Middlesex University
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons)
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Σπουδές σχεδιασμού

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Σπουδές σχεδιασμού στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £21000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £14500 - £25500 £18500 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Σπουδές σχεδιασμού (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20046 £20113 £23568
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18042 - £24043 £15144 - £24676 £17604 - £29974

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση Αν φιλοδοξείτε να γίνετε ο κλασικός σχεδιαστής/κατασκευαστής και ανυπομονείτε να ανοίξετε νέους δρόμους στον κόσμο της μόδας, το πτυχίο μας BA Honours Fashion Design θα σας εξοπλίσει με τεχνικές δεξιότητες, θα υποστηρίξει τη δημιουργικότητά σας και θα σας ενθαρρύνει να αναπτύξετε την ταυτότητά σας ως σχεδιαστής.

Γιατί να σπουδάσετε BA Fashion Design στο Middlesex University; Σε αυτό το πτυχίο δεν θα μάθετε μόνο τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα του σχεδιασμού μόδας, όπως καταδεικνύουν τόσοι πολλοί απόφοιτοί μας, αλλά θα αναπτύξετε επίσης αυτοπεποίθηση, προθυμία να προκαλέσετε τον εαυτό σας, την ικανότητα να συνεργάζεστε με άλλους και τις δεξιότητες να ανακαλύψετε και να καθορίσετε τη δική σας σχεδιαστική ταυτότητα.

Η μόδα στο Middlesex χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αυτό το μάθημα δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα και την ικανότητα να αναπτύσσετε τα δικά σας σχέδια, ώστε να θέσετε τα θεμέλια για καινοτόμο σχεδιασμό. Το πρόγραμμα παρέχει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων σχετικών με τη βιομηχανία και θα ασχοληθείτε με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως η εικονογράφηση μόδας, η παρουσίαση χαρτοφυλακίου, τα τεχνικά σχέδια, η κατασκευή ενδυμάτων και η κοπή πατρόν, η στεφαντουργία και η ραπτική.

Θα επικεντρωθείτε στην ατομικότητα και θα ενθαρρυνθείτε να αμφισβητείτε τα πάντα. Είμαστε υπερήφανοι για την ποικιλομορφία της ομάδας και του προσωπικού μας, παρέχοντας ένα πολύπλευρο περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να ερευνήσετε, να προκαλέσετε, να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε. Το πρόγραμμά μας σας επιτρέπει να βιώσετε τόσο τον σχεδιασμό ανδρικής όσο και τον σχεδιασμό γυναικείας ένδυσης, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξερευνήσετε, να αναπτύξετε και να επικεντρωθείτε στα δυνατά σας σημεία.

Κύρια σημεία του μαθήματος

Θα διδαχθείτε από μια ομάδα καθηγητών και τεχνικών που επενδύουν και υποστηρίζουν και οι οποίοι εργάζονται όλοι στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων των κοπτών και σχεδιαστών πατρόν. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους θα επωφεληθείτε από μια πρακτική άσκηση έξι εβδομάδων ως προετοιμασία για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου - οι σπουδαστές μας έχουν συνεργαστεί με σχεδιαστές όπως οι Charles Jeffrey, Sibling, Erdem, Molly Goddard, Peter Pillotto, Giles Deacon και Burberry. Στο τέλος του πτυχίου σας θα παρουσιάσετε τη δουλειά σας σε μια επίδειξη μόδας στο End of Year Degree Show, μια επαγγελματική επίδειξη που σας δίνει την ευκαιρία να εκθέσετε το ταλέντο σας σε εργοδότες του δημιουργικού κλάδου. Τα εργαστήρια στούντιο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, The Grove, αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών, σημαίνουν ότι σχεδόν τα πάντα μπορούν να γίνουν στο σπίτι και έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων εγκαταστάσεων που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας μέσω των μορφών τέχνης. Θα μάθετε από μια σειρά εμπειρογνωμόνων μόδας, ομιλητών, ειδικών σε θέματα και ζωντανών έργων που χρηματοδοτούνται από τη βιομηχανία και θα έχετε την ευκαιρία να επιλεγείτε για μια εξωτερική επίδειξη στον Τύπο Οι εκτεταμένοι μαθησιακοί μας πόροι υποστηρίζουν την έρευνά σας με βιβλία, συλλογές ταινιών, περιοδικά και περιοδικά, καθώς και μια συλλογή τρισδιάστατων κομματιών, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών ενδυμάτων και αξεσουάρ Ως φοιτητής αυτού του μαθήματος θα λάβετε δωρεάν ένα ηλεκτρονικό εγχειρίδιο για κάθε ενότητα.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Fashion Design, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα διαρκεί ένα έτος. Θα σας εισαγάγει στις δεξιότητες οπτικής έρευνας που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό μόδας, διερευνώντας τη σύγχρονη και ιστορική μόδα, μέσα από μια σειρά πολιτιστικών πηγών, όπως περιοδικά, ταινίες, εκθέσεις σε γκαλερί και συλλογές μουσείων. Θα εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται και επικοινωνείται το έργο σας στο κοινό μέσω μιας ποικιλίας αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των εντύπων και του διαδικτυακού περιεχομένου. Θα εξερευνήσετε τρόπους οργάνωσης και παρουσίασης της οπτικής σας έρευνας, χρησιμοποιώντας ψηφιακές και παραδοσιακές μεθόδους, όπως το σχέδιο με το χέρι και σχετικά εργαλεία σχεδιασμού με τη βοήθεια υπολογιστή.

Αυτό το έργο εκτελείται κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου και θα σας εισαγάγει σε βασικές, βασικές δεξιότητες σχεδιασμού μόδας. Θα παρέχει μια ολοκληρωμένη βάση στην ανάπτυξη ιδεών και σχεδίων, υποστηριζόμενη από τεχνικά εργαστήρια που θα εξερευνήσουν βασικές δεξιότητες κοπής επίπεδων πατρόν και παραγωγής ενδυμάτων. Θα εισαχθείτε στα στούντιο κοπής πατρόν, όπου θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μέρος της εργασίας σας, προωθώντας μια κουλτούρα εργασιακής πρακτικής στούντιο, καλλιεργώντας τη συζήτηση και την αίσθηση της κοινότητας της μόδας.

Κατά τη διάρκεια αυτού του ετήσιου μαθήματος, θα παρουσιάσουμε διαφορετικούς τρόπους θεώρησης και σκέψης για τη μόδα, παρέχοντας μια εισαγωγή σε ιστορικές πηγές και αφηγήσεις, καθώς και σε βασικές πολιτισμικές και συγκυριακές θεωρίες. Θα σας ενθαρρύνουμε να κάνετε συνδέσεις μεταξύ της μόδας του παρελθόντος και του παρόντος, ώστε να σας ενθαρρύνουμε να κατανοήσετε τις πλούσιες πολιτιστικές και κοινωνικές σημασίες της ένδυσης και του στολισμού στις δυτικές παραδόσεις. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα μεθοδολογιών οπτικής και υλικής έρευνας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να είστε επινοητικοί και να εξερευνήσετε διάφορα αρχεία και ιστορικές συλλογές με πρακτικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου, θα εξερευνήσετε ενδιάμεσες δεξιότητες κοπής επίπεδων πατρόν και παραγωγής ενδυμάτων μέσω μιας σειράς τεχνικών εργαστηρίων. Διευκολύνοντας την κατανόηση της συνεργατικής πρακτικής στη βιομηχανία της μόδας, θα εργάζεστε συνήθως σε ομάδες, είτε στο πλαίσιο του προγράμματος είτε με άλλους κλάδους, για την παραγωγή συνεργατικών απαντήσεων σε σύντομες αναφορές μόδας. Θα αναπτύξετε μεγαλύτερη επίγνωση του δικού σας ρόλου ως σχεδιαστή στο πλαίσιο της ευρύτερης διαδικασίας σχεδιασμού μόδας, προωθώντας μια διεπιστημονική εμπειρία, διασταυρούμενη γονιμοποίηση της πρακτικής και μεταφορά γνώσεων.

Έτος 2

Για να βασιστείτε στις βασικές ακαδημαϊκές δεξιότητες έρευνας και επικοινωνίας που εισήχθησαν στο πρόγραμμα Ιστορία και θεωρία της μόδας, θα αναπτύξετε τις εξειδικευμένες γνώσεις σας και την κατανόηση των κρίσιμων θεμάτων της σύγχρονης μόδας, που σχετίζονται με την παραγωγή, την κατανάλωση και τη διαμεσολάβηση της μόδας ως παγκόσμιας πτυχής τόσο του πολιτισμού όσο και της βιομηχανίας. Θα καλύψουμε βασικές οικονομικές, κοινωνικές και θεωρητικές έννοιες και θα διερευνήσουμε τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν την υλική, οπτική και καταναλωτική κουλτούρα της μόδας, αμφισβητώντας τις κυρίαρχες ιστορικές αφηγήσεις και αναλύοντας τις μυθολογίες της μόδας από μια παγκόσμια προοπτική. Θα αναπτύξετε τα δικά σας ανεξάρτητα ερευνητικά ενδιαφέροντα στη σύγχρονη κουλτούρα και βιομηχανία της μόδας, καθώς και μια κριτική επίγνωση της βιομηχανίας της μόδας, βοηθώντας σας να τοποθετήσετε το δημιουργικό σας έργο με ηθικά τεκμηριωμένο και πολιτισμικά ικανό τρόπο.

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει μια περίοδο εργασιακής εμπειρίας σε έναν επιλεγμένο τομέα της βιομηχανίας σχεδιασμού μόδας. Πραγματοποιούμενη στην αρχή του δεύτερου εξαμήνου, η πρακτική άσκηση διάρκειας έξι έως επτά εβδομάδων θα σας δώσει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις εξειδικευμένες και μεταβιβάσιμες δεξιότητες που έχετε αποκτήσει μέχρι στιγμής σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Θα αναστοχαστείτε τις εμπειρίες σας στο χώρο εργασίας μέσω της παραγωγής ενός οπτικού ημερολογίου των εμπειριών σας, το οποίο θα παρουσιάσετε στους συμφοιτητές σας και στους καθηγητές σας κατά την επιστροφή σας στο Πανεπιστήμιο.

Μετά την πρακτική σας άσκηση στο 2ο εξάμηνο, θα σας δοθεί μια σειρά από ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν την άμεση επαφή με την πρακτική της βιομηχανίας της μόδας. Σας ενθαρρύνουμε να εξετάσετε πώς η δική σας σχεδιαστική πρακτική επιδεικνύει επίγνωση των επαγγελματικών προτύπων και των προσδοκιών των πελατών. Θα βιώσετε την εμπειρία της έρευνας, του σχεδιασμού και της παρουσίασης των ιδεών σας σε συγκεκριμένο πελάτη ή εταιρεία σχεδιασμού, δουλεύοντας σε ζωντανά έργα και διαγωνισμούς της βιομηχανίας.

Αυτό το σχέδιο θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τον σχεδιασμό ανδρικών ενδυμάτων και την κατασκευή ενδυμάτων. Περιμένουμε να αναπτύξετε καινοτόμες, ατομικές απαντήσεις σε προσωπική έρευνα μέσω της παραγωγής μιας σύγχρονης συλλογής ανδρικής ένδυσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της εργασίας του 1ου εξαμήνου, θα εισαγάγουμε τεχνικές ραπτικής κατά παραγγελία, εξερευνώντας τόσο παραδοσιακές όσο και σύγχρονες μεθόδους. Προχωρημένα εργαστήρια κοπής πατρόν σχετικών με τη σύγχρονη ανδρική ένδυση θα στηρίξουν την παραγωγή του ατομικού σας έργου.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα θα διαρκέσει καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου σας έτους, εδραιώνοντας όλη την προηγούμενη μάθηση για την παραγωγή ατομικών και δημιουργικών απαντήσεων στον τομέα της μόδας σε προσωπική έρευνα και έννοιες. Θα εργαστείτε πάνω σε συνεννοημένες εντολές, εξερευνώντας τη δική σας ταυτότητα, εργαζόμενοι προς την ανάπτυξη και παραγωγή της τελικής σας συλλογής και του χαρτοφυλακίου σας μέσω συνεννοημένων, αυτοκατευθυνόμενων εντολών έργου.

Αυτό το έργο θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με τον προσδιορισμό, την οργάνωση και την ανάπτυξη μιας ουσιαστικής, σε βάθος, αυτοκατευθυνόμενης διπλωματικής εργασίας με σαφή και βιώσιμη κριτική επιχειρηματολογία. Ενθαρρύνουμε την επιδίωξη ενός ερευνητικού θέματος που σχετίζεται με θέματα που διερευνώνται στη δική σας πρακτική σε οποιονδήποτε τομέα της μόδας. Θα αναπτύξετε περαιτέρω κριτική επίγνωση και αυτοαναστοχασμό σχετικά με το ιστορικό ή/και σύγχρονο πλαίσιο του επιστημονικού σας κλάδου και του ερευνητικού σας θέματος, αξιοποιώντας τις δεξιότητες πρωτογενούς και δευτερογενούς έρευνας που αποκτήσατε στο πρώτο και δεύτερο έτος και αναπτύσσοντας την ικανότητά σας να εντοπίζετε, να αναλύετε και να αξιολογείτε κριτικά τις κατάλληλες πηγές και ερευνητικές μεθόδους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Fashion Design BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Middlesex

20% Επαγγέλματα σχεδιασμού
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
0% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.
TOEFL (iBT) 72 Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση
PTE Academic 51 Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFashion Design, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σχεδιασμός μόδας BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £14000 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2
  • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 253 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

  • How You Learn | Middlesex University
  • What I Love About Studying | Middlesex University
  • Advice for New Uni Students | Middlesex University
  • Hear From A Student About Life At Middlesex University
  • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημοσιογραφία μόδας (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
77% 5% 5% £13320 92 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας και κλωστοϋφαντουργίας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
80% 5% 10% £15000 £15450 175 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μόδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
100% 1% 0% £15900 152 Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση μόδας με μάρκετινγκ BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
61% 1% 3% £13800 115 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Fashion Media BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
71% 7% 2% £13800 117 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
69% 5% 14% £13200 101 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Plymouth College of Art
(Plymouth College of Art)
78% 3% 15% £15500 149 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
75% 0% 4% £19300 144 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σχεδιασμός μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
86% 5% 5% £13320 113 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές Branding μόδας BA (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
91% 0% 3% £12250 184 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης