Middlesex University
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons)
Middlesex University - Πανεπιστήμιο Middlesex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27855 £24649 £28518
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24239 - £33607 £19237 - £30298 £22054 - £34375

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Γιατί να σπουδάσετε βιοϊατρική μηχανική μαζί μας

Το διεπιστημονικό μάθημα βιοϊατρικής μηχανικής συνδυάζει τη μηχανική με τη βιοϊατρική επιστήμη και τη φυσιολογία. Αυτό σας παρέχει μια σταθερή κατανόηση των τεχνολογικών εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στους τομείς της ιατρικής μηχανικής και της βιομηχανικής.

Θα αξιοποιήσετε την προηγούμενη εμπειρία σας στα εφαρμοσμένα μαθηματικά, τη φυσική ή άλλες επιστήμες. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας θα ενισχύσετε τις γνώσεις σας ως μηχανικοί και θα αποκτήσετε εξειδικευμένες δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε και να βελτιώσετε υφιστάμενα και αναδυόμενα συστήματα, συσκευές και θεραπείες.

Το πτυχίο μας έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκρίνεται στα πρότυπα που θέτει η συνεργασία μεταξύ του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας του Ηνωμένου Βασιλείου και του Συμβουλίου Μηχανικών, παράλληλα με τις απαιτήσεις των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης. Το πτυχίο BEng είναι διαπιστευμένο ως εν μέρει ανταποκρινόμενο στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την εγγραφή ως Chartered Engineer και ως πλήρως ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις για την εγγραφή ως Incorporated Engineer. Θα αποκτήσετε εξειδικευμένες δεξιότητες βιοϊατρικής μηχανικής για να ακολουθήσετε τα βήματα αποφοίτων που έχουν σταδιοδρομήσει στην κλινική μηχανική, τη βιομηχανική, την ορθωτική και την προσθετική.

Αναπτύξτε τις δεξιότητές σας στη βιοϊατρική μηχανική

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένα, υπερσύγχρονα εργαστήρια για το σχεδιασμό ιατρικών συσκευών και τη μέτρηση της ανθρώπινης απόδοσης. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στις εγκαταστάσεις των ερευνητικών εργαστηρίων βιομηχανολογίας και φυσικής. Εδώ πραγματοποιούμε σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, οι οποίες περιλαμβάνουν την παρακολούθηση πρόωρων μωρών, τη βαθιά εγκεφαλική διέγερση και τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου.

Πολλοί από το ακαδημαϊκό μας προσωπικό ασχολούνται με πρωτοποριακή έρευνα σε αυτούς και σε άλλους τομείς, όπως ο προσθετικός σχεδιασμός και η μηχανική αποκατάστασης, και μεταφέρουν αυτή την εμπειρία στη διδασκαλία τους στο μάθημα. Αυτή η ομάδα εξαιρετικά έμπειρων επαγγελματιών μηχανικών και ειδικευμένων επαγγελματιών υγείας είναι στη διάθεσή σας για να σας παράσχει την υποστήριξη που χρειάζεστε για να επιτύχετε στις σπουδές σας και να καθιερώσετε τη σταδιοδρομία σας στη βιοϊατρική μηχανική.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία - και να λάβετε ένα δίπλωμα σπουδών απασχολησιμότητας - κάνοντας πρακτική άσκηση στο NHS ή σε έναν από τους βιομηχανικούς εταίρους μας μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους.

Οι σπουδές βιοϊατρικής μηχανικής σας δίνουν το απόλυτο εφαλτήριο για μια σειρά παγκόσμιων ευκαιριών σταδιοδρομίας σε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα. Θα αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα σπουδών μας με επιλογές σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς, όπως η κλινική μηχανική ή η μηχανική αποκατάστασης, η βιομηχανολογία, τα βιοϋλικά, η εμβιομηχανική και η ιατρική απεικόνιση.

Πάρτε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πετύχετε

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα έχετε εξατομικευμένη υποστήριξη από τον προσωπικό σας καθηγητή, τους βοηθούς μάθησης φοιτητών και τους ακαδημαϊκούς βοηθούς αποφοίτων. Η εμπειρία τους από πρώτο χέρι στο αντικείμενό σας σημαίνει ότι κατανοούν πώς να σας υποστηρίξουν καλύτερα.

Διαπιστευμένο από το Institute of Physics and Engineering in Medicine (IPEM) για λογαριασμό του Engineering Council για τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Διαπιστευμένο από το Institution of Engineering Designers (IED) για λογαριασμό του Engineering Council για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Incorporated Engineer και τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedical Engineering BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Middlesex

20% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
15% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για βιομηχανική, ιατρική και βιοϊατρική μηχανική

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Με τουλάχιστον 5,5 σε κάθε συστατικό.

TOEFL (iBT) 72

Με τουλάχιστον 17 στην ακρόαση και τη γραφή, 20 στον προφορικό λόγο και 18 στην ανάγνωση

PTE Academic 51

Με τουλάχιστον 51 σε όλα τα στοιχεία


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedical Engineering, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £15100 έτος 1
Διεθνή £15100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Στο Middlesex, διαθέτουμε μια σειρά επιλογών χρηματοδότησης και δανείων για να διασφαλίσουμε ότι θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το πανεπιστήμιο, ανεξάρτητα από το οικονομικό σας υπόβαθρο. Τα δίδακτρα ποικίλλουν για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου, της ΕΕ και του εξωτερικού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα για το μάθημα που σας ενδιαφέρει να σπουδάσετε μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: https://www.mdx.ac.uk/courses/undergraduate/biomedical-engineering

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
  • έτος 2
  • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Middlesex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Middlesex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Middlesex

Το Πανεπιστήμιο Middlesex ιδρύθηκε το 1973 και βρίσκεται στα περίχωρα του Λονδίνου, σε απόσταση περίπου 40 λεπτών με το μετρό. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού διεθνών φοιτητών κάθε χρόνο, γεγονός που καθιστά το πανεπιστήμιο μια διαφορετική εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους. Όσον αφορά τις δραστηριότητες εντός της πανεπιστημιούπολης, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να βρουν μια βραβευμένη Φοιτητική Ένωση που κάνει το κάτι παραπάνω όταν πρόκειται για τη διοργάνωση εκδηλώσεων στην πανεπιστημιούπολη που φέρνουν τους ανθρώπους κοντά.

Λίστα με 263 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Middlesex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Middlesex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12180
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2825
:
15005
  • How You Learn | Middlesex University
  • What I Love About Studying | Middlesex University
  • Advice for New Uni Students | Middlesex University
  • Hear From A Student About Life At Middlesex University
  • Why our International students choose Middlesex

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- 6% 0% £35000 168 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική τεχνολογία (με έτος πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 15% 0% £22180 143 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανολόγος και Ιατρικός Μηχανικός (με βιομηχανική πρακτική άσκηση) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 0% 2% £18300 £19500 121 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 0% 0% £18300 £19500 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης και έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- - - £22180 - Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
- 10% 5% £40650 115 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική με έτος θεμελίωσης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- 15% 10% £16085 125 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- 15% 5% £16085 115 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική (με βιομηχανική πρακτική άσκηση) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 0% 0% £18300 £19500 111 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- 16% 20% £13920 97 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης