Plymouth University
Βιολογία διατήρησης ζωολογικών κήπων και ενυδρείων MSc
Plymouth University - Πανεπιστήμιο του Plymouth

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Zoo and Aquarium Conservation Biology MSc στο Πανεπιστήμιο του Plymouth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: βιοεπιστήμες (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
81 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : βιοεπιστήμες (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £14500 - £23500 £18000 - £29500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24556 £30929 £35939
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21037 - £28149 £23857 - £42071 £28098 - £51622

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είστε παθιασμένος με την ευημερία των ζώων και επιθυμείτε να διαμορφώσετε τη διαχείριση των ζωολογικών κήπων του μέλλοντος; Φοιτητές από περισσότερες από 20 εθνικότητες έχουν επιλέξει το μοναδικό μας πρόγραμμα, το πρώτο του είδους του στον κόσμο. Μελετήστε τους παράγοντες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά των ζώων, τη διατήρηση, την ευζωία και τις αλληλεπιδράσεις τους, καθώς και τη διεθνή διαχείριση και συνεργασία ζωολογικών κήπων. Η συνεργασία μας με τον ζωολογικό κήπο Paignton σας δίνει τακτική πρόσβαση στις διασυνδέσεις, την έρευνα και την τεχνογνωσία του - έτσι ώστε να είστε έτοιμοι να κάνετε τη διαφορά.

 • Παραδίδεται σε συνεργασία με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου του Paignton και του μητρικού του φορέα, του Whitley Wildlife Conservation Trust, στον οποίο ανήκουν επίσης ο ζωολογικός κήπος του Newquay και η Living Coasts.
 • Ανάπτυξη των επιστημονικών σας γνώσεων, των επαγγελματικών και τεχνικών δεξιοτήτων σας ως βιολόγος διατήρησης. Μάθετε πώς να διαχειρίζεστε συλλογές ζώων με σκοπό την εκπαίδευση, τη διατήρηση και την έρευνα για την άγρια ζωή.
 • Μελετήστε πτυχές της συμπεριφοράς και της οικολογίας των ζώων, καθώς και πώς η ευζωία, η στέγαση, η διατροφή και η υγεία παίζουν ρόλο στη διαχείριση των ειδών.
 • Μάθετε να επιλύετε προβλήματα σε επίπεδο κοινωνικής ομάδας εντός μιας συγκεκριμένης ζωολογικής συλλογής, μέχρι το επίπεδο ενός είδους σε παγκόσμιο επίπεδο. Εξερευνήστε πώς τα προγράμματα αναπαραγωγής για απειλούμενα είδη είναι διεθνούς εμβέλειας.
 • Επωφεληθείτε από τις γνώσεις και την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού του Πανεπιστημίου του Πλίμουθ με ειδικότητες όπως η συμπεριφορά των ζώων σε αιχμαλωσία, η διατροφή των ζώων, η ευζωία των πτηνών σε αιχμαλωσία και η εφαρμογή της γενετικής των πληθυσμών σε πληθυσμούς ψαριών σε αιχμαλωσία και φυσικούς πληθυσμούς.
 • Μάθετε πώς η επιστήμη των ζωολογικών κήπων χρησιμοποιείται για την ενημέρωση της κυβερνητικής πολιτικής. Δύο από την ομάδα διδασκόντων μας είναι οι μοναδικοί ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι στην κυβερνητική επιτροπή εμπειρογνωμόνων για τους ζωολογικούς κήπους.
 • Αποκτήστε μια εικόνα από τα παρασκήνια με μια ημέρα μελέτης κάθε εβδομάδα με τους συνεργάτες μας στο Περιβαλλοντικό Πάρκο του Ζωολογικού Κήπου του Paignton. Εμβαθύνετε στην κατανόηση του επιχειρηματικού και του έργου διατήρησης των ζωολογικών κήπων και του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα δίκτυα και οι συνεργασίες μεταξύ τους.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στις τελευταίες έρευνες και πληροφορίες από το Whitley Wildlife Conservation Trust, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών σχετικά με τα συντονισμένα προγράμματα αναπαραγωγής για απειλούμενα είδη.
 • Εμπνευστείτε από τις ευκαιρίες να επισκεφθείτε μια σειρά ζωολογικών κήπων στην περιοχή - συμπεριλαμβανομένων των Dartmoor, Bristol και Newquay - και να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για ερευνητικά προγράμματα. Μια πρόσφατη φοιτήτρια ταξίδεψε στο ζωολογικό κήπο της Λουιζιάνα για το ερευνητικό της πρόγραμμα σχετικά με τους πιθήκους χρυσούς ταμαρίν.
 • Οι απόφοιτοι εργάζονται σε ζωολογικούς κήπους ως εκπαιδευτικοί, ερευνητές, διευθυντές και φύλακες. Πολλοί συνεχίζουν με διδακτορικές σπουδές ή εργάζονται στην περαιτέρω εκπαίδευση. Άλλοι εργοδότες περιλαμβάνουν την Ευρωπαϊκή Ένωση Ζωολογικών Κήπων και Ενυδρείων, τη Μονάδα Φυσικής Ιστορίας (BBC), εθνικές και διεθνείς οργανώσεις προστασίας της φύσης.

Αναγνωρισμένο από τη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας για τους σκοπούς της συνδεδεμένης ιδιότητας μέλους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Zoo and Aquarium Conservation Biology MSc από Πανεπιστήμιο του Plymouth

35% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

**Παρακαλούμε ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Με 5,5 σε όλα τα στοιχεία.

IELTS (Academic) 6.5

Με 5,5 σε όλα τα στοιχεία.

Το Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ διαθέτει ειδική υπηρεσία παροχής συμβουλών για διεθνείς φοιτητές (ISA), η οποία θα σας υποστηρίξει από την ημέρα που θα αποδεχτείτε την προσφορά σας στο Πανεπιστήμιο, μέχρι και την αποφοίτησή σας. Θα σας προσφέρουν βοήθεια και συμβουλές ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας και το χρόνο σας στο Ηνωμένο Βασίλειο, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.plymouth.ac.uk/student-life/services/international-students/international-student-advice για περισσότερες πληροφορίες. Αφού υποβάλετε αίτηση, η υπό όρους επιστολή προσφοράς σας θα σας αποσταλεί επίσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γι' αυτό φροντίστε να καταχωρίσετε την τρέχουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην αίτησή σας και να ελέγχετε τακτικά αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα χρειαστείτε την επιστολή άνευ όρων και την επιβεβαίωση αποδοχής σπουδών (CAS) που θα σας στείλουμε, όταν θα υποβάλετε αίτηση για τη φοιτητική σας βίζα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν σας στείλουμε το CAS, θα πρέπει να καταθέσετε προκαταβολή διδάκτρων. Είμαστε αδειοδοτημένος Χορηγός σύμφωνα με το σύστημα Points Based System. Για να συμμορφωθούμε με τα καθήκοντά μας ως Χορηγός, είμαστε υποχρεωμένοι να ελέγξουμε και άλλες πτυχές της αίτησής σας εκτός από τα ακαδημαϊκά σας επιτεύγματα, για παράδειγμα τυχόν προηγούμενες σπουδές, την οικονομική κατάσταση και το ιστορικό μετανάστευσής σας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για τις προϋποθέσεις εισόδου στα μαθήματα (συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων αγγλικών) ανατρέξτε στη συγκεκριμένη σελίδα για το μάθημα που σας ενδιαφέρει (www.plymouth.ac.uk/study). Απαιτείται αναγνωρισμένος τίτλος αγγλικής γλώσσας (π.χ. IELTS) ή επιτυχής ολοκλήρωση ενός από τα προπαρασκευαστικά μαθήματα αγγλικής γλώσσας του Πανεπιστημίου. Ελέγξτε τις σελίδες των χωρών μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την αίτηση από τη συγκεκριμένη χώρα καταγωγής σας www.plymouth.ac.uk/international/study/international-students-country-guides. Για τα διεθνή δίδακτρα, επισκεφθείτε τις σελίδες μας για τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση www.plymouth.ac.uk/study/fees. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με το [email protected]
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςZoo and Aquarium Conservation Biology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Α 2:1 ή ισοδύναμο κατά προτίμηση σε αντικείμενο σχετικό με τη Βιολογία, τις Φυσικές Επιστήμες, τη Θάλασσα ή τα Ζώα. Μπορεί να ληφθεί υπόψη το 2:2 ή ισοδύναμο ή άλλα σχετικά βραβεία.

Οι υποψήφιοι με εμπειρία σε συναφή τομέα ενθαρρύνονται επίσης να υποβάλουν αίτηση. Εάν η μητρική σας γλώσσα δεν είναι τα αγγλικά, απαιτείται απόδειξη γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Η ελάχιστη βαθμολογία IELTS για αποδεκτή γνώση της αγγλικής γλώσσας για την εισαγωγή είναι συνήθως 6,5.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Plymouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Plymouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Plymouth

Το Πανεπιστήμιο του Πλίμουθ ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στη μικρή πόλη του Πλίμουθ, στη νοτιοδυτική Αγγλία. Το πανεπιστήμιο προσφέρει μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, και όλες σε κοντινή απόσταση από τις αίθουσες διδασκαλίας σας. Κατά την περιπλάνηση εκτός πανεπιστημιούπολης, οι φοιτητές θα βρουν μια τοποθεσία που παρέχει ένα μείγμα τόσο αστικού όσο και αγροτικού περιβάλλοντος, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Λίστα με 221 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Plymouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Plymouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
13880
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2275
:
16155
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικολογία και Αειφόρος Ανάπτυξη": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Plymouth as a Playground
 • The Moment I Realised - Rachael Palmer
 • What students think of University of Plymouth
 • UPSU Freshers 18 highlights

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία και Οικολογία της Διατήρησης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και Βιολογία Διατήρησης MBiol (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και Βιολογία Διατήρησης με έτος πρακτικής άσκησης MBiolSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £26950 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και Βιολογία Διατήρησης MBiolSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £26950 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία Διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Βιολογία διατήρησης ζωολογικών κήπων και ενυδρείων MSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία διατήρησης ζωολογικών κήπων MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Οικολογική Διαχείριση και Βιολογία Διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης