Manchester Metropolitan University
Βιολογία διατήρησης ζωολογικών κήπων MSc
Manchester Metropolitan University - Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Zoo Conservation Biology MSc στο Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: ανατομία, φυσιολογία και παθολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
67 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ανατομία, φυσιολογία και παθολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : ανατομία, φυσιολογία και παθολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £25000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £18000 - £27500 £19000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ανατομία, φυσιολογία και παθολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25154 £26830 £32977
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22123 - £29608 £21022 - £35666 £25332 - £42896

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι ζωολογικοί κήποι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση των ζώων. Είτε διεξάγουν σημαντικές έρευνες σχετικά με τη συμπεριφορά και την ευζωία των ζώων, είτε συμμετέχουν σε προγράμματα αναπαραγωγής, είτε εκπαιδεύουν το κοινό είτε συμβουλεύουν τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες στη διεθνή διατήρηση.

Σπουδάζοντας το μεταπτυχιακό μας στη Βιολογία Διατήρησης Ζωολογικών Κήπων, μπορείτε κι εσείς να παίξετε το δικό σας ρόλο. Θα αναπτύξετε τεχνογνωσία στην επιστήμη που στηρίζει τη διαχείριση και τη διατήρηση πληθυσμών σε αιχμαλωσία και θα διερευνήσετε τις σχέσεις με τη διατήρηση ειδών σε παγκόσμια κλίμακα.

Η κύρια βασική ενότητα είναι η διατήρηση του ζωολογικού κήπου, την οποία υλοποιούμε με τη βοήθεια των συνεργατών μας στο ζωολογικό κήπο του Τσέστερ, δίνοντάς σας πρόσβαση στις συλλογές και τις εγκαταστάσεις του ζωολογικού κήπου. Στο πλαίσιο του μαθήματος, μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα μάθημα πεδίου στην Ευρώπη ή την Ανατολική Αφρική* ή να υποβάλετε αίτηση για τρίμηνη πρακτική άσκηση σε ζωολογικό κήπο ή ενυδρείο. Άλλες βασικές ενότητες, που παρέχονται στην πανεπιστημιούπολη του Μάντσεστερ, περιλαμβάνουν πρακτικές τεχνικές και ανάλυση, στατιστική και ερευνητικό σχεδιασμό και γενετική των οργανισμών.

Όλα αυτά θα καταλήξουν στο ερευνητικό σας έργο, όπου θα συνδυάσετε τη δική σας συλλογή δεδομένων με έρευνα και ανάλυση δεδομένων και θα ανακοινώσετε τα ευρήματά σας σε μια ολοκληρωμένη διπλωματική εργασία.

*Όλα τα μαθήματα πεδίου στο εξωτερικό υπόκεινται σε τυχόν διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς ή/και διαθεσιμότητα. Το Πανεπιστήμιο ακολουθεί τις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες και, εάν απαιτείται, το ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να αντικατασταθεί με εναλλακτικό μάθημα πεδίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Χαρακτηριστικά και οφέλη:

 • Ισχυροί δεσμοί με τη βιομηχανία - Για να διασφαλίσουμε ότι η εκπαίδευσή σας είναι σχετική και αποτελεσματική, συνεργαζόμαστε στενά με μια σειρά οργανισμών σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως η RSPCA, ο ζωολογικός κήπος του Τσέστερ και το Knowsley Safari Park, καθώς και με οργανισμούς του εξωτερικού, όπως η Kenya Wildlife Service. Η βασική ενότητα 30 πιστωτικών μονάδων αυτού του μαθήματος διδάσκεται στο ζωολογικό κήπο του Τσέστερ, δίνοντάς σας απαράμιλλη πρόσβαση στην τεχνογνωσία τους.
  • Μάθετε δίπλα σε ερευνητές παγκόσμιας εμβέλειας - το 100% του αντίκτυπου της έρευνας στην Οικολογία και το Περιβάλλον είναι παγκοσμίως κορυφαίο ή διεθνώς άριστο και κατατάσσεται στην 5η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον αντίκτυπο στην Περιβαλλοντική Επιστήμη (REF 2021).
 • Επενδύετε στο μέλλον σας - Μεταμορφώνουμε την πανεπιστημιούπολη των επιστημών και της μηχανικής μας. Το κτίριο Dalton, που θα ανοίξει το 2024, παρέχει ένα επαγγελματικό περιβάλλον σπουδών με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένου ενός Superlab χωρητικότητας 200 ατόμων, ώστε να είστε καλά προετοιμασμένοι να εργαστείτε σε ένα σύγχρονο βιομηχανικό περιβάλλον όταν αποφοιτήσετε.
 • Ευέλικτη μάθηση - Βρείτε χρόνο για έρευνα, εργαστηριακές εργασίες και ανεξάρτητες μελέτες χάρη σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών που περιλαμβάνει απογευματινές διαλέξεις, υποστηριζόμενες από την ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης.
 • Διδασκαλία από ειδικούς - Μάθετε από μια παθιασμένη κοινότητα διδασκόντων, οι οποίοι φέρνουν στην τάξη εκτεταμένη εμπειρία έρευνας πεδίου για να διαμορφώσουν τις σπουδές σας.
 • Ευκαιρίες εργασίας πεδίου στο εξωτερικό - Θα αποκτήσετε πολύτιμη πρακτική εμπειρία σε οικολογικές τεχνικές και τεχνικές συλλογής δεδομένων μέσω της Μονάδας Μαθημάτων Πεδίου, με την ευκαιρία να επισκεφθείτε μερικές από τις πιο διάσημες τοποθεσίες άγριας ζωής στον κόσμο, όπως ο Κρατήρας Ngorongoro και το Εθνικό Πάρκο Serengeti.
 • Εξερευνήστε τα ερευνητικά σας ενδιαφέροντα - Θα έχετε την ευκαιρία να διεξάγετε την έρευνά σας σε συνδυασμό με προγράμματα του προσωπικού σε όλο τον κόσμο σε συνεργασία με τους οργανισμούς συνεργατών μας που ασχολούνται με τη διατήρηση της φύσης και τους ζωολογικούς κήπους.
 • Εξαιρετικές επιτόπιες ερευνητικές εγκαταστάσεις - Διαθέτουμε μία από τις μοναδικές πανεπιστημιακές ερευνητικές εγκαταστάσεις του Ηνωμένου Βασιλείου για τη διατήρηση των αμφίβιων, η οποία συνεργάζεται με ζωολογικούς κήπους για να καθορίσει τον καλύτερο τρόπο διατήρησης των αμφίβιων σε αιχμαλωσία και να σταματήσει τη συνεχιζόμενη μείωσή τους.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Zoo Conservation Biology MSc από Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

40% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 5.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςZoo Conservation Biology, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για πληροφορίες σχετικά με τις προϋποθέσεις συμμετοχής

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ είναι ένα ίδρυμα που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και ιδρύθηκε το 1970 στην πόλη του Μάντσεστερ. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από το γεγονός ότι απέχουν λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Από ακαδημαϊκής άποψης, το πανεπιστήμιο προσφέρει όλα τα πιο συνηθισμένα προγράμματα Φιλελευθέρων Τεχνών, αλλά και κάποια λιγότερο συχνά εμφανιζόμενα αντικείμενα, όπως η Εγκληματολογία και η Κοινωνιολογία. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να περιμένουν να απολαύσουν την ησυχία και την ιδιωτικότητα του έβδομου ορόφου του πανεπιστημίου, ο οποίος είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές.

Λίστα με 278 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
27525
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5195
:
32720
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικολογία και Αειφόρος Ανάπτυξη": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • #McrMetUni Open Day: Welcome
 • International Students: Living and Studying in Manchester
 • Meet International Student David
 • International Students: Welcome to Manchester Metropolitan University
 • What to Expect on Arrivals Day: Birley

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία και Οικολογία της Διατήρησης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και Βιολογία Διατήρησης MBiol (Hons) Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και Βιολογία Διατήρησης με έτος πρακτικής άσκησης MBiolSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £26950 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικολογία και Βιολογία Διατήρησης MBiolSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £26950 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία Διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Βιολογία διατήρησης ζωολογικών κήπων και ενυδρείων MSc Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία διατήρησης ζωολογικών κήπων MSc Πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan
(Manchester Metropolitan University)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Οικολογική Διαχείριση και Βιολογία Διατήρησης MSc Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης