Southampton Solent University
Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με πρακτική άσκηση και ίδρυμα αθλητισμού BSc (Hons)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Health, Nutrition and Exercise Science with Placement and Sport Foundation BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25000 £15500 - £25000 £20500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Θέλετε να μετατρέψετε την αγάπη σας για τον αθλητισμό σε ακαδημαϊκό προσόν και να σπουδάσετε για ένα πτυχίο με άριστα που σχετίζεται με τον αθλητισμό εδώ στο Solent University; Οδηγώντας απευθείας στα πολύ αναγνωρισμένα πτυχία αθλητισμού που προσφέρουμε, αυτό το μονοετές πρόγραμμα θεμελίωσης θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να προχωρήσετε σε ένα πλήρες πτυχίο.

Οι σπουδές σε αυτό το έτος θεμελίωσης θα μπορούσαν να δώσουν στους σπουδαστές την ευκαιρία να επεκτείνουν την προηγούμενη εμπειρία που έχουν αποκτήσει, ή να προσφέρουν μια διέξοδο πίσω στην εκπαίδευση. Το μάθημα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των βασικών ακαδημαϊκών δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη μετάβαση σε ένα πλήρες πτυχίο.

Σχεδιασμένο για να αντικατοπτρίζει τις ανάγκες της αθλητικής βιομηχανίας, οι σπουδαστές εξερευνούν μια ποικιλία θεμάτων από την ηγεσία μέχρι τις βάσεις της φυσικής κατάστασης, τη διαχείριση αθλητικών επιχειρήσεων, τον αθλητισμό στον σύγχρονο κόσμο και τον εθελοντισμό.

Οι σπουδαστές θα μελετήσουν βασικές θεωρίες για τον αθλητισμό και τη φυσική κατάσταση, αλλά, κυρίως, θα μάθουν πώς να εφαρμόζουν αυτές τις γνώσεις σε πρακτικά περιβάλλοντα - βοηθώντας στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αναζητούν οι εργοδότες.

Για την ενίσχυση της μάθησης, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν περαιτέρω δεξιότητες με την απόκτηση επαγγελματικών προσόντων, όπως τα NGB και REPs. Οι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να βοηθήσουν ορισμένους από τους φοιτητές μας σε επίπεδο πτυχίου με κοινοτικά έργα μέσω της ενότητας εθελοντισμού, αποκτώντας πραγματική εμπειρία, καθώς και οικοδομώντας αυτοπεποίθηση και δεξιότητες απασχολησιμότητας.

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις απαραίτητες ακαδημαϊκές δεξιότητες για να προχωρήσουν σε ένα πλήρες πτυχίο με άριστα.

Πού οδηγεί αυτό το μάθημα;

Οι σπουδαστές των αθλητικών πτυχίων μας έχουν ακολουθήσει μια σειρά από συναρπαστικές σταδιοδρομίες, όπως η προπονητική αθλημάτων, η διαχείριση εκδηλώσεων και η προπόνηση φυσικής κατάστασης.

Για ποιους είναι αυτό το μάθημα;

Το μάθημα αυτό είναι ιδανικό για τους λάτρεις του αθλητισμού που επιθυμούν να σπουδάσουν για ένα πλήρες πτυχίο με άριστα, αλλά μπορεί να μην πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου.

Με την ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να προχωρήσουν απευθείας στο πρώτο έτος ενός σχετικού προπτυχιακού προγράμματος σπουδών που σχετίζεται με τον αθλητισμό.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Health, Nutrition and Exercise Science with Placement and Sport Foundation BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

16% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
11% Στοιχειώδη επαγγέλματα
8% Υπηρεσίες φροντίδας και ελέγχου ζώων
7% Επαγγέλματα πωλήσεων
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
6% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
4% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
4% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

****Θα μάθετε:**** **κατευθυνόμενη μάθηση** **Συνεργατική μάθηση** **Μάθηση με καθοδήγηση** ****Μπορεί να αξιολογηθείτε με συνδυασμό:**** **Ζωντανές και προσομοιωμένες ενημερώσεις πελατών** **Υποβολές βίντεο** **Blogs** **Ατομικές παρουσιάσεις** **Ομαδικές παρουσιάσεις** **Εξετάσεις στην τάξη** Το πλαίσιο του προγράμματος σπουδών του Solent βασίζεται στη μοναδική, δημιουργική και εφαρμοσμένη προσέγγισή μας στη διδασκαλία. Ο μετασχηματισμός της ζωής των φοιτητών βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής μας ως πανεπιστήμιο, και το πρόγραμμα σπουδών μας -που ενημερώνεται από την πιο πρόσφατη θεωρία- αντανακλά αυτό το κοινό εκπαιδευτικό όραμα.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με ελάχιστο βαθμό 55 σε κάθε μία από τις τέσσερις συνιστώσες

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Solent ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/how-to-apply/entry-requirements/help-for-international-students.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες, επιδοτήσεις και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/finance/grants-bursaries-scholarships/bursaries.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHealth, Nutrition and Exercise Science with Placement and Sport Foundation, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με πρακτική άσκηση και ίδρυμα αθλητισμού BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £13020 έτος 1
Διεθνή £13020 έτος 1
EU £14000 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διατροφολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Students perspectives of living in Southampton
  • What our postgraduate students thought of their time at Solent
  • Why Solent? Marketing students share their view
  • "What I wish I'd known as a fresher"
  • Life at Solent - Norwegian students
  • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και τουρισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Ιατρικές Επιστήμες BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
100% 0% 0% £32100 192 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με πρακτική άσκηση και ίδρυμα αθλητισμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £27650 138 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
82% 0% 10% £16905 144 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης