Middlesex University
Εγκληματολογία (Αστυνόμευση και έρευνες) με Π.Γ. BA (Hons)
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Criminology (Policing and Investigations) with FY BA (Hons) στο Πανεπιστήμιο Middlesex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
47 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £26500 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £27000 - £32000 £21000 - £29000 £22500 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Εγκληματολογία εν δράσει

Το πτυχίο μας στην εγκληματολογία είναι ένα από τα πρώτα στον κόσμο και προσφέρουμε ένα από τα πιο καινοτόμα προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το BA Criminology (Policing and Investigations) μοιράζεται τον πυρήνα του με το BA Criminology, ενώ προσφέρει μια σειρά μαθημάτων με έμφαση στη σύγχρονη αστυνόμευση και τις έρευνες, μαζί με επιλογές για σχετική πρακτική άσκηση (online ή πρόσωπο με πρόσωπο).

Λόγω της εξελισσόμενης κατάστασης όσον αφορά το COVID-19, ορισμένες ή όλες οι πρακτικές ασκήσεις και οι προσωπικές επισκέψεις που συνήθως διευκολύνουμε για τους φοιτητές μας ενδέχεται να ανασταλούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020/21.

Αυτό το νέο πρόγραμμα στοχεύει σε αυτό το ευρύτερο πλαίσιο της αστυνόμευσης. Όχι μόνο σας εφοδιάζει με βασικές δεξιότητες που σας επιτρέπουν να κατανοήσετε τα αίτια της εγκληματικότητας στον 21ο αιώνα, αλλά σας εφοδιάζει επίσης με βασικές δεξιότητες για να οικοδομήσετε μια καριέρα στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Το πτυχίο BA Criminology (Policing and Investigations) δεν είναι πτυχίο προ-ένταξης στην αστυνομική υπηρεσία, ωστόσο το πτυχίο θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για το επιταχυνόμενο πρόγραμμα εισαγωγής κατόχων πτυχίου, εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε σε αστυνομική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου μετά την αποφοίτησή σας.

Μελέτη της διασταύρωσης της εγκληματολογίας και της αστυνόμευσης

Το πτυχίο BA Εγκληματολογίας (Αστυνόμευση και έρευνες) προσφέρει εκτεταμένες γνώσεις στον κλάδο της εγκληματολογίας και στις πρακτικές της αστυνόμευσης και των ερευνών. Θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε αυτές τις γνώσεις για δημιουργική, κριτική, ηθική σκέψη και δράση.

Θα αναπτύξετε τις γνώσεις και την ευαισθητοποίηση για να είστε ηθικά ενημερωμένοι, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, ιδίως σε σχέση με την ιστορία και τις σύγχρονες μορφές αστυνόμευσης και έρευνας σε πολύπλοκες και διαφορετικές κοινωνίες.

Το μάθημα αυτό είναι ανοικτό σε πολλούς τομείς εργασίας και περαιτέρω σπουδών. Είναι ιδανικό αν ενδιαφέρεστε για την αστυνόμευση, αλλά και αν δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να ασχοληθείτε άμεσα με τον τομέα ή αν μπορεί να σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε άλλους συναφείς τομείς.

Ενταχθείτε σε μια συνεργατική και διεθνή κοινότητα

Το Πανεπιστήμιο Middlesex έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της εγκληματολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και διεθνώς και διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στην εκπαίδευση στον τομέα της αστυνόμευσης. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των προγραμμάτων μας είναι ότι "διδάσκουμε ομαδικά" ορισμένα από τα βασικά και προαιρετικά μαθήματα. Αυτός ο τρόπος διδασκαλίας σας επιτρέπει να βιώσετε ένα ευρύ φάσμα γνώσεων, εμπειριών και παιδαγωγικών στυλ, βοηθώντας στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας σε όλα τα επίπεδα των προγραμμάτων.

Ενθαρρύνουμε τη συνεργασία μεταξύ των φοιτητών μέσω έργων, εργαστηρίων και εργαστηρίων (είτε δια ζώσης είτε μέσω διαδικτύου). Θα είστε σε θέση να εργαστείτε με μια ομάδα (είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά) και να αναπτύξετε δεξιότητες επικοινωνίας, οργάνωσης και ανάλυσης. Θα αποκτήσετε βιομηχανική εμπειρία μέσω εκδρομών και μιας προαιρετικής ενότητας εθελοντισμού (είτε πρόσωπο με πρόσωπο είτε εικονική παρουσία στον οργανισμό) που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τη μάθηση και την ανάπτυξή σας από αυτή την εμπειρία στο πτυχίο σας.

Αυτή η εστίαση στην εμπλοκή με τη βιομηχανία σημαίνει ότι στο τελευταίο έτος μπορείτε να επιλέξετε αν θα εκπονήσετε διπλωματική εργασία ή ένα σχέδιο εργασίας. Λόγω της εξελισσόμενης κατάστασης όσον αφορά το COVID-19, ορισμένες ή όλες οι πρακτικές ασκήσεις και οι προσωπικές επισκέψεις που συνήθως διευκολύνουμε για τους φοιτητές μας ενδέχεται να ανασταλούν κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020/21.

Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια εξειδικευμένη ενότητα στο έτος 2. Επιπλέον, στο τελευταίο έτος, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα πρακτικής άσκησης διάρκειας είτε ενός εξαμήνου είτε ενός έτους (με εικονική πρακτική άσκηση ή φυσική παρουσία στον οργανισμό με τον οποίο συνεργάζεστε).

Πάρτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε

Η εξατομικευμένη προσέγγισή μας σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε ως φοιτητής. Θα έχετε την ελευθερία να προσαρμόσετε το πτυχίο σας σε έναν εξειδικευμένο τομέα που να ταιριάζει στα προσωπικά και επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες να αναλάβετε μια ενότητα εθελοντισμού και μια επιλογή πρακτικής άσκησης στο τρίτο έτος σπουδών σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Criminology (Policing and Investigations) with FY BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Middlesex

75% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.

TOEFL (iBT) 72

Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση

PTE Academic 51

6,0 (με τουλάχιστον 5,5 σε όλα τα στοιχεία)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminology (Policing and Investigations) with FY, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εγκληματολογία (Αστυνόμευση και έρευνες) με Π.Γ. BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £15100 έτος 1
Διεθνή £15100 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 263 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12180
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2825
:
15005
  • How You Learn | Middlesex University
  • What I Love About Studying | Middlesex University
  • Advice for New Uni Students | Middlesex University
  • Hear From A Student About Life At Middlesex University
  • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία διατήρησης και εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
65% 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 5% 7% £20500 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και Εγκληματολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 0% 0% £19500 160 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με πρακτική άσκηση και έτος ίδρυσης κοινωνικών επιστημών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
79% 5% 16% £16085 135 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 0% 0% £16520 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με νομικά (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 5% 20% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
75% 4% 10% £15000 118 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης