότητα, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια στα έξι κέντρα του, καθένα από τα οποία είναι αφιερωμένο στους δικούς του ξεχωριστούς τομείς μελέτης. Για τους φοιτητές που είναι λάτρεις του αθλητισμού, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σύγχρονων εγκαταστάσεων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας για άσκηση.

Λίστα με 220 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Teesside - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Teesside

προπτυχιακοί φοιτητές:
10750
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
6270
:
17020
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Προγραμματισμός": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Teesside University Students’ Union
 • Annise Siaw: My experience as an international student at Teesside University
 • Reasons to Choose Teesside
 • Anantha Narasimhan: My experience as an international student at Teesside University
 • Teesside University students talk about night safety
 • Nik Quek: My experience as an international student at Teesside University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Teesside University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Σχεδιασμός και προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός παιχνιδιών υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £14000 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός παιχνιδιών υπολογιστών BSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός παιχνιδιών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £14160 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με θεμέλιο) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης