De Montfort University
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών BSc (Hons)
De Montfort University - Πανεπιστήμιο De Montfort

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Computer Games Programming BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο De Montfort για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
70 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £22500 £21500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22500 - £26000 £18000 - £29000 £18500 - £35000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23390 £20411 £24692
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19866 - £26906 £14825 - £25703 £18756 - £32023

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ένας διαρκώς εξελισσόμενος τομέας, η βιομηχανία ηλεκτρονικών παιχνιδιών αξίας πολλών δισεκατομμυρίων λιρών αξίζει σήμερα περισσότερο από το διπλάσιο της αξίας της το 2007. Αυτό προσφέρει στους αποφοίτους εκτεταμένες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα.

Αυτό το μάθημα σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε το ενδιαφέρον σας για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σε ένα σύνολο δεξιοτήτων που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια καριέρα σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο.

Θα μελετήσετε τις πιο πρόσφατες τεχνικές και πόρους για την ανάπτυξη αυτόνομων, διαδικτυακών και κινητών παιχνιδιών, με συναρπαστικά γραφικά και κινούμενα σχέδια, θα εξοικειωθείτε με τη βασική αρχιτεκτονική και τα στοιχεία σχεδιασμού των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και τις γλώσσες προγραμματισμού που σχετίζονται με την ανάπτυξη παιχνιδιών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Χρήση εξειδικευμένου λογισμικού, όπως οι μηχανές Unity3D και Unreal.
 • Γίνετε μέρος μιας ζωντανής κοινότητας με την ένταξή σας στο Game Society ή στο E-Sports Society. Μπορείτε να αξιοποιήσετε όσα μαθαίνετε στο μάθημα παίζοντας παιχνίδια, κάνοντας ταξίδια σε επαγγελματικές εκδηλώσεις παιχνιδιών και συμμετέχοντας σε τουρνουά. Το Games Development Society θα σας δώσει την ευκαιρία να συνεργαστείτε μαζί με φοιτητές του Game Art σε games jams.
 • Εξερευνήστε επαγγελματικές ευκαιρίες με ένα έτος πρακτικής άσκησης. Πρόσφατοι σπουδαστές Προγραμματισμού Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών έχουν περάσει ένα χρόνο στη βιομηχανία εργαζόμενοι ως ασκούμενοι μηχανικοί λογισμικού και προγραμματιστές για εταιρείες όπως η εταιρεία τεχνολογίας εμβύθισης, Virtual Arts.
 • Αποκτήστε πολύτιμη διεθνή εμπειρία στο πλαίσιο των σπουδών σας με το πρόγραμμα DMU Global. Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στο Σαν Φρανσίσκο και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην κατασκοπεία και την παρακολούθηση στη Νέα Υόρκη.
 • Επωφεληθείτε από την Εκπαίδευση 2030, όπου ένα απλουστευμένο ωρολόγιο πρόγραμμα "μάθησης σε μπλοκ" σημαίνει ότι θα μελετάτε ένα θέμα κάθε φορά και θα έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τη μάθησή σας, να λαμβάνετε ταχύτερη ανατροφοδότηση και να απολαμβάνετε καλύτερη ισορροπία μεταξύ σπουδών και ζωής.

Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for IT για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computer Games Programming BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο De Montfort

60% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
15% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Σε αυτό το μάθημα, θα επωφεληθείτε από την Εκπαίδευση 2030 - το νέο τρόπο παροχής μαθημάτων του DMU. Μέσω της διδασκαλίας σε μπλοκ, θα επικεντρωθείτε σε ένα θέμα κάθε φορά αντί για πολλά ταυτόχρονα. Το πρόγραμμα θα χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό διαλέξεων, σεμιναρίων και διαδραστικών συζητήσεων σε μεγάλες ομάδες για τη μεταφορά πολλών από τα κύρια θέματα. Τα εργαστηριακά φροντιστήρια θα παρέχουν στους φοιτητές την ευκαιρία να εξασκηθούν και να αναπτύξουν δεξιότητες και τεχνικές υπό καθοδήγηση και να λάβουν ανατροφοδότηση για κάθε ένα από τα καθορισμένα τμήματα. Οι άμεσα διαδραστικές συνεδρίες θα συμπληρώνονται από αυτοδιδασκαλία. Οι αξιολογήσεις μπορεί να είναι διαμορφωτικές και συνοπτικές και να περιλαμβάνουν πρακτικές ασκήσεις ανάπτυξης λογισμικού, δομημένες ασκήσεις, ομαδικές και ατομικές εργασίες και τεστ. Τα έργα προσφέρουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να αναπτύξουν την ικανότητά τους να διεξάγουν μια διαρκή ατομική άσκηση ανάπτυξης. Οι ομαδικές εργασίες επιτρέπουν επίσης στους σπουδαστές να αναπτύξουν την ικανότητά τους να εργάζονται σε ομάδες, να αξιολογούν την ομαδική απόδοση και να αντιμετωπίζουν ομαδικά προβλήματα.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.0
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Games Programming, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών BSc (Hons)

Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15750 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15750 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £15750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Επισημαίνεται ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών για τους συνεχιζόμενους φοιτητές υπόκεινται σε ετήσια αναθεώρηση. Οποιαδήποτε αύξηση των διδάκτρων θα είναι σύμφωνη με τον δείκτη RPI-X (που συνδέεται με τον δείκτη τιμών λιανικής πώλησης) και το ανώτατο όριο διδάκτρων που έχει καθοριστεί από την κυβέρνηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο De Montfort στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο De Montfort σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #16 
  • #278 
  Πληροφορική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]
  • #33 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο De Montfort

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο De Montfort

Το Πανεπιστήμιο De Montfort, συντομογραφία DMU, ιδρύθηκε το 1896 στη μικρή πόλη του Leicester, East Midlands. Αυτό το πανεπιστήμιο απολαμβάνει ιδιαίτερα ισχυρές στατιστικές απασχόλησης μετά την αποφοίτηση, οι οποίες μπορούν να εξηγηθούν από τη δέσμευσή του για πρακτική άσκηση σε όλους τους φοιτητές σε όλα τα μαθήματα. Οι ξένοι φοιτητές φροντίζονται καλά εδώ, καθώς λαμβάνουν μαθήματα προσανατολισμού που αποσκοπούν στην παροχή συμβουλών και καθοδήγησης σχετικά με τη διαβίωση στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ παρέχονται δωρεάν μαθήματα αγγλικής γλώσσας για να ενημερωθούν όλοι οι νέοι φοιτητές.

Λίστα με 117 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο De Montfort - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο De Montfort

προπτυχιακοί φοιτητές:
19290
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4010
:
23300
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Προγραμματισμός": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Welcome to Leicester
 • International student Prabhav talks about his time at DMU
 • DMU students from around the world
 • DMU Vloggers: Arpith’s reasons to study at DMU
 • Joanna’s top five reasons to choose DMU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Σχεδιασμός και προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός παιχνιδιών υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £14000 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός παιχνιδιών υπολογιστών BSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός παιχνιδιών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £14160 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με θεμέλιο) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προγραμματισμός ηλεκτρονικών παιχνιδιών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης