Southampton Solent University
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons)
Southampton Solent University - Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Health, Nutrition and Exercise Science BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο Southampton Solent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25000 £15500 - £25000 £20500 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο ρόλος της επιστήμης της άσκησης και της διατροφής στην υγιεινή διαβίωση, τη γήρανση και τη μείωση των ασθενειών έχει γίνει το τελευταίο διάστημα αντικείμενο της εθνικής πολιτικής υγείας. Το πτυχίο μας BSc (Hons) Health, Nutrition and Exercise Science επιδιώκει να ανταποκριθεί σε αυτή την τάση και να καλύψει την ανάγκη του κλάδου για άρτια καταρτισμένους πτυχιούχους με δεξιότητες στην προπόνηση άσκησης, την κλινική αποκατάσταση της άσκησης, τη διατροφή, την αλλαγή συμπεριφοράς και την προαγωγή της υγείας.

Καθώς εκπαιδεύεστε για να γεφυρώσετε το χάσμα μεταξύ του ιατρικού επαγγέλματος και της βιομηχανίας γυμναστικής, θα εισαχθείτε στις έννοιες της υγείας παράλληλα με την παθολογία των κοινών ιατρικών καταστάσεων. Μελετώντας τον τρόπο με τον οποίο ο τρόπος ζωής και η διατροφή μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις ασθένειες, θα είστε σε θέση να βοηθήσετε τους ασθενείς καθώς προσπαθούν να ελέγξουν τα συμπτώματά τους ή να αποκατασταθούν.

Η μάθηση ενισχύεται μέσω της εργασίας με πραγματικούς πελάτες και ασθενείς. Το μοναδικό μας σύστημα παραπομπής σε κλινικές ασκήσεις και οι μακροχρόνιες σχέσεις μας με τοπικούς οργανισμούς υγείας μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε θέσεις πρακτικής άσκησης που σχετίζονται τόσο με τη μάθηση όσο και με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Το διδακτικό προσωπικό μας συμμετέχει σε διάφορες ομάδες καθοδήγησης, όπως το Saints Foundation, το Southampton Diabetes Forum και τα προγράμματα παραπομπής για άσκηση στο NHS.

Οι ενσωματωμένες επαγγελματικές διαπιστεύσεις και η κατάρτιση σας επιτρέπουν να αποκομίσετε ακόμη μεγαλύτερη αξία από τις σπουδές σας. Τα διαθέσιμα προσόντα περιλαμβάνουν επί του παρόντος εκπαιδευτή γυμναστηρίου, προσωπικό εκπαιδευτή, παραπομπή σε άσκηση, αποκατάσταση καρκίνου, εργασία με ηλικιωμένους, πιστοποίηση της Association for Nutrition, το προσόν M.E.C.C. του NHS, ιδιότητα μέλους της Royal Society for Public Health, βασική πιστοποίηση υγιεινής τροφίμων και εκπαίδευση NHS Motivational Interviewing. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις σπουδές σας στις προσωπικές σας επαγγελματικές φιλοδοξίες, επιλέγοντας από μια σειρά εξειδικευμένων προαιρετικών κατευθύνσεων.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας θα έχετε πρόσβαση σε μια σειρά από επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όπως: εξειδικευμένα γυμναστήρια διδασκαλίας, ένα ειδικό εργαστήριο διατροφής, ένα αθλητικό συγκρότημα, το πιστοποιημένο από το BASES εργαστήριο φυσιολογίας της άσκησης, το βραβευμένο διδακτήριο "Spark" και μια 24ωρη υπηρεσία βιβλιοθήκης.

Η ακαδημαϊκή μας ομάδα έχει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο και διαθέτει εκτεταμένο διδακτικό, ερευνητικό και επαγγελματικό υπόβαθρο. Αυτό διασφαλίζει ότι η μαθησιακή σας εμπειρία θα ενημερώνεται από την τελευταία τεκμηριωμένη έρευνα και τις εξελίξεις στον κλάδο.

Το Solent διαθέτει φανταστικά γυμναστήρια διδασκαλίας, αθλητικές εγκαταστάσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια.

Πού οδηγεί αυτό το μάθημα;

Οι δεξιότητες που θα αναπτύξετε σε αυτό το μάθημα ανοίγουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας στον τομέα της υγείας, της διατροφής και της άσκησης.

Ειδικός κλινικής άσκησης

Ειδικός αποκατάστασης ασκήσεων

Συντονιστής παραπομπής σε άσκηση

Προσωπικός γυμναστής

Online προπονητής φυσικής κατάστασης

Φυσιολόγος άσκησης

Σύμβουλος άσκησης και ευεξίας (NHS, Nuffield, Spire κ.λπ.)

Βοηθός φυσικοθεραπευτή / Φυσικοθεραπευτής (MSc)

Κλινικός φυσιολόγος άσκησης (MSc)

Επαγγελματίας δημόσιας υγείας

Υπεύθυνος ανάπτυξης υγείας και άσκησης

Αυτοαπασχόληση

Ερευνητής/καθηγητής MSc/PhD

Επαγγελματίας προαγωγής της υγείας ή δημόσιας υγείας

Εκπαιδευτής υγείας NHS

Διατροφολόγος

Διαιτολόγος (MSc)

Για ποιους είναι αυτό το μάθημα;

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για όσους έχουν πάθος να βοηθούν άτομα να επιτύχουν τους στόχους τους σε θέματα υγείας, διατροφής ή φυσικής κατάστασης. Ιδανικό για αποφοίτους σχολείων, ώριμους σπουδαστές ή όσους σκέφτονται να αλλάξουν καριέρα, το μάθημα αυτό σας προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία να κάνετε μια πραγματική διαφορά στην υγεία του έθνους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Health, Nutrition and Exercise Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Southampton Solent

16% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
11% Στοιχειώδη επαγγέλματα
8% Υπηρεσίες φροντίδας και ελέγχου ζώων
7% Επαγγέλματα πωλήσεων
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
6% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
4% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
4% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Το μάθημα αξιολογείται με διάφορες μεθόδους, όπως πρακτικές προσομοιώσεις, μελέτες περιπτώσεων, υποβολή βίντεο, ιστολόγια, αναστοχαστικές αναφορές, παρουσιάσεις και τεστ μέσα στην τάξη.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με 5,5 σε κάθε επιμέρους στοιχείο.

TOEFL (iBT) 80

με τουλάχιστον 20 σε κάθε επιμέρους συστατικό.

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Solent ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/how-to-apply/entry-requirements/help-for-international-students.

Το Πανεπιστήμιο Solent προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες, επιδοτήσεις και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.solent.ac.uk/finance/grants-bursaries-scholarships/bursaries.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHealth, Nutrition and Exercise Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1
EU £16125 έτος 1
Διεθνή £16125 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Southampton Solent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Southampton Solent σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #41 
  • #53 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 11 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Southampton Solent

Το Πανεπιστήμιο Southampton Solent ιδρύθηκε το 1855 στο κέντρο της πόλης του Σαουθάμπτον, στη Νοτιοανατολική Αγγλία. Αυτό το ίδρυμα ξεκίνησε την ύπαρξή του το 1856 ως ιδιωτική σχολή τέχνης και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Σαουθάμπτον. Καθώς βρίσκεται τόσο κεντρικά, οι φοιτητές βρίσκονται άνετα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από διάφορες ανέσεις της πόλης. Ακόμα κι έτσι, το πανεπιστήμιο παρέχει αρκετές διευκολύνσεις ώστε ο φοιτητής να έχει ό,τι χρειάζεται επιτόπου, όπως ένα ιδιαίτερα δραστήριο γραφείο της Φοιτητικής Ένωσης, ένα Student Hub για συμβουλές καριέρας ή ακόμα και προσωπικές συμβουλές, καθώς και μια ποικιλία δημοφιλών εστιατορίων.

Λίστα με 203 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Southampton Solent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Southampton Solent

προπτυχιακοί φοιτητές:
8110
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
625
:
8735
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διατροφολογία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Students perspectives of living in Southampton
 • What our postgraduate students thought of their time at Solent
 • Why Solent? Marketing students share their view
 • "What I wish I'd known as a fresher"
 • Life at Solent - Norwegian students
 • Why Solent? Travel and tourism students share their view

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και τουρισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Ιατρικές Επιστήμες BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
100% 0% 0% £32100 192 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με πρακτική άσκηση και ίδρυμα αθλητισμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £27650 138 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
82% 0% 10% £16905 144 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης